Greek GSX-R forum
Ζυγισμα στροφαλου Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Ζυγισμα στροφαλου Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Ζυγισμα στροφαλου Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Ζυγισμα στροφαλου Poll_l10Ζυγισμα στροφαλου Poll_c10Ζυγισμα στροφαλου Poll_r10 
JIMK7
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Ζυγισμα στροφαλου

Πήγαινε κάτω 
+3
stavrosrodo
busa respect
gat0s
7 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΣαβ 03 Μαρ 2012, 15:56

Ξερεται κανεναν καλο μαστορα να στειλω τον στροφαλο για ζυγισμα?
Θελω να γινει σωστη δουλεια.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Άντρας Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ)
Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΣαβ 03 Μαρ 2012, 16:10

Δυστυχως μετα απο αρκετο ψαξιμο (πριν λιγο καιρο) δεν βρηκαμε κατι ικανοποιητικο στην ελλαδα , και τελικα στειλαμε τον στροφαλο φιλου για zx9r στην APE (Αμερικη) , οπου βεβαια εγινε τελεια δουλεια με σχετικα λογικο κοστος (+-400 ε μαζι με τα μεταφορικα αν θυμαμαι καλα) και παρα πολυ μεγαλη διαφορα στην συμπεριφορα της μηχανης πλεον

Αυτον ακριβως το δρομο θα ακολουθησω και για το μπουσα μου .... οταν θα ερθει η καταλληλη ωρα.

ΥΓ: Δεν ειμαι δογματικος με το εξωτερικο , εννοειτε πως αν μπορουσε (η μπορει ) να γινει ιδιας ποιοτητας δουλεια και στην Ελλαδα θα προτιμουσα ελλαδα αλλα οσο και αν ψαξαμε ....δεν....
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΣαβ 03 Μαρ 2012, 21:51

δες π.μ Ανεστη. kapelo
dimtsag
Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 4
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2013

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΚυρ 28 Ιουλ 2013, 21:38

Καλησπερα.Λιγο παλιο το thread βεβαια αλλα αν τυχει κανεις να παρακολουθει θα τον παρακαλουσα να απαντησει ειτε εδω ειτε με Pm...

Θελω να κανω ζυγισμα σε στροφαλο..Και ειδα οτι προτεινετε την ΑPE...Στειλατε κομπλε τον στροφαλο;Με μπιελες βολαν κτλ κτλ;Η σκετο;Και επισης πως συννενοηστε με την εταιρεια για την αποστολη του στροφαλου;

Ευχαριστω!
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΚυρ 28 Ιουλ 2013, 22:58

Στείλαμε στροφαλο για ελαφρωμα + ζυγισμα , και μπιελες για ζυγισμα και shot pining, τελικά η δουλεια έγινε μόνο για τον στροφαλο (πολύ καλή).... Διότι κατα τους αμερικανούς οι μπιελες ήταν εκτός των ορίων που ήθελαν για να τισ δουλέψουν ... Την όλη κίνηση μπορείς να την κανεις εύκολα μέσω email,

Θέλει προσοχή το θέμα του τελωνειου μην πληρώσεις τσάμπα .... Κατα την επιστροφή του δεματος ... Απο USA...

Τέλος, νομίζω οτι μάλλον υπάρχει κάποιος πολυ σοβαρός Μηχανικος που μπορεί να αναλάβει τέτοιο project εδώ στην ελλαδιτσα μας , με τον οποίο θα δουλέψω πλέον πάνω στην εξέλιξη και της δικής μου μηχανής τον χειμώνα με το καλο .... Περισσότερα αργότερα...
dimtsag
Jr.gixxer

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΔευ 29 Ιουλ 2013, 12:51

Καταρχην σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Ο μηχανικος που αναφερεις κανει την ιδια δουλεια που θα κανω στελνοντας εξωτερικο τα πραγματα;Μηπως να περιμενω να μας ενημερωσεις ωστε να τα στειλω και εγω εδω Ελλαδα;
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΔευ 29 Ιουλ 2013, 19:56

Κοιτα τα πάντα ειναι θέμα εμπιστοσύνης .... Οταν στείλαμε στην APE τα πραγματα δεν γνωρίζαμε το αποτέλεσμα ... Απλα εμπιστευθηκαμε το όνομα της εταιρείας ...

