| gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. | |
|
+17k8 600 kk Opeth lakisman46 06gsx-r1000 GIXXERAKIAS Miou louk6 Antonios_gsxr totoulis nktr thodoris lKiNG ripseventh kostaskr6 arturo boutser stavrosz 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
stavrosz Normal gixxer
Τόπος : καλοκαιρινος Αριθμός μηνυμάτων : 50 Αγωνιζόμενος : παντα! Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Δευ 07 Μάης 2012, 19:49 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stavrosz στις Παρ 11 Μάης 2012, 08:58, 1 φορά | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Δευ 07 Μάης 2012, 20:06 | |
| αφου δεν ειχες κανει την ανακληση δεν ειναι περιεργο το οτι εσπασε σε ενα τοσο αγαρμπο κατεβασμα! δυστιχος νομιζω οτι δεν θα βρεις το δικιο σου με την σουζουκη! απ την στηγμη που εχουν κανει ανακληση και περασαν και 6 χρονια εχει καπιες ευθινες και ο ιδιοκτιτης! τι να σου πω αν δεν σου αντικαστησουν τον σκελετο παρε την γνωμη δηκιγορου. | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
Τόπος : καλοκαιρινος Αριθμός μηνυμάτων : 50 Αγωνιζόμενος : παντα! Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Δευ 07 Μάης 2012, 21:12 | |
| - boutser έγραψε:
- αφου δεν ειχες κανει την ανακληση δεν ειναι περιεργο το οτι εσπασε σε ενα τοσο αγαρμπο κατεβασμα! δυστιχος νομιζω οτι δεν θα βρεις το δικιο σου με την σουζουκη! απ την στηγμη που εχουν κανει ανακληση και περασαν και 6 χρονια εχει καπιες ευθινες και ο ιδιοκτιτης! τι να σου πω αν δεν σου αντικαστησουν τον σκελετο παρε την γνωμη δηκιγορου.
φιλε το 2009 ανακοινωθηκε η ανακληση δλδ 2-3 χρονια.τι παει να πει αυτο? αμα ηταν αλλο δεν θα το παθαινε και το ξερεις και εσυ και εγω,δεν φταιει το αγαρμπο κατεβασμα,τον κραδασμο τον τρωει η αναρτηση κανονικα. εγω θελω να μαθω αν αυτοι που ειχαν κ5 κ6 και τους κοπηκε το πλαισιο αν αποζημιωθηκαν.τωρα ευθυνες εγω που το πηρα πριν μια βδομαδα γιατι να εχω? | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Δευ 07 Μάης 2012, 21:13 | |
| αν θυμαμαι καλα επειδη και το προηγουμενο μηχανακι μου ηταν κ6 η ανακληση εφαρμοστηκε γιατι ειχαν παρουσιαστει ρωγμες στο παχος τριχας και οχι επειδη ειχαν ανοιξει σκελετοι στα 2.νομιζω οτι πιο πιθανο ειναι να ειχε κολληθει ο σκελετος απο τρακαρισμα παρα απο ελαττωμα που αφορουσε την ανακληση για να ανοιξει ετσι οπως το περιγραφεις.σε καθε περιπτωση να σαι γερος και παντα ορθιος.μακαρι να βγαλεις ακρη με το θεμα παντως. | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Δευ 07 Μάης 2012, 21:29 | |
| μηχανακι ηταν καθαρο δεν ειχε πεσει ουτε βαφτει αυτα κοιταχτηκαν λεπτομερως.. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Δευ 07 Μάης 2012, 22:08 | |
| φιλαρακι κ εγω κ5 εχω κ εχει τυχη να το κατεβασω (αποτομα) αλλα δεν ειχα τετοια καταλυξει θα σου πω ομως οτι εγω φοραω την ανακλισει οπως κ πολλα παιδεια απο εδω. νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μηλησεις με ενα δικηγορο | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Δευ 07 Μάης 2012, 22:50 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- φιλαρακι κ εγω κ5 εχω κ εχει τυχη να το κατεβασω (αποτομα) αλλα δεν ειχα τετοια καταλυξει
