| ignition module | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: ignition module Τετ 09 Μάης 2012, 23:17 | |
| αγορασα ενα μεταχειρο ignition module το συνδεσα σημερα και το λαμπακι που εχει δεν ειναι παντα πρασινο, μενει για αρκετη ωρα πρασινο και καποια στιγμη γινεται κοκκινο. δεν το συνδεσα σε λαπτοπ ακομα αλλα θα το κανω αυριο το πρωι, να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω κατι τετοιο, μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω; τον κωδικο τον εχω παντως που χρειαζεται για να τρεξει το ignition! | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ignition module Τετ 09 Μάης 2012, 23:44 | |
| ναι μπορω...πετα το.... :P | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ignition module Τετ 09 Μάης 2012, 23:45 | |
| - bolek76 έγραψε:
- αγορασα ενα μεταχειρο ignition module το συνδεσα σημερα και το λαμπακι που εχει δεν ειναι παντα πρασινο, μενει για αρκετη ωρα πρασινο και καποια στιγμη γινεται κοκκινο.
δεν το συνδεσα σε λαπτοπ ακομα αλλα θα το κανω αυριο το πρωι, να σημειωσω οτι ειναι η πρωτη φορα που θα κανω κατι τετοιο, μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω; τον κωδικο τον εχω παντως που χρειαζεται για να τρεξει το ignition! δηλαδη βαζεις μπρος μενει πρασινο και μετα γινεται κοκκινο?Δουλευει κανονικα το μηχανακι? γινε λιγακι πιο λεπτομερης στην περιγραφη σου. | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: ignition module Τετ 09 Μάης 2012, 23:50 | |
| ναι Σταυρο μια χαρα δουλευει το μηχανακι, πριν παω για δουλεια σημερα το εβαλα μπροστα εγινε πρασινο και μετα απο ενα λεπτο εγινε κοκκινο και παρεμεινε κοκκινο. μετα το δοκιμασα ξανα και ηταν πρασινο συνεχεια, το βραδυ που γυρισα σπιτι ενω δουλευε η μηχανη ανοιξα το μονοσελλο με το 2ο κλειδι και ηταν κοκκινο. σημερα το κουμπωσα πανω το μαραφετι και δεν εχω πειραξει κατι με το λαπτοπ, παντως το μοτο δουλευει οπως και πριν
| |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ignition module Πεμ 10 Μάης 2012, 00:27 | |
| - bolek76 έγραψε:
- ναι Σταυρο μια χαρα δουλευει το μηχανακι, πριν παω για δουλεια σημερα το εβαλα μπροστα εγινε πρασινο και μετα απο ενα λεπτο εγινε κοκκινο και παρεμεινε κοκκινο.
μετα το δοκιμασα ξανα και ηταν πρασινο συνεχεια, το βραδυ που γυρισα σπιτι ενω δουλευε η μηχανη ανοιξα το μονοσελλο με το 2ο κλειδι και ηταν κοκκινο. σημερα το κουμπωσα πανω το μαραφετι και δεν εχω πειραξει κατι με το λαπτοπ, παντως το μοτο δουλευει οπως και πριν
τσεκαρε κατ αρχην τα firmware και στις δυο συσκευες να ειναι τα σωστα.Επισης τσεκαρε ολες τις συνδεσεις σου μηπως κατι δεν εχει κουμπωσει σωστα.Ειδικα εκει οπου περνει εντολη απο την μπριζα του αισθητηρα στροφαλου. Αν ολα ειναι σωστα ισως να θελει λιγο ρεγουλαρισμα το ματακι του στροφαλου με φιλερ.... δες καταρχην με ενα πολυμετρο στην πριζα του αισθητηρα στροφαλου, οταν βαρας μιζα να εχεις ενδειξη πανω απο 0.5volt. αν δεν φερνει τοσο πρεπει να μετρησεις με φιλερ το διακενο αναμεσα στο ματι του στροφαλου και το γραναζι αναφλεξης να ειναι περιπου 0,40χιλιοστα(+,-0,10) .Αν δεν ειναι ξεβιδωσε τις βιδες του αισθητηρα και ρυθμησε το διακενο. | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| |
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ignition module Πεμ 10 Μάης 2012, 11:37 | |
| | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ignition module Πεμ 10 Μάης 2012, 13:08 | |
| Σταυρο δοκιμασα παλι με λαπτοπ τωρα αν και λαμπακι ηταν παλι κοκκινο αλλαξα τις μοιρες του αβανς στο ρελαντι και επεσαν οι στροφες, αρα δουλευει! πειραξα και τις μοιρες σε μεγαλη κλιμακα στροφων και εχει διαφορα το μοτορι, απο -4 μεχρι -2 εβαλα παντως :P | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ignition module Πεμ 10 Μάης 2012, 14:20 | |
| - bolek76 έγραψε:
- Σταυρο δοκιμασα παλι με λαπτοπ τωρα αν και λαμπακι ηταν παλι κοκκινο αλλαξα τις μοιρες του αβανς στο ρελαντι και επεσαν οι στροφες, αρα δουλευει!
πειραξα και τις μοιρες σε μεγαλη κλιμακα στροφων και εχει διαφορα το μοτορι, απο -4 μεχρι -2 εβαλα παντως :P Από +4 μέχρι +2 έβαλες σκεπάρνι :P :P | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
| Θέμα: Απ: ignition module Πεμ 10 Μάης 2012, 15:09 | |
| | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ignition module Πεμ 10 Μάης 2012, 17:44 | |
| - poulitzer έγραψε:
- Χαχαχχα σκερπανι.....
Γιαννακη γελα τωρα γιατι τη Κυριακη θα κλαψεις :P TRE μη μου κλεβεις τις ατακες, ενα λαθος εκανα κι εγω σαν παιδι | |
|
| |
| ignition module | |
|