Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
Θέμα: κολλημενα εμβολακια Πεμ 15 Μαρ 2012, 20:44
λοιπον παιδια σημερα αλλαξα παλι τακακια και παρατηρησα οτι τα εμβολακια δεν επανερχωνται ολα οπως πρεπει το ενα κολλαει κ βγαινουν ανομοιομορφα...λοιπον αφου τα καθαρισα ως συνηθως με σαπουνονερο και οδοντοβουρτσα παλι μου κανει τα ιδια με αποτελεσμα να δυσκολευεται λιγο ο τροχος να γυριζει και να ακουγοντα τα τακακια στο ελευθερο τσουλισμα εκανα και την μ@λ@κι@ να μου βγει ενα εμβολακι απ τα νευρα μου ευτηχως το ξαναβαλα τακα τακα... τι να κανω ρε παιδια να καθαρισω τις δαγκανες με καθαριστικο φρενων και τα εμβολακια μαζι μπας και ξεκολλησουν....
μου αναψε τα λαμπακια σημερα για πειτε ρε παιδια
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
καλο καθαρισμα τα εμβολακια με καθαριστικο και οδοντοβουρτσα και μετα περασμα με λιγο λαδακι και τωρα που σου βγηκε το εμβολακι λογικα θα βγηκε και λιγο υγρο και θα θελεις εξαερωση
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
εκανα εξαερωση και ολα κομπλε φρεναρε κανονικα....δεν ειχα θεμα....απλα στο ελευθερο τσουλισμα ακουγονται τα τακακια και εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να ξεφρακαραν ολα τα εμβολακια τα καθαρισα ρε αλεξ με σαπουνερο και οδοντοβουρτσα.....λες να τα ξανακαθαρισω και με καθαριστικο φρενων....λαδακι ο τενεκες δεν εβαλα
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
εγω φαντασου οτι βγαζω τα εμβολακια σχεδον τερμα εξω και τα καθαριζω με καθαριστικα φρενων και τιψιμο και γυαλιζουν σαν καινουργει καθε φορα και μετα λιγο λαδακι και ειναι κομπλε... οτι θα τα ακους λιγο να ακουμπανε στους δισκους ειναι φυσιολογικο ... να φρεναρουν την ροδα δεν ειναι ...
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
το φισιολογικο ειναι λιγο το ξερω....απλα εμενα κανουν πολυ και ζοριζουν την ροδα ρε γαμωτω.....οταν λες τα βγαζεις εξω...τα βγαζεις εντελως δηλ...φοβαμαι μην γινει καμια μακακια αμα τα βγαλω εντελως....ΜΗΠΩΣ φταινε και τα υγρα που τα εχω πανω απο 2 χρονια και εχουν ψιλοθολωση σε χρωμα....βασικα θα τα αλλαξω αυριο ουτως η αλλως αλλα μηπως κολλανε και απο αυτο
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
εχεις την τετραδα με τα εμβολα.στα 2 απεναντι που δεν κολλανε βαλε ενα μεγαλο καρυδακι να τα κραταει κοντρα ,η οτιδηποτε βρεις(προσεξε μη τα κανεις ζημια ομως). με το χερι πατα με δυναμη το τριτο κ σιγα σιγα θα ξεπροβαλει κ το τεταρτο που δεν κουνιεται κ θα μπορεσεις να το καθαρισεις.
Πρόσεξε το λάδι που βάζει ο τύπος στο τέλος.Λέγετε Militec 1 και το έχω πάρει και εγώ.Έχει συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής και δεν κρατάει σκουπίδια αν εφαρμοστεί σωστά. Το έχω βάλει και άλλες φορές...
Πρόσεξε το λάδι που βάζει ο τύπος στο τέλος.Λέγετε Militec 1 και το έχω πάρει και εγώ.Έχει συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής και δεν κρατάει σκουπίδια αν εφαρμοστεί σωστά. Το έχω βάλει και άλλες φορές...
εχω φαει την αθηνα για να βρω αυτο το εργαλειο και δεν το εχω βρει πουθενα .... εχω αγορασει ενα αλλο για να κανω αυτην την δουλεια αλλα ειναι λιγο πιο ταλαιπωρια ... ξερει κανενας που στο δι@$%^&&* μπορω να το βρω το γ@μημενο???
TheoDo R Adv. gixxer
εχεις την τετραδα με τα εμβολα.στα 2 απεναντι που δεν κολλανε βαλε ενα μεγαλο καρυδακι να τα κραταει κοντρα ,η οτιδηποτε βρεις(προσεξε μη τα κανεις ζημια ομως). με το χερι πατα με δυναμη το τριτο κ σιγα σιγα θα ξεπροβαλει κ το τεταρτο που δεν κουνιεται κ θα μπορεσεις να το καθαρισεις.
ρε πανο θα το πιστεψεις αυτο ακριβως εκανα...εβαλα καρυδακι και βγηκε με λιγο ζορι χωρις να κανω ζημια....καθαρισα ξανα και με καθαριστικο φρενων και εβαλα και λαδακι στα πιστονακια....Motul 300v....για υψηλες επιδοσεις ..με μπατονετα γυρω γυρω...αλλαξα και τα υγρα ολα και ειναι ΟΛΑ κομπλε...εγινε και δοκιμη και ΤΕΛΟΣ... ευχαριστω παιδια
TheoDo R Adv. gixxer
εχω φαει την αθηνα για να βρω αυτο το εργαλειο και δεν το εχω βρει πουθενα .... εχω αγορασει ενα αλλο για να κανω αυτην την δουλεια αλλα ειναι λιγο πιο ταλαιπωρια ... ξερει κανενας που στο δι@$%^&&* μπορω να το βρω το γ@μημενο???
γιατι δεν παιρνεις αυτο που ειναι σαν μητοτσιμπιδο γυριστω στο τελειωμα και ανοιγει σαν και αυτο...δεν θυμαμαι ομως πως λεγεται
Miou Full gixxer
γιατι δεν παιρνεις αυτο που ειναι σαν μητοτσιμπιδο γυριστω στο τελειωμα και ανοιγει σαν και αυτο...δεν θυμαμαι ομως πως λεγεται
δεν κανει δουλεια... ειναι λειο και γλυστρανε τα εμβολακια ...
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009