| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|
+45totoulis rsv4aprc ghost gabri vaggant cursed2 kouzinas tsasbi JIMK7 kentaurosk8 Lithos sporoskaterini chris8790 Sotoner kapnias suzukaros platonas panikas Kydo Bozos Leroy george88 Vortex lost bolek76 potis Black Eagle nktr akis_k2 sxlogo boutser AggelosK8 ENDURASX thodoris lakisman46 Miou kostaskr6 magfaria Aristosk8 louk6 k8 600 kk κολτρέϊν demk6 ripper gsxrk71000 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Παρ 06 Απρ 2012, 21:53 | |
| Tρεις Κυρίες συζητούσαν μέσα στο κομμωτήριο για τις ερωτικές επιδόσεις των συζύγων τους. Η πρώτη λέει: Ο δικός μου έχει 100% ανικανότητα. - Γιατί ρωτάνε οι άλλες; - Γιατί δεν του σηκώνεται! Η δεύτερη: - Και ο δικός μου το ίδιο, 100% ανικανότητα. - Μα εσένα γιατί; - Γιατί δεν του σηκώνεται, απαντά εκείνη. Και λέει και η τρίτη: - Εμένα έχει 300% ανικανότητα!!! - Πώς; ρώτησαν οι άλλες δύο με ανοιχτό το στόμα. Και η τρίτη λέει: - Πρώτον,δεν του σηκώνεται και δεύτερον έχει κόψει τα δάχτυλα και την γλώσσα του! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Παρ 06 Απρ 2012, 22:03 | |
| - Πάει ένα κοριτσάκι σχολείο με ένα τεράστιο καρούμπαλο στο κεφάλι … ! - Μα , πού το χτύπησες το κεφαλάκι σου μικρό μου ; …. ρωτάει ο δάσκαλος. - Με τσίμπησε μια μύγα . - Μύγα ; - … ναι …. αλλά ευτυχώς τη σκότωσε ο μπαμπάς με το φτυάρι..!! | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 07 Απρ 2012, 10:12 | |
| Ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ένα ζευγάρι και τρέχανε με 60 χλμ. ...
Κάποια στιγμή λέει η γυναίκα: Μήτσο μου, το ξέρω ότι είμαστε παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια αλλά θέλω διαζύγιο...
Ο Μήτσος δεν λέει τίποτα απλά αυξάνει ταχύτητα και φτάνει τα 70.
Η γυναίκα του λέει:
Θέλω να χωρίσουμε επειδή τα έχω με τον καλύτερο φίλο σου και είναι και καλύτερος εραστής...
Ο Μήτσος αρχίζει και θυμώνει άλλα δεν λέει τίποτα, απλα αυξάνει ταχύτητα και φτάνει τα 80χλμ.
Η γυναίκα του συνεχίζει.... - Θέλω το σπίτι και τα παιδιά... Ο Μήτσος δεν μιλάει και αυξάνει ταχύτητα στα 90 χλμ. ...
- Θέλω όλες τις καταθέσεις και όλες τις πιστωτικές...
Ο Μήτσος φουλάρει στα 100 και κατευθύνεται προς ένα τοίχο, οπότε και απορημένη η γυναίκα του τον ρωτάει...
- Εσύ Μήτσο δεν θέλεις τίποτα;
Και εκείνος απαντάει λίγο πριν χτυπήσουν τον τοίχο... Έχω όλα όσα χρειάζομαι.
Και εκείνη ρωτάει: Τι έχεις Μήτσο;
Και απαντάει εκείνος:...
Τον αερόσακο | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 07 Απρ 2012, 13:54 | |
| Γεια σου ρε Μητσο! Ψυχραιμια... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 07 Απρ 2012, 21:29 | |
| Μια γυναίκα πάει στο σπίτι και λέει στο σύζυγό της: -Θυμάσαι εκείνους τους πονοκεφάλους που είχα όλα αυτά τα χρόνια; Λοιπόν, πάνε!!!.
-Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι; Τι συνέβη; ρωτά ο σύζυγος.