Ομοίως και με τον μηχανικό που έχω αποφασίσει να εμπιστευθω, απο την στιγμή που με διαβεβαίωσε οτι μπορει να κάνει την συγκεκριμένη δουλεια επιτυχώς , απλα θα περιμένω για το αποτέλεσμα .!
dimtsag
Jr.gixxer

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΔευ 29 Ιουλ 2013, 21:11

Αν δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να μου πεις πως θα επικοινωνήσω μαζί του; Ίσως γλυτωσω την Αμερική άσε που θα δώσω τα χρήματα σε δικό μας...
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΔευ 29 Ιουλ 2013, 22:47

Θα σε ενημερώσω μέσω πμ προς αποφυγήν διαφιμησης
theatiss
Adv. gixxer
Adv. gixxer
theatiss

Άντρας Όνομα: : Αποστολος
Τόπος : Πατρα
Αριθμός μηνυμάτων : 775
Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΤρι 30 Ιουλ 2013, 08:22

busa respect με ολο το respect δν νομιζω να θεωρηθει διαφημιση αν γραψεις λιγο για ενα μηχανικο τη δουλεια που κανει , αν την εκανες εσυ ή καποιος αλλος εκει κ αν μεινατε ευχαριστημενοι...
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΤρι 30 Ιουλ 2013, 11:09

Ο thearis έχει δίκιο. Απλά θα εκφράσεις τη γνώμη σου και την άποψη σου για τον συγκεκριμένο μηχανικό και την ποιότητα της δουλειάς του.
Εφόσον η δουλειά του, στο σύνολο της είναι αξιόλογη τότε γιατί να μην την διαφημίσουμε?
Εδώ διαφημίζουμε την αμερικάνικη εταιρία...στους ελληνες θα κολλήσουμε...
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΤρι 30 Ιουλ 2013, 12:36

Οκ με πεισατε . Προκειτε για τον κύριο Δημου που εδρεύει στην Χαλκίδα , και ο οποίος απέδειξε για μια ακόμη φορά πρόσφατα οτι εκτός απο κορυφαίος Μηχανικος ειναι και άνθρωπος (χωρισ να θελω να σχολιασω περισσοτερο επαυτού) αφού έφερε είς πέρας το συμμάζεμα ενός πολυ φιλικού μπουσα το οποίο έσπαγε επανειλημμένως ....

Τα στοιχεία του ειναι γνωστά στο φόρουμ, τα υπόλοιπα ειναι στη διακριτική ευκαίρια του καθενός.
dimtsag
Jr.gixxer

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΤρι 30 Ιουλ 2013, 16:22

Εψαξα λιγο στο google και βρηκα στην ιστοσελιδα του.Αν λετε οτι ειναι αψογος μηχανικος τοτε να αποφυγω την Αμερικη.Προτιμω να δωσω τα χρηματα μου εδω.Οποτε λεω να τον παρω ενα τηλεφωνο αργοτερα να δω αν μπορει να κανει το ζυγισμα του στροφαλου μου...Να μην εχω και το αγχος του περιμενε να ερθουν απεξω τα πραγματα...
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1123
Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010

Ζυγισμα στροφαλου Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ζυγισμα στροφαλου   Ζυγισμα στροφαλου EmptyΤετ 03 Σεπ 2014, 01:10

πριν στειλετε στροφαλο μετρηστε τον γιατι και αλλοι εστειλαν για ελαφρωμα και αντι για 1 κιλο δηθεν ηταν 100 γρ..
και σιγουρευτειτε οτι κανει ζυγισμα...

Ζυγισμα στροφαλου
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com