| tiforce ολόσωμη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
k8korinthos Jr.gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Κόρινθος Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2012
| Θέμα: tiforce ολόσωμη Πεμ 10 Μάης 2012, 17:49 | |
| Έχεις κανείς στο gixxer του? Δεν έχω δει ποτέ από κοντά ... Κάποιος να μου πεις εντυπώσεις? Σκέφτομαι να βάλω..από θέμα απόδοσης σε σχέση με άλλες πιο εμπορικές και πιο οικονομικές τι λένε? Αξίζει ? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: tiforce ολόσωμη Πεμ 10 Μάης 2012, 18:29 | |
| ειναι πολυ καλες εξατμισεις .... δεν ειναι οι φθηνοτερες και οι πιο διαδεδομενες στην ελλαδα αλλα ειναι πολυ καλες..... παρε ενα τηλ στον μερεμετη και ρωτα τον δημητρη ο,τι πληροφορια θες .... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: tiforce ολόσωμη Πεμ 10 Μάης 2012, 18:32 | |
| εχει ο κουζινας ειναι πανεμορφη!!! | |
|
| |
k8korinthos Jr.gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Κόρινθος Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 41 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2012
| Θέμα: Απ: tiforce ολόσωμη Πεμ 10 Μάης 2012, 18:40 | |
| - Miou έγραψε:
- ειναι πολυ καλες εξατμισεις .... δεν ειναι οι φθηνοτερες και οι πιο διαδεδομενες στην ελλαδα αλλα ειναι πολυ καλες.....
παρε ενα τηλ στον μερεμετη και ρωτα τον δημητρη ο,τι πληροφορια θες .... Πήρα στον μερεμετη το μεσημεράκι ετοιμοπαραδοτη δεν είχε άφησα τηλέφωνο θα με ενημερώσει είπε για το ποτέ θα μπορέσει να φέρει..αλλα βρήκα και από έναν φίλο γνωστού μια σχεδόν Μεταχειρισμένη να πάρω και το σκέφτομαι σοβαρά...ναι για αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι διαφορετική από τις άλλες αι φαίνεται να έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: tiforce ολόσωμη Πεμ 10 Μάης 2012, 18:44 | |
| - boutser έγραψε:
- εχει ο κουζινας ειναι πανεμορφη!!!
μονο τελικο εχει ομως και οχι ολοσωμη..... | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: tiforce ολόσωμη Πεμ 10 Μάης 2012, 18:59 | |
| Όταν καλείτε απο φόρουμ... πείτε το ορε παλικάρια! Και δε θα χάσετε Εξάτμιση να δείς (απο κ9) έχω. Πέρνα και τα λέμε και απο κοντά. Αύριο ίσως θα γνωρίζω αν υπάρχει 4-1 για κ7 στην Ιαπωνία. | |
|
| |
k8korinthos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: tiforce ολόσωμη Πεμ 10 Μάης 2012, 19:18 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Όταν καλείτε απο φόρουμ... πείτε το ορε παλικάρια! Και δε θα χάσετε
Εξάτμιση να δείς (απο κ9) έχω. Πέρνα και τα λέμε και απο κοντά. Αύριο ίσως θα γνωρίζω αν υπάρχει 4-1 για κ7 στην Ιαπωνία. Χαχα με εσένα μίλησα στο τηλέφωνο? Π να το ξέρω ότι είσαι δικός μας και εγώ:-p Κάτι r1 είδα στην φωτογραφία της σελίδας :-P:-P! Λοιπόν περιμένω νέα σου αύριο | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: tiforce ολόσωμη Πεμ 10 Μάης 2012, 21:28 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Όταν καλείτε απο φόρουμ... πείτε το ορε παλικάρια! Και δε θα χάσετε
Εξάτμιση να δείς (απο κ9) έχω. Πέρνα και τα λέμε και απο κοντά. Αύριο ίσως θα γνωρίζω αν υπάρχει 4-1 για κ7 στην Ιαπωνία. Για k9 1000, διπλές ολόσωμες, πόσο περίπου κοστίζουν? Είτε τιτανίου, είτε από ανθρακώνυμα.. | |
|
| |
| tiforce ολόσωμη | |
|