| ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ | |
|
+5cpantelo mx5 magfaria Miou Varsos 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Varsos Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 01/03/2012
| |
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 12:13 | |
| η πιο σωστη αποψη για την αλλαγη του group ειναι οταν βλεπουμε οτι παμε πιο γρηγορα απ'ολους τοτε ερχεται ο καιρος να ανεβουμε κατηγορια
spam on
οπως τα ειπε ο ripper ο σεβασμος ξεκιναει απο εμας και πηγαινει αλυσιδα μεχρι τον διοργανωτη.Στη πιστα παμε για να περασουμε ωραια και να μαθουμε να οδηγαμε οχι για να σκοτωθουμε στη προσπαθεια μας να αποδειξουμε οτι την εχουμε μεγαλη....
Αγαπητε mx5 καταλαβαινω απολυτα τι θες να πεις με μια μικρη διαφορα...ολα αυτα που ζητω ειναι εφικτα και οχι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.Σε αλλους διοργανωτες που εχω παει ολα λειτουργουσανε ρολοι , στον συγκεκριμενο εχει ξεφυγει η κατασταση καιρο τωρα...φυσικα και φταει ο κοσμος που πηγαινει μονο σε αυτον αλλα και ο ιδιος δεν κανει τπτ για να αλλαξει την κατασταση.Γιατι να μην βγει μαυρη σημαια? γιατι να μην αλλαξει κατηγορια αναβατες? Γιατι να μην εχει λιγοτερους αναβατες μεσα?? Εγω με το ματι απ'εξω βλεπω και μια 20ρια ατομα που θα τα αλλαζα ή θα τα απεβαλα με την συμπεριφορα τους κανενας αλλος υπευθυνος δεν τους βλεπει? Την μερα που με πεταξανε στα χωματα στο αγωνιζομενο group ειχε απιστευτη κινηση εκανα 9 γυρους πισω απο πολλες αργες μηχανες και δεν ειμαι κανας γρηγορος!!! ολους αυτους ποιος τους εβαλε μεσα?απλα παει ο καθενας λεει group και μετα πρεπει εμεις να βγαλουμε τα καστανα απο τη φωτια....Ακουσα βεβαια και κατι αστειες αποψεις του στυλ να εχεις το νου σου πισω ή να κλεινεις τις γραμμες σου οδηγοντας αμυτικα...ελληνικη νοοτροπια δυστυχως....το θεμα θελει οργανωση και κανονες αλλα καποιοι ακομα δεν το εχουν παρει χαμπαρι !!! Εαν ειναι πιο αυστηροι οι διοργανωτες θα αλλαξουν εντελως τα πραγματα και θα προσφερουν πολυ καλυτερες υπηρεσιες...και βεβαια δεν θα καινε και ορισμενα ατομα οπως εσενα που κανουν οτι καλυτερο μπορουν μεσα στο χαος!
spam off
| |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 13:22 | |
| Συμφωνω μαζι σου 100%, αναφεροντας σου επισης οτι ημουν κι εγω πελατης.
Συμφωνησε ομως κι εσυ μαζι μου στο οτι δεν υπαρχει χρυση τομη. ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει εστω μια φορα σε ενα track day που θα βρεθει κατι να μας ενοχλησει.
Τεσπα, δεν προσπαθω να απολογηθω ουτε να δικαιολογησω κανεναν. Το να φευγουν στο τελος της ημερας, 100-120 ατομα με χαμογελα μεχρι τα αυτια, ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο.
Ποιος δεν θα ηθελε να πηγαιναν ολα ρολοι;
Λιγη κατανοηση χρειαζεται απ´ολους, διοτι και η πιστα ειναι μια μικρη κοινωνια. Ο καθε αναβατης εχει το τροπο του. Και ο καθε αναβατης ειναι διαφορετικος.
| |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 15:30 | |
| - mx5 έγραψε:
ολοι το θελουν αλλα δεν προσπαθητε γιαυτο.....τοσα ειπαν απο πανω και εχουν ειποθει χιλιαδες φορες τα ιδια και τα ιδια... μετα σε πειραξε το δικο μου σχολιο.... | |
|
| |
mx5 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 16:32 | |
| - thodoris έγραψε:
- mx5 έγραψε:
- θα σου απαντησω απο κοντα οταν καποια στιγμη βρεθουμε
το ερωτημα που εθεσε ο συμφορουμιτης που ανοιξε το θεμα, ειναι αλλο.
