|
| ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ | |
|
+14Black Eagle DrIoannis JIMK7 Opeth Miou poulitzer Hlektrologos panos-ohli Gixxerm@n kostas-1000k9 magiaklaniakeksatmisi No Fear stavrosrodo arturo 18 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ Παρ 01 Ιουν 2012, 08:38 | |
| Γιαυτο σαφηνω πισω σε καθε βολτα :p Και για να μην την βλεπεις αλλα και για να ξεφυγω απο την μποχα της δικιας σου! Συντομα βεββαια θα μυριζεις εσυ τους υδρογονανθρακες μου απο την R77...πολυ μποχα ρε γμτο... | |
| | | No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ Παρ 01 Ιουν 2012, 09:03 | |
| A ρε Stoner!!! Ειμαι περιεργος να δω ποσο και αν θα αλλαξει η συμπεριφορα την μοτοσυκλετας,βγαζοντας τα μαμα τελικα. | |
| | | yannispik Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 27/06/2012
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ Τετ 11 Ιουλ 2012, 09:22 | |
| - No Fear έγραψε:
- Ας γραψει καποιος που το εχει ψαξει για δυναμοκλειδα να μαθουμε και εμεις 5 πραγματα αν μπορει. :!:
Γράφω γιατί ασχολούμαι με τα δυναμόκλειδα όλη μου την ζωή, είναι η δουλεία μου δηλαδή, αυτά που θα πω δεν τα λέω για να πουλήσω τα δικά μου δυναμόκλειδα και γιαυτό και δεν θα πω την μάρκα, αλλά γιατί διαβάζοντας όλα όσα λέτε εδώ διακρίνω λανθασμένες απόψεις που πρέπει κάποτε να διορθωθούν. Τα δυναμόκλειδα δεν είναι σαν τα άλλα εργαλεία που να τα ξεχωρίζουμε σε ποιότητες με σχέση τα υλικά κατασκευής και εγγυήσεις, τα δυναμόκλειδα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, αυτά που δουλεύουν και σε αυτά που δεν δουλεύουν, ο τρόπος για να τα ξεχωρίσει κάποιος είναι το πιστοποιητικό ακρίβειας(ακόμα και αν είναι μόνο το ISO6789) ένα δεν έχει σημαίνει ότι δεν δουλεύει τόσο απλά, ένα εργοστάσιο που δεν έχει δυναμόκλειδα με πιστοποίηση δεν την έχει γιατί δεν μπορεί να την έχει, δηλαδή δεν μετράει σωστά ακόμα και αν είναι καινούριο(όχι έχει μεγάλη απόκλιση, απλά βγάζει ότι να ναι) δεν έχει να κάνει με το πόσο πολύ δουλεύουμε με ένα δυναμόκλειδο, άμα κάποιος θέλει να μετρήσει έστω και μία βίδα θα πρέπει να αγοράσει ένα δυναμόκλειδο με πιστοποίηση ακριβείας αλλιώς ας μην αγοράσει καθόλου, για όσους δεν με πιστεύουν και νομίζουν ότι ένα δυν/δο χωρίς πιστοποίηση δουλεύει έχω μετρητή ακριβείας τον προσκαλώ να έρθει να το μετρήσουμε και να δει και ο ίδιος χωρίς καμία χρέωση φυσικά. Όσο για τις τιμές όλοι νομίζουν ότι όσο ποιο ακριβό τόσο καλύτερο, κάτι που δεν ισχύει σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση οι εταιρίες Facom, Beta, Gedore και άλλες πουλάνε μέσα στην τιμή και το όνομα τους, άσε που καμία από αυτές δεν κατασκευάζει τα δυναμόκλειδα που πουλάνε αλλά είναι μεταπωλητές κάτι που ανεβάζει την τιμή ακόμα περισσότερο. Δεν υπάρχει δυν/δο με πιστοποίηση στα 50 και 60 ευρώ απλά πετάτε τα λεφτά σας αγοράζοντας καστάνια, ούτε χρειάζεται να δώσει κάποιος 300 ευρώ για να πάρει και εγώ δεν ξέρω τι, με κοντά στα 100 ευρώ και λίγο λιγότερο για τις δυνάμεις που μιλάτε μπορείτε να βρείτε δυν/δο με πιστοποιητικό και με πάρα πολύ καλή ποιότητα αν θέλετε να μιλήσουμε για ποιότητες τα μόνα που είναι απόλυτα είναι τα Britool αν και λίγο ξεπερασμένα με δεύτερο αυτό που έχω, όλα τα άλλα είναι από ίσα έως πολλά σκαλοπάτια παρακάτω. Συγνώμη αν κούρασα αλλά είναι πολλά που ακούγονται και πολλοί λίγοι αυτοί που ξέρουν. Ξαναλέω ότι δεν είμαι εδώ για να πουλήσω αλλά να βοηθήσω, εάν κάποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι ευχαρίστως να του απαντήσω και στο e-mail:pikounis@acci.gr | |
| | | brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ Τετ 11 Ιουλ 2012, 11:47 | |
| Ενδιαφερον!
