| Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ | |
|
+54potis microulis thodorisk cks papatomy Black Eagle landen Leroy TheVeteran susukakiask7 gv_gr cursed2 JIMK7 magfaria noodles Opeth giannis_suzuki Darksoul boutser Schumi opoulian krosfala vd sfikaaa magiaklaniakeksatmisi tasos1984 Gixxerm@n gabri gostrider busa respect teo46 Kydo varypiniths stavroulis topetwrx tsasbi rsv4aprc Painterz mistiriodis_tsantakias nasos-v κολτρέϊν G.E.B. R-09 No Fear babis k8 GIXXERAKIAS gsxrk71000 okeanos spyroszx cpantelo Miou DrIoannis k8 600 kk kouzinas nktr 58 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
k8 600 kk Racing gixxer

Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 19 Σεπ 2012, 21:23 | |
| | |
|
 | |
busa respect Adv. gixxer

Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 19 Σεπ 2012, 22:05 | |
| Χίλια μπράβο για τη δουλειά τους και το μεράκι (ειδικά σε τέτοιες εποχές ), κανονικά θα έπρεπε να τους επιβραβευσουμε εμείς με απανωτές εξορμήσεις στην πολύ σούπερ πλέον πίστα τους .... Ας όψεται η π@υτ@να η κρίση .....
Εγώ πάντως όταν και εφόσον ξεμπερδέψω με μια απίστευτη επικονδυλιτιδα που μου έχει διαλύσει τα νεύρα το σκέπτομαι πολύ σοβαρά πλέον (δυο (πχ) διημερα Track days το χρόνο ) και μετά ..... Έλληνας .... Τουρίστας ... | |
|
 | |
gostrider Normal gixxer

Όνομα: : gostrider Τόπος : κυψελη αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Αγωνιζόμενος : μακαρι....!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/03/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τετ 19 Σεπ 2012, 23:45 | |
| - busa respect έγραψε:
- Χίλια μπράβο για τη δουλειά τους και το μεράκι (ειδικά σε τέτοιες εποχές ), κανονικά θα έπρεπε να τους επιβραβευσουμε εμείς με απανωτές εξορμήσεις στην πολύ σούπερ πλέον πίστα τους .... Ας όψεται η π@υτ@να η κρίση .....
Εγώ πάντως όταν και εφόσον ξεμπερδέψω με μια απίστευτη επικονδυλιτιδα που μου έχει διαλύσει τα νεύρα το σκέπτομαι πολύ σοβαρά πλέον (δυο (πχ) διημερα Track days το χρόνο ) και μετά ..... Έλληνας .... Τουρίστας ... Συμφωνω απολυτα οτι τα δυο διημερα Σερρες ειναι η καλυτερη ιδεα!! Οσο για την επικονδυλιτιδα αστα 6 μηνες με βασανιζε δεν υπαρχει χειροτερο δν μπορουσα να οδηγησω ουτε να παω γυμναστηριο μου περασε σιγα σιγα απο μονη της και οχι τελειως ακομα μου ριχνει τσιμπιες ........!! | |
|
 | |
babis k8 Hero gixxer

Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 10:26 | |
| Ξεχασα να σας δειξω τι αντικρισα με το που μπηκα στην πιστα... [img]  [/img] [img]  [/img] [img]  [/img] Οποιος θα εχει παει για προπονηση Σερρες σιγουρα θα εχει τυχει να κανουν χρηση της πιστας Ρουμανοι κ Βουλγαροι οι περισσοτεροι εκ των οποιων πανε διχως αυριο... Ενα panigale ενος Ρουμανου εμβολισε το συγκεκριμενο ελληνικο R1-στην κ9 αν δεν κανω λαθος. Το αποτελεσμα στις φωτο που ειδατε υστερα απο πολλα τουμπιδια στον αερα...  ευτηχως ολα καλα κ για τους 2. | |
|
 | |
kouzinas Full gixxer

Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
 | |
 | |
babis k8 Hero gixxer

Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 10:39 | |
| | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 11:01 | |
| τα ρημαδια τα ντουβαρια τα καταστρεφουν ολα.....
δεν εμειναν και πολλα πραγματα απο το υαμαπα..... | |
|
 | |
κολτρέϊν Full gixxer

Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 11:54 | |
| αυτο εγινε τωρα, με την καινουρια ασφαλτο; | |
|
 | |
babis k8 Hero gixxer

| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 11:57 | |
| | |
|
 | |
babis k8 Hero gixxer

| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 12:02 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- αυτο εγινε τωρα, με την καινουρια ασφαλτο;
Ειχε πεσει κ ενα Repsol στην κ5 απο μπροστινο...λιγοτερο τροπετο βεβαια αλλα ειχε πολυ ζημια. Ηταν με τα μαματα πραγματα κ δρομισια λαστηχα. Η πιστα θελει υπομονη ακομα απ'οσο ειδα Εκτος του οτι δεν εχει στρωθει ακομα αρκετο λαστηχο στην αγωνιστικη γραμμη, ο ιδιος ο ασφαλτοταπητας φαινεται να μην εχει "στεγνωσει" απο το στρωσημο. Αυριο-με το καλο-θα εχω πλεον κ προσωπικη αποψη... | |
|
 | |
κολτρέϊν Full gixxer

Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 12:11 | |
| αναμενουμε νεα σου.. | |
|
 | |
gabri Normal gixxer

Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 12:29 | |
| Σ'ευχαριστούμε για την ενημέρωση, και περιμένουμε εναγωνίως τα νέα απο ''μέσα''!!!!! | |
|
 | |
varypiniths Normal gixxer

Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Πεμ 20 Σεπ 2012, 18:53 | |
| Παιδιά δε θέλω να κάνω τον έξυπνο,απλά θα πω προσωπική άποψη για τους συγκεκριμένους 2 επειδή την Δευτέρα ήταν και οι δυο εκεί.με το παλικάρι με ρ1 μίλησα κιόλας.μου είπε ότι έμπαινε 2η φορά στη πίστα και ότι δε ξέρει πολλά πολλά ακόμα.παρολα αυτά μέσα γυρνούσε τέρμα λάθος όσο αφορά γραμμές,τέρμα πλαγίασμα το μηχανάκι και το σώμα πανω στη μηχανή.και εκτός απο όλα τα αλλά φορούσε και michelin(ελεος  )αυτός με το panigale ήταν παντελώς ασχετος  .το χειρότερο ήταν ότι δεν είχε γκρουπ επειδη ήταν λίγα μηχανάκια,κακώς.το μεγαλύτερο κακό ειναι ότι όλοι βλέπουν το χρονόμετρο... | |
|
 | |
topetwrx Adv. gixxer

Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 08 Οκτ 2012, 10:18 | |
| Την προηγούμενη Κυριακή 30/9/2012 ήμουνα Σέρρες για το LEVEL 1 με το California Superbike School!! Η πίστα όπως πάντα τρομερή, η καινούρια άσφαλτος άψογα στρωμένη και από πρόσφυση πολύ καλή, χωρίς όμως να μπορώ να συγκρίνω με πριν μια που ήταν η πρώτη φορά που έμπαινα με μοτοσυκλέτα και σε σχέση με το αυτοκίνητο που έμπαινα παλιά δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για την πρόσφυση. Πάντως στον όχι πολύ γρήγορο ρυθμό που κινήθηκα, τα λάστιχα δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη φθορά. Συγκριτικά με το αυτοκίνητο, εγώ τουλάχιστον ήμουν πολύ πιο αργός, μια που σε 1-2 απόπειρες που είπα να πιέσω σχετικά στο τέλος της ημέρας (λόγο εκπαίδευσης δεν μπορούσαμε να πιέσουμε) έκανα χρόνο 1:48:5, ΠΟΛΥΥΥΥ πίσω από τον χρόνο μου με το αυτοκίνητο. Η εκτίμησή μου είναι ότι κάτω από 1:45 δεν μπορώ να κατεβάσω στο επίπεδο που βρίσκομαι προς το παρόν! Στις στροφές και συγκρίνοντας με το GPS τα χιλιόμετρα σε σχέση με το αυτοκίνητό μου, η διαφορά ήταν μεγαλύτερη υπέρ του αυτοκινήτου, πάντα σε σχέση με τις δικές μου δυνατότητες. Στην ευθεία με αρκετή πίεση, αλλά όχι τέρμα, η μηχανή με εμένα έβγαλε 226 πραγματικά χιλ. (καμιά 246 κοντέρ) βάση GPS, χρησιμοποιώντας όμως σε όλη την πίστα μόνο 3η και 4η ταχύτητα. Το κακό ήταν ότι είχε κάποια χαλικάκια σε διάφορα σημεία (γιατί δεν τα σκούπισαν δεν ξέρω....), τα οποία τα έτρωγες αν είχες κάποιον μπροστά. Θέμα γλιστρήματος δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια, αλλά είχα τον νου μου να μη τα τρώω, αν και έφαγα ένα στην ζελατίνα του κράνους. Η μηχανή δεν ξέρω τι έφαγε. Θα την πλύνω και θα δω.... Αξιώθηκα να πάω για ακόμη μια φορά στην πίστα, κάτι που δεν το περίμενα για να πω την μαύρη αλήθεια και αν τα καταφέρω θα πάω την άνοιξη για το επόμενο επίπεδο εκπαίδευσης το LEVEL 2. Αν ψήνεται κανείς, έχει καλύτερη τιμή (μάλλον 260-270 ευρώ) από 3 άτομα και πάνω. Είμαστε ήδη 4 άτομα, οπότε την έκπτωση θεωρητικά την έχουμε ήδη. Απλά όποιος ενδιαφέρεται δηλώνει με την παρέα μας όταν έρθει η ώρα, τον Μάιο του 2013. Κατά τα άλλα ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΩΣΗ και δεν βλέπω την ώρα να πάω ξανά!!! | |
|
 | |
Miou Full gixxer

Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 13446 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 08 Οκτ 2012, 10:31 | |
| απο μια κουβεντα που ειχα κανει πιο παλια με τον σπυρο μου ειχε πει οτι εαν ενδιαφερεσε να κανεις και 2ρο ή και το 3το λεβελ εχει παλι μια επιπλεον εκπτωση... για παρτον κανα τηλ και ρωτησε τον ...
ειχα προσπαθησει πιο παλια να κανω κανα κονε μαζι του μπας και γινει κατι καλυτερο για το φορουμ αλλα τελικα δεν τα βρηκαμε .... | |
|
 | |
topetwrx Adv. gixxer

Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 08 Οκτ 2012, 10:42 | |
| - Miou έγραψε:
- απο μια κουβεντα που ειχα κανει πιο παλια με τον σπυρο μου ειχε πει οτι εαν ενδιαφερεσε να κανεις και 2ρο ή και το 3το λεβελ εχει παλι μια επιπλεον εκπτωση... για παρτον κανα τηλ και ρωτησε τον ...
ειχα προσπαθησει πιο παλια να κανω κανα κονε μαζι του μπας και γινει κατι καλυτερο για το φορουμ αλλα τελικα δεν τα βρηκαμε .... Αλέξανδρε μου το είπανε γενικά. Φαντάζομαι ότι η έκπτωση πιάνει και αυτό που λες, αλλά και τον αριθμό ατόμων, από τα συμφραζόμενα. Όταν θα έρθει η ώρα θα επικοινωνήσω και σας ενημερώσω φυσικά.  Με τον Σπύρο (τον Κούτρα προφανώς, εεε  δεν έχω μιλήσει. Μέχρι τώρα έτυχε και μιλώ με την Μαριγώ Λαϊνοπούλου, και απέκτησα μια εξοικείωση κατά κάποιο τρόπο! | |
|
 | |
nktr Hero gixxer

Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 28 Ιαν 2013, 15:39 | |
| ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΑΕ-ΟΤΑ Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας Τηλ.:23210/52592 e-mail info@serrescircuit.grΔελτίο Τύπου 28-1-2013 Με δεδομένη την οικονομική κρίση της χώρας, η διοίκηση της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ» αποφάσισε την μείωση των τιμών, ώστε να γίνουν πιο προσιτές για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οι νέες μειωμένες τιμές που θα ισχύουν διαμορφώθηκαν ως εξής:Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη (καθημερινές) Για τις μοτοσυκλέτες 30 ευρώ (από 50 ευρώ) Για τα Αυτοκίνητα 40 ευρώ (από 60 ευρώ) Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή-επίσημες εορτές και αργίες Για τις μοτοσυκλέτες 50 ευρώ Για τα Αυτοκίνητα 60 ευρώ Για όσους θέλουν να κάνουν χρήση http://www.serrescircuit.gr/index.php?o ... Itemid=262 καλό είναι αφού δουν το πρόγραμμα της πίστας να κάνουν και ένα τηλ. πριν γιατί όλες οι καθημερινές είναι ακόμα ανοικτές. οπότε 36 ευρώ την ημέρα για χρήση πίστας και με box !!!εγώ είμαι για τέλος Απρίλη πάνω !!! | |
|
 | |
Gixxerm@n Adv. gixxer

Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
 | |
 | |
tasos1984 Normal gixxer

Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 28 Ιαν 2013, 17:30 | |
| | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 28 Ιαν 2013, 18:50 | |
| οι  που διαχειριζοντε τα μεγαρα πρεπει να τα βλεπουν αυτα .... αλλα ετσι και αλλοιως μονοπολιο ειναι ... ο,τι γουσταρει κανει ... ας ανοιγε καμια πιστα σχετικα κοντα  να δω εαν θα ξαναπαταγε κανενας .... | |
|
 | |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer

Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 28 Ιαν 2013, 20:20 | |
| παιδια ηθελα να ρωτησω , με τετοιες θερμοκρασιες αξιζει να το επιχειρησω για σερρες ή θα εχω θεμα?? λεω να παω πριν τη συναντηση κανα δυο φορες... | |
|
 | |
Miou Full gixxer

| Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 28 Ιαν 2013, 20:46 | |
| ναι ρε να πας ... απλα λιγο πιο κατω τις πιεσεις απο οτι το καλοκαιρι ... σιγα το κρυο που θα κανει τοτε... | |
|
 | |
gabri Normal gixxer

Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 28 Ιαν 2013, 21:01 | |
| Αυτά είναι ρε γμτ....σε ΠΙΣΤΑ 30 ευρώ και στο κοτέτσι 55 ευρώ!!!!! Βέβαια δεν φταίει κανένας άλλος αλλά εμείς που πάμε..... κι όποτε κάνουμε κανένα παράπονο για τη τιμή έχουν την ''πιπίλα'' του πιστά έτοιμη..... Πολλά μπράβο πάντως και συγχαρητήρια στη διοίκηση της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ, για αυτή την απόφαση!!!!! | |
|
 | |
DrIoannis Hero gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 1724 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Δευ 28 Ιαν 2013, 21:59 | |
| Έτσι αντιδρούν σωστά στην κρίση.Μπράβο στην διοίκηση της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ  . | |
|
 | |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer

Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
 | Θέμα: Απ: Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ Τρι 29 Ιαν 2013, 00:58 | |
| - Miou έγραψε:
- ναι ρε να πας ... απλα λιγο πιο κατω τις πιεσεις απο οτι το καλοκαιρι ... σιγα το κρυο που θα κανει τοτε...
για τωρΑ λεω που παιζει η θερμ ασφαλτου απο 5-10 το πολυ | |
|
 | |
| Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ | |
|