Η σύζυγος: -H κουμπάρα μας με παρέπεμψε σε έναν υπνωτιστή.
Μου είπε να σταθώ μπροστά σε έναν καθρέφτη, να κοιτάζω τον εαυτό μου και επαναλαμβάνω: "Δεν έχω πονοκέφαλο, δεν έχω πονοκέφαλο, δεν έχω πονοκέφαλο". Αυτό ήταν λοιπόν! Οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει.
-Μα, αυτό είναι υπέροχο! απαντά ο σύζυγος.
Η γυναίκα του λέει τότε: -Ξέρεις, δεν ήσουν πολύ θερμός στο υπνοδωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν πας να συναντήσεις τον υπνωτιστή και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και γι' αυτό;
Ο σύζυγος συμφωνεί να το δοκιμάσει. Μετά την επίσκεψη του, ο σύζυγος έρχεται σπίτι, σχίζει τα ρούχα του, παίρνει τη γυναίκα του και τη φέρνει στο υπνοδωμάτιο.
Την βάζει στο κρεβάτι και λέει: -Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως. Πηγαίνει στο μπάνιο και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα και με ένα άλμα στο κρεβάτι, κάνει παθιασμένο έρωτα με τη γυναίκα του όπως ποτέ πριν.
Η σύζυγός του λέει: -Αγόρι μου ήταν υπέροχο! Ο σύζυγος λέει: -Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως! Πηγαίνει ξανά πίσω στο μπάνιο. Έρχεται πίσω και το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο.
Η γυναίκα κάθεται και το κεφάλι της γυρίζει. Ο σύζυγός της λέει και πάλι: -Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως! Με το που το λέει αυτό, πηγαίνει πίσω στο μπάνιο.
Αυτή τη φορά, η σύζυγός του τον ακολουθεί αθόρυβα και εκεί, στο μπάνιο, τον βλέπει να στέκεται στον καθρέφτη και να λέει:
"Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου". | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 08 Απρ 2012, 00:29 | |
| Βγαίνει μια γριούλα από το σπίτι της και τί βλέπει; Ένας νεαρός άνδρας, ήταν ανεβασμένος πάνω στη συκιά που είχε στην αυλή της, κρατώντας μία τσάντα και έκοβε όλα τα σύκα της. - "Τι κάνεις εκεί;" του λέει. "Κατέβα κάτω γρήγορα, γιατί αυτή η συκιά είναι δικιά μου." Όμως ο νεαρός συνέχισε ακάθεκτος, χωρίς να της δίνει καθόλου σημασία. - "Φύγε γρήγορα, γιατί θα φωνάξω την αστυνομία", συνέχισε η γριούλα. Τότε πια, τα πήρε ο νεαρός και της λέει: - "Φύγε παλιόγρια, γιατί αν κατέβω κάτω, θα σε π#$%ξω" Τίποτα όμως, η γριούλα συνέχιζε να φωνάζει. - "Φύγε παλιόγρια, γιατί αν κατέβω κάτω, θα σε π#$%ξω", της ξαναλέει. Μα η γριά, δε σταματούσε. Τότε ο νεαρός κατεβαίνει νευριασμένος, παίρνει την σακούλα με τα σύκα και σηκώνεται να φύγει. Γυρίζει τότε η γριούλα και του λέει: -"Δε φτάνει που είσαι κλέφτης, είσαι και ψεύτης!" | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 08 Απρ 2012, 00:30 | |
| Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της: 'Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!'. Απαντά ο μαθητής: 'Δεν ξέρω κυρία!'. Και η δασκάλα του λέει: 'Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω'. Στην συνέχεια... 'Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτερό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;'. Απαντά ο Πέτρος: 'Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!'. Του απαντά η δασκάλα: 'Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!'. Σηκώνεται ο Τοτός και λέει: Κυρία, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι. 'Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;'. Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει!: 'Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!'. Ήρεμος της λέει της δασκάλας: Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!» | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 08 Απρ 2012, 00:32 | |
| Ο Τοτός με τον πατέρα του κάθονται στο σαλόνι. Λέει ο μπαμπάς στον Τοτό: - Πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και φέρε μου τις παντόφλες μου. Στο υπνοδωμάιτο κάθονται η αδερφή του Τοτού και μια φίλη της. Μπαίνοντας μέσα λέει ο Τοτός - Ο μπαμπάς μου είπε να σας δείρω και τις δύο! Η αδερφή του: - Φύγε από δω ρε κωλόπαιδο! - Δε με πιστεύεις; Άκου (και φωνάζει στον πατέρα του Πατέρααα! Την μίαααα; - Και τις δύο ρε βλάκα! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 08 Απρ 2012, 12:06 | |
| Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ευσεβής και ήθελε να έχει τον πιο υπέροχο πίνακα του Μυστικού Δείπνου, όσο και να του κόστιζε.
