| Aftermarket Bodywork Fairing | |
|
+8No Fear ripseventh Sotoner Antonios_gsxr Vortex kostaskr6 Miou gsx600Rnikos 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gsx600Rnikos Normal gixxer
Τόπος : cyprus Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 228 Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011
| Θέμα: Aftermarket Bodywork Fairing Παρ 20 Απρ 2012, 17:12 | |
| τη γνώμη έχετε για τα άφτερμάρκετ πλαστικά ? καλά? η θα μετανιώσω αν τα βάλω?ευχαριστώ ! 8) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Παρ 20 Απρ 2012, 18:32 | |
| - gsx600Rnikos έγραψε:
- τη γνώμη έχετε για τα άφτερμάρκετ πλαστικά ? καλά? η θα μετανιώσω αν τα βάλω?ευχαριστώ ! 8)
τα εχουμε ξαναπει ρε νικο 1000000000000 φορες .... ειναι πλαστικα που κοστιζουν περιπου 450ε μαζι με τα μεταφορικα... μην περιμενεις οτι ειναι σαν τα μαμα που κοστιζουν 3000ε ... ουτε απο ποιοτητα βαφης , ουτε απο βερνικη ουτε απο εφαρμογη .... αλλα αμα θελεις να κανεις το μηχανακι σου track bike δεν θα αφησεις τα μαμα πλαστικα πανω και ουτε σε νοιαζει για την ποιοτητα των πλαστικων ... αλλα φυσικα και ειναι καλυτερα να βαλεις πολυεστερικα για την περιπτωση που θελεις να το κανεις track bike .... τωρα εαν απλα εφαγες καμια ψηλη βαψε τα δικα σου, αν απλα θελεις να αλλαξεις χρωμα στο μηχανακι σου 450ε εχουν ετοιμα βαμενα ... δεν νομιζω οτι θα βαλεις και τα κλαματα για την ποιοτητα τους .... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Παρ 20 Απρ 2012, 18:59 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Παρ 20 Απρ 2012, 20:58 | |
| To βερνικι παιζει να το εχει βελτιωσει ο κιτρινιαρης Οχτμαρτ Αλεξανδρε. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Παρ 20 Απρ 2012, 21:13 | |
| - Jester έγραψε:
- To βερνικι παιζει να το εχει βελτιωσει ο κιτρινιαρης Οχτμαρτ Αλεξανδρε.
να μου το πεις αυτο σε 1-2 χρονια... τωρα ουτε μηνα δεν το εχεις καλα καλα.... παντος το ριχνει πανω απο τα αυτοκολλητα ... με ο,τι κακα και ο,τι καλα εχει αυτο... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| |
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Τετ 20 Ιουν 2012, 21:29 | |
| Παιδιά, μπορείτε να μουπείτε μερικά sites αξιόπιστα, στα οποία να έχουν πολυεστερικά κοστούμια, τα οποία να τα έχετε οι ίδιοι, ή έστω δικοί σας γνωστοί, οπότε να ξέρουμε ότι είναι μια χαρά σαν ποιότητα, συναρμολόγηση κτλ;; | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Τετ 20 Ιουν 2012, 23:20 | |
| - Miou έγραψε:
- gsx600Rnikos έγραψε:
- τη γνώμη έχετε για τα άφτερμάρκετ πλαστικά ? καλά? η θα μετανιώσω αν τα βάλω?ευχαριστώ ! 8)
τα εχουμε ξαναπει ρε νικο 1000000000000 φορες ....
ειναι πλαστικα που κοστιζουν περιπου 450ε μαζι με τα μεταφορικα... μην περιμενεις οτι ειναι σαν τα μαμα που κοστιζουν 3000ε ... ουτε απο ποιοτητα βαφης , ουτε απο βερνικη ουτε απο εφαρμογη .... αλλα αμα θελεις να κανεις το μηχανακι σου track bike δεν θα αφησεις τα μαμα πλαστικα πανω και ουτε σε νοιαζει για την ποιοτητα των πλαστικων ... αλλα φυσικα και ειναι καλυτερα να βαλεις πολυεστερικα για την περιπτωση που θελεις να το κανεις track bike ....
