| Beringer ή AP Racing; | |
|
+17mistiriodis_tsantakias Antonios_gsxr cb130081 ripseventh gkourv WotU777 Opeth mx5 DimSTriple k8 600 kk magiaklaniakeksatmisi Miou ghost thodorisk paulosk louk6 lotinia 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τετ 07 Μαρ 2012, 21:13 | |
| | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τετ 07 Μαρ 2012, 22:29 | |
| Η δικη μου accossato ειναι 19χ21 | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τετ 07 Μαρ 2012, 22:35 | |
| Η AP Racing τι μέγεθος εμβόλου έχει και το offset της σε ποιό εύρος παίζει;Επίσης είναι ιδέα μου ή στην φωτό λείπει το ρυθμιστηράκι για την απόσταση της μανέτας;Πάντως το συντομότερο δυνατό θα μιλήσω με το παλικάρι για να την δώ από κοντά να δω την κατάσταση της και το σημείο που πιάνουν τα σωληνάκια και βλέποντας προχωράμε.
Υ.Γ.Φίλε mx5 ευχαριστώ για την πρόταση με την τρόμπα μακάρι να ήμουν Αθήνα για να γίνει η δοκιμή. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τετ 07 Μαρ 2012, 22:59 | |
| - lotinia έγραψε:
- Η AP Racing τι μέγεθος εμβόλου έχει και το offset της σε ποιό εύρος παίζει;Επίσης είναι ιδέα μου ή στην φωτό λείπει το ρυθμιστηράκι για την απόσταση της μανέτας;Πάντως το συντομότερο δυνατό θα μιλήσω με το παλικάρι για να την δώ από κοντά να δω την κατάσταση της και το σημείο που πιάνουν τα σωληνάκια και βλέποντας προχωράμε.
Υ.Γ.Φίλε mx5 ευχαριστώ για την πρόταση με την τρόμπα μακάρι να ήμουν Αθήνα για να γίνει η δοκιμή. ιδεα σου ειναι ... εκει ειναι ... μια βιδουλα... | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τετ 07 Μαρ 2012, 23:38 | |
| Σωστός ο Miou. Η έκδοση της τρόμπας που είχα δεν είχε ρυθμιστη στο χέρι αλλά με αλενάκι... λίγο καιρό μετά βγάλανε με ρυθμιστή στο χέρι. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τρι 27 Μαρ 2012, 17:23 | |
| Παιδιά μια ερώτηση ακόμη μιας και βρίσκω μόνο τρόμπες με ενσωματωμένο το δοχειάκι για τα υγρά υπάρχει κάποια διαφορά με τις κλασσικές που το έχουν χωριστά;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lotinia στις Τρι 27 Μαρ 2012, 19:29, 1 φορά | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τρι 27 Μαρ 2012, 17:45 | |
| Υπαρχουν ακτινικες τρομπες με ενσωματομενο δοχειο ..δεν νομιζω να κανουν για τ δικα μας αυτες...τι βρηκες δεν μας ειπες. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τρι 27 Μαρ 2012, 18:55 | |
| Βρήκα μια ISR με το δοχείο ενσωματωμένο αλλά πήγε στο θεό η τιμή στην δημοπρασία και δυστυχώς οι beringer που ήθελα πουλήθηκαν από το car.gr και η AP ήταν πολύ χτυπημένη.Τώρα βρήκα αυτή http://www.ebay.com/itm/200732796857?_trksid=p5197.c0.m619 αλλά με προβλημάτησε τόσο το ενσωματωμένο δοχείο όσο και το χρώμα γιατί στο site της εταιρίας δεν βρίσκω να βγάζει πορτοκαλί πράματα και φοβάμαι μην έπεσα σε κανα κινέζο.Αν ήξερα οτι η AP ήταν σε τόσο χάλια κατάσταση θα έπαιρνα το σετάκι beringer με τα 350 euro να τελειώνω,τώρα αντε να βρώ....Αναζήτησης συνέχεια λοιπόν. | |
|
| |
cb130081 Normal gixxer
Όνομα: : ΝΙΚΟΣ Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
| |
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τρι 27 Μαρ 2012, 19:11 | |
| Όχι το BRO-14 είναι ο κωδικός της από όσο ξέρω,έιναι η μεγάλη της σειράς για διπλά δισκόφρενα. | |
|
| |
cb130081 Normal gixxer
Όνομα: : ΝΙΚΟΣ Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τρι 27 Μαρ 2012, 19:21 | |
| - lotinia έγραψε:
- Όχι το BRO-14 είναι ο κωδικός της από όσο ξέρω,έιναι η μεγάλη της σειράς για διπλά δισκόφρενα.