προκαλεις με τα αβαταρ που εβαλες.... ουδεν σχολιο | |
|
| |
mx5 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 16:32 | |
| - thodoris έγραψε:
- mx5 έγραψε:
ολοι το θελουν αλλα δεν προσπαθητε γιαυτο.....τοσα ειπαν απο πανω και εχουν ειποθει χιλιαδες φορες τα ιδια και τα ιδια... μετα σε πειραξε το δικο μου σχολιο.... ουδεν σχολιο | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 19:05 | |
| φυσικα ουδεν σχολιο....οταν θυγονται τα συμφεροντα ουδεν σχολιο...
καημενη ελλαδα....
παντου ιδια....
α και που εισαι ....θα σπαμαρο οπου γουσταρο...οπως εσυ δεν απαντας γιατι θυγονται τα συμφεροντα σου...
φιλικα παντα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 19:15 | |
| ρε θοδωρη χαλαρωσε λιγο, ο σπυρος δεν εχει συμφεροντα απλα δε μπορει να μιλησει εντελως ανοιχτα γιατι "ανηκει" σε μια ομοδα διοργανωσης TD, cool λιγο ! σιγα μην εχει και ποσοστα ιδιοκτησιας απο τη πιστα !
και για το συγκεκριμενο ατομο επειδη εχει δειξει πολλα σε αρκετους ειτε απο εδω ειτε γενικα στο χωρο του TD (και σε εμενα προσωπικα παρα πολλα) δε μ'αρεσει να ακουγονται τετοια σχολια, εξαλλου σου ειπε "απο κοντα"
| |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 19:24 | |
| - mx5 έγραψε:
Συμφωνησε ομως κι εσυ μαζι μου στο οτι δεν υπαρχει χρυση τομη. ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει εστω μια φορα σε ενα track day που θα βρεθει κατι να μας ενοχλησει.
φυσικα και ειναι ετσι οπως τα λες δεν γινεται να ειναι 120 ατομα ευχαριστημενα αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να μην προσπαθουν οι υπεθυνοι με σωστες ενεργειες εκει που πραγματικα χρειαζεται προσοχη να κανουν οτι καλυτερο μπορουν.Θυμιζει κατι σαν την ελληνικη πολιτικη...με κινησεις βιτρινας προσπαθουνε να φτιαξουνε μια εικονα που καποια στιγμη αργα ή γρηγορα θα καταρρευσει αφου το προβλημα ειναι στη ριζα και οχι πχ στη τσαμπα χρονομετρηση....Οι καιροι ειναι δυσκολοι και χωρις εσοδα δεν γινεται παιχνιδι αλλα δεν πρεπει να ειναι ο 1ος στοχος.Πρωτα η ασφαλεια και οι υπηρεσιες και μετα λεφτα.Εαν δεν μπορει κανενα προβλημα ας αποσυρθει και να δωσει χωρο σε καποιον αλλον να προσπαθησει...Ονειρα θερινης νυχτος θα μου πεις βεβαια | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 19:27 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- ρε θοδωρη χαλαρωσε λιγο, ο σπυρος δεν εχει συμφεροντα απλα δε μπορει να μιλησει εντελως ανοιχτα γιατι "ανηκει" σε μια ομοδα διοργανωσης TD, cool λιγο !
σιγα μην εχει και ποσοστα ιδιοκτησιας απο τη πιστα !
και για το συγκεκριμενο ατομο επειδη εχει δειξει πολλα σε αρκετους ειτε απο εδω ειτε γενικα στο χωρο του TD (και σε εμενα προσωπικα παρα πολλα) δε μ'αρεσει να ακουγονται τετοια σχολια, εξαλλου σου ειπε "απο κοντα"
μια χαρα χαλαρος ειμαι....αν δεν θελει να μιλησει ανοιχτα εγω εχω ανοιχτα τα πμ μου.. δεν τον κρινω προσοπικα γιατι δεν τον ξερω.μπορει να ειναι το καλητερο παιδι αλλα....τα ουδεν σχολιο δεν μου λενε τιποτα. δεν μπορει να μου πει απο κοντα γιατι απλα βαρεθηκα να ειμαι (πελατακι) και στην τελικη δεν ειπα τιποτα κακο....οι περισοτεροι εδω μεσα ειπαν πολλα περισοτερα...τα οποιο ειναι και σωστα. τι δεν καταλαβενετε? οσα περνατε μεσα στα μεγαρα τα εχω περασει αρκετες φορες..ειναι κακο δηλαδη που δεν το γουσταρω? οχι ρε φιλε...δεν γουσταρω να με τσακισει το καθε καγκουρι που θελει να το παιξει ροσσι..θελω να γυρισω σπιτι μου γιατι εχω παιδια να μεγαλωσο...