τωρα εαν απλα εφαγες καμια ψηλη βαψε τα δικα σου, αν απλα θελεις να αλλαξεις χρωμα στο μηχανακι σου 450ε εχουν ετοιμα βαμενα ... δεν νομιζω οτι θα βαλεις και τα κλαματα για την ποιοτητα τους .... +1000000000 Έχω πάρει πλαστικά κινέζικα.Με λίγη δουλίτσα γίνονται πένα απο εφαρμογή. | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Σαβ 21 Ιουλ 2012, 15:48 | |
| Παιδιά, έχω 2-3 απορίες και σίγουρα μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει. Για να κάνω το k9 μου, να είναι το κοστούμι του σαν το tas relentless από το isle of man, αγοράζω από κάπου έτοιμο το κοστούμι μαύρο και με τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα, ή αγοράζω ένα οποιοδήποτε πολυεστερικό κοστούμι, το βάφω εγώ μαύρο και εγοράζω ξεχωριστά τα αυτοκόλλητα; Πως σας φαίνεται το παραπάνω κοστούμι; Έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο; Καλή εφαρμογή; http://www.car.gr/parts/view/1096635/Και κάτι ακόμα. Στο παραπάνω κοστούμι λέει για κάλυμα τεπόζιτου, αλλά στις φωτογραφίες δεν το δείχνει. Να πάρω και πολυεστερικό κάλυμα για το τεπόζιτο, ή δεν χρειάζεται;; | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Σαβ 21 Ιουλ 2012, 15:56 | |
| Κοιτα αλλο πολυεστερικο και αλλο το πλαστικο κοστουμι το ενα ειναι καθαρα για χρηση πιστας δλδ δεν εχει θεσεις για φωτα,κλειστη καρινα κτλπ,τ 2ο ειναι οπως το μαμα αλλα δεν εχει σχεση η ποιοτητα...εσυ τι ακριβως θες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Σαβ 21 Ιουλ 2012, 15:58 | |
| Εγώ θέλω χωρίς θέσεις για φώτα, χωρίς πίσω θέση κτλ. Μόνο για πίστα. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Σαβ 21 Ιουλ 2012, 16:07 | |
| παιρνεις πολυεστερα το βαφεις μαυρο αγοραζεις και το σετ μ τα αυτοκολητα tas relentles και εισαι κομπλε,βεβαια αν κοιτας το βαμενο τας του martin στο isle of man θα δεις και μια ραχοκοκαλια να τρεχει στο μηκος της μηχανης,αυτο βεβαια δεν υπαρχει σε after αυτο/λητα απ οσο γνωριζω,μαλλον ειναι αερογραφια,και για να γινει θα θελει πολλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Σαβ 21 Ιουλ 2012, 16:12 | |
| - ripseventh έγραψε:
- παιρνεις πολυεστερα το βαφεις μαυρο αγοραζεις και το σετ μ τα αυτοκολητα tas relentles και εισαι κομπλε,βεβαια αν κοιτας το βαμενο τας του martin στο isle of man θα δεις και μια ραχοκοκαλια να τρεχει στο μηκος της μηχανης,αυτο βεβαια δεν υπαρχει σε after αυτο/λητα απ οσο γνωριζω,μαλλον ειναι αερογραφια,και για να γινει θα θελει πολλα
Έχεις υπόψιν σου κάποιον βαφέα που να κάνει πολύ καλή δουλειά; Τι είδους βαφή κάνουμε στο κοστούμι; Γνωρίζεις περίπου πόσο θα μου κοστίσει το βάψιμο ολόκληρου του πολυεστερικού, μαζί με τα 2 ασημένια κομμάτια που έχει το K9; Πάνω από 500; | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Κυρ 22 Ιουλ 2012, 00:11 | |
| Επειδη ειχα σκοπο να φτιαξω το συγκεκριμενο σχεδιο που λες απο auctmarts,μπορουσαν να τα φτιαξουν ολα,εκτος απο την ραχοκοκκαλια. Οσο για αυτη,καποιος παλιοτερα στο ebay πουλουσε το σχεδιο σε αυτοκολλητο,πανακριβα βεβαια,αλλα δεν μπορεις να το βρεις πλεον! Εγω θα σου ελεγα να επιλεξεις απο auctmarts ενα απο τα σχεδια που εχει ή να του ζητησεις να σου φτιαξει καποιο αλλο. Εγω μιας και δεν μου εκατσε το Relentless,του ζητησα να μου φτιαξει το φετινο σχεδιο του παγκοσμιου,ελπιζω την επομενη εβδομαδα να το εχω εδω! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Κυρ 22 Ιουλ 2012, 04:25 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- ripseventh έγραψε:
- παιρνεις πολυεστερα το βαφεις μαυρο αγοραζεις και το σετ μ τα αυτοκολητα tas relentles και εισαι κομπλε,βεβαια αν κοιτας το βαμενο τας του martin στο isle of man θα δεις και μια ραχοκοκαλια να τρεχει στο μηκος της μηχανης,αυτο βεβαια δεν υπαρχει σε after αυτο/λητα απ οσο γνωριζω,μαλλον ειναι αερογραφια,και για να γινει θα θελει πολλα
Έχεις υπόψιν σου κάποιον βαφέα που να κάνει πολύ καλή δουλειά; Τι είδους βαφή κάνουμε στο κοστούμι;
