demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Βρε καλωστον με... Τρι 15 Μάης 2012, 20:52 | |
| | |
|
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: Βρε καλωστον με... Τετ 16 Μάης 2012, 16:46 | |
| Καλως ηρθες στην παρεα και καλα χλμ ειτε στο δρομο ειτε στο φορουμ!!!!!!!!!!!! Παντα ορθιος και να χαιρεσαι την μαμαbusa σου!! | |
|
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Βρε καλωστον με... Παρ 18 Μάης 2012, 17:19 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- axaxax
ζελατινα το smoke της zero gravity.
μετα εχει το dark smoke το οποιο ειναι το κατραμι μαυρο.
Σιγουρα οπτικα μαρεσει το κατραμι αλλα θεωρω οτι δεν βλεπεις τιποτα εξω (διχως να την εχω δει απο κοντα) :( καταρχήν..έχω κατράμι τέρμα ζελατίνα και όντως δέν βλέπεις τίποτα..πάλι καλά ήταν δώρο με τα πλαστικά τα κινέζικα γι αυτό και την έβαλα..ίσως παραγγείλω Light smoke και γώ αλλά πιό πιθανό βλέπω να βάλω την διάφανη μαμά άν και δέν νομίζω να πολυ ταιριάζει με τα πλαστικά μου.. | |
|
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Βρε καλωστον με... Παρ 18 Μάης 2012, 17:25 | |
| καλώς ήρθες στην παρέα μας! | |
|
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Βρε καλωστον με... Παρ 18 Μάης 2012, 22:17 | |
| - Sotoner έγραψε:
- brwmogazos έγραψε:
- axaxax
ζελατινα το smoke της zero gravity.
μετα εχει το dark smoke το οποιο ειναι το κατραμι μαυρο.
Σιγουρα οπτικα μαρεσει το κατραμι αλλα θεωρω οτι δεν βλεπεις τιποτα εξω (διχως να την εχω δει απο κοντα) :( καταρχήν..έχω κατράμι τέρμα ζελατίνα και όντως δέν βλέπεις τίποτα..πάλι καλά ήταν δώρο με τα πλαστικά τα κινέζικα γι αυτό και την έβαλα..ίσως παραγγείλω Light smoke και γώ αλλά πιό πιθανό βλέπω να βάλω την διάφανη μαμά άν και δέν νομίζω να πολυ ταιριάζει με τα πλαστικά μου.. Ειναι λιγο αβολο το κατραμι κ εγω το σκεφτομουν. Θα ανεβασω φοτος απο την smoke μολις ερθει. Αλλωστε αυτη μονο περιμενει ο αμερικανος για να μου στειλει τα δεματα. Πλαστικα σκεφτομαι να αλλαξω και εγω και να κρατησω το μαμα κουστουμι αθικτο αλλα δεν ξερω αν θα δειχνει ομορφο η οχι... | |
|