Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Θέμα: Αυτοκολλητη ταινια της 3Μ Κυρ 11 Μαρ 2012, 00:56
Εψαξα να βρω εαν επαιζε κανα θεματακι αλλα δεν βρηκα κατι οποτε θελω τα φωτα σας.
Αρχισα να βαζω το κοστουμακι πανω στο μηχανακι και η περλα της μαμας με το λευκο του Οχτμαρτ εχει διαφορα. Και επειδη δεν θελω να βαψω το ντεποζιτο (λευκη περλα) ελεγα να βαλω απο πανω την ταινια της 3Μ.
ειχα βαλει εγω στο ρεζερβουαρ περυσι και μου βγηκε ο πατος κανονικα να την κολλησω σωστα και τελικα τα καταφερα αλλα με δυο κομματια!ειναι παρα πολυ δυσκολο να το ντυσεις ολο με ενα κομματι χωρις να τσαλακωθει η να ζαρωσει, εγω εφαγα ποσες ωρες και τελικα κοντεψα να παρω ηρεμιστικα για να ηρεμισω. αλλα και να τα καταφερεις να το ντυσεις σωστα ειναι μ@λακια γιατι κολαει η βρωμια πανω και λερωνει πολυ ευκολα, δηλαδη σαν να φορας ασπρα παπουτσια και να στα πατανε συνεχως αν δεν εχει μεγαλη διαφορα αστο οπως ειναι, θα γλυτωσεις μεγαλη ταλαιπωρια και δεν θα σπασουν τα νευρα σου!!! ελπιζω να βοηθησα αν και μαλλον σε απογοητευσα
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Βρηκα ενα βιντεακι στο συσωλην και δεν φαινεται τοσο δυσκολο. Χρησιμοποιησες καθολου κανα πιστολακι; Πιο πολυ με εβαλε σε σκεψεις αυτο που λες με την μπιχλα...
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
Έχουμε εδώ Λάρισα έναν τυπάκο που κάνει αυτήν την δουλειά..Έχει ντύσει ολόκληρα αυτοκίνητο αλλά δέν νομίζω με 3Μ.Θα πάω να μου ντύσει και μένα το τεπόζιτο γτ είναι μαύρο και έχω βάλλει λευκό κοστούμι..Δές το λίνκ του τύπου..
Εχω βαλει παρα πολλα αυτοκολλητα μια και η πρωην δουλεια μου ηταν επιγραφοποιος!! Ειναι πολυ μπελαλιδικο και με πιστολακι δεν κανεις δουλεια θελει θερμοπιστολο γιατι αυτα τα αυτοκολητα εχουν μεγαλη περιεκτηκοτιτα σε βυνιλιο και πρεπει να ξερεις που θα πατησεις με την σπατουλα για να αποφυγεις τις τασεις! Μην σου ξεκοληση σε καμια ζεστη! Αν προκειτε και για ντεποζιτο τοτε καλυτερα να το ξεχασετε γιατι λογο της βενζινης το πιο πιθανο ειναι με τον καιρο να φουσκωσει...!
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
Έχουμε εδώ Λάρισα έναν τυπάκο που κάνει αυτήν την δουλειά..Έχει ντύσει ολόκληρα αυτοκίνητο αλλά δέν νομίζω με 3Μ.Θα πάω να μου ντύσει και μένα το τεπόζιτο γτ είναι μαύρο και έχω βάλλει λευκό κοστούμι..Δές το λίνκ του τύπου..
Οταν πας Σωτηρη πες και καμια τιμουλα να ξερουμε που παιζει η μπαλα εαν παμε σε prof.
Endura τι εννοεις να το ξεχασουμε λογω της βενζινης;
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
σπυρο υπαρχει ενας στην νικαια που βαζει αυτοκολλητες ταινιες 3Μ ειναι λιγο πιο πανω απο την εκλησια των αγιων αναργηρων. τον ειδα την παρασκευη να βαζει σε ενα αμαξι. απο κοκκινο το εκανε ασπρο.
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Φιλτατε αντι να βαλεις μεμβρανη μπορεις να βαλεις καλυτερα δερματινο καλημα ... Ετσι οτι ωρα θες το βγαζεις και εισαι παλι μια χαρα . Ειναι ενα παιδι στον Πειραια που φτιαχνει χειροποιητα Bagster σε αρκετα καλη τιμη . Μπορει να στο βαλει μαλιστα και μεσα απο την ταπα της βενζινης και δεν θα φαινεται καθολου οτι ειναι Bagster . Στειλε ενα μηνυμα στον NKTr να σου δωσει τηλ και διευθυνση .
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Οταν πας Σωτηρη πες και καμια τιμουλα να ξερουμε που παιζει η μπαλα εαν παμε σε prof.
Endura τι εννοεις να το ξεχασουμε λογω της βενζινης;
Γυρο απο την ταπα της βενζινης δεν προκειτα να κολλησει αλλα ακομα και αν λεμε τωρα μετα απο λιγο καιρο θα αρχισει να σπαει η να ξεκολαει λογο των αναθυμιασεων οταν βαζεις βενζινη...! Αν δεν εχει μεγαλη διαφορα κρατα το οπως ειναι δεν ειναι καιροι για να δινεις φραγκα για κατι τοσο αναξιοπιστο!! Για οποιοδηποτε αλλο μερος της μηχανης ναι αλλα ντεποζιτο μακρυα...!