| ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ | |
|
+4T.R.E k8 600 kk spastos tzortzinos 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tzortzinos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
| Θέμα: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 14 Μαρ 2012, 18:48 | |
| ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΦΛΑΣ ΜΕ ΛΕΝΤΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ?? | |
|
| |
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 14 Μαρ 2012, 18:56 | |
| | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 14 Μαρ 2012, 19:00 | |
| φιλε μου το εψαξα το θεμα με το ρελε και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει...επισης μου εδωσαν κατι αντιστασεις τις οποιες εκοψα και τα δυο καλωδια και των δυο φλας και τις συνδεσα και παλι δεν εκανα δουλεια! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 14 Μαρ 2012, 19:18 | |
| οταν μου το εκανε αυτο το προηγουμενο μηχανακι, ειχε καει μια λαμπα απο τη μια πλευρα, τσεκαρε και τις 3 (ουρα καθρεφτη και μουτρο)
αν δεν εχεις καθρεφτη μπορει να παιζει κατι με την ωμικη αντισταση οποτε πηγαινε το στο στεφανο...εεεε σε ηλεκτρολογο εννουσα Γιωργο !!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 14 Μαρ 2012, 19:24 | |
| - spastos έγραψε:
- αλλαζεις ρελε
Το να αλλάξεις την φλασιέρα με μια που δεν εξαρτάται απ'το φορτίο είναι το πιο σωστό αλλά και το πιο δύσκολο ας πούμε,με τις αντιστάσεις έπρεπε να δουλέψει κανονικά, όμως είναι λίγο καγκουριά... | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 14 Μαρ 2012, 19:36 | |
| οι λαμπες αναβουν ολες ρε κωστακη!! τρε μπορουμε να βρουμε μια φλασιερα? Υ.Γ. ο στεφ πηρε συνταξη!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 14 Μαρ 2012, 20:36 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 14 Μαρ 2012, 23:17 | |
| και εμενα γρηγορα αναβοσβηνουν αλλα δεν του δινω σημασια... στα αλαρμ αναβοσβηνουν κανονικα... μη τρελενεσαι... μπορεις να ζεισεις και ετσι!!! | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Πεμ 15 Μαρ 2012, 02:48 | |
| Πριν καποιο καιρο εβαλα και εγω καθρευτες με led και ειχα το ιδιο προβλημα.Αρχικα τοποθετησα απο μια αντισταση παραλληλα σε καθε φλας και τις εκρειψα πισω απο το κοντερ.Αυτες οι αντιστασεις ομως ειναι μεγαλες και δεν μου αρεσε που επιαναν τοσο χωρο. Την προηγουμενη βδομαδα λοιπον εβγαλα τις αντιστασεις και εβαλα ενα αλλο φλασερ και τωρα ολα ειναι πενα. Το να αλλαξεις φλασερ ειναι και το πιο σωστο για μενα. Η ολη διαδικασια αν πιανουν τα χερια σου ειναι πολυ απλη. Αρχικα πρεπει να αγορασεις το ηλεκτρονικο φλασερ.Αν το θες αμεσα μπορεις να το αγορασεις απο μαγαζια στην μιχαλακοπουλου διαφορετικα απο ebay. Προσεξε τι θα παρεις ομως. Εγω βρηκα τρια διαφορετικα.Το πρωτο ειχε 6 ευρω αλλα το ρυθμιζες εσυ με ενα ποτενσιομετρο που ειχε πανω του αλλα επαιζε απο τιμες 0-30watt. Αυτο δεν σε καλυπτει μιας και καθε λαμπα σου αν ειναι ιδιες με του δικου μου ειναι 21 watt αρα εσυ αλλαζοντας δυο λαμπες εχεις 42 watt αρα αστο...Το δευτερο που βρηκα μου ειπαν οτι ταιριαζει κουτι σε Yamaha αλλα αν εκοβα τα καλωδια του δεν θα ειχα προβλημα ομως η τιμη........40Ε.....αστο και αυτο.