Greek GSX-R forum
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Poll_l10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Poll_c10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Poll_r10 
JIMK7
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Poll_l10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Poll_c10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3

Πήγαινε κάτω 
+45
totoulis
rsv4aprc
ghost
gabri
vaggant
cursed2
kouzinas
tsasbi
JIMK7
kentaurosk8
Lithos
sporoskaterini
chris8790
Sotoner
kapnias
suzukaros
platonas
panikas
Kydo
Bozos
Leroy
george88
Vortex
lost
bolek76
potis
Black Eagle
nktr
akis_k2
sxlogo
boutser
AggelosK8
ENDURASX
thodoris
lakisman46
Miou
kostaskr6
magfaria
Aristosk8
louk6
k8 600 kk
κολτρέϊν
demk6
ripper
gsxrk71000
49 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 31 Ιουλ 2012, 21:48

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 391304_458716644146718_648706997_n
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 31 Ιουλ 2012, 21:53

EINAI adffs AYTOI OI BPETANOI!!!!!!!!!!!!!
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Ζωγράφου city
Αριθμός μηνυμάτων : 1410
Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 31 Ιουλ 2012, 22:38

ripper έγραψε:
EINAI adffs AYTOI OI BPETANOI!!!!!!!!!!!!!
πολυ καλο fafoutis
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 31 Ιουλ 2012, 22:40

ripper έγραψε:
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 391304_458716644146718_648706997_n

αυτο ειναι αληθεια eeee
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 31 Ιουλ 2012, 22:41

demk6 έγραψε:
Η δασκάλα λέει στον Τοτό:
- Τοτέ, θα σου κάνω μια ερώτηση και αν μου απαντήσεις θα σου βάλω άριστα και δεν θα σε ρωτήσω τίποτε άλλο. Πόσες τρίχες έχεις στο κεφάλι σου;
- 30.652.
Η δασκάλα μένει κόκαλο.
- Πώς το ξέρεις, παιδί μου;
- Α, κυρία, είπατε μία μόνο ερώτηση!

καλο εεεε Shocked
tsasbi
Hero gixxer
Hero gixxer
tsasbi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 31 Ιουλ 2012, 22:42

demk6 έγραψε:
Γίνεται παγκόσμια έρευνα για τις συνήθειες και τον τρόπο σκέψης των διαφόρων λαών...

Σε ένα δωμάτιο είναι μια ξανθιά γκομενίτσα, και ένα τραπέζι, στο οποίο βρίσκονται ένα μισοτελειωμένο πλεκτό κι ένα σάντουιτς. Θα πρέπει ο κάθε εξεταζόμενος να τελειώσει το πλεκτό, να φάει το σάντουιτς και να πηδήξει τη...γκομενίτσα. Με όποια σειρά θέλει.Μπαίνει ένας Αμερικανός. Τρώει πρώτα το σάντουιτς, μετά πηδάει τη γκομενίτσα, και τέλος τελειώνει το πλεκτό. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στην Αμερική: Το πρωί ξεκινάς με ένα καλό πρωινό, ρίχνεις ένα στη γκόμενά σου, και μετά δουλειά.Μπαίνει ένας Γερμανός.. Τελειώνει πρώτα το πλεκτό, μετά τρώει το σάντουιτς, και στο τέλος πηδάει τη γκομενίτσα. Εξηγεί μετά ότι έτσι συνηθίζεται στη Γερμανία: Πρώτα η δουλειά, μετά φαγητό για να δυναμώσεις, και τελευταία η διασκέδαση.

Μπαίνει κι ένας Έλληνας. Βάζει τη γκομενίτσα να πλέκει, και την πηδάει τρώγωντας ταυτόχρονα το σάντουιτς. Αφού έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τη σύλληψη, εξηγεί ότι έτσι συνηθίζεται στην Ελλάδα: για να φας καλά, πρέπει να γ@μ@ς τον εργαζόμενο.

