| Κλοπή | |
|
+12gsxrk71000 gixxermak SuzukaK4 Aristosk8 kontos 750 mistiriodis_tsantakias alaska spastos stam911 κολτρέϊν magfaria lukos 16 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lukos Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 16/03/2012
| Θέμα: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 19:04 | |
| MOY EKLEPSAN THN MHXANH(VLEPE FOTO) TA KSIMEROMATA PEMPTHS 15-3-2012 (MAZI ME ENA SUZUKI HAYABUSA XRUSO ME MAURO 2 STENA PIO KATW)......ANW TOYMPA ADAMIDOU DIDASKALOU 39......... YPARXH AMOIBH To thlefono mou einai 6970081019 | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 19:08 | |
| καλησπερα καλως ηρθες γιατι μηχανη μιλαμε??? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 19:12 | |
| πες μας κατι παραπανω: μαρκα/μοντελο αριθμος πινακιδας χρωμα και ακομα καλυτερα θα ηταν να βαλεις 2-3 φωτος. | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 20:08 | |
| Μακαρι να την βρεις την καλη σου,κατι δεν εχεις κανει καλα με την φωτο δεν μου την εμφανιζει,κοιταξε λιγο το θεμα με το ανεβασμα μηπως και την εχει δει κανεις.. | |
|
| |
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 20:20 | |
| οοοοοορε φιλε ελπιζω να τη βρεις δωσε τιποτα πληροφοριες να εχουμε το νου μας και καμια φωτο. | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 20:48 | |
| .....Διπλα στο σπιτι μου ειναι η οδος που λες..... πωπω μας εχουν θερισει ανω τουμπα.. Αντε να κοιμηθω το βραδυ τωρα.. Και χτες δεν κοιμηθηκα σπιτι αν κοιμομουν ποιος ξερει? Αυτο το εξαμηνο κλαπηκαν απο την ανω τουμπα ενα R1 2004 (στην λαζαρου τσαμη), ενα R6 2010,(στην λαζαρου τσαμη) και αυτα τα δυο με συναγερμους, abuse ενισχυμενη, και abuse disk locks... Eνα Κ8 1000 ασπρο (τριανταφυλοπουλου) ενα Ζ 1000 (περαιβου) Τα δυο τελευταια ηταν διπλα σε 21ωρο περιπτερο για ασφαλεια... και δεν ειναι μονο αυτα.. Αφου σκεφτομαι καμια μερα να αφησω προκλητικα το μηχανακι και να κατσω να παρακολουθησω... Εναν δεν θα πιασω?... θα την πληρωσει για ολους.. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 21:06 | |
| δεν θα ειναι ενας αυτος που θα πιασεις και δεν θα ειναι αοπλος ...προσοχει ...θα βρεθεις και μπλεγμενος .... θελει να ειμαστε πολα ατομα μια μερα να το κανουμε αυτο που λες φιλε κωστα και απλος να τους θαψουμε να μην τους βρει ποτε κανεις ξανα .... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 21:49 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 22:21 | |
| η φωτο ειναι must...αν δεν μπορει ο φιλος να την ανεβασει ας τον βοηθησει καποιος mod/admin...για να παρουμε μια ιδεα...η τουλαχιστον αυτοι που μενουν Θεσ/νικη κριμα παντος! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 23:16 | |
| παιδια οντως ανατολικα θεσσαλονικης γινεται χαμος τελευταια... και απο μηχανες και παπακια...! και σκουτερ! εχω παθει πλακα ολο μαθαινω κλαπηκε το ενα κλαπηκε το αλλο.... τι γινεται ρε πουστη? αυτοι η γ@μω διας μονο να γραφουν ξερουν? ας ποιασουν κανα κλεφτρονι!!! Αν γινει σκινικο και πιασει κανεις απο θεσσαλονικη καποιον!!! ειμαι μεσα για καλο σκηνικο!!! δε θελω να μιλησω δημοσια αλλα αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι οτι καλυτερο αξιζει για εναν απο αυτους!!! | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 23:48 | |
| Αυτή είναι η φωτό σύμφωνα με το link που δίνει από το fb το παλικάρι!Επίσης εκεί διάβασα και αναδημοσιεύω ότι είχε πινακίδα KNX 927 αν αυτό μπορεί να βοηθήσει κάπου!!Μακάρι να βρεθεί το μηχανάκι του φίλου μας... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή Παρ 16 Μαρ 2012, 23:49 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Κλοπή Σαβ 17 Μαρ 2012, 00:23 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Κλοπή Σαβ 17 Μαρ 2012, 13:06 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- παιδια οντως ανατολικα θεσσαλονικης γινεται χαμος τελευταια... και απο μηχανες και παπακια...! και σκουτερ! εχω παθει πλακα ολο μαθαινω κλαπηκε το ενα κλαπηκε το αλλο.... τι γινεται ρε πουστη? αυτοι η γ@μω διας μονο να γραφουν ξερουν? ας ποιασουν κανα κλεφτρονι!!!
