| Δικαστικές Εμπειρίες | |
|
+8kapnias kostas-1000k9 kontos 750 nktr k8 600 kk StaKokkina ENDURASX Lelos69 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 01:06 | |
| Παιδιά....το 2010 δικάστηκα ερήμην για δίπλωμα.Η παράβαση έγινε έγινε το 2006... Ερήμην δικάστηκα γιατί δεν με βρήκαν στο σπίτι μου.Για κακή μου τύχη(μη το ψάχνετε) δεν μπορώ να αποδείξω ότι το 2010 που υποτίθεται ότι με ψάχνανε έμενα στην διεύθυνση που με έψαξαν... Έμαθα ότι μπορώ να κάνω αίτηση ακύρωσης απόφασης και να γίνει νέο δικαστήριο την ίδια μέρα.Μου είπαν άνθρωποι που εργάζονται στα δικαστήρια ότι εάν μπορώ να αποδείξω ότι το 2010 έμενα κάπου (όχι απαραίτητα στην διεύθυνση που με ψάξανε) έχω πολλές ελπίδες να δικαιωθώ. Για την ιστορία:Με σταμάτησαν 6/6/2006 και το δίπλωμα το είχα στις 21/6/2006. Πλέον χρωστάω 430 ευρώ και έχω στην πλάτη 30 μέρες φυλακή με 3 χρόνια αναστολή.Και αν χάσω και το νέο δικαστήριο θα πληρώσω άλλα 250 ευρώ επιπλέον. Έχει κάποιος από σας ανάλογη εμπειρία;; | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 13:39 | |
| Στελιο αν θες την γνωμη μου πλρωσε τα μ@μησιατικα και μην το συνεχησεις γιατι η δικαιοσυνη ειναι απροβλεπτη...! Γ@@@@@@σε ο εισαγγελεα η ο δικαστης η ειναι ασχημη η μερα τους? Οπωτε αν μπωρεις αφου εχει ηδη περασει και η τριετοια πληρωσε να τελειωνεις!
| |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 14:09 | |
| Προς τα κει κλείνω Παντελή,απλά σκέφτομαι ότι είναι άδικο να δώσω αέρα 430 ευρώ.... | |
|
| |
StaKokkina Jr.gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : Παντού και πουθενά.. Αριθμός μηνυμάτων : 34 Αγωνιζόμενος : Στο τέλος.. Hμερομηνία εγγραφής : 08/02/2012
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 14:12 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Στελιο αν θες την γνωμη μου πλρωσε τα μ@μησιατικα και μην το συνεχησεις γιατι η δικαιοσυνη ειναι απροβλεπτη...!
Γ@@@@@@σε ο εισαγγελεα η ο δικαστης η ειναι ασχημη η μερα τους? Οπωτε αν μπωρεις αφου εχει ηδη περασει και η τριετοια πληρωσε να τελειωνεις!
Το ίδιο θα σου έλεγα κι εγώ , παρόμοια περίπτωση φίλου του ρίξανε +600 | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 14:22 | |
| σκατα, δωστα να τελειωνεις | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 14:40 | |
| - Lelos69 έγραψε:
- Προς τα κει κλείνω Παντελή,απλά σκέφτομαι ότι είναι άδικο να δώσω αέρα 430 ευρώ....
Αδικο επεισης ειναι να πληρωσεις καινουργια μ@μισιατικα μονο και μονο επειδη πρεπει να εισπραξουν!! | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 14:44 | |
| μλκια ρπμ | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 14:53 | |
| Να διευκρινίσω ότι μπορώ να αποδείξω πως το 2010 είχα σταθερή διεύθυνση,όχι όμως αυτή που είχα δηλώσει τότε.Ο αστυνομικός μου είχε πει τότε ''σε ένα χρόνο θα σου έρθει χαρτί'' και τελικά ήρθε σε τέσσερα...Εγώ όμως το 2009 έφυγα από την διεύθυνση που δήλωσα τότε...θα μου πείτε ''έπρεπε να πας να κάνεις αλλαγή διεύθυνσης''(αυτό μου είπαν και από τα δικαστήρια) αλλά που να το ξέρω εγώ αυτό..μα και να το ήξερα,που να πάω να απευθυνθώ... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 18:36 | |
| Βασικα συγκληνω με τους παραπανω...πληρωσε να τελειωνεις...αν βαλεις δικηγορο και τα εξοδα δικαστηριου πιστευω θα βγει το ιδιο... Αν αλλαξεις διευθυνση και εφοσον γνωριζες οτι εκρεμμει σε βαρος σου δικαστηριο επρεπε να το δηλωσεις στο τμημα της περιοχης που εμενες.... | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Πεμ 15 Μαρ 2012, 18:55 | |
| Με δικηγόρο θα μου βγει 300 ευρώ(200 τα έξοδα παράστασης και 100 η αμοιβή)...Μάλλον θα πάω να τα δώσω γιατί έχω σκάσει....αφήστε που αν με σταματήσουν για έλεγχο θα με μπουζουριάσουν..... | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Παρ 16 Μαρ 2012, 00:09 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Βασικα συγκληνω με τους παραπανω...πληρωσε να τελειωνεις...αν βαλεις δικηγορο και τα εξοδα δικαστηριου πιστευω θα βγει το ιδιο...
