Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Αμα έχει καλό καιρό θα πέσει μπιστολιά τρελή στη δουλειά. Την Κυριακή ήρθα μεσημέρι και δεν το φχαριστήθηκα γαμώτο.....πιστεύω με 2 γκρουπ θα κάνουμε αρκετά session...
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
Απο το track day της 15/3 η team65 σε συνεργασια με το φωτογραφο μας Δημητρη Σαρελα τρεχει μια καινουργια προσφορα για τους συμμετεχοντες στα track days μας *ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 5 euro * !!!!!!!!!!
Varsos Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 01/03/2012
εγω θα ελεγα να πας πιο νωρις με μια σκουπα να περασεις και μια την πιστα
12:30 μια χαρα ειναι...
Miou έγραψε:
μην περιμενεις οτι 12:30 θα αρχισουν και οτι 1300 θα εισαι μεσα..... βαλε κανα 30 λεπτο ακομα αλλα θα το ευχαριστηθεις σιγουρα....
XAXAXAXAXAXA......εντάξει βρε παιδιά δεν έχω πάει άλλη φορά καθημερινή και δεν ξέρω......πλάκα πλάκα μια σκουπίτσα μπορεί και να τη θέλει με τόσο χώμα που έριξε αυτές τις μέρες
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
δεν ηταν δικιά μου η καμερα και την ειχαν ρυθμιση για ληψη μεσα σε σπιτι με μεγαλη ευαισθησια στον ηχο. οποτε με το που πηρε μπροστα η μηχανη εγραφε ενα μονιμο σαματα....
το επομενο θα ειναι σουπερ
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012