ετσι ειναι Very Happy
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 31 Ιουλ 2012, 22:47

demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

Άντρας Όνομα: : Δημοσθενης
Τόπος : Κολωνος
Αριθμός μηνυμάτων : 1264
Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης
Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠαρ 03 Αυγ 2012, 21:15

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 39145443172759686589411

louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΣαβ 04 Αυγ 2012, 12:43

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 05 Αυγ 2012, 15:42

Είναι 3 νταλικέρηδες. Ο ένας με μαυρισμένο μάτι, ο άλλος με διάφορες μελανιές και ο τρίτος με επιδέσμους σε όλο το σώμα του.

Λέει ο πρώτος: - “Α, ρε παιδιά, καλό το τιμόνι, δε λέω αλλά με κάνει να αποκτάω κάτι συνήθειες, άλλο πράμα. Να, προχθές για παράδειγμα που γύρισα από ένα μεγάλο ταξίδι, Ιταλία είχα πάει, μπαίνω σπίτι, πιάνω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω, τις αλλάζω τα πετρέλαια…. και μετά τι λέτε ότι κάνω; Να, πιάνω ένα δεκαχίλιαρο και το ακουμπάω στο κομοδίνο. Με το που το βλέπει αυτό η γυναίκα μου, αφήστε, μου ρίχνει μια μπουνιά, είδα τον ουρανό σφοντύλι!!!”

- “Κοίτα”, λέει ο δεύτερος, “που και εγώ είχα μια παρόμοια εμπειρία! Ακούστε τώρα να δείτε!! Γυρνάω σπίτι, έλειπα 5 βδομάδες είχα πάει Λονδίνο, βλέπω τη γυναίκα μου, την πιάνω, τη βάζω κάτω, τις αλλάζω τα φώτα. Και εκεί που τελειώνω, βγάζω από την τσέπη του παντελονιού ένα δεκαχίλιαρο και το δίνω στη γυναίκα μου. Εδώ όμως σας θέλω. Τι κάνει αυτή; Μου δίνει ρέστα 3 χιλιάρικα!!!! Έγινε χαμός σπίτι… Γι’ αυτό και οι μελανιές…”

- “Ρε παιδιά, να μα τη πίστη μου, δεν θα με πιστέψετε τι μου συνέβη εμένα”, λέει ο τρίτος που είχε τα μαύρα του τα χάλια. “Γυρίζω σπίτι μου, βλέπω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω, της άλλαξα τον αδόξαστο. Εκεί που το κάναμε χτυπάει το κουδούνι. “Αμάν!!”, μου λέει, “ο άντρας μου!! Πέσε απ’ το μπαλκόνι!!. Και τι κάνω εγώ; Έπεσα… !!!!!!!!!! ”
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 05 Αυγ 2012, 17:56

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 79988 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 79988 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 79988
cursed2
Normal gixxer
Normal gixxer
cursed2

Άντρας Όνομα: : Ιωαννης
Τόπος : Αιγαλεω-Καλιφορνια
Αριθμός μηνυμάτων : 78
Αγωνιζόμενος : Ναι
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 05 Αυγ 2012, 22:58

demk6 έγραψε:
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 39145443172759686589411

cheers xaxa
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠεμ 09 Αυγ 2012, 02:52

Ένα αεροπλάνο ταξιδεύει προς Μελβούρνη, όταν
μια ξανθιά σηκώνεται από την οικονομική θέση και πηγαίνει στην πρώτη θέση....

Η αεροσυνοδός η οποία παρακολουθούσε, πήγε κοντά της και της ζήτησε να δει το εισιτήριο της.

Αφού το κοίταξε της εξήγησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στην οικονομική θέση.

Η ξανθιά απάντησε “είμαι νέα, όμορφη, ταξιδεύω για Μελβούρνη και θα μείνω εδώ”

Η αεροσυνοδός μπήκε τότε στο πιλοτήριο και εξήγησε στον πιλότο και στον συγκυβερνήτη τι συνέβηκε.

