No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL Τρι 18 Ιουν 2013, 07:08 | |
| Εγινε Alex,το κανονιζουμε μονοι μας. Ελπιζω αργοτερα να καταφερουμε να κανουμε κατι. | |
|
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL Τρι 18 Ιουν 2013, 09:47 | |
| Εγώ, πρώτα ο Θεός με όλα αυτά που γίνονται, είμαι έτοιμος για level III το Σεπτέμβρη στις Σέρρες. Οπότε θα χαρώ να μαζευτούμε κάποιοι και να γνωριστούμε από κοντά! Επίσης, αν δώσει κάποιος τα χρήματα 1 μήνα πριν έχει10% έκπτωση και αν είμαστε πάνω από 3 άτομα έχει άλλα 10% έκπτωση! Με λίγα λόγια στην καλύτερη περίπτωση να πέσει η τιμή στα 225-230 ευρώ. Παρακάτω με τίποτε. | |
|
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL Τρι 18 Ιουν 2013, 10:18 | |
| Εγω για Σερρες το βλεπω πολυ δυσκολο, λογω αυξημενου κοστους... επειδη ομως πανω απολα κανουμε τη κ...αβλα μας και γιαυτο τα οικονομικα ερχονται δευτερα (με μετρο, βεβαια), δεν το αποκλείω...
Ας δουμε ποσοι ενδιαφερονται μπας και πετυχουμε κατι καλυτερο απο αυτο που λες... Αν ειμαστε 7-8 ατομα μηπως ξαναμιλησουμε και προσπαθησουμε για μεγαλυτερη εκπτωση | |
|
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL Τρι 18 Ιουν 2013, 11:57 | |
| Εγω ψηνομαι για Μεγαρα για τις 29 Ιουνιου. Αν ομως υπαρχει ενδιαφερον και μπορει να γινει εκπτωση,μπορω να το τρεναρω. Ομως πρεπει να τους εχω απαντησει μεχρι αυριο. | |
|
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL Τρι 18 Ιουν 2013, 14:35 | |
| εγω θελω να παω αλλα κατι το οικονομικο, κατι η αποσταση θα παρει παραταση πρως το παρων. απο σεπτεμβρη και μετα ισως κατι μπορεσω να κανω. τωρα εχει πολυ ζεστη και θα ψηθουμε ασχημα. αν μεχρι το σεπτεμβριο δεν εχετε παει, μπορουμε να κανονισουμε να παμε παρεα. εχουμε καιρο μεχρι τοτε. εγω για σερρες σκεφτομαι γιατι ειναι πιο κοντα και ισως με φιλοξενησει ενας φιλος στη θεσσαλονικη αν μεινουμε πανω απο 1 μερα. | |
|