θα σου πω ομως οτι εγω φοραω την ανακλισει οπως κ πολλα παιδεια απο εδω. νομιζω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μηλησεις με ενα δικηγορο αν ηταν να σπανε πλαισια απο σουζες μονο, τοτε του φιλου μου το κ5 θα ειχε σπασει οχι μια αλλα ..........φορες.δεν θυμαμαι να εκανε ποτε σουζα και να το προσγειωσε ομαλα.βεβαια ολα τα μηχανακια δεν ειχαν προβλημα αλλα μου φαινεται περιεργο απο αποτομο πεσιμο να ανοιξει στα 2.εκτος και αν ηταν ραγισμενο απο πριν. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Δευ 07 Μάης 2012, 23:44 | |
| - stavrosz έγραψε:
- boutser έγραψε:
- αφου δεν ειχες κανει την ανακληση δεν ειναι περιεργο το οτι εσπασε σε ενα τοσο αγαρμπο κατεβασμα! δυστιχος νομιζω οτι δεν θα βρεις το δικιο σου με την σουζουκη! απ την στηγμη που εχουν κανει ανακληση και περασαν και 6 χρονια εχει καπιες ευθινες και ο ιδιοκτιτης! τι να σου πω αν δεν σου αντικαστησουν τον σκελετο παρε την γνωμη δηκιγορου.
φιλε το 2009 ανακοινωθηκε η ανακληση δλδ 2-3 χρονια.τι παει να πει αυτο? αμα ηταν αλλο δεν θα το παθαινε και το ξερεις και εσυ και εγω,δεν φταιει το αγαρμπο κατεβασμα,τον κραδασμο τον τρωει η αναρτηση κανονικα.
εγω θελω να μαθω αν αυτοι που ειχαν κ5 κ6 και τους κοπηκε το πλαισιο αν αποζημιωθηκαν.τωρα ευθυνες εγω που το πηρα πριν μια βδομαδα γιατι να εχω? απλα εσυ εισαι πολυ ατυχος και αυτος που σου το πουλυσε αδιαφορος! απλα δες εναν δηκιγορο η βρες κανενα φιλαρακι σου για να σου κανει διλωση (οτι και καλα σε τρακαρε κλπ κλπ) και οτι γινει!!! καλη τυχη!!! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 00:13 | |
| Για μενα κακως που το πηρες χωρις να εχει περασει την ανακληση στην suzuki ολα τα αλλα ειναι για να λεμε. | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 00:18 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 00:37 | |
| καταρχην να λες καλα που εισαι καλα και δεν επαθες τιποτα. δυστιχος απο την στιγμη που το εργοστασιο εκανε ανακλιση και εχει εντοπισει το προβλημα και ειχε ετοιμη λυση δεν μπορεις να κανεις τιποτα ουτεμε δικηγορο ουτε με τον αρειο παγο. περα του οτι ειναι και εκτος εγκιησης πλεον.. και αφου λες οτι το εψαξες γιατι δεν ρωτισες αν εχει κανει την ανακλιση το μηχανακι σου γιατι ειμαι συγουρος οτι θα ηξερες το ιστορικο των κ5-6.. και εγω μεταχειρο το πειρα και πριν κανω βολτα (επειδη ηταν απο φιλο και το ηξερα)πηγα και εβαλα την γεφυρα στο πλαισιο... | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 09:10 | |
| πρωτον το ειχα μονο μια βδομαδα.. δευτερον ακομα πορισμα με τους κολοσκελετους τους δεν εχει βγει στα φορουμ που διαβασα για το πως σπανε,πιστευα μονο απο στουκι. δλδ αν χασεις την ζωη σου απο κακο σασι που εχει ανακληθει καλα να παθεις? βαζω δικηγορο αν δεν με καλυψουνε και το κοβω ανταλακτικα μιας και ολα πανω στο μηχανακι ειναι χαρτι. το μηχανακι ηταν ελληνικο με 40000χλμ.μεταχειρισμενο και εγω 3ο χερι.
