gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: GRAND PRIX DE FRANCE Race Classification Κυρ 17 Μάης 2009, 17:54 | |
| | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: GRAND PRIX DE FRANCE Race Classification Κυρ 17 Μάης 2009, 18:00 | |
| άρε marco αδίκησε ρε πο*στη μου με την παλιό kawasaki (χαγιατι) τόσο καλός οδηγός...κρίμα άλλα και πάλι βγήκε δεύτερος με αυτήν την μπουρούχα αν πάει σε καμιά καλή ομάδα θα σκίσει!!!! :fvsg: :fvsg: | |
|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: GRAND PRIX DE FRANCE Race Classification Κυρ 17 Μάης 2009, 18:04 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- άρε marco αδίκησε ρε πο*στη μου με την παλιό kawasaki (χαγιατι) τόσο καλός οδηγός...κρίμα άλλα και πάλι βγήκε δεύτερος με αυτήν την μπουρούχα αν πάει σε καμιά καλή ομάδα θα σκίσει!!!! :fvsg: :fvsg:
Ούτε στον ύπνο τους δεν το είχαν δει αυτό που έγινε σήμερα στην kawasaki.Τι να πεις για τον Marco!!!Ούτε λεφτά δεν τους παίρνει και τους ανεβάζει και στο βάθρο...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ!! :fvsg: :fvsg: | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: GRAND PRIX DE FRANCE Race Classification Κυρ 17 Μάης 2009, 22:50 | |
| Μπραβο κι απο μενα στο Marco :fvsg: τα αξιζει με χιλια :qrv qv: :qrv qv: | |
|