Αυτο που πηρα το βρηκα στην μιχαλακοπουλου σε μαγαζι με ανταλακτικα παπιων λιγο πιο πριν την SUZUKI (μην κανουμε και διαφημηση). Ειχε 7.5 ευρω και ευρος λειτουργειας απο 1 - 120 W (αν θυμαμαι καλα). Αν θες υπαρχει και απο ebay ενα που κανει για gsxr κουτι αλλα εχει κανα 30αρι. Αφου λοιπον παρεις το ηλεκτρονικο φλασερ και εχεις και χρονο ξεκινας την εγκατασταση.Το φλασερ που εχει απο μαμα πανω δεν ειναι μονο του αλλα ειναι ενσοματωμενο με το ρελε για τον διακοπτη του stand. Ψαξε στο manual να δεις σε ποιο σημειο βρισκεται στην μηχανη σου.Στο δικο μου πρεπει να λυσεις τα πλαστικα της σελας και ειναι αναμεσα σε σελλα οδηγου και συνεπιβατη βιδωμενο μεσα στο υποπλαισιο, λογικα και στο δικο σου εκει θα ειναι.Αυτο που ψαχνεις να βρεις ειναι ετσι Το τραβας προς τα πανω με προσοχη και το ξεκουμπωνεις.Το σχεδιαγραμμα του ειναι αυτο Αρα βλεπεις οτι τα ποδια του φλασερ ειναι τα F και G. Αρα πρεπει να αφαιρεσεις απο την βαση του φλασερ τα παρακατω καλωδια Απο την επανω μερια βαζεις στην εσωχη ενα πολυ μικρο κατσαβιδακι και τραβας το καλωδιο απο κατω. Αφου τα βγαλεις συνδεεις το φλασερ σε αυτα.Το καινουργιο φλασερ εχει λογικα δυο καλωδια. Αν δεν αναψει συνδεεις τα καλωδια αναποδα.Τα μονωνεις καλα και τοποθετεις καπου το καινουργιο φλασερ να μην ειναι στον αερα. Τοποθετεις ξανα στη θεση του το ρελε και εισαι ετοιμος. Υ.Γ. Τωρα μπορεις να αλαξεις και τις πισω λαμπες με LED χωρις να πειραξεις τιποτα. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Πεμ 15 Μαρ 2012, 15:41 | |
| υπαρχουν λεντακια που αντικθιστουν τις στοκ λαμπες απο τα πισω φλας?? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Πεμ 15 Μαρ 2012, 19:23 | |
| - louk6 έγραψε:
- υπαρχουν λεντακια που αντικθιστουν τις στοκ λαμπες απο τα πισω φλας??
υπαρχουν αλλα γιατι να το κανεις αυτο? αμα θελεις παρε ενα σωμα που τα εχει ολα ενσωματωμενα... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Πεμ 15 Μαρ 2012, 20:08 | |
| - Miou έγραψε:
- louk6 έγραψε:
- υπαρχουν λεντακια που αντικθιστουν τις στοκ λαμπες απο τα πισω φλας??
υπαρχουν αλλα γιατι να το κανεις αυτο? αμα θελεις παρε ενα σωμα που τα εχει ολα ενσωματωμενα... ενσωματωμενα?? αφου τα φλας ειναι ξεχωριστα.. δεν ειναι μαζι με το κολωφαναρο... αν υπαρχουν φλας κ@λου led δε νομιζω να ειναι το ιδιο ποιοτικα οπως τα γνησια.. γιατι και τα led που εχω μπροστα (φενονται και στο avatar) κιτρινισανε και δεν το παραταω στον ηλιο | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Παρ 16 Μαρ 2012, 21:14 | |
| | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Σαβ 17 Μαρ 2012, 10:09 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Σαβ 17 Μαρ 2012, 10:27 | |
| Το καινουργιο φλασερ που αγορασα δεν θελει ρυθμιση ρυθμιζεται μονο του αυτοματα. | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 21 Μαρ 2012, 15:02 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 21 Μαρ 2012, 16:26 | |
| | |
|
| |
ThaNOS388 Jr.gixxer
Όνομα: : Thanos Τόπος : Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Hμερομηνία εγγραφής : 10/04/2012
| Θέμα: Απ: ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ Τετ 11 Απρ 2012, 17:49 | |
| Thanks στον Billako που ηταν κατατοπιστηκοτατος | |
|
| |
| ΤΑ ΦΛΑΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ | |
|