Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Μηπως εχει κανεις invitation code για το racing for me??? Ειχα κωδικο στο παλιο racing underground αλλα δεν τον δεχετε το καινουργιο Link!! Οταν δεν προλαβαινω να το κατεβαζω σε torrent να το βλεπω..απο το τιποτα!! Οποιος μπορει ας μου στειλει pm ευχαριστω εκ των προτερων.....
ετσι ρε max !!!!! ειδατε ρε εχετε στην παρεασας παγκοσμιο μηχανακι!! ρεμαλια
ρε ρεμαλι παγκοσμιε οδηγε εσυ να βλεπεις πως μπορει να παει το μηχανακι σου μπας και ξεστραβωθεις κα ανοιξεις ποτε το γκαζι....αντε μαζι με τον κκ με το 600ρακι του ησουν εχθες ολη την ωρα... οχι τπτ αλλο αλλα θα μας λεει οτι ουτε το απριλλια δεν μπορει να ξεκολλησει απο το 600 του ....
ετσι ρε max !!!!! ειδατε ρε εχετε στην παρεασας παγκοσμιο μηχανακι!! ρεμαλια
ρε ρεμαλι παγκοσμιε οδηγε εσυ να βλεπεις πως μπορει να παει το μηχανακι σου μπας και ξεστραβωθεις κα ανοιξεις ποτε το γκαζι....αντε μαζι με τον κκ με το 600ρακι του ησουν εχθες ολη την ωρα... οχι τπτ αλλο αλλα θα μας λεει οτι ουτε το απριλλια δεν μπορει να ξεκολλησει απο το 600 του ....
Βρε Αλεξανδρε ακομα ειναι μικρος ο Ωνασης μας . Κατσε να οριμασει λιγο σαν τον Μπιατζι και θα δεις μετα χουφτωμα που θα ριχνει ... (Στο γκαζι εεε , μην παρεξηγηθουμε κιολας ) ...
Πραγματικα πολυ καλος αγωνας , μαλλον απριλια καβα και ντουκο ειναι επι του παροντος μπροστα σε εξελιξη ..... αν και θα πρεπει να δωσω εγω τουλαχιστον τα ευσημα στο 1198 , που μπορει ακομη να κοντραρει στα ισια (και χαλαρα) κατασκευες του 2012 .....
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Πραγματικα πολυ καλος αγωνας , μαλλον απριλια καβα και ντουκο ειναι επι του παροντος μπροστα σε εξελιξη ..... αν και θα πρεπει να δωσω εγω τουλαχιστον τα ευσημα στο 1198 , που μπορει ακομη να κοντραρει στα ισια (και χαλαρα) κατασκευες του 2012 .....
Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου οσων αφορα οτι οι δυο ιταλικες μοτοσυκλετες αλλα και η καφασακι δειχνουν οτι ειναι λιγο πιο μπροστα απο τις αλλες σε εξελιξη (αν και εγω θα ελεγα σε στησιμο) .
Ομως οσον αφορα τον Ντουκο θα διαφωνησω διοτι δεν ειναι το μονο που ειναι στην παραγωγη απο το 2009 ... Το ιδιο ακριβως κανει και το Απριλια αλλα και το BMW .
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Μόνο ο πόνος που θα ένοιωθε ο Checa μετά την τούμπα πραγματικά τον κάνει ήρωα στα μάτια μου για την νίκη στο 2ο σκέλος.
λογικα πρεπει να ειχε φαει πολλες χαπες.... ξερεις τωρα...
αυτο που μου εκανε πορα πολυ εντυπωση ηταν ο αχωνευτος .... καταφερε απο 24ος να τερματισει 2 ....!!!!!!!!! στην ευθεια 2- 2 τους περναγε....στις εξοδους ανοιγε το γκαζι και τα παουερ γουιλι ηταν εκει καθε φορα....κατι εχει κανει φετος η απριλια και εδεσε πολυ δυνατα ο αχωνευτος με την μηχανη της .... ειχε μεγαλη διαφορα απο το 2ρο απριλια....
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Μόνο ο πόνος που θα ένοιωθε ο Checa μετά την τούμπα πραγματικά τον κάνει ήρωα στα μάτια μου για την νίκη στο 2ο σκέλος.
αυτο που μου εκανε πορα πολυ εντυπωση ηταν ο αχωνευτος .... καταφερε απο 24ος να τερματισει 2 ....!!!!!!!!! στην ευθεια 2- 2 τους περναγε....στις εξοδους ανοιγε το γκαζι και τα παουερ γουιλι ηταν εκει καθε φορα....κατι εχει κανει φετος η απριλια και εδεσε πολυ δυνατα ο αχωνευτος με την μηχανη της .... ειχε μεγαλη διαφορα απο το 2ρο απριλια....
θα σου δωσω να κανεις μια βολτα να καταλαβεις !!!!!forza max !!!!
θα σου δωσω να κανεις μια βολτα να καταλαβεις !!!!!forza max !!!!
Απο την απαντηση σου μπορουν να εννοηθουν δυο πραγματα ...
1) Οτι τα Gsxr δεν πανε βημα και πρεπει να καβαλησουν το Απριλια για να δουν χαρα στα σκελια τους ...
Η
2) Οτι το Κ5/6 του Αλεξανδρου δεν παει βημα και πρεπει να καβαλησει τοδικο σου μπας και δει φως στο τουνελ ...
rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Απο την απαντηση σου μπορουν να εννοηθουν δυο πραγματα ...
1) Οτι τα Gsxr δεν πανε βημα και πρεπει να καβαλησουν το Απριλια για να δουν χαρα στα σκελια τους ...
Η
2) Οτι το Κ5/6 του Αλεξανδρου δεν παει βημα και πρεπει να καβαλησει τοδικο σου μπας και δει φως στο τουνελ ...
καλα εσυ εισαι πολυμπρηζω λεμε......μα μου ειπε την κυριακη να αλαξουμε σε μια σταση που καναμε αλα μαλον δεν αντεξε τετοια προκληση να καβαλησει παγκοσμιο εργαλειο και εκανε την παλαβη οταν ξεκινησαμε καβαλησε το δικοτου και δεν ειπα κουβεντα.......τον επιασε τρεμουλο οτι θα οδηγουσε σε στροφηλικια το rsv4ακιμου!!!!και θα του εβγαζα και τα ηλεκτρονικα να το ευχαριστιοταν με τον χαρτη στο T(truck) !!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
και ομως φιλε οταν του το ζητησα την κυριακη στην βολτα ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΙΝΕ.... τωρα το γιατι μονο αυτος το ξερει.....μπορει και να φοβοταν οτι θα μου φανει οτι δεν παει βημα ... μπορει και να το εκανε για να με προστατεψει απο τα εξοδα του να αγορασω και εγω απριλια ... τι να πω ... μονο αυτος ξερει γιατι δεν μου το εδωσε για μια μικρη βολτουλα....εγω παντος το ζητησα....
μπορει βεβαια και να φοβοταν το πολυ γκαζι που εχει το μηχανακι μου.... μπορει να φοβοταν την στριφτερη γεωμετρια του κ5 μου...τι να πω δεν ξερω...
το θεμα ειναι οτι μαζι με το600 του κκ πηγενε ολη την ωρα...και οταν φτασαμε λουτρακι εφυγε για να προλαβει να γυρισει πριν το βραδυ ....
αλλα που θα παει το καθαρμα... μια μερα θα ειμαστε μεγαρα και θα πετυχω το μηχανακι του χωρις αυτον εκει διπλα....