| Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ | |
|
+54potis microulis thodorisk cks papatomy Black Eagle landen Leroy TheVeteran susukakiask7 gv_gr cursed2 JIMK7 magfaria noodles Opeth giannis_suzuki Darksoul boutser Schumi opoulian krosfala vd sfikaaa magiaklaniakeksatmisi tasos1984 Gixxerm@n gabri gostrider busa respect teo46 Kydo varypiniths stavroulis topetwrx tsasbi rsv4aprc Painterz mistiriodis_tsantakias nasos-v κολτρέϊν G.E.B. R-09 No Fear babis k8 GIXXERAKIAS gsxrk71000 okeanos spyroszx cpantelo Miou DrIoannis k8 600 kk kouzinas nktr 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nktr Hero gixxer

Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 10:30 | |
| Hayabusa με Wp ανάρτηση πίσω +3mm ύψος και με βάλβινκ μπροστινού με γρήγορο οδηγό και με after μαρσπιέ στο 1.32 και όριο και ίσως ελάχιστα ακόμα κάτω....αλλά και ίσως πτώση...
| |
|
 | |
topetwrx Adv. gixxer

Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 10:48 | |
| Τόση διαφορά η χοντρούλα από τα GSX-R 1000 που γυρνάνε κάτω από 1:25 από όσο ξέρω.... Χάλια δηλαδή!! Αυτό που οφείλεται άραγε, στο μακρύ μεταξόνιο κυρίως, βάρος ή και αλλού; Τα μαρσπιέ τι ρόλο παίζουν στην βελτίωση του χρόνου;;; Χαζή ερώτηση ίσως, αλλά.... | |
|
 | |
nktr Hero gixxer

Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 11:25 | |
| χάλια ?!?!??! τι λες τώρα με αυτό το θηρίο με αυτό το χρόνο είναι έπος !!! Τα μαρσπιέ παίζουν ρόλο γιατί δεν βρίσκουν κάτω για να σου κάνουν μοχλό και να σε πετάξει κάτω. | |
|
 | |
topetwrx Adv. gixxer

Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 12:46 | |
| - nktr έγραψε:
- χάλια ?!?!??!
τι λες τώρα με αυτό το θηρίο με αυτό το χρόνο είναι έπος !!! Τα μαρσπιέ παίζουν ρόλο γιατί δεν βρίσκουν κάτω για να σου κάνουν μοχλό και να σε πετάξει κάτω. Έχουμε και τέτοιο θέμα;; Βρίσκουν τα μαρσπιέ κάτω;; Εγώ φυσικά απέχω πολύ για να βρούνε, αλλά λέω....  Κάποιοι λένε ότι βρίσκει και το φέρινγκ.... | |
|
 | |
spyroszx Adv. gixxer

Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 13:54 | |
| Με το ΖΧ12 που είχα με WPαμορτισέρ και ελατήρια γύρναγε 1.19 σταθερά και μετά εβαφα καρινες | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 13:58 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Παιδιά να ρωτήσω....HAYABUSA καραμαμά, με κανονικά λάστιχα που παίζει από χρόνο στις Σέρρες, με καλό οδηγό φυσικά! Θυμάμαι καλά ότι είναι κοντά στο 1:30;;
Nαι τοσο ειχε κανει μια φορα ο Σταυρουλάκης Σταυρος . | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 13:59 | |
| - spyroszx έγραψε:
- Με το ΖΧ12 που είχα με WPαμορτισέρ και ελατήρια γύρναγε 1.19 σταθερά και μετά εβαφα καρινες
Noμιζω ότι 1.29 ηθελες να γραψεις | |
|
 | |
GIXXERAKIAS Hero gixxer

Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
 | |
 | |
Schumi Adv. gixxer

Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 14:27 | |
| | |
|
 | |
cpantelo Adv. gixxer

Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 15:01 | |
| | |
|
 | |
spyroszx Adv. gixxer

Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
 | |
 | |
busa respect Adv. gixxer

Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 16:50 | |
| Μιας και ο λόγος για χρόνους μπουσα... Έχω και στο παρελθόν τονίσει (και διαφωνήσει με τον φίλο nktr) οτι το 1,32 στις Σέρρες απο το συγκεκριμένο (σωστά βελτιωμένο κατεμε gen 1) δεν αποτελεί όριο για το μπουσα , προσωπικα θεωρω οτι ένα καλα στημένο ΔΡΟΜΙΣΙΟ μπουσα μπορει άνετα να κατέβει κάτω του 1,30 στις Σέρρες , απο νούμερα και στοιχεία τώρα που γνωρίζω έχουμε : ο φίλος gabri με το μαμα μπουσα του (gen 2) χώρις καμία βελτίωση (μόνο δυο τελικά και λάστιχα m5), ανέβηκε ΜΙΑ φορα Σέρρες και χωρίς να ξέρει την πίστα την πρώτη μέρα (η την δευτερη) έγραψε 1,35...
Επίσης ο ίδιος έχει χρόνο μετρηθεί απο εμένα στα μέγαρα με το ίδιο μηχανάκι στο 1,08.3 Εγω με το δικό μου έχω κάνει επανειλημμένως 1,10 στα μέγαρα έχοντας πολυ πολυ καλα στημένο το μηχανάκι μου χωρίς όμως να περνώ το παραμικρό ρίσκο πτώσης και χωρίς να θεωρω τον εαυτό μου "χερά" Θεωρω οτι ένας καλός οδηγός που δεν φοβάται την πτώση με ένα μπουσα καλα στημένο μπορει να κατέβει άνετα κοντά στο 1,05 μέγαρα , και +~1,28 Σέρρες ,
Τι εννοω καλα στημένο: βάρος +~210κ δύναμη +~ 200 hp , Αναρτησεις , σεμι σλικ (πχ d 212gp ή s corsa), και αναβάθμιση μασπιε και στα φρένα (γενικά αυτά), επίσης να πω οτι θεωρω πως το gen 1 έχει περισσότερες δυνατότητες σε τέτοιο περιβάλλον απο το gen2
Τέλος, ναι το μπουσα βρίσκει κάτω (το φερινκ) (μόνο απο δεξιά) αλλα με τη σωστή χρήση γονάτου μαθαίνει ο οδηγοσ να το ελέγχει εκεί που πρεπει.! | |
|
 | |
topetwrx Adv. gixxer

| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 22:19 | |
| - busa respect έγραψε:
- Μιας και ο λόγος για χρόνους μπουσα... Έχω και στο παρελθόν τονίσει (και διαφωνήσει με τον φίλο nktr) οτι το 1,32 στις Σέρρες απο το συγκεκριμένο (σωστά βελτιωμένο κατεμε gen 1) δεν αποτελεί όριο για το μπουσα , προσωπικα θεωρω οτι ένα καλα στημένο ΔΡΟΜΙΣΙΟ μπουσα μπορει άνετα να κατέβει κάτω του 1,30 στις Σέρρες , απο νούμερα και στοιχεία τώρα που γνωρίζω έχουμε : ο φίλος gabri με το μαμα μπουσα του (gen 2) χώρις καμία βελτίωση (μόνο δυο τελικά και λάστιχα m5), ανέβηκε ΜΙΑ φορα Σέρρες και χωρίς να ξέρει την πίστα την πρώτη μέρα (η την δευτερη) έγραψε 1,35...
Επίσης ο ίδιος έχει χρόνο μετρηθεί απο εμένα στα μέγαρα με το ίδιο μηχανάκι στο 1,08.3 Εγω με το δικό μου έχω κάνει επανειλημμένως 1,10 στα μέγαρα έχοντας πολυ πολυ καλα στημένο το μηχανάκι μου χωρίς όμως να περνώ το παραμικρό ρίσκο πτώσης και χωρίς να θεωρω τον εαυτό μου "χερά" Θεωρω οτι ένας καλός οδηγός που δεν φοβάται την πτώση με ένα μπουσα καλα στημένο μπορει να κατέβει άνετα κοντά στο 1,05 μέγαρα , και +~1,28 Σέρρες ,
Τι εννοω καλα στημένο: βάρος +~210κ δύναμη +~ 200 hp , Αναρτησεις , σεμι σλικ (πχ d 212gp ή s corsa), και αναβάθμιση μασπιε και στα φρένα (γενικά αυτά), επίσης να πω οτι θεωρω πως το gen 1 έχει περισσότερες δυνατότητες σε τέτοιο περιβάλλον απο το gen2
Τέλος, ναι το μπουσα βρίσκει κάτω (το φερινκ) (μόνο απο δεξιά) αλλα με τη σωστή χρήση γονάτου μαθαίνει ο οδηγοσ να το ελέγχει εκεί που πρεπει.! Αυτές οι βελτιώσεις είναι σημαντικές νομίζω και μόνο για εργοστασιακή μηχανή δεν μιλάμε, έτσι δεν είναι;; Μια gen1 σαν τη δικιά μου εντελώς μαμά ΣΕ ΟΛΑ, με βολτίσια λάστιχα σαν τα BRIDGESTONE BATLAX S20 που φορώ, που εκτιμάτε ότι βρίσκεται στις Σέρρες;; Ρωτώ για να βγάλω ένα ασφαλές συμπέρασμα για το πόσο απέχω από ένα καλό οδηγό ή για να το πω καλύτερα για να ξέρω αν πρέπει να απογοητευτώ πολύ ή λίγο.... Τα λάστιχα Μ5 τι είναι;; Ημισλίκ; Επίσης γιατί πλεονεκτεί η gen 1 από τη 2;; Πολλές ερωτήσεις κάνω εεε;;  | |
|
 | |
opoulian Normal gixxer

Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Φεβ 2014, 23:40 | |
| πιστευω ενας χρονος απο 1,32-1,35 με gen 1 ειναι αρκετα αξιολογος το θεμα ειναι να γυρνας σταθερα σε αυτον το χρονο και οχι ενας γυρος στο 33 και μετα οτι να ναι αν και με μαμα στο δευτερο το πολυ τριτο γρηγορο γυρο θα μεινεις απο φρενα.. ομως το μηχανακι αμα βελτιωθει σε καποια σημεια μπορει να γυρνα αρκετα καλα σε περιβαλλον πιστας,χωρις αυτο να σημαινει οτι μπορει να ακολουθησει και ενα ταπεινο ss600
| |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Παρ 21 Φεβ 2014, 09:59 | |
| - busa respect έγραψε:
Θεωρω οτι ένας καλός οδηγός που δεν φοβάται την πτώση με ένα μπουσα καλα στημένο μπορει να κατέβει άνετα κοντά στο 1,05 μέγαρα , και +~1,28 Σέρρες ,
Τέλος, ναι το μπουσα βρίσκει κάτω (το φερινκ) (μόνο απο δεξιά) αλλα με τη σωστή χρήση γονάτου μαθαίνει ο οδηγοσ να το ελέγχει εκεί που πρεπει.! ρε φιλε σε βρισκω υπερβολικα αισιοδοξο ... ακομα και για track bike μπουσα αυτος ο χρονος δεν βγαινει ανετα ... - topetwrx έγραψε:
Αυτές οι βελτιώσεις είναι σημαντικές νομίζω και μόνο για εργοστασιακή μηχανή δεν μιλάμε, έτσι δεν είναι;;
Μια gen1 σαν τη δικιά μου εντελώς μαμά ΣΕ ΟΛΑ, με βολτίσια λάστιχα σαν τα BRIDGESTONE BATLAX S20 που φορώ, που εκτιμάτε ότι βρίσκεται στις Σέρρες;; Ρωτώ για να βγάλω ένα ασφαλές συμπέρασμα για το πόσο απέχω από ένα καλό οδηγό ή για να το πω καλύτερα για να ξέρω αν πρέπει να απογοητευτώ πολύ ή λίγο....
Τα λάστιχα Μ5 τι είναι;; Ημισλίκ;
Επίσης γιατί πλεονεκτεί η gen 1 από τη 2;;
Πολλές ερωτήσεις κάνω εεε;;  αυτες οι βελτιωσεις εχουν κανει το μπουσα ενα αλλο μπουσα που δεν εχει καμια σχεδον σχεση με το μαμα ... το καλος οδηγος που λες εχει διαφορα με τον γρηγορο οδηγο ... εσυ γρηγορος δεν εισαι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εισαι καλος ... τα μ5 ειναι πολιτικο λαστιχο - πιστευω ,χωρις να τα εχω δοκιμασει , οτι τα λαστιχα που φορας ειναι ανωτερα απο το Μ5 | |
|
 | |
opoulian Normal gixxer

Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Παρ 21 Φεβ 2014, 11:23 | |
| - spyroszx έγραψε:
- Με το ΖΧ12 που είχα με WPαμορτισέρ και ελατήρια γύρναγε 1.19 σταθερά και μετά εβαφα καρινες
1.19 μεγαρα ειναι αρκετα αργος χρονος ακομα και για zx12.v-strom(κορκοδειλος) και γυρνανε πιο γρηγορα.το λεω μονο και μονο γιατι αυτος ο χρονος δεν ειναι αντιπροσωπευτικος των δυνατοτητων της μηχανης αυτης. | |
|
 | |
topetwrx Adv. gixxer

| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Παρ 21 Φεβ 2014, 12:09 | |
| - Miou έγραψε:
αυτες οι βελτιωσεις εχουν κανει το μπουσα ενα αλλο μπουσα που δεν εχει καμια σχεδον σχεση με το μαμα ...
το καλος οδηγος που λες εχει διαφορα με τον γρηγορο οδηγο ... εσυ γρηγορος δεν εισαι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εισαι καλος ... τα μ5 ειναι πολιτικο λαστιχο - πιστευω ,χωρις να τα εχω δοκιμασει , οτι τα λαστιχα που φορας ειναι ανωτερα απο το Μ5 Αυτό είπα και εγώ, ότι μια μηχανή με τέτοιες προδιαγραφές μόνο εργοστασιακή δεν είναι! Κατά τα άλλα σας ευχαριστώ πολύ κ. Αλέξανδρε για το κοπλιμέντο του καλού οδηγού!! Όσο για το Μ5 τώρα το έπιασα! Μιλάμε για το Metrzeler M5 προαφανώς το οποίο ναι είναι βολτίσιο και έχω ακούσει καλές κριτικές.... | |
|
 | |
krosfala Adv. gixxer

Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Παρ 21 Φεβ 2014, 15:12 | |
| Το χω βαλει στη πιστα το μ5 παντως και δεν ειχα κανενα παραπονο με το gsr.Βεβαια πριν δοκιμασω τα gpracer-corsa. Παντως το χω σε πολυ υψηλη εκτιμηση το μετζελερ για χρηση κυριως δρομου και καμια γυρα σε πιστα.Φανταζομαι πως υστερει σε κυνηγι χρονου αλλα για παιχνιδι απλα ανταπεξερχεται αξιοπρεπως.Σορυ για το οφ τοπικ | |
|
 | |
busa respect Adv. gixxer

Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Παρ 21 Φεβ 2014, 18:12 | |
| Φιλοι μου , νομίζω ότι τα (hyper bikes) τυπου μπουσα , κ1300 , blackbird , zx 12 kλπ , τα έχετε λιγο παρεξηγήσει ως προς τις δυνατοτητες τους ... για να μην μακρυγορώ , με νουμερα εχουμε : πολύ φίλος μου με black bird σε σχετικα ΚΑΚΗ κατασταση εντελως μαμα με καρατιμονα και αθλια φρενα γυρνουσε μαζι μου στα μεγαρα απο 1,09 6 εως 1.11 00 όλη την ημερα σε track day που ήμασταν παρέα (το μονο αφτερ στο μηχανακι του ηταν δυο τελικα και ενα ζευγαρι s corsa ,και απο απωλειες ''γδαρμενη καρινα'' μιας και το ΗΟΝΔΑ βρισκει ευκολα κατω τα πλευρα του) , επίσης φίλος με κ 1300 ΒΜW σταθερα στο 1.10 00 με rosso 2 ο οποιος καταργιοταν το παραλεβερ που δεν τον αφηνε να κατεβει πιο κατω , θεωρω οτι και το zx12 μπορει να κανει ανετα χρονους 1,10 - (αλλα δεν έχει τυχει να το εχω διαπιστωσει στην πράξη) , για το μπουσα θα μπορουσα να γραψω αρκετα αλλα νομιζω οτι ηδη το εχουμε μ@μησει το τοπικ οποτε αν θελετε ανοιγουμε ενα και το συζηταμε εκει ... | |
|
 | |
susukakiask7 Normal gixxer

Όνομα: : DHMHTRHS
Τόπος : ΚΕΡΚΥΡΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 157 Αγωνιζόμενος : ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑ Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 24 Μαρ 2014, 20:52 | |
| κανα νεο για σερρες εχουμε ρε παιδια | |
|
 | |
DrIoannis Hero gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 1724 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 24 Μαρ 2014, 20:58 | |
| Ναι...
Θα φτιαχτεί όποτε... | |
|
 | |
boutser Hero gixxer

Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 2762 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 24 Μαρ 2014, 22:20 | |
| ούτε τώρα προεκλογικά κάποιο νέο ? | |
|
 | |
Schumi Adv. gixxer

Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 24 Μαρ 2014, 23:08 | |
| Τις προάλλες έμαθα ότι ανέβηκε ο Παπασταύρου με το Ducati για προπόνηση και ότι η πίστα είναι τελείως χάλια. Το παραπάνω μου το μετέδωσαν, δεν το είδα ιδίοις όμασι και βέβαια, λογικά, χάλια για τον Παπασταύροι που παίζει στο δευτερόλεπτο και πιέζει. Οι ίδιοι με είπαν ότι Απρίλιο η πίστα θα κλείσει για να στρωθεί εκ νέου και ότι τέλη Μάη με αρχές καλοκαιριού θα ξανανοίξει. Ξαναλέω ότι μου μετέδωσαν... Μπορεί να είναι και φήμες ή γενικότερα "φούμαρα". | |
|
 | |
racer75 Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/10/2010
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τρι 25 Μαρ 2014, 01:46 | |
| Σεπτεμβριο και βλεπουμε ειναι λογια του Κωνσταντινιδη νομιζω και μετοχος του αυτοκινητοδρομιου. | |
|
 | |
DrIoannis Hero gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 1724 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τρι 25 Μαρ 2014, 09:11 | |
| - racer75 έγραψε:
- Σεπτεμβριο και βλεπουμε ειναι λογια του Κωνσταντινιδη νομιζω και μετοχος του αυτοκινητοδρομιου.
Θα χαθεί άλλη μία σεζόν βεβαίως βεβαίως. Ωραία πράματα sto Ellada. Μία πίστα της προκοπής είχαμε, να την χάσουμε και αυτή. | |
|
 | |
| Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ | |
|