Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Ήταν από τα trackday που φοβήθηκα που ήμουν μέσα στην πίστα.Η χάραξη ήταν ναι μεν γρήγορη αλλά είχε πολλά φρένα και πολύς κόσμος λόγο έλλειψης εμπειρίας κινδύνευσε. Στο βιντεάκι,που μου βγήκε ο πάτος να φτιάξω, φαίνεται σε κάποιο σημείο γιατί.
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
τερμα το πας γιατρε το μηχανακι... τους περναγες ολους... ο αλλος τι πηγε να κανει? στην πιο αργη στροφη της πιστας πηγε να σε περασει απο εξω και εχασε τα φρενα? η τρομαξες εσυ και μετα τρομαξε και αυτος?
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Ωντως πολυ καλα το πας γιατρε και πολυ ακριβεις οι γραμμες σου σε καθε γυρο.τωρα εκει στα φρενα ο ανθρωπος απλα πιστευω οτι εχασε τα φρενα και το σηκωσε η υπολογισε λαθος την ταχυτητα του μπροστινου του συνβαινει αυτο γιατι ειδικα εκει ερχεσαι με 120 και πεφτεις στα 35-40 σε μια στροφη 180 μοιρων.. Η δικια μου γενικη αποψη ειναι μια.. πως κερδιζες εκει βρε Jimk7 τοσα χρονια??? ηρωας πραγματικα ομως (σουζες,χαλικια παντου,απιστευτα σαμαρακια στη εισοδο της παρατεταμενης)...
τερμα το πας γιατρε το μηχανακι... τους περναγες ολους... ο αλλος τι πηγε να κανει? στην πιο αργη στροφη της πιστας πηγε να σε περασει απο εξω και εχασε τα φρενα? η τρομαξες εσυ και μετα τρομαξε και αυτος?
Το παιδί είναι γνωστός μου,γρήγορος στο δρόμο ο οποίος ευτυχώς έχει μπει στον κόσμο των trackday πρόσφατα και μαθαίνει.Πιστεύω δεν υπολόγισε σωστά και έχασε τα φρένα.Το πώς την γλυτώσαμε ήταν θέμα cm... Miou ο ρυθμός μου ήταν σχετικά χαλαρός λόγο του φόβου που είχα μετά 1ο-2ο session.Στην γρήγορη αριστερή έμπαινα με -20χλμ σε σχέση με το Καλοκαίρι εδώ...
Stavroulis για να έχεις μία πιο ομαλή πορεία πρέπει να ξέρεις τι γραμμή να πάρεις.Αν πάρεις λάθος τότε ταρακουνιέσαι και σουζάρεις αδίκως.Θέλει ψάξιμο και ο JIMK7 είναι expert στο Τυμπάκι.
t10vr Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 42 Hμερομηνία εγγραφής : 18/10/2010
To βιντεακι ειναι απο το τελευταιο τρακ ντει στο τυμπακι.Μην σας ξεγελαει η ημερομηνια και η ωρα..λενε τα δικα τους Ειναι η πρωτη προσπαθεια δημιουργιας βιντεο, οποτε παρακαλω να ησαστε επιεικεις... :P Κακοβουλα σχολια οπως και "δουλεμα" .....ευπροσδεκτα Τουλαχιστον η μουσικη ειναι
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
καλη η μουσικη αλλα εμπλεκε πολυ με τον ηχο απο τις μηχανες και με κουρασε....
Η αληθεια ειναι οτι με το να ειναι και μεγαλο σε διαρκεια το βιντεο γινεται κουραστικος ο ηχος.Οταν το εφτιαχνα μου αρεσε που ακουγοταν και ο ηχος της μοτο.Αλλα ειπαμε, πρωτη προσπαθεια... Στο επομενο με το καλο θα διορθωθει
t10vr Jr.gixxer
ωραίος! σου χαλούσαν κάποιοι τις γραμμές... πολλοί πάντως δεν έπρεπε να είναι σ' αυτό το group.
Να σου πω την αληθεια δεν ηταν τοσο ενοχλητικα οσο φανηκαν στο βιντεο..Μαλλον επειδη ειναι ολα μαζεμενα γι'αυτο. Υπηρχαν βεβαια αρκετες διαφορες στους χρονους μεσα στο ιδιο γκρουπ..Ολα καλα παντως και γενικα δεν υπηρξε καποια τρομακτικη στιγμη αντιθετως με το 1ο περσινο τρακ ντει...
t10vr Jr.gixxer
t10vr ωραίο βιντεάκι αν και θα προτιμούσα σε λίγο διαφορετικό σημείο την κάμερα να φαίνεται και το κοντέρ.Η μουσική πολύ ωραία [/quote]
Το ξερω Ντοκτορ...Ηταν η πρωτη φορα που εγραφα και δεν ηξερα τι "βλεπει" η καμερουλα..Παντως δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει η θεση της μιας και δεν εχει βασεις για να τη στηριξω καπου αλλου.. Μην ξεχναμε οτι ειναι γνησια......κινεζικη 7.98 € :P Τη δουλεια για την οποια την πηρα, την εκανε και με το παραπανω..