ναι ετσι ειναι!δικιο εχεις!ο κωδικος ειναι! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τρι 27 Μαρ 2012, 19:40 | |
| πολυ "περιεργο" χρωμα εχει αυτη που βρηκες φιλε μου.... το καλυτερο νομιζω ειναι να παρεις τηλ στον αντιπροσωπο (σπυλιοτης) και να τον ρωτησεις εαν βγαινει σε αυτο το χρωμα τρομπα.... | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τρι 27 Μαρ 2012, 19:52 | |
| | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τετ 28 Μαρ 2012, 18:11 | |
| Μίλησα πριν λίγο με τον Σπηλιώτη και μου είπαν οτι δεν βγαίνει σε πορτοκαλί.Δεν ξέρω τι να πω πάντως φοβάμαι να την πάρω.Μου φαίνεται δεν θα βρω ποτέ τρόμπα....Αν μπορεί κάποιος να μου πει υπευθυνα αν έχουν διαφορά οι τρόμπες με ενσωματωμένο δοχείο pls γιατί με το χρώμα ξεχάσαμε την βασική ερώτηση.Tnx. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Τετ 28 Μαρ 2012, 23:47 | |
| | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Πεμ 29 Μαρ 2012, 19:07 | |
| Είναι πράγματι τίμια αλλά θα το πιέσω λίγο ακόμα μέχρι να έρθουν τα σωληνάκια υψηλής που περιμένω από την ομαδική,αν μέχρι τότε δεν έχω βρει κάτι πιθανό να χτυπήσω μια τέτοια και να τελειώνω. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Σαβ 31 Μαρ 2012, 17:58 | |
| | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Σαβ 06 Οκτ 2012, 15:00 | |
| Το no.1 όσον αφορά την απόδοση των φρένων κτλ, είναι οι δαγκάνες και μετά ακολουθούν οι δισκοπλάκες, η τρόμπα, τα τακάκια, σωληνάκια κτλ;; Όλες οι παραπάνω δαγκάνες κάνουν για τα μηχανάκια μας; http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%94%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82/Πάντως βλέποντας τις τιμές των πιο ακριβών δαγκάνων που έχει το site, των πιο ακριβών δίσκων που έχει κτλ και επειδή φαντάζομαι πως τα 1198s κτλ και τα 1199s κτλ, θα φοράνε τις καλύτερες και ακριβότερες σειρές της brembo, δεν περνάει καν από το μυαλό μου, τι δύναμη θα έχουν τα φρένα τους......... Αν κάποιος τα έχει νιώσει, ας μας πει μερικές από τις σκέψεις του γύρω από αυτό.. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Σαβ 06 Οκτ 2012, 18:53 | |
| πραγματικα αμα θες σοβαρη αλαγη στα φρενα μην παρεις τρομπα για κανενα λογο ...παρε δαγκανες ....εκει θα δεις την διαφορα ... επισεις δεν ειναι πορτοκαλη ειναι κοκκινη και βγενει απλος ειναι περιεργα τα χροματα στην φοτο ...
και οσο για την brembo vs beringer σαφος καλυτερη η beringer πολυ πιο ξεκουραστη πιο ελαφρια και πολυ ορεα εσθιση | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Σαβ 06 Οκτ 2012, 19:19 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- πραγματικα αμα θες σοβαρη αλαγη στα φρενα μην παρεις τρομπα για κανενα λογο ...παρε δαγκανες ....εκει θα δεις την διαφορα ...
επισεις δεν ειναι πορτοκαλη ειναι κοκκινη και βγενει απλος ειναι περιεργα τα χροματα στην φοτο ...
και οσο για την brembo vs beringer σαφος καλυτερη η beringer πολυ πιο ξεκουραστη πιο ελαφρια και πολυ ορεα εσθιση Από το παραπάνω link που ανέβασα πριν, από τον Πίσσαρη, ποιες δαγκάνες κάνουν για το gsxr 1000 k9, ώστε να πάρω μια ιδέα και να δω και τιμές;; | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Σαβ 06 Οκτ 2012, 19:48 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Σαβ 06 Οκτ 2012, 21:33 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Το no.1 όσον αφορά την απόδοση των φρένων κτλ, είναι οι δαγκάνες και μετά ακολουθούν οι δισκοπλάκες, η τρόμπα, τα τακάκια, σωληνάκια κτλ;;
Όλες οι παραπάνω δαγκάνες κάνουν για τα μηχανάκια μας;
http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%94%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82/
Πάντως βλέποντας τις τιμές των πιο ακριβών δαγκάνων που έχει το site, των πιο ακριβών δίσκων που έχει κτλ και επειδή φαντάζομαι πως τα 1198s κτλ και τα 1199s κτλ, θα φοράνε τις καλύτερες και ακριβότερες σειρές της brembo, δεν περνάει καν από το μυαλό μου, τι δύναμη θα έχουν τα φρένα τους.........
