| Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. | |
|
+9boutser mistiriodis_tsantakias landen usabug SuzukaK4 stavrosrodo k8 600 kk ripper GsxrPower 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Παρ 23 Μαρ 2012, 23:52 | |
| καλησπερα...βρεικα κατι πλαστικα τα οποια ψαχνω να τα βρω εδω και καιρο αλλα μεσω ebay δεν μπορω να τα βρω στο συγκεκριμενο χρωμα που θελω.τα βρεικα σε ενα κινεζικο σαιτ σε πολυ καλη τιμη πολυ φθηνακαι υποψειαζομαι οτι τοσο φθηνα θα ειναι και καλα ? θελω την γνωμη σας να μπω στον κοπο να τα παρω ι θα ειναι τελειως μουφα? και οσον αφορα το τελωνειο τι γεινετε ? πως πανε οι χρεωσεις ? ευχαριστω. το σαιτ ειναι αυτο με τα πλαστικα. http://www.dhgate.com/1-set-abs-plastic-suzuki-gsx-r1000-2007-2008/p-ff80808131ae1ece0131ae2d7a2e07b4.html | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Παρ 23 Μαρ 2012, 23:57 | |
| μπες και κοιτα και εδω auctmarts.com .εχουν παρει αρκετοι απο εδω μεσα. | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 00:02 | |
| ευχαριστω φιλε μου.αλλα εχω μπει και εκει και το θεμα ειναι ο,τι δεν βρεισκω τα συγκεκριμενα πλαστικα με το χρωμα που τα θελω :( Jimk7 τα φωτα σου | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 00:19 | |
| κατα τη γνωμη μου σε ABS πλαστικα πρεπει να κοιτας ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ !!!!! ...και μετα τα χρωματα -σχεδια και τα σχετικα !!! απο no-name εταιρια ετσι και δε κοθπμωνουν σωστα και εισαι κανενα 3ωρο με dermel για να κατσουν και μετα το βερνικι ειναι μουφα και θαμπωνει θα σε πειραξει πιο πολυ απο το να μην παρεις το χρωμα που θελεις ! κατα τη γνωμη μου παρε auctmarts που ειναι δοκιμασμενη λυση και πλεον εχουν βελτιωσει και το βερνικι και δε θαμπωνει στο 3μηνο ! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 00:20 | |
| δεν ειναι αυτα? | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 00:27 | |
| Αυτο ειναι το σχεδιο που δειχνει το παιδι!! παντως και εγω δινω εγγυηση για τα πλαστικα... τελεια εφαρμογη χωρις να ταλαιπωριεσαι... και τελεια φτιαγμενα!!! κανει καλη δουλεια ο κινεζος! | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 00:29 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- δεν ειναι αυτα?
Με μια γρηγορη ματια που εριξα εχουν διαφορες στα εξης fairing ... Μουτρο : λειπει η κιτρινη ριγα στο φαναρι . Πλαινα : Δεν εχει το μαυρο κατω κατω στο φαιρινγκ Κολος : Του παιδιου εινα μαυρος με κοκκινο ενω το αλλο κοκκινο . Αλλα δεν καταλαβαινω για πιο λογο δεν στελνει την φωτογραφια στο auctmarts και να του τα βαψει ακριβως ετσι που θελει ... ???? Αφου το λεει κιολας οτι κανει custom painting .... | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 00:32 | |
| το σκεφτεικα usabug αλλα δν το ειδα καπου | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 00:37 | |
| suzuka για τον auctmarts ενωεις ? | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
GsxrPower Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 00:48 | |
| οκ.το βρεικα και σε ευχαριστω περιμενω απαντηση τους.σχετικα με το τελωνειο οσοι πειρατε απο εκει τι γεινετε?ποσο σας ειρθε το τελωνειο?κατι που γεινετε με την συσκευασια σαν δωρο ισχυει ? να τους το πω ? ευχαριστω.... | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 01:22 | |
| - GsxrPower έγραψε:
- οκ.το βρεικα και σε ευχαριστω περιμενω απαντηση τους.σχετικα με το τελωνειο οσοι πειρατε απο εκει τι γεινετε?ποσο σας ειρθε το τελωνειο?κατι που γεινετε με την συσκευασια σαν δωρο ισχυει ? να τους το πω ? ευχαριστω....