αλλα μην μου χαλας την καυλα μου για να βγαλεις οσα περισοτερα μπορεις... αν θελουν να κανουν σωστα τρακντει πρεπει να διορθοσουν πολλα...τουλαχιστον συμπεριφορες αφου δεν μπορουν την ιδια την πιστα.. ααα...και που εισαι...το προηγουμενο πσκ ημουν σερρες....με 50 ευρω το τριημερο(ολες τις μερες) και με χρονομετριση...λες αυτοι να μπηκαν μεσα?????????? και απο οργανοση?????? ολα μια χαρα....κανενα παραπονο... τωρα τα σχολια δικα σας | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 20:19 | |
| θοδωρη μην μου ξυνεις πληγες. μπαινω στην πιστα περιπου 6 χρονια, οχι για αγωνες αλλα για την κ@υλα μου. πρωτο μπηκα στην πιστα τον σερρων. οι ανθρωποι εκει ειναι κορυφη στο θεμα διοργανωσης. φαντασου οτι επερνα τηλεφωνο και τους ρωταγα αν ειναι ελευθερη η πιστα (χωρις καποιοα διοργανωση) και αν μου λεγανε οκ,επερνα την μηχανη και ανεβαινα 2ημερο. την πρωτη κιολας φορα ενα παλικαρι απο την πιστα μπηκε μαζι μου για να δειξει γραμμες και οτι αλλο θα μπορουσε να με βοηθησει. σημειωση,δεν ηταν τρακ ντει, ηταν μια κανονικη μερα,ειχα ολη την πιστα για παρτη μου. επειδη ομως καποιοι μας γ@μησαν τα οικονομικα,αναγκαστηκα ξεκινησα τα τρακ ντει στα μεγαρα. ξοδευα 200 ευρο σε βενζινες,ξενοδοχειο,φαγητο και πιστα, τωρα θελω για τα μεγαρα 100+ μονο για βενζινη και πιστα. | |
|
| |
mx5 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 21:40 | |
| - cpantelo έγραψε:
- mx5 έγραψε:
φυσικα και ειναι ετσι οπως τα λες δεν γινεται να ειναι 120 ατομα ευχαριστημενα αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να μην προσπαθουν οι υπεθυνοι με σωστες ενεργειες εκει που πραγματικα χρειαζεται προσοχη να κανουν οτι καλυτερο μπορουν.Θυμιζει κατι σαν την ελληνικη πολιτικη...με κινησεις βιτρινας προσπαθουνε να φτιαξουνε μια εικονα που καποια στιγμη αργα ή γρηγορα θα καταρρευσει αφου το προβλημα ειναι στη ριζα και οχι πχ στη τσαμπα χρονομετρηση....Οι καιροι ειναι δυσκολοι και χωρις εσοδα δεν γινεται παιχνιδι αλλα δεν πρεπει να ειναι ο 1ος στοχος.Πρωτα η ασφαλεια και οι υπηρεσιες και μετα λεφτα.Εαν δεν μπορει κανενα προβλημα ας αποσυρθει και να δωσει χωρο σε καποιον αλλον να προσπαθησει...Ονειρα θερινης νυχτος θα μου πεις βεβαια δυστυχως, εχουμε και οι δυο μας δικιο. θα δουμε στην πορεια πως θα εξελιχθει ο χωρος. σας υποσχομαι οτι απο πλευρας μου, βαζω και θα βαζω συνεχεια τα δυνατα μου, απο τις 07.00 εως τις 20..30 (με 30 λεπτα διαλειμμα) για να φευγετε ευχαριστημενοι. οσο την επιθεση εναντιον μου απο τον thodoris, εξακολουθω να μην θελω να σχολιασω. | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 21:57 | |
| λιγο απο εδω λιγο απο εκει ας βοηθησουμε ολοι να γινει το χομπυ μας καλυτερο και να βγαζουν και καποιοι ανθρωποι μεροκαματο | |
|
| |
mx5 Full gixxer
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Σαβ 28 Απρ 2012, 22:04 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Κυρ 29 Απρ 2012, 00:05 | |
| - mx5 έγραψε:
οσο την επιθεση εναντιον μου απο τον thodoris, εξακολουθω να μην θελω να σχολιασω.
δεν ειναι επιθεση και σε καμια περιπτωση πρωσοπικη φιλε μου...δεν εχω να χωρισω κατι με εσενα. απλα ετυχε να εισαι εσυ που απαντισες και να εισαι μεσα στα πραγματα που θελουν πολλες βελτιοσεις για το καλο ολων. οταν τυχη να με γνωρισεις θα καταλαβεις τι ανθρωπος ειμαι... | |
|
| |
| ΓΚΡΟΥΠ - ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ | |
|