Ο συγκυβερνήτης βγήκε έξω και προσπάθησε να εξηγήσει στην ξανθιά ότι είχε πληρώσει για οικονομική θέση και δεν επιτρεπόταν η παραμονή της στην πρώτη θέση.

Ο συγκυβερνήτης επιστρέφει απελπισμένος στο πιλοτήριο.

Ο πιλότος τον βλέπει και τον ρωτά “Είναι ξανθιά είπες? Κανένα πρόβλημα. Είμαι παντρεμένος με ξανθιά και μπορώ να μιλήσω την γλώσσα της”

Την πλησιάζει, της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και αμέσως η ξανθή σηκώνεται λέει στον πιλότο “.συγνώμη δεν το ήξερα.” και επιστρέφει πίσω στην οικονομική.

Οι άλλοι δύο έχουν μείνει να κοιτάζουν απορημένοι.

“Τι στο καλό της είπες ;”

Ο πιλότος απάντησε:”Της είπα ότι οι πρώτες θέσεις δεν πηγαίνουν Μελβούρνη!”
ENDURASX
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ENDURASX

Άντρας Όνομα: : Παντελης
Τόπος : Περιστερι
Αριθμός μηνυμάτων : 463
Αγωνιζόμενος : θα θελα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠεμ 09 Αυγ 2012, 19:25

demk6 έγραψε:
Ένα αεροπλάνο ταξιδεύει προς Μελβούρνη, όταν
μια ξανθιά σηκώνεται από την οικονομική θέση και πηγαίνει στην πρώτη θέση....

Η αεροσυνοδός η οποία παρακολουθούσε, πήγε κοντά της και της ζήτησε να δει το εισιτήριο της.

Αφού το κοίταξε της εξήγησε ότι θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στην οικονομική θέση.

Η αεροσυνοδός μπήκε τότε στο πιλοτήριο και εξήγησε στον πιλότο και στον συγκυβερνήτη τι συνέβηκε.

Ο συγκυβερνήτης βγήκε έξω και προσπάθησε να εξηγήσει στην ξανθιά ότι είχε πληρώσει για οικονομική θέση και δεν επιτρεπόταν η παραμονή της στην πρώτη θέση.

Ο συγκυβερνήτης επιστρέφει απελπισμένος στο πιλοτήριο.

Ο πιλότος τον βλέπει και τον ρωτά “Είναι ξανθιά είπες? Κανένα πρόβλημα. Είμαι παντρεμένος με ξανθιά και μπορώ να μιλήσω την γλώσσα της”

Την πλησιάζει, της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και αμέσως η ξανθή σηκώνεται λέει στον πιλότο “.συγνώμη δεν το ήξερα.” και επιστρέφει πίσω στην οικονομική.

Οι άλλοι δύο έχουν μείνει να κοιτάζουν απορημένοι.

“Τι στο καλό της είπες ;”

Ο πιλότος απάντησε:”Της είπα ότι οι πρώτες θέσεις δεν πηγαίνουν Μελβούρνη!”

xaxa xaxa xaxa
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠαρ 24 Αυγ 2012, 14:03

ο ελληνας μεσι!!!

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Athensmetromessi

ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠαρ 24 Αυγ 2012, 23:07

Ένα καγκουρό δραπέτευε συνέχεια απ το ειδικά περιφραγμένο δώρο του στο ζωολογικό κήπο. Οι αρμόδιοι, ξέροντας ότι μπορεί να πηδάει πολύ ψηλά, βάζουνε έναν φράχτη 3 μέτρα ψηλό. Το επόμενο πρωί το καγκουρό έκανε τις βόλτες του στον ζωολογικό κήπο, έξω απ τον περιφραγμένο χώρο του. Οι αρμόδιοι σηκώνουν το φράχτη στα 6 μέτρα, αλλά το επόμενο πρωί, πάλι έξω το καγκουρό. Συνεχίζουν την ίδια ιστορία, κάθε μέρα πιο ψηλό φράχτη, κάθε πρωί έξω το καγκουρό. Ο φράκτης τώρα είναι στα 20 μέτρα ύψος. Τελικά, μια καμήλα απ το διπλανή περίφραξη ρωτάει το καγκουρό: - Πόσο ψηλά πιστεύεις ότι θα τον φτάσουνε το φράχτη; - Πιθανόν 50 μέτρα, εκτός αν κάποιος σκεφτεί να κλειδώνει την πόρτα τα βράδια.
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠαρ 24 Αυγ 2012, 23:08