Τελικά πήγε στον καλύτερο ζωγράφο και του λέει:
- Γειά σας. Θα ήθελα να μου ζωγραφίσετε τον Μυστικό Δείπνο με τον πιο υπέροχο τρόπο. Τα χρήματα δεν με απασχολούν...
- Εντάξει, ελάτε σε 6 μήνες.
Περνούν οι 6 μήνες και πηγαίνει πάλι στον ζωγράφο:
- Γεια σας. Είμαι ο κύριος που είχε ζητήσει τον πίνακα με τον Μυστικό Δείπνο.
- Ναι βέβαια. Πάμε επάνω να σας τον δείξω.
Του τον δείχνει και ήταν πραγματικά υπέροχος πίνακας. Υπέροχα χρώματα, ρεαλιστικά καλοφτιαγμένα πρόσωπα...
- Δεν λέω, πολύ ωραίος, λέει ο πελάτης, αλλά θα ήθελα και λίγη κίνηση.
- Εντάξει, αυτό διορθώνεται, απλά δώστε μου 3 μήνες περιθώριο.
Περνούν οι 3 μήνες, ξαναπηγαίνει στον ζωγράφο, ο πίνακας ήταν 1000 φορές καλύτερος. Ένα αληθινό έργο τέχνης!
- Πραγματικά υπέροχος, λέει ο πελάτης, αλλά θα ήθελα λίγη ακόμα κίνηση.
- Μα άνθρωπέ μου, πίνακας είναι!! εκνευρίζεται ο ζωγράφος. Πόση κίνηση να έχει πια;;;
- Ναι, έχετε δίκιο, αλλά θα ήθελα λίγη περισσότερη κίνηση...
- Ξαναελάτε σε 2 μήνες...
Ξαναπηγαίνει σε δύο μήνες:
- Γεια, ήρθα για τον πίνακα του Μυστικού Δείπνου...
- Α, ναι! Πηγαίνετε πάνω να τον δείτε, και κατεβήτε να με πληρώσετε.
Πηγαίνει ο πελάτης πάνω, και τι να δει!!! Ο Χριστός να κάθεται και να κάνει ναργιλέ, οι μαθητές πάνω στα τραπέζια να χορεύουν ζεϊμπέκικο, και η Μαρία η Μαγδαληνή να τραβάει κάποιον προς τις τουαλέτες...
Βάζει τις φωνές!!!!
Ανεβαίνει πάνω ο ζωγράφος.
- Τι είναι αυτό, άνθρωπέ μου!!! ρωτάει έξαλλος ο πελάτης.
