ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Φλασσαρισμα η bazzaz? Σαβ 21 Απρ 2012, 18:49 | |
| Μετα απο κλοπη της εξατμισεις και αφου ερθει η κουνουργια αποφασισα να βαλω και τους yioshi λαιμους που εχω οπωτε ιδου η ερωτησει. Θα εχω ολοσωμη εξατμιση, φιλτρο, λειπουν οι επανω πεταλουδες και τα οικονομικα χαλια οπωτε τυι μου πρωτεινετε να κανω και περιπου ποιο το κοστος....? Αν υπαρχει καποιο σχετικο ποστ ζηταω συγνωμη αλλα δεν βρηκα κατι. | |
|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Φλασσαρισμα η bazzaz? Σαβ 21 Απρ 2012, 19:09 | |
| το φλασαρισμα ειναι οτι καλυτερο αν το κανει καποιος π ξερει αλλα δεν ξερω αν βρεις για κ7 750.. με το φλασαρισμα μπορεις να "πειραξεις" πιο πολλα πραγματα απ οτι με το bazzaz . | |
|
panos-ohli Jr.gixxer
Όνομα: : πανος Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 30 Hμερομηνία εγγραφής : 25/09/2011
| Θέμα: Απ: Φλασσαρισμα η bazzaz? Κυρ 22 Απρ 2012, 00:28 | |
| ρε παιδια πανω σε αυτο το θεμα θελω να ρωτησω κατι. μου εχουν πει οτι ολοι αυτοι οι παραλληλοι δημιουργουν θεμα στην αποκριση του γκαζιου εστω και αν μην το καταλαβαινουμε και οτι καλυτερο ειναι το φλασαρισμα.ισχυει κατι τετοιο? ειχα power commander και το εβγαλα για αλλους λογους βεβαια. | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Φλασσαρισμα η bazzaz? Κυρ 22 Απρ 2012, 02:09 | |
| - panos-ohli έγραψε:
- ρε παιδια πανω σε αυτο το θεμα θελω να ρωτησω κατι.
μου εχουν πει οτι ολοι αυτοι οι παραλληλοι δημιουργουν θεμα στην αποκριση του γκαζιου εστω και αν μην το καταλαβαινουμε και οτι καλυτερο ειναι το φλασαρισμα.ισχυει κατι τετοιο? ειχα power commander και το εβγαλα για αλλους λογους βεβαια. Όποιος το λέει αυτό μπορούμε να βάλουμε ένα στοίχημα,να πάρουμε 4-5 στοκ μηχανάκια και να βάλουμε στο 1 απ'αυτά PC ή Βαzzaz και να μας βρει αυτός ποιό είναι αυτό με την "μειωμένη απόκριση".
Έχει επεξεργασθεί από τον/την T.R.E στις Κυρ 22 Απρ 2012, 11:04, 1 φορά | |
|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Φλασσαρισμα η bazzaz? Κυρ 22 Απρ 2012, 03:17 | |
| - T.R.E έγραψε:
- panos-ohli έγραψε:
- ρε παιδια πανω σε αυτο το θεμα θελω να ρωτησω κατι.
μου εχουν πει οτι ολοι αυτοι οι παραλληλοι δημιουργουν θεμα στην αποκριση του γκαζιου εστω και αν μην το καταλαβαινουμε και οτι καλυτερο ειναι το φλασαρισμα.ισχυει κατι τετοιο? ειχα power commander και το εβγαλα για αλλους λογους βεβαια.
Όποιος το λέει αυτό μπορούμε να βάλουμε ένα στοίχημα,να πάρουμε 4-5 στοκ μηχανάκια και να βάλουμε στο 1 απ'αυτά PC ή Βαzzaz και να μας βρει αυτός ποιό είναι αυτό με την "μειωμένη απόκριση". +1 δν υπάρχει περίπτωση ν γίνει αισθητό | |
|
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Φλασσαρισμα η bazzaz? Κυρ 22 Απρ 2012, 10:37 | |
| | |
|