Ένα κοπάδι νυχτερίδες κοιμάται σε ένα δέντρο κατά τον γνωστό τρόπο δηλαδή ανάποδα.
Ξαφνικά η μία γυρίζει και στέκεται όρθια πάνω στο κλαδί.
Ανήσυχη μια δεύτερη που βλέπει το σκηνικό, σκουντάει τη διπλανή της και με αγωνία της λέει<<Ρε Μήτσο, ξύπνα ρε, ο Θανάσης λιποθύμησε>>!!!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠαρ 24 Αυγ 2012, 23:12

Μια μέρα στο μεγάλο δάσος κυκλοφορεί η φήμη ότι άνοιξε μία καντίνα. Όλα τα ζώα του δάσους έτρεξαν και με σειρά ιεραρχίας παρατάχτηκαν το ένα πίσω από το άλλο για να ψωνίσουν. Μετά από λίγη ώρα να σου σκάει και ο λαγός. Βλέπει την τεράστια ουρά που έχει δημιουργηθεί και πολύ άνετα τους προσπερνάει και πηγαίνει πρώτος πρώτος μπροστά από το λιοντάρι.
-Τι κάνεις ρε λαγέ, λέει το λιοντάρι...
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα, απαντάει ο λαγός..
-Κι εμείς τι είμαστε εδώ που περιμένουμε στην σειρά; αποκρίνεται το λιοντάρι και του τραβάει μια ανάποδη και τον στέλνει πίσω.
Σηκώνετε ο λαγός εκνευρισμένος και αφού προσπερνάει όλα τα ζώα, πάει και μπαίνει δεύτερος μπροστά από την αρκούδα..
-Τι κάνεις ρε λαγέ, λέει η αρκούδα..
-Να, εγώ για την καντίνα ήρθα..
-Καλά ρε και ποιος νομίζεις ότι είσαι και έρχεσαι δεύτερος λέει η αρκούδα και του κόβει μια μπουνιά και να σου ο λαγός τελευταίος.
Σηκώνεται στραβωμένος ο λαγός και γυρίζει την πλάτη του να φύγει φωνάζοντας..
-Δε γαμ**στε όλοι σας μωρέ...Δεν την ανοίγω σήμερα....
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠαρ 24 Αυγ 2012, 23:12

Ένας ταβερνιάρης είχε ένα παπαγάλο και του λέει:
- "Φεύγω για μια ώρα από το μαγαζί. Αν έρθει το βυτίο με το πετρέλαιο πες τους να βάλουν 1 τόνο".
Έρχεται το βυτίο, βλέπουν τον παπαγάλο και του λένε:
- "Πού είναι το αφεντικό;"
- "Έφυγε", τους λέει αυτός, "βάλτε 3 τόνους και αφήστε το τιμολόγιο στο τραπέζι."
Γυρνάει ο ταβερνιάρης βλέπει ότι αγόρασε 3 τόνους και ουρλιάζει στο παπαγάλο:
- "Ένα τόνο δε σου είπα ρε, γιατί τους είπες 3;"
Τον αρπάζει και το σταυρώνει με τα φτερά ανοιχτά. Έπειτα του λέει:
- "Μια βδομάδα θα μείνεις εκεί."
Ο παπαγάλος βλέπει απέναντι του μια εικόνα του Χριστού στο σταυρό και ακούει μέσα από την εικόνα μια φωνή:
- "Πλάσμα του Θεού, πόσο καιρό θα είσαι σταυρωμένο;"
Λέει ο παπαγάλος:
- "Μια βδομάδα, εσύ πόσο καιρό είσαι στο σταυρό;"
Του απαντάει η φωνή:
- "2000 χρόνια!"
Έκπληκτος ο παπαγάλος του λέει:
- "Καλά ρε μεγάλε πόσο πετρέλαιο παράγγειλες;"
Black Eagle
Hero gixxer
Hero gixxer
Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Περαμα Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΚυρ 26 Αυγ 2012, 21:16