Αν αλλαξεις διευθυνση και εφοσον γνωριζες οτι εκρεμμει σε βαρος σου δικαστηριο επρεπε να το δηλωσεις στο τμημα της περιοχης που εμενες.... Κανονικά αν γνωρίζεις ότι εκκρεμεί δικαστήριο πρέπει να δηλώσεις την αλλαγή διέυθυνσης στην εισαγγελία γιατί απο κει βγαίνουν οι κλήσεις για τα δικαστήρια. Οσον αφορά την απόφαση του Στέλιου, βγήκε φέτος ο νόμος 4043/2012 με τον οποίο παραγράφονται όλες οι μικρές ποινές μόνο με μια αίτηση στην εισαγγελία. Οπότε λογικά θα παραγραφεί και του Στέλιου. μην τυχόν δώσεις χρήματα σε δικηγόρο προτού πας στην εισαγγελία. | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Παρ 16 Μαρ 2012, 09:35 | |
| Ο κουμπάρος μου δικάστηκε ερήμην γιατί το όργανο έγραψε λάθος τον αριθμο του σπιτιου του. Πηγε μόνος του στο δικαστήριο βρήκε κάποιους εξυπηρετικούς ανθρώπους εκεί (κι όμως υπάρχουν ακόμα) που τον καθοδήγησαν και τελικα αθωώθηκε. Το πρόστιμο που του είχαν κάτσει ήταν πάνω απο χιλιαρικο οπότε σκέφτηκε να δοκιμάσει και πέτυχε.
| |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Παρ 16 Μαρ 2012, 16:39 | |
| καταρχην καλησπερα. το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην εισαγγελια να ζητησεις νεο δηκαστιριο γιατι τα χαρτα που ερχονται σπιτι για δικαστιρια πρεπει να υπογραψεις για να τα παραλαβεις.δεν τα αφηνουν κατω απο την πορτα οι κλητηρες.και αν δεν σε βρει ο κλητηρας μετα πανε στο αστυνομικο τμημα και σε βρισκει η αστυνομια. οποτε καποιος εκανε πουστια με το χαρτη του δικαστιριου οτι δηθεν το παρελαβες | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Παρ 16 Μαρ 2012, 19:32 | |
| - thodoris έγραψε:
- καταρχην καλησπερα.
το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην εισαγγελια να ζητησεις νεο δηκαστιριο γιατι τα χαρτα που ερχονται σπιτι για δικαστιρια πρεπει να υπογραψεις για να τα παραλαβεις.δεν τα αφηνουν κατω απο την πορτα οι κλητηρες.και αν δεν σε βρει ο κλητηρας μετα πανε στο αστυνομικο τμημα και σε βρισκει η αστυνομια. οποτε καποιος εκανε πουστια με το χαρτη του δικαστιριου οτι δηθεν το παρελαβες δεν ισχυει αυτο παιδια .... ο κλητηρας ερχετε στην διευθηνση που εχεις δηλωσει , αν δεν σε βρει εκει απλα την τοιχοκολλαει...δεν μπορει ουτε να την δωσει σε καποιον αλλο για λογαριασμο σου .... φανταστητε οτι μου ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα στο μαγαζι μια και ειχε ενα χαρτι για δικαστηριο για τον πατερα μου και δεν ηταν εδω αυτος και αντι να μου αφησει το χαρτι εμενα( ξερει οτι ειμαι ο γιος) ηθελε να το κολλησει στην τζαμαρια του μαγαζιου ... της εξηγησα φυσικα ,με την λεπτοτητα που με διακρινει, οτι δεν μπορει να γινει αυτο και τελικα ξαναπερασε μετα απο λιγη ωρα και βρηκε τον πατερα μου και του το εδωσε.... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Παρ 16 Μαρ 2012, 20:43 | |
| - Miou έγραψε:
- thodoris έγραψε:
- καταρχην καλησπερα.