Γνωρίζεις περίπου πόσο θα μου κοστίσει το βάψιμο ολόκληρου του πολυεστερικού, μαζί με τα 2 ασημένια κομμάτια που έχει το K9;
Πάνω από 500; Στην αθηνα υπαρχουν πολλοι που κανουν αυτην την δουλεια,υπαρχει κ ενα παιδι που ειναι μελος εδω Θοδωρης λεγεται και κανει βαφες,τωρα για τιμες δεν γνωριζω τι μπορει να ζητησει καποιος,αλλα δεν νομιζω να κανει 500ε βαψιμο σ ενα πολυεστερικο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Δευ 27 Αυγ 2012, 15:04 | |
| Παιδιά, αυτό είναι ένα ολόκληρο πολυεστερικό κοστούμι; http://www.car.gr/parts/view/1096635/Τρύπες για την ζελατίνα δεν έχει; Τις δημιουργούμε εμείς; Θέλω να βάλω την ζελατίνα που φοράει και τώρα το μηχανάκι μου. Γίνεται;; Εκεί που λέει κλειστή ουρά, ή ανοιχτή, εννοεί αν θα μπορώ να παίρνω συνοδηγό, ή όχι; Με κλειστή δεν παίρνω, σωστά;; Τα 2 ram air, αριστερό και δεξί χρειάζονται; Εννοώ τα πολυεστερικά.. Αυτά που έχω τώρα πάνω, δεν γίνεται να τα κρατήσω, μέσα από το κοστούμι; Και κάτι τελευταίο. Τι αφαιρούμε από μέσα από τα πλαστικά; Προβολέα εμπρός, πίσω φώτα.. Τι άλλο; Αν έχει κάποιος εμπειρία με το κοστούμι που παρέθεσα παραπάνω, ας μου πει την γνώμη του.. Ευχαριστώ! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Δευ 27 Αυγ 2012, 15:34 | |
| Ναι μπορείς να βάλεις την ζελατίνα που φοράς,συνοδηγό δεν παίρνεις ποτέ,κλειστή ουρά εννοεί ότι καταργείς την σέλα του οδηγού και κάθεσαι πάνω στο πολυεστερικό.Ram air κρατάς τα δικά σου χωρίς θέμα λογικά
Καλύτερα αν βγάλεις τα στοκ πλαστικά ξεκούμπωσέ τα μαζί με τα φανάρια,βγαίνουν πιο εύκολα ( και ξαναμπαίνουν επίσης) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Δευ 27 Αυγ 2012, 15:43 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Ναι μπορείς να βάλεις την ζελατίνα που φοράς,συνοδηγό δεν παίρνεις ποτέ,κλειστή ουρά εννοεί ότι καταργείς την σέλα του οδηγού και κάθεσαι πάνω στο πολυεστερικό.Ram air κρατάς τα δικά σου χωρίς θέμα λογικά
Καλύτερα αν βγάλεις τα στοκ πλαστικά ξεκούμπωσέ τα μαζί με τα φανάρια,βγαίνουν πιο εύκολα ( και ξαναμπαίνουν επίσης) Συνήθως κρατάμε το σελάκι του οδηγού σε αυτές τις περιπτώσεις, ή όχι; Για ποιους λόγους βγάζουμε την σέλα του οδηγού και επιλέγουμε να καθόμαστε στο πολυεστερικό;; Κερδίζουμε κάτι; Και κάτι τελευταίο.. Από που μπορώ να αγοράσω κάλυμα πολυεστερικό, για να καλύψω ολόκληρο το τεπόζιτο; | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Δευ 27 Αυγ 2012, 18:35 | |
| Tα παντα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια....οπου κερδιζεις , κατι χανεις καπου αλλου! Με τη κλειστη σελα εχεις πολυ καλυτερη αισθηση για το τι κανει η μηχανη απο κατω σου και συνηθως καθεσαι και λιγο πιο ψηλα (αναλογα το κοστουμι βεβαια).Επισης πολυ σημαντικο αναλογα και με το υλικο που θα χρησιμοποιησεις ειναι οτι αυξανεις την τριβη με αποτελεσμα να μην γλυστρας σχεδον καθολου πανω στη μηχανη.Το μειονεκτημα ειναι οτι ουσιαστηκα δεν καθεσαι σε σελα και ο ποπος σου θα γινει επιπεδος Αν δεν το κανεις trackbike παρε με ανοιχτη ουρα και βαλε τη μαμα σελα, δεν ειναι για βολτες ετσι με τπτ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Δευ 27 Αυγ 2012, 21:19 | |
| Όσοι έχετε πάρει πολυεστερικό κάλυμα για το τεπόζιτο, από που το αγοράσατε και πόσο περίπου κοστίζει;
| |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Τρι 28 Αυγ 2012, 09:33 | |
| δες και μετα φωτα σου τι θα κανεις !!! αναλογα την χρηση ... | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Τρι 16 Οκτ 2012, 17:16 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Τρι 16 Οκτ 2012, 17:37 | |
| παρε τηλ τον μουρατη .αυτος τα φερνει νομιζω ή μπας και ειναι ο παπασταυρου??? | |
|
| |
pakis Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : MotoGp 2,3,8 10-11 Superbikes 8,9,11 Generations PS3 :P Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: Aftermarket Bodywork Fairing Τετ 17 Οκτ 2012, 21:07 | |
| Ο παπασταρου ειναι,βρηκα και ενα θεμα ανοιχτο για αυτα τα καρμπον και στο car επισης κατι.Ευχαριστω αλεξανδρε | |
|
| |
| Aftermarket Bodywork Fairing | |
|