| |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 09:29 | |
| Από ότι θυμάμαι τη βάση την βάζεις εάν το μοτό σου είναι οκ. Εάν έχει ρωγμή ή έχει κοπεί το πλαίσιο στο αλλάζουν, έτσι τουλάχιστον έλεγε η ανάκληση. Πήγαινε και πες τους ότι σε πλαίσια που έχουν κοπεί η ανάκληση έλεγε αντικατάσταση και απαίτησέ το χωρίς χωρίς να μπεις σε άλλες συζητήσεις που θα θέλουν να σε μπερδέψουν. Εάν σου κάνουν τον κινέζο ζήτα προίστάμενο τμήματος εγγυήσεων. | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 10:19 | |
| μολις μιλισα με το μηχανολογο της σουζουκι και μου ειπε να το παω σε ενα συνεργειο επισημο να γινει εξεταση. τον ρωτησα αν αποζημιωνομαι λογω ανακλησης αλλα δεν μου απαντησε ξεκαθαρα μου ειπε μπορει ναι μπορει οχι.
| |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 10:37 | |
| μακαρι φιλε να βρεις ακρη αν και χλωμο το βλεπω αλλα στο ευχομαι!!!!!!!!!!!! παντος δες αυτο που ειπε ο κωστας πιο πανω........βρες κανα γνωστο γνωστου μηπως σου κανει τη καλη και σου κανει δηλωση......βεβαια ειναι πιο δυσκολο τωρα γιατι ψαχνονται οι πουστιδες.......για αυτο αν κανεις κατι τετοιο ρωτα καποιον που το εχει ξανακανει.......... ευχομαι τα καλυτερα φιλε!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 13:02 | |
| Είσαι τυχερός που είσαι "εδώ" τώρα και γράφεις....
Απλά αυτό. Άναψε ένα κεράκι, εφόσον πιστεύεις..... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 17:40 | |
| λοιπων παιδια... ενα παλικαρι στο βολο περισυ τετοιο καιρο,, εκανε σουζα με αγαρμπο κατεβασμα και κοπηκε στα δυο..
πηγε στη σουζουκι και τον καλυψε η εταιρια τα περαστικα του καινουριου πλαισιου και φυσικα το πλαισιο...
τα δε υπολοιπα πλαστικα μου παθανε ζημια απο την πτωση τα πληρωσε μονος του.. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 17:42 | |
| με λιγα λογια τον καλυψε ΜΟΝΟ για το πλαισιο παρολο που εκεινος ειχε ενημερωθει για την ανακληση και ας την αγνοησε.. | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 17:44 | |
| δλδ τα κ5-κ6 ειναι απαγορευμενα μηχανακια αν δεν εχουν την προσθετη βαση και εισαι υπευθυνος εσυ που το αγορασες μεταχειρο αν σκοτωθεις.. καπως ετσι.. 3ο σουζουκι και τελευταιο,δοξα το θεο ειμαι καλα οποτε με βλεπω για δικαστικο τραβηγμα. | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 17:48 | |
| - louk6 έγραψε:
- με λιγα λογια τον καλυψε ΜΟΝΟ για το πλαισιο παρολο που εκεινος ειχε ενημερωθει για την ανακληση και ας την αγνοησε..
ε γαμησε τα και παλι.. τους εξοπλισμους και τα πλαστικα θα πληρωσω και θα εχω παλι ενα ψευτικο μηχανακι το οποιο θα εχει γινει και ολο βιδες..με τι ψυχη το καβαλας μετα? | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 17:53 | |
| σχετικα με την ανακληση, γραφανε ακριβως ποιοι αριθμοι πλαισιου επρεπε να κανουν υποχρεωτικα ενισχυση πλαισιου. οι υπολοιποι το κανουν προεραιτικα οπως εκανα και εγω.. και στις δυο περιπτωσεις δεν ειχε καμια επιβαρυνση ο ιδιοκτητης.
