Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Με κλεψανε....@#$%^ Δευ 27 Φεβ 2012, 12:47 | |
| | |
|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Με κλεψανε....@#$%^ Δευ 27 Φεβ 2012, 13:58 | |
| - sofia_gsxr έγραψε:
- GIXXERAKIAS έγραψε:
- Miou έγραψε:
- frozen έγραψε:
- ρε πια ποδια...στα μουτρα.....
ετσι ετσι θελουν .... και μετα πεταμα στα σκουπιδια.... όχι στα σκουπίδια....έξω από νοσοκομείο στα γρήγορα χωρις πινακίδες με τεράστια ταμπέλα κρεμασμένη πάνω τους"δωρητης οργάνων" να κανουν και κάτι καλο στο τελείωμα της ζωής τους.
Πολύ σωστος............ Αλλα και αυτοί που κλέβουν δεν φταίνε φιλε μου... Αυτοί που κατάντησαν ετσι την ελλαδα φταίνε .. γι αυτο καλυτερα αυτο που ειπες να το κανουμε στους πολιτικούς .... Μας γ^μησαν την χωρα μας... ευκαιρία να το ξεπληρώσουν με την ζωη τους. να γινουν με το ετσι θελω δωρητές οργανων.... Σοφιά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό που γράφεις εδώ. Αυτός που κλέβει από τα αγαθά, από ότι έχει χτίσει ο άλλος με κόπο, ή χωρίς κτλ, δεν έχει καμία δικαιολογία. Τώρα θα μου πεις πως ο άλλος μπορεί να μην έχει να φάει, ή πως τα παιδιά στο σπίτι δεν έχουν τα απαραίτητα.. Και εγώ όμως μπορεί να μην έχω να φάω, ή να τα βγάζω πέρα ζώντας 30 μέρες τον μήνα μέσα στο σπίτι, χωρίς θέρμανση, χωρίς ένα κομμάτι ψωμί κτλ. Αυτό δεν σημαίνει πως έχω το δικαίωμα να κλέψω κάτι που δεν μου ανήκει. * Και από τα χειρότερα για μένα είναι όταν αρπάζουν κάτι αλήτες τις συντάξεις από ηλικιωμένους, τους δένουν, ή μπορεί να τους χτυπήσουν κτλ. Αυτοί οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν, είτε εμάς, είτε τους γονείς μας, με τόση αξιοπρέπεια και ουσιαστικά, έχοντας (σχεδόν) μόνο τα άκρως απαραίτητα και τώρα τους υποχρεώνει η κατάσταση να ζουν με 400 ευρώ τον μήνα (δηλαδή να μην ζούνε), δεν μπορώ να φανταστώ πως τα βγάζουν πέρα, όταν κάποιο τσογλάνι τους κλέβει ότι έχουν για να βγάλουν τον μήνα, να πάρουν τα φάρμακα τους και για να έχουν ένα πιάτο φαί στο τραπέζι τους. Δεν το λέω για να δημιουργήσω αντιπαράθεση εε, ελπίζω να μηην έδωσα τέτοια εντύπωση. | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Με κλεψανε....@#$%^ Δευ 27 Φεβ 2012, 14:05 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- sofia_gsxr έγραψε:
- GIXXERAKIAS έγραψε:
- Miou έγραψε:
- frozen έγραψε:
- ρε πια ποδια...στα μουτρα.....
ετσι ετσι θελουν .... και μετα πεταμα στα σκουπιδια.... όχι στα σκουπίδια....έξω από νοσοκομείο στα γρήγορα χωρις πινακίδες με τεράστια ταμπέλα κρεμασμένη πάνω τους"δωρητης οργάνων" να κανουν και κάτι καλο στο τελείωμα της ζωής τους.
Πολύ σωστος............ Αλλα και αυτοί που κλέβουν δεν φταίνε φιλε μου... Αυτοί που κατάντησαν ετσι την ελλαδα φταίνε .. γι αυτο καλυτερα αυτο που ειπες να το κανουμε στους πολιτικούς .... Μας γ^μησαν την χωρα μας... ευκαιρία να το ξεπληρώσουν με την ζωη τους. να γινουν με το ετσι θελω δωρητές οργανων.... Σοφιά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε αυτό που γράφεις εδώ. Αυτός που κλέβει από τα αγαθά, από ότι έχει χτίσει ο άλλος με κόπο, ή χωρίς κτλ, δεν έχει καμία δικαιολογία.
Τώρα θα μου πεις πως ο άλλος μπορεί να μην έχει να φάει, ή πως τα παιδιά στο σπίτι δεν έχουν τα απαραίτητα.. Και εγώ όμως μπορεί να μην έχω να φάω, ή να τα βγάζω πέρα ζώντας 30 μέρες τον μήνα μέσα στο σπίτι, χωρίς θέρμανση, χωρίς ένα κομμάτι ψωμί κτλ. Αυτό δεν σημαίνει πως έχω το δικαίωμα να κλέψω κάτι που δεν μου ανήκει.
* Και από τα χειρότερα για μένα είναι όταν αρπάζουν κάτι αλήτες τις συντάξεις από ηλικιωμένους, τους δένουν, ή μπορεί να τους χτυπήσουν κτλ.
Αυτοί οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν, είτε εμάς, είτε τους γονείς μας, με τόση αξιοπρέπεια και ουσιαστικά, έχοντας (σχεδόν) μόνο τα άκρως απαραίτητα και τώρα τους υποχρεώνει η κατάσταση να ζουν με 400 ευρώ τον μήνα (δηλαδή να μην ζούνε), δεν μπορώ να φανταστώ πως τα βγάζουν πέρα, όταν κάποιο τσογλάνι τους κλέβει ότι έχουν για να βγάλουν τον μήνα, να πάρουν τα φάρμακα τους και για να έχουν ένα πιάτο φαί στο τραπέζι τους.
Δεν το λέω για να δημιουργήσω αντιπαράθεση εε, ελπίζω να μηην έδωσα τέτοια εντύπωση. +1000 να συμπληρωσω οσους τελικα τους πιανουν βρισκονται με μπολικο παραδακι στο σπιτι αρα στις περισσοτερες περιπτωσεις το κανουν σαν επαγγελμα τα λαμογια | |
|