Αν γινει σκινικο και πιασει κανεις απο θεσσαλονικη καποιον!!! ειμαι μεσα για καλο σκηνικο!!! δε θελω να μιλησω δημοσια αλλα αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι οτι καλυτερο αξιζει για εναν απο αυτους!!! απο τοτε που φαγανε τα παιδια στο ρεντη οι ΔΙΑΣ ειναι ολο στα εβερεστ ... το εχουμε ξαναπει αυτο ... εγω παντος τους βλεπω στην κυψελη ολο εξω απο το χοντο σεντερ ειναι και κοιταζουν αν οι γκομενες εχουν κλεψει κανα κραγιον της revlon ....αντε να κανουν και οτι σταματανε κανενα παπι και να το παιξουν μαγκες στα πιτσιρικια με τα παπια γιατι δεν τους εχω δει να τρεχουν οταν υπαρχει πλεον προβλημα .... μονο αν κατα λαθος πεσουν πανω του ... κριμα γιατι ηταν απο τις λιγες ( για να μην πω η μονη) ομαδες που κατι εκαναν σε αυτην την πολη... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: Κλοπή Σαβ 17 Μαρ 2012, 18:38 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- SuzukaK4 έγραψε:
- παιδια οντως ανατολικα θεσσαλονικης γινεται χαμος τελευταια... και απο μηχανες και παπακια...! και σκουτερ! εχω παθει πλακα ολο μαθαινω κλαπηκε το ενα κλαπηκε το αλλο.... τι γινεται ρε πουστη? αυτοι η γ@μω διας μονο να γραφουν ξερουν? ας ποιασουν κανα κλεφτρονι!!!
Αν γινει σκινικο και πιασει κανεις απο θεσσαλονικη καποιον!!! ειμαι μεσα για καλο σκηνικο!!! δε θελω να μιλησω δημοσια αλλα αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι οτι καλυτερο αξιζει για εναν απο αυτους!!! μιλα ελευθερα ειμαι παθων και μαθων!!!!!μιλα να περνουμε και καμια ιδεα!!!! Εγω το μονο που εχω στο μυαλο μου αν υπαρξει πεπριπτωση να ειναι ενας απο αυτους στα χερια μου.... Ειναι 3 μερες ξυλο!!!! μεχρι να ματωνει απο παντου..... μετα βουτιγμα στο αλατι.... και μετα.... Χολωμοντα... τερμα πανω βουνο!!! κρεμασμα σε δεντρο να τον φανε οι αρκουδες.. ειναι και η εποχη! αα και να διατυπωσω κατι... οι αρκουδες... δε σκοτωνουν για να φανε το θυραμα... απλα ξεκινανε να τρωνε ενω ακομα ειναι ζωντανο!!! τπτ παραπανω! αυτο μου αρκει! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Κλοπή Σαβ 17 Μαρ 2012, 18:46 | |
| - Miou έγραψε:
- SuzukaK4 έγραψε:
Αν γινει σκινικο και πιασει κανεις απο θεσσαλονικη καποιον!!! ειμαι μεσα για καλο σκηνικο!!! δε θελω να μιλησω δημοσια αλλα αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι οτι καλυτερο αξιζει για εναν απο αυτους!!!