για δωρο πλεον χλωμο το τοπιο... μονο αν σε βαλει εικονικη μικροτερη τιμη. θα σε πουν ομως και τα παιδια π πηραν απ κει. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 03:52 | |
| το τελονιο ειναι στην τυχη μαν ..οτι σου κατσει ....εγω παντος στα περιπου 15 κουστουμια που εχω παραγκιλη τα τελευτεα 3 χρονια εχω φαει 1 φορα τελονιο για τα πλαστικα | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 04:08 | |
| - GsxrPower έγραψε:
- suzuka για τον auctmarts ενωεις ?
Ε ναι ρε συ.. πηραν ποσα ατομα απο αυτον και ολοι ηταν ευχαριστημενοι... πηρα και εγω και τα πλαστικα ειναι μην πω καλυτερα και απο τα μανισια... | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 04:10 | |
| Αναλογος απο που εισαι αν εισαι μακεδονια μερια... θα το φας το τελωνειο δε το γλυτωνεις... αν εισαι απο αττικη μερια δυσκολα.. αν φας παντως υπολογισε γυρω στα 100-120 ευροπουλακια.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 04:29 | |
| εγω που ειμαι απο καβαλα μου τα σταματησαν 11-3-12 και ακομι τα περιμενω τους πιρα τηλ και μου ειπαν οτι συγουρα θα περιμενω 2 βδομαδες ακομι! και δεν ειναι συγουρο οτι θα πλειρωσω! !
καλυτερ αν εισαι εκτως αττικης παριγκειλε τα στην διευθηνση καπιου φιλου σου στην αττικη και στα στελνει με κτελ! 10€ | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 16:41 | |
| Παιδες μιλεισα και μου ειπε ο τυπος ο,τι τα πλαστικα γεινετε να μου τα βαψει οπως θελω. εχω κατι αποριες ομως. μου εστειλε ενα μυνημα και ελεγε -> "Please let us know your paypal email, and we will send you an invoice directly to your paypal." αυτο σημαινει επιδη τα πλαστικα που θελω δεν τα εχει στην λιστα θα μου στιλει αυτος προσκληση για να τραβηξει τα λεφτα απο την καρτα μου ? αυτο με την εικονικη αποδηξη να του το πω να μου κοψει μικροτερη ? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 17:04 | |
| επιδει δεν το περνεις μεσο ebay θα σου κανει money request για να πληρωσεις. κ για την αποδειξη ναι συνηθως το κανει κ μονος του αλλα καλυτερα να του το πεις κ εσυ για να εισαι σιγουρος | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Σαβ 24 Μαρ 2012, 19:24 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- επιδει δεν το περνεις μεσο ebay θα σου κανει money request για να πληρωσεις.
ετσι εκανα και εγω | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
GsxrPower Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Κυρ 25 Μαρ 2012, 10:02 | |
| Εσεις που εχετε παραγκηλει απο auctmarts το πισω φτερο και το undertail ειτανε μεσα στο πακετο ? εμενα μ ειπε οτι το undertail δν το εχει μεσα. γιατι ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Κυρ 25 Μαρ 2012, 11:10 | |
| εμενα ηταν μεσα στο πακετο κανονικα... και τα 2 φτερα , undertail , ζελατινα φιμε, αυτοκολλητο καρμπον λοοκ για το ντεποζιτο ... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Κυρ 25 Μαρ 2012, 13:03 | |
| - Miou έγραψε:
- εμενα ηταν μεσα στο πακετο κανονικα... και τα 2 φτερα , undertail , ζελατινα φιμε, αυτοκολλητο καρμπον λοοκ για το ντεποζιτο ...
γιατι το εβαλε αυτο? | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. Κυρ 25 Μαρ 2012, 13:58 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- Miou έγραψε:
- εμενα ηταν μεσα στο πακετο κανονικα... και τα 2 φτερα , undertail , ζελατινα φιμε, αυτοκολλητο καρμπον λοοκ για το ντεποζιτο ...
γιατι το εβαλε αυτο? To δινει σαν δωρο οπως και τη ζελατινα, ετσι ειχε κανει και σε μενα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
| Πλαστικα Απο κινα ! Την γνωμη σας. | |
|