Αν κάποιος τα έχει νιώσει, ας μας πει μερικές από τις σκέψεις του γύρω από αυτό.. Tα Ducati δεν φοράνε τις καλύτερες εμπορικές σειρές της Brembo, απλά φοράνε Brembo που είναι σαφώς καλύτερες από των Nissin,Tociko κλπ.Το ίδιο συμβαίνει με τις αναρτήσεις στα πχ 1098S RSV4 Factory.Είναι Ohlins που είναι καλύτερες από των Japan αλλά δεν συγκρίνονται με πχ Ohlins TTX,Bitubo, WP τις racing κατασκευές. Στο θέμα μας τώρα.Αν τα είναι λίγα και δεν μπορεί να γίνει συνολική αναβάθμιση τρόμπα-δαγκάνες-δίσκοι εγώ θα έβαζα μία Brembo 19-20 όπου θα είχα σημαντική βελτίωση στην αίσθηση και την δύναμη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DrIoannis στις Κυρ 07 Οκτ 2012, 01:20, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Σαβ 06 Οκτ 2012, 21:39 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- Το no.1 όσον αφορά την απόδοση των φρένων κτλ, είναι οι δαγκάνες και μετά ακολουθούν οι δισκοπλάκες, η τρόμπα, τα τακάκια, σωληνάκια κτλ;;
http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%94%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82/
Πάντως βλέποντας τις τιμές των πιο ακριβών δαγκάνων που έχει το site, των πιο ακριβών δίσκων που έχει κτλ και επειδή φαντάζομαι πως τα 1198s κτλ και τα 1199s κτλ, θα φοράνε τις καλύτερες και ακριβότερες σειρές της brembo, δεν περνάει καν από το μυαλό μου, τι δύναμη θα έχουν τα φρένα τους.........
Αν κάποιος τα έχει νιώσει, ας μας πει μερικές από τις σκέψεις του γύρω από αυτό.. Tα Ducati δεν φοράνε τις καλύτερες εμπορικές σειρές της Brembo, απλά φοράνε Brembo που είναι σαφώς καλύτερες από των Nissin,Tociko κλπ.Το ίδιο συμβαίνει με τις αναρτήσεις στα πχ 1098S RSV4 Factory.Είναι Brembo που είναι καλύτερες από των Japan αλλά δεν συγκρίνονται με πχ Ohlins TTX,Bitubo, WP τις racing κατασκευές.
Α ναι;; Δεν το γνώριζα αυτό Γιάννη.. Δηλαδή η ακριβότερη έκδοση του 1199 πχ, δεν φοράει τις καλύτερες σειρές της brembo στα φρένα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Κυρ 07 Οκτ 2012, 01:04 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
Αν κάποιος τα έχει νιώσει, ας μας πει μερικές από τις σκέψεις του γύρω από αυτό.. Tα Ducati δεν φοράνε τις καλύτερες εμπορικές σειρές της Brembo, απλά φοράνε Brembo που είναι σαφώς καλύτερες από των Nissin,Tociko κλπ.Το ίδιο συμβαίνει με τις αναρτήσεις στα πχ 1098S RSV4 Factory.Είναι Brembo που είναι καλύτερες από των Japan αλλά δεν συγκρίνονται με πχ Ohlins TTX,Bitubo, WP τις racing κατασκευές.
Στο θέμα μας τώρα.Αν τα είναι λίγα και δεν μπορεί να γίνει συνολική αναβάθμιση τρόμπα-δαγκάνες-δίσκοι εγώ θα έβαζα μία Brembo 19-20 όπου θα είχα σημαντική βελτίωση στην αίσθηση και την δύναμη ετσι οοπος τα λες ειναι γιαννη αλλα μονο που το factory φοραει TTX και Μ4 100% δεν θυμαμε αν φοραει και τα κανονικα μπροστινα ...αξιζει και αντονη το ducati S που εχει 30+ χιλιαρικα φοραει τα καλα ολα τα αλλα φοραει τα "πελατιακα" οπος τα λεο εγω | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Beringer ή AP Racing; Κυρ 07 Οκτ 2012, 01:29 | |
| To 1098S&RSV4 Factory δεν φοράνε ΤΤΧ Ohlins το 1198S&1199S έχει TTX.Brembo M4 φοράνε,1098S&RSV4 Factory, που στην σειρά της εταιρίας είναι κάπου πιο χαμηλά από το μέσω.Αυτό επαναλαμβάνω δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά.Τα φρένα στο 1098 που έχει φίλος έχουν φοβερή δύναμη αλλά όχι καλή αίσθηση είναι on/off.Στο RSV4 σε σχέση με τα δικά μου,( S1000RR) που δεν είναι monoblock, δεν έχουν τόση δύναμη και μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση.Πιθανόν να είναι τα τακάκια-τρόμπα.Γενικά αυτές οι ειδικές εκδόσεις μέχρι το 2009 είχαν καλύτερα πράγματα από τα απλά αλλά μπορούσες να τα εξοπλίσεις με πιο καλά σε λογικές τιμές. | |
|
| |
| Beringer ή AP Racing; | |
|