εκτος του πλαισιου τι αλες ζημιες επαθες?? | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 18:03 | |
| ο δικος μου ανοικει στην ανακληση ειναι κ6 ελληνικο και το αριθμος ταιριαζει στην ανακοινωση. το θεμα ειναι οτι ο αρμοδιος μου ειπε γτ δεν ειχα βαλει την βαση αλλα εγω το πηρα τωρα και ο προηγουμενος ηταν ασχετος.μου λεει γτ δεν το ελενξα στην αντιπροσωπεια?και του λεω το πηγα στο μηχανικο μου που δεν ειναι αντιπροσωπεια γτ η κοντινοτερη ειναι 40χλμ μακρια και εχω περιεργα ωραρια. καπως μπλεξιμο το κοβω και γραφειοκρατεια πολυ.. ο δικος σου σε ποσο καιρο πηρε απαντηση? δεν θελω να το αφησω εκει 6 μηνες και να μου ριξουν ακυρο μετα γτ θα γινω εγκληματιας.. προτιμω να το κανω βιδες και να το δωσω και να τους κανω μυνηση απο το να με ακυρωσουν σε αρκετο καιρο για το λογο οτι περασαν 2 χρονια απο την ανακληση. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 18:58 | |
| - stavrosz έγραψε:
- louk6 έγραψε:
- με λιγα λογια τον καλυψε ΜΟΝΟ για το πλαισιο παρολο που εκεινος ειχε ενημερωθει για την ανακληση και ας την αγνοησε..
ε γαμησε τα και παλι.. τους εξοπλισμους και τα πλαστικα θα πληρωσω και θα εχω παλι ενα ψευτικο μηχανακι το οποιο θα εχει γινει και ολο βιδες..με τι ψυχη το καβαλας μετα?
ρε παληκαρι καταλαβενω τι τραβας και τι περνας μιας και εχω κοψει 2 σκελετους σε κ5 ... αλλα εδω να πω οτι τα ειχα τρελανει στις σουζες και στα εντο και παλι δεν ειχαν κανει κιχ μεχρι την στιγμη που το ενα εσκασε με 200+ στον τοιχο και το αλλο εσκασε μετωπικη πανω σε ενα αμαξι...αυτη η σουζα που εκανες και εσκασε κατω ατσαλα μαλλον ηταν παρα πολυ ατσαλη ... οχι οτι αυτο ειναι δικαιολογια και επιτρεπετε να κοπει στην μεση ενα πλαισιο... να προσθεσω οτι το δευτερο οταν κοπηκε στην μεση ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ πανω του... αλλα δεν συμφωνω καθολου οταν λες οτι και να το φτιαξεις παλι θα εχεις ενα ψευτικο μηχανακι και δεν θα εχεις ψυχη να το ξανακαβαλησεις ....το δικο μου (αυτο που εχω τωρα) 3 χρονια το εχω τρελανει στις σουζες (παλι) , εχει φαει και μερικες ξαπλες (παλι) και δεν εχει κανει κιχ (ακομα) τι να πω ρε γ@μωτ πρεπει να εισαι και λιγο γκαντεμης μαλλον ή και αδιαφορος γιατι δεν μπορω να καταλαβω για ποιον αλλο λογο δεν πηγες να βαλεις την ενισχυση οταν το αγορασες , ειδικα αφου ηξερες για την ανακληση.....σε κατι τοσο σοβαρο οσο το πλαισιο ... καλα ξεμπερδεματα σου ευχομαι να εχεις και μακαρι να σε αποζημιωσουν και για τα πλαστικα | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 18:59 | |
| θεωρητικα τη στιγμη που ειχε βουηξει ο τοπος επρεπε να το ειχε κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης. δε φταιει η σουζουκι στο κατω-κατω.. τι αλλο να εκανε δηλαδη??? να εστελνε εξωδικο??
στη συνεχεια εσυ ατυχησες γιατι "πεθανε" στα χερια σου..
αλλα παρ'ολα αυτα πιστευω πως στο θεμα πλαισιου θα σε αποζημιοσουνε... απ'οτι θυμαμαι δεν αργησε πολυ.. παραγκειλανε πλαισιο, το περασανε.. | |
|
| |
stavrosz Normal gixxer
| Θέμα: Απ: gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. Τρι 08 Μάης 2012, 21:27 | |
| παρακαλω να διαγραφει. ευχαριστω για τις απαντησεις! να ειστε καλα και παντα ορθιοι! | |
|
| |
| gsxr 1000 k6 κοπηκε στα 2. | |
|