απο τοτε που φαγανε τα παιδια στο ρεντη οι ΔΙΑΣ ειναι ολο στα εβερεστ ... το εχουμε ξαναπει αυτο ... εγω παντος τους βλεπω στην κυψελη ολο εξω απο το χοντο σεντερ ειναι και κοιταζουν αν οι γκομενες εχουν κλεψει κανα κραγιον της revlon ....αντε να κανουν και οτι σταματανε κανενα παπι και να το παιξουν μαγκες στα πιτσιρικια με τα παπια γιατι δεν τους εχω δει να τρεχουν οταν υπαρχει πλεον προβλημα .... μονο αν κατα λαθος πεσουν πανω του ... κριμα γιατι ηταν απο τις λιγες ( για να μην πω η μονη) ομαδες που κατι εκαναν σε αυτην την πολη... Το θεμα ξες ποιο ειναι οτι στην Αθηνα αντε λες δε κανουν τπτ... αλλα επειδη εχω εναν φιλο γνωστο εκει... με λεει δεν τους εχουν δωσει μπλοκακια να γραφουν και δεν εχουν γραψει ποτε κανεναν... Εδω οι μ@λ@κες εχουν γ@μησει το κοσμακι... σε γραφουν για τα παντα... πριν 2 χρονια με γραψανε... για τα παντα... ειχαν δικιο σε οτι εγγραφαν αλλα ρε φιλε το λεω ειμαι με μεροκαματο γραψε ενα απο ολα που ειπες... Ναι καλα με λεει!!! (κρανος πινακιδα εξατμιση!) δεν αφησε κατι... 20 μερες διπλωμα αδεια πινακιδα... 600ευρα κλησουλα... Οταν πηγα στο μεγαρο να παραδωσω τα παραπανω... σε ενα γραφειο ηταν δυο μπατσοι και με το που με βλεπει πριν καν του πω τι θελω... τι με λεει?? σε γραψανε οι διας???? και λεει στον αλλον καλα αυτοι οι διας εχουν φαει το κοσμακι... τι να πω μετα απο αυτο??? δε παν να ψοφησουν ρε που τα πληρωνουμε κιολας.... αν εχω καπου αδικο να με πειτε! εκεινη τη μερα εγγραψαν αλλα 6 ατομα απο τουμπα για τα ιδια πραγματα! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Κλοπή Σαβ 17 Μαρ 2012, 19:55 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: Κλοπή Σαβ 17 Μαρ 2012, 20:20 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Κλοπή Κυρ 18 Μαρ 2012, 17:02 | |
| | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Κλοπή Δευ 19 Μαρ 2012, 17:46 | |
| - Miou έγραψε:
- SuzukaK4 έγραψε:
Αν γινει σκινικο και πιασει κανεις απο θεσσαλονικη καποιον!!! ειμαι μεσα για καλο σκηνικο!!! δε θελω να μιλησω δημοσια αλλα αυτα που εχω στο μυαλο μου ειναι οτι καλυτερο αξιζει για εναν απο αυτους!!!
απο τοτε που φαγανε τα παιδια στο ρεντη οι ΔΙΑΣ ειναι ολο στα εβερεστ ... το εχουμε ξαναπει αυτο ... εγω παντος τους βλεπω στην κυψελη ολο εξω απο το χοντο σεντερ ειναι και κοιταζουν αν οι γκομενες εχουν κλεψει κανα κραγιον της revlon ....αντε να κανουν και οτι σταματανε κανενα παπι και να το παιξουν μαγκες στα πιτσιρικια με τα παπια γιατι δεν τους εχω δει να τρεχουν οταν υπαρχει πλεον προβλημα .... μονο αν κατα λαθος πεσουν πανω του ... κριμα γιατι ηταν απο τις λιγες ( για να μην πω η μονη) ομαδες που κατι εκαναν σε αυτην την πολη... Παλι καλα να λες!!εχουν προνοησει τουλαχιστον!Γιατι εδω στον Βολο αραζουνε σε σουβλατζιδικα και οπως και να το κανεις αμα προκυψει περιστατικο ενα καφε τον πετας...ενω το σουβλακι δεν σου παει η καρδια! κριμα να πανε χαμενα τα 2.5 Κριμα για τα παλικαρια που τους πηρανε τα μηχανακια τους,ευχομαι να βρεθουνε το συντομοτερο!Παντως χρειαζεται μεγαλη προσοχη,απ' οτι φαινεται εχουνε ξαναρχισει τα κρουσματα!Οσο γι'αυτους που πηρανε τα μηχανακια! να ευχονται να μην τους βρουνε καλυτερα! | |
|
| |
| Κλοπή | |
|