| sos για κλίση | |
|
+4Miou magfaria SuzukaK4 pipisk4 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
pipisk4 Normal gixxer
Όνομα: : spuros Τόπος : oropos Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 94 Hμερομηνία εγγραφής : 16/02/2012
| Θέμα: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 10:43 | |
| αδέρφια βοήθεια έφαγα κλίση εχτεσ για κράνος πηνακηδα 500 κατοστάρικα. στο σεφ. έχουμε κανα κονε για τροχαία πειραιά? | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 10:47 | |
| αστα να πανε φιλε.... να ξες εφοσον σε εγραψαν δε μπορεις να γλυτωσεις τιποτα... Αν ειχες γνωστο πρεπει εκεινη την ωρα πριν σε γραψει.. το μονο αν εχει καποιος κανα γνωστο να παρεις το διπλωμα σου... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 10:57 | |
| - pipisk4 έγραψε:
- αδέρφια βοήθεια έφαγα κλίση εχτεσ για κράνος πηνακηδα 500 κατοστάρικα. στο σεφ. έχουμε κανα κονε για τροχαία πειραιά?
πακετο αδελφε !!! κριμα τα λεφτα μακαρι να βρεις καμια ακρη τώρα για το κράνος τι να σου πω!! για πινακίδα εχουν λυσσάξει παντως τον νου σας !τον τελευταίο μηνα με εχουν σταματήσει 2 φορες μονο για πινακιδα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 11:21 | |
| αφου δεν φοραγες κρανος και ειχες παει μεχρι το σεφ με μηχανη καλα σου εκαναν...
και αφου το ξερεις οτι εισαι παρανομος τουλαχιστον να εχεις και την μαγκια μετα να πληρωνεις τις παρανομειες σου... αλλοιως να εισαι νομιμος με κρανακι και κατεβασμενη πινακιδα.... | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 11:30 | |
| Κοιτα να δεις για το κρανος συμφωνω με Αλεξ...νταξει τωρα για την πινακιδα δν τρεχει κ τπτ μωρε... Παντως τωρα δυσκολο να την σβησεις απ οσο ξερω και γω εκτος κ αν εχεις καλο μεσο...που ολα γινονται.... | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 11:41 | |
| - Miou έγραψε:
- αφου δεν φοραγες κρανος και ειχες παει μεχρι το σεφ με μηχανη καλα σου εκαναν...
και αφου το ξερεις οτι εισαι παρανομος τουλαχιστον να εχεις και την μαγκια μετα να πληρωνεις τις παρανομειες σου... αλλοιως να εισαι νομιμος με κρανακι και κατεβασμενη πινακιδα.... +1 - giXXXer έγραψε:
Κοιτα να δεις για το κρανος συμφωνω με Αλεξ...νταξει τωρα για την πινακιδα δν τρεχει κ τπτ μωρε... Παντως τωρα δυσκολο να την σβησεις απ οσο ξερω και γω εκτος κ αν εχεις καλο μεσο...που ολα γινονται....
Έχω την εντύπωση ότι η πινακίδα είναι σημαντικότερη όσον αφορά τους 3ους, σκέψου να σε κοπανήσει ένας χωρίς πινακίδα και εξαφανιστεί...άντε βρες τον... | |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 12:11 | |
| Ούτε εγω έχω πινακίδα . Αλλα. Είμαι πάντα τυπικος κράνος, κτλ.. Κ τους λέω την αλιθεια ότι την έχω Σπιτι κ ότι ξέρω ότι παρανομω χωρίς αυτήν.... Κ καλα κάνουν αν με γράψουν..... | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 14:35 | |
| - giXXXer έγραψε:
Κοιτα να δεις για το κρανος συμφωνω με Αλεξ...νταξει τωρα για την πινακιδα δν τρεχει κ τπτ μωρε... Παντως τωρα δυσκολο να την σβησεις απ οσο ξερω και γω εκτος κ αν εχεις καλο μεσο...που ολα γινονται....
Έχω την εντύπωση ότι η πινακίδα είναι σημαντικότερη όσον αφορά τους 3ους, σκέψου να σε κοπανήσει ένας χωρίς πινακίδα και εξαφανιστεί...άντε βρες τον...[/quote] Σιγουρα αν αφορα καποιο αλλο μεσο γιατι με την μηχανη πολυ σπανια πιστευω θα τυχει να χτυπησεις και να μπορεις να φυγεις την ιδια ωρα... | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: sos για κλίση Παρ 30 Μαρ 2012, 23:35 | |
| - giXXXer έγραψε:
- giXXXer έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι η πινακίδα είναι σημαντικότερη όσον αφορά τους 3ους, σκέψου να σε κοπανήσει ένας χωρίς πινακίδα και εξαφανιστεί...άντε βρες τον... Σιγουρα αν αφορα καποιο αλλο μεσο γιατι με την μηχανη πολυ σπανια πιστευω θα τυχει να χτυπησεις και να μπορεις να φυγεις την ιδια ωρα...[/quote] οχι αλλα αν σε τρεξουν για αναγνωριση στοιχειων στο τμημα γιατι μπωρει να εισαι τσαντακιας η οτιδηποτε αλλο!! Δεν βγαζω την ουρα μου απο εξω γιατι και εγω δεν εχω πινακιδα πανω αλλα ειμαι προβλεπομενος με κρανος και τους λεω οτι περναω διοδια στην εθνικη 2 φορες την ημερα αι σπανια παω κεντρο η οπουδηποτε εχει πολυ κυνηγη!! Αν με γραψουν καλος ηταν επιλογη μου.....!! | |
|
| |
| sos για κλίση | |
|