Ο σωστος εξοπλιμος παραλιας :!: :P

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 Saf027
demk6
Full gixxer
Full gixxer
demk6

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠεμ 30 Αυγ 2012, 21:35

Επιστρέφει ο σύζυγος από την δουλειά το απόγευμα...

πάει να πλύνει τα χέρια του και η βρύση του νιπτήρα δε λειτουργεί:

- Ρε γυναίκα! Τι έπαθε η βρύση; Δεν τρέχει!

- Ναι, χάλασε. Δεν πιάνεις να τη φτιάξεις, του απαντάει η γυναίκα του.

- Ρε γυναίκα, με ξέρεις 20 χρόνια… Με ξέρεις να φτιάχνω βρύσες;

Σε λίγες μέρες ξανά επιστρέφει από τη δουλειά του ο σύζυγος και πάει στη κρεβατοκάμαρα να αλλάξει. Πάει να ανάψει το φως αλλά σκοτάδι.

- Ρε γυναίκα! Τι έγινε; Κάηκε η λάμπα;

-Όχι, χάλασε ο διακόπτης. Δεν τον φτιάχνεις;, του απαντάει.

- Τί λες ρε γυναίκα; Είμαστε μαζί 20 χρόνια. Με ξέρεις να φτιάχνω διακόπτες;

Μια άλλη μέρα, επιστρέφει από την εργασία του ο σύζυγος, πάει να βγει στο μπαλκόνι άλλα το πόμολο είχε μαγκώσει.

- Ρε γυναίκα! Τι έγινε; Δεν ανοίγει η μπαλκονόπορτα!

- Ναι, χάλασε. Δεν κοιτάς να την φτιάξεις;, απαντά αυτή.

- Ρε γυναίκα, 20 χρόνια με ξέρεις. Με έχεις δει ποτέ να φτιάχνω πόμολα;

Κάποια άλλη μέρα, επιστρέφει ο σύζυγος από την εργασία του. Πάει να πλυθεί και η βρύση λειτουργεί, το φως της κρεβατοκάμαρας ανάβει και η πόρτα του μπαλκονιού ανοίγει!

- Ρε γυναίκα, τι έγινε; Κάλεσες μάστορα και τα έφτιαξε;

- Όχι. Ήρθε ο νέος γείτονας που πιάνουν τα χέρια του και μας τα έφτιαξε.

- Και τον πλήρωσες;, ρωτάει λίγο προβληματισμένος ο σύζυγος.

- Να μωρέ, μου ζήτησε ή να του φτιάξω ένα κέικ σοκολάτα που είναι από τα αγαπημένα του ή να του κάτσω!!

- Και εσύ φυσικά του έφτιαξες κέικ σοκολάτα.

Και απαντά η γυναίκα:

- Ρε άντρα… είκοσι χρόνια τώρα… με ξέρεις να φτιάχνω κέικ σοκολάτα;
sxlogo
Full gixxer
Full gixxer
sxlogo

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 982
Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed)
Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΠεμ 30 Αυγ 2012, 21:50

Black Eagle έγραψε:

Αντηλιακο με δεικτη προστασιας 1000! fafoutis
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΔευ 03 Σεπ 2012, 20:42

sxlogo έγραψε:
Black Eagle έγραψε:

Αντηλιακο με δεικτη προστασιας 1000! fafoutis

σωστος!
+1 +1 fafoutis fafoutis fafoutis
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΔευ 03 Σεπ 2012, 20:44

οι συντακτες του...συγχωρεμενου 0-300!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 EmptyΤρι 04 Σεπ 2012, 01:22

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 28 392119_423311341039013_510129156_n

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 28 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 4
» ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2
» ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com