Το Ac Delco το ηλεκτρονικο (1/2'')πως θα το χαρακτηριζες μιας και το αγορασα προσφατα. | |
| | | gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ Τετ 11 Ιουλ 2012, 14:35 | |
| - yannispik έγραψε:
- No Fear έγραψε:
- Ας γραψει καποιος που το εχει ψαξει για δυναμοκλειδα να μαθουμε και εμεις 5 πραγματα αν μπορει. :!:
Γράφω γιατί ασχολούμαι με τα δυναμόκλειδα όλη μου την ζωή, είναι η δουλεία μου δηλαδή, αυτά που θα πω δεν τα λέω για να πουλήσω τα δικά μου δυναμόκλειδα και γιαυτό και δεν θα πω την μάρκα, αλλά γιατί διαβάζοντας όλα όσα λέτε εδώ διακρίνω λανθασμένες απόψεις που πρέπει κάποτε να διορθωθούν. Τα δυναμόκλειδα δεν είναι σαν τα άλλα εργαλεία που να τα ξεχωρίζουμε σε ποιότητες με σχέση τα υλικά κατασκευής και εγγυήσεις, τα δυναμόκλειδα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, αυτά που δουλεύουν και σε αυτά που δεν δουλεύουν, ο τρόπος για να τα ξεχωρίσει κάποιος είναι το πιστοποιητικό ακρίβειας(ακόμα και αν είναι μόνο το ISO6789) ένα δεν έχει σημαίνει ότι δεν δουλεύει τόσο απλά, ένα εργοστάσιο που δεν έχει δυναμόκλειδα με πιστοποίηση δεν την έχει γιατί δεν μπορεί να την έχει, δηλαδή δεν μετράει σωστά ακόμα και αν είναι καινούριο(όχι έχει μεγάλη απόκλιση, απλά βγάζει ότι να ναι) δεν έχει να κάνει με το πόσο πολύ δουλεύουμε με ένα δυναμόκλειδο, άμα κάποιος θέλει να μετρήσει έστω και μία βίδα θα πρέπει να αγοράσει ένα δυναμόκλειδο με πιστοποίηση ακριβείας αλλιώς ας μην αγοράσει καθόλου, για όσους δεν με πιστεύουν και νομίζουν ότι ένα δυν/δο χωρίς πιστοποίηση δουλεύει έχω μετρητή ακριβείας τον προσκαλώ να έρθει να το μετρήσουμε και να δει και ο ίδιος χωρίς καμία χρέωση φυσικά. Όσο για τις τιμές όλοι νομίζουν ότι όσο ποιο ακριβό τόσο καλύτερο, κάτι που δεν ισχύει σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση οι εταιρίες Facom, Beta, Gedore και άλλες πουλάνε μέσα στην τιμή και το όνομα τους, άσε που καμία από αυτές δεν κατασκευάζει τα δυναμόκλειδα που πουλάνε αλλά είναι μεταπωλητές κάτι που ανεβάζει την τιμή ακόμα περισσότερο. Δεν υπάρχει δυν/δο με πιστοποίηση στα 50 και 60 ευρώ απλά πετάτε τα λεφτά σας αγοράζοντας καστάνια, ούτε χρειάζεται να δώσει κάποιος 300 ευρώ για να πάρει και εγώ δεν ξέρω τι, με κοντά στα 100 ευρώ και λίγο λιγότερο για τις δυνάμεις που μιλάτε μπορείτε να βρείτε δυν/δο με πιστοποιητικό και με πάρα πολύ καλή ποιότητα αν θέλετε να μιλήσουμε για ποιότητες τα μόνα που είναι απόλυτα είναι τα Britool αν και λίγο ξεπερασμένα με δεύτερο αυτό που έχω, όλα τα άλλα είναι από ίσα έως πολλά σκαλοπάτια παρακάτω. Συγνώμη αν κούρασα αλλά είναι πολλά που ακούγονται και πολλοί λίγοι αυτοί που ξέρουν. Ξαναλέω ότι δεν είμαι εδώ για να πουλήσω αλλά να βοηθήσω, εάν κάποιος θέλει να με ρωτήσει κάτι ευχαρίστως να του απαντήσω και στο e-mail:pikounis@acci.gr
Πολύ κατατοπιστικός ο φίλος μας!!! | |
| | | | ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |