| αντικλεπτικο κουτι???? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: αντικλεπτικο κουτι???? Κυρ 04 Μαρ 2012, 20:47 | |
| καποτε ειχα δει στο ιντερνετ, για κατι λαμαρινενια κιβωτια που βιδωνεται στο πατωμα, κατι σαν μεγαλο μπαουλο για να βαζεις το μηχανακι μεσα και να γλυτωνει απο κλοπη (ολικη η μερικη) αλλα και απο τυχων λεηλασια.. εχετε κατι υπ'οψιν σας????
θα με ενδιεφερε πολυ μια τετοια πατεντα γιατι με κλειδωμα σε κολωνα δεν ρη γλυτωνεις.. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Κυρ 04 Μαρ 2012, 21:30 | |
| ειναι σαν κοντεινερ αυτα. δεν θυμαμαι ακριβως το λινκ αλλα αμα κανεις αναζητηση κοντεινερ αλουμινιου ,θα βρεις 1-2 στην ελλαδα που κανουν κατα παραγγελεια με τα μετρα που θες.αν δε το βρεις πες μου να το ψαξω.
παντως δεν νομιζω να επιτρεπεται να το βιδωσεις στο πεζοδρομιο :P | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Κυρ 04 Μαρ 2012, 22:51 | |
| στο πεζοδρομιο απαγορευετε αλλα αν εχεις πιλοτι μπορεις .... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Κυρ 04 Μαρ 2012, 22:54 | |
| πας σε εναν σιδερα και στο φτιαχνει σε μια μερα με 50 €! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Κυρ 04 Μαρ 2012, 23:32 | |
| - boutser έγραψε:
- πας σε εναν σιδερα και στο φτιαχνει σε μια μερα με 50 €!
κατι τετοιο σκεφτηκα.. να παω στον θειο μου και να το κανουμε μαζι. εχει σιδεραδικο.. αλλα ηθελα να δω περιπου πως θα μπορουσε να ειναι ενα πρωτοτυπο να περνω ιδεες. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Κυρ 04 Μαρ 2012, 23:34 | |
| - Miou έγραψε:
- στο πεζοδρομιο απαγορευετε αλλα αν εχεις πιλοτι μπορεις ....
μενω σε πολυκατοικια. ειμαι διοκτητης και εχω και παρκινκ αλλα ανοιχτο. εκει θα το βαλω σε δικο μου χωρο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Κυρ 04 Μαρ 2012, 23:36 | |
| - louk6 έγραψε:
- Miou έγραψε:
μενω σε πολυκατοικια. ειμαι διοκτητης και εχω και παρκινκ αλλα ανοιχτο. εκει θα το βαλω σε δικο μου χωρο. κανονικα πρεπει να γινει γενικη συνελευση της πολυκατοικιας αλλα αφου εισαι και ιδιοκτητης δεν πιστευω οτι θα εχεις προβλημα στον χωρο σου... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Κυρ 04 Μαρ 2012, 23:42 | |
| - Miou έγραψε:
- louk6 έγραψε:
- Miou έγραψε:
μενω σε πολυκατοικια. ειμαι διοκτητης και εχω και παρκινκ αλλα ανοιχτο. εκει θα το βαλω σε δικο μου χωρο. κανονικα πρεπει να γινει γενικη συνελευση της πολυκατοικιας αλλα αφου εισαι και ιδιοκτητης δεν πιστευω οτι θα εχεις προβλημα στον χωρο σου... σιγα μη τους ρωτησω..στο παρκινκ μου θα ειναι και το εχω αγορασμενο.. στο παρκινκ σου μπορεις να βαλεις οτι γουσταρεις.. δεν ειναι κοινοχρηστος χωρος..σε διπλανη πολυκατοικια, εινας τυπας εχει παρκινκ αλλα οχι στεγασμενο σαν το δικο μου και εχει παρκαρει ενα σκαφος αλλα του κλανουν τα @@@δια δικο του παρκινκ ειναι. | |
|
| |
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Δευ 05 Μαρ 2012, 16:08 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Δευ 05 Μαρ 2012, 17:49 | |
| υπολογησε ενα ορθογωνειο κουτι που να χωρας κ εσυ μαζι με την μηχανη κανα 2 τρυπες με σιτα για εξαερησμο και 2_3 μεντεσεδες πορτιτσα κ κλειδαρια. Ειναι πολυ ευκολο! | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Δευ 05 Μαρ 2012, 22:07 | |
| ε ναι ρε συ πολυ απλο ειναι.. θα σου βγει κ ποιο οικονομικο. γτ αν πας σε κουτι αλουμινιου εκει θα δωσεις αρκετα παραπανω. αλλααα.... αν κανεις κουτι βιδωσε το και κατω στο εδαφος γτ αυτοι ειναι ικανοι να παρουν ολο το κουτι μαζι.. χτυπα ξυλο.... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: αντικλεπτικο κουτι???? Τετ 07 Μαρ 2012, 18:17 | |
| - landen έγραψε:
- ε ναι ρε συ πολυ απλο ειναι.. θα σου βγει κ ποιο οικονομικο. γτ αν πας σε κουτι αλουμινιου εκει θα δωσεις αρκετα παραπανω. αλλααα.... αν κανεις κουτι βιδωσε το και κατω στο εδαφος γτ αυτοι ειναι ικανοι να παρουν ολο το κουτι μαζι..
χτυπα ξυλο.... καλα αυτο ενοειται.. | |
|
| |
| αντικλεπτικο κουτι???? | |
|