το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην εισαγγελια να ζητησεις νεο δηκαστιριο γιατι τα χαρτα που ερχονται σπιτι για δικαστιρια πρεπει να υπογραψεις για να τα παραλαβεις.δεν τα αφηνουν κατω απο την πορτα οι κλητηρες.και αν δεν σε βρει ο κλητηρας μετα πανε στο αστυνομικο τμημα και σε βρισκει η αστυνομια. οποτε καποιος εκανε πουστια με το χαρτη του δικαστιριου οτι δηθεν το παρελαβες
δεν ισχυει αυτο παιδια .... ο κλητηρας ερχετε στην διευθηνση που εχεις δηλωσει , αν δεν σε βρει εκει απλα την τοιχοκολλαει...δεν μπορει ουτε να την δωσει σε καποιον αλλο για λογαριασμο σου .... φανταστητε οτι μου ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα στο μαγαζι μια και ειχε ενα χαρτι για δικαστηριο για τον πατερα μου και δεν ηταν εδω αυτος και αντι να μου αφησει το χαρτι εμενα( ξερει οτι ειμαι ο γιος) ηθελε να το κολλησει στην τζαμαρια του μαγαζιου ... της εξηγησα φυσικα ,με την λεπτοτητα που με διακρινει, οτι δεν μπορει να γινει αυτο και τελικα ξαναπερασε μετα απο λιγη ωρα και βρηκε τον πατερα μου και του το εδωσε.... αλεξανδρε....να ξερεις ειναι παρανομο να τοιχοκολισει κλητηριο για δικαστηριο...... για πολλους λογους που ειναι ευκολο να καταλαβουν ολοι συγκεκριμενα μηλαγα με μια ξαδερφη μου δηκηγορο για ενα θεμα και οντος υσχιει αυτο που εγραψα παραπανω. αν δεν σε βρει ο κλητηρας ειναι υποχρεομενος να ξαναερθει και μετα αν δεν σε βρει τα παει στην αστυνομια..... | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Σαβ 17 Μαρ 2012, 12:07 | |
| Παιδιά και εγώ και θυροκόλληση ήξερα,που όντως είναι καραγκιοζιλίκι, γιατί οι καλοθελητές είναι πολλοί....
Πήγα χτες το πρωί στην εισαγγελία για να κοιτάξω αν ισχύει και για μένα ο νόμος 4043.Ο νόμος αυτός μιλάει για πρόστιμα και ποινές που προήλθαν από πταίσματα και πλημμελήματα για ΜΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ αποφάσεις.Η δικιά μου όμως είναι αμετάκλητη.Οπότε δε με έπιανε.
Δεν ξέρω τι συνέβη,άλλα όταν κοίταξε την υπόθεση μου η εισαγγελέας στον υπολογιστή,μου είπε ότι το πρόστιμό μου έχει πληρωθεί και μου έδωσε και χαρτί με την σφραγίδα της ότι πλήρωσα.....
Εδώ έχω να επισημάνω ότι μαζί με εμένα δικάστηκε και ο αδερφός μου για παραχώρηση οχήματος(το μηχανάκι που με πιάσανε ήταν δικό του).Τον αδερφό μου τον έπιασαν πριν ένα μήνα,τον πήγαν αυτόφωρο,πλήρωσε τα 40 ευρώ δικαστικά έξοδα που χρωστούσε και ησύχασε.Ο αριθμός της δίκης του αδερφού μου είναι ο ίδιος με τον δικό μου....Λέτε...;;;;; | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Σαβ 17 Μαρ 2012, 12:19 | |
| | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Σαβ 17 Μαρ 2012, 12:45 | |
| Για την ιστορια, τα λεφτά που έπρεπε να πληρώσεις τί έγιναν και πώς προέκυψαν; Τί χαρτί είχες εσύ στα χέρια σου που έπρεπε να πληρώσεις; Ζήτα και ένα αντίγραφο ποινικού μητρώου για να ξέρεις πού βρίσκεσαι. Μήπως σου έκαναν haircut ??? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
Lelos69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Σαβ 17 Μαρ 2012, 15:10 | |
| | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| |
| |
Lelos69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Δικαστικές Εμπειρίες Δευ 19 Μαρ 2012, 19:44 | |
| | |
|
| |
| Δικαστικές Εμπειρίες | |
|