Και ο ζωγράφος απαντά:
- Πραγματικά δεν ξέρω!!! Εγώ όταν τον τελείωσα ήταν όλοι στις θέσεις τους!!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 09 Απρ 2012, 16:46 | |
| Μπαίνει ένας μεθυσμένος σ΄ένα λεωφορείο, κι αρχίζει να φωνάζει : - Οι μπροστινοί είστε κερατάδες, οι μεσαίοι αδελφές, κι αυτοί που κάθονται πίσω, είστε χέστηδες …. Ο οδηγός νευριασμένος, σταματάει απότομα το λεωφορείο, πιάνει τον μεθυσμένο από τους ώμους, και ταρακουνώντας τον, του λέει : - Για πες ξανά ποιοί είναι οι κερατάδες, οι αδελφές και οι χέστηδες! - Ε, ρε φιλαράκι…., και που να ξέρω εγώ; Με τόσο απότομο φρενάρισμα, τώρα όλοι ανακατεύτηκαν. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 09 Απρ 2012, 21:48 | |
| | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 10 Απρ 2012, 07:36 | |
| | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 10 Απρ 2012, 10:51 | |
| | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 10 Απρ 2012, 12:55 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 10 Απρ 2012, 14:59 | |
| Ρωτάει ένα πιτσιρίκι μία έγκυο στη στάση: -Τι περιμένετε? -Λεωφορείο -Δηλαδή σας πήδηξε transformer?
| |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 10 Απρ 2012, 16:33 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 11 Απρ 2012, 16:43 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 11 Απρ 2012, 16:44 | |
| - Ρε γυναίκα γιατί φωνάζεις στο μωρό;" - "Αφού προσπαθώ να το ντύσω και χορεύει". - "Σιγά, και τσατίστηκες γι αυτό;" - "ΈΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΤΥΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ;" - "Όχι, αλλά κατά καιρούς έχω γδύσει πολλά μωρά την ώρα που χόρευαν.." | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 11 Απρ 2012, 16:44 | |
| - Χθες έσωσα μια κοπέλα από σίγουρο βιασμό... - Έλα ρε μεγάλε μπράβο! Πως τα κατάφερες; - Εγκράτεια φίλε μου... Εγκράτεια... Εγκράτειαααααα...!! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 14 Απρ 2012, 12:32 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 14 Απρ 2012, 12:50 | |
| Ο Τοτός και τα άλογα!
Η δασκάλα στο μάθημα της έκθεσης ρωτάει τα παιδιά τι έγραψαν για τα άλογα. Η μικρή Αννούλα λέει ότι έγραψε: -Είχα ένα άλογο, τον Ντορή, αλλά αρρώστησε και πέθανε! Μιλάνε όλα τα παιδιά, πάνω κάτω τα ίδια.
Τελευταίος είναι ο Τοτός. -Εγώ κυρία έγραψα τρεις σελίδες… -Μπράβο παιδί μου, του λέει, η κυρία. Πες μας την αρχή. Λέει ο Τοτός: -»Ανέβηκα στο άλογο» -Και το τέλος; -»Κατέβηκα από το άλογο».
-Και τι έγραψες στις τρεις σελίδες; -Τουκουτουκ τουκουτουκ τουκουτουκ τουκουτουκ τουκουτουκ…………… | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 14 Απρ 2012, 13:39 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 14 Απρ 2012, 15:09 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 14 Απρ 2012, 19:20 | |
| πως λεγεται αυτος που πηδαει πεθερες? πεθεραστης | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 14 Απρ 2012, 19:29 | |
| Οδηγούσε ένας τύπος όταν άκουσε κάτι να χτυπάει στο μπροστινό τζάμι του αυτοκινήτου του.
Σταματά ανήσυχος, κατεβαίνει και βρίσκει ένα σπουργιτάκι ξάπλα στην άσφαλτο.
-Πωπωπω κρίμα το σκότωσα το καημένο!
Σκύβει κάτω, το μαζεύει και σαν να ψιλοζούσε το σπουργιτάκι, αλλά ήταν σε κώμα.
Το παίρνει, το πάει σπίτι του και το βάζει σε ένα κλουβί μέχρι να συνέλθει και να γίνει καλά. Αργότερα έφυγε από το σπίτι για δουλειές.
Συνέρχεται και το σπουργιτάκι σιγά-σιγά και κοιτάει και τι να δει ;
Πάνω κάγκελα, δεξιά κάγκελα, αριστερά κάγκελα, μπροστά κάγκελα, πίσω κάγκελα.
Τρελαίνεται το σπουργιτάκι και λέει:
-Πωπωπω, τον σκότωσα τον άνθρωπο!!!!! | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|