Greek GSX-R forum
προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Poll_l10προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Poll_c10προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Poll_l10προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Poll_c10προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

προτασεις για ζελατινες

Πήγαινε κάτω 
+15
caza
teo46
magfaria
T.R.E
Darksoul
blade 750
f@dlR
Hamamatsu
JIMKO
κολτρέϊν
JIMK7
gixxermak
DENNIS
gat0s
thanasis gixxer
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προτασεις για ζελατινες   προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 26 Απρ 2010, 12:32

KARDITSARA έγραψε:
Zero gravity εβαλα κ εγω πριν 3 μερες σουπερ η ζελατινα

απο e-bay 70 κατι ευρω

ποια εβαλες την double bubble?η την corsa series?? βαλε καμια φωτο να δουμε πως ειναι Very Happy
κ αμα εχεις το λινκ απο εβαυ ακομα καλυτερα! Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
magfaria
Hero gixxer
Hero gixxer
magfaria

Άντρας Όνομα: : DIMITRIS
Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 2197
Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προτασεις για ζελατινες   προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 26 Απρ 2010, 13:01

την double bubble
gsxr 600 k9 white
Jr.gixxer
gsxr 600 k9 white

Άντρας Όνομα: : Manos
Τόπος : Βέροια
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Hμερομηνία εγγραφής : 04/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προτασεις για ζελατινες   προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 16 Αυγ 2010, 16:46

Γεία σας παιδιά, έχω ένα GSXR 600 Κ9 και στις 4000 rpm η μαμά ζελατίνα που φοράει το μηχανάκι βγάζει ένα τρίξιμο. Σκέφτομαι να την αλλάξω, έχει κάποιος να προτείνει κάποια μάρκα για ζελατίνα. Αν αλλάξω ζελατίνα θα σταματήσει το τρίξιμο ή θα γίνει χειρότερο (γιατί αυτά πλαστικά είναι και όσο τα σκαλίζεις χαλαρώνουν). Αν γνωρίζει κάποιος και κανέναν άλλο τρόπο για αν σταματήσει το τρίξιμο, καλοδεχούμενη η πρότασή του.
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προτασεις για ζελατινες   προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 16 Αυγ 2010, 19:53

gsxr 600 k9 white έγραψε:
Γεία σας παιδιά, έχω ένα GSXR 600 Κ9 και στις 4000 rpm η μαμά ζελατίνα που φοράει το μηχανάκι βγάζει ένα τρίξιμο. Σκέφτομαι να την αλλάξω, έχει κάποιος να προτείνει κάποια μάρκα για ζελατίνα. Αν αλλάξω ζελατίνα θα σταματήσει το τρίξιμο ή θα γίνει χειρότερο (γιατί αυτά πλαστικά είναι και όσο τα σκαλίζεις χαλαρώνουν). Αν γνωρίζει κάποιος και κανέναν άλλο τρόπο για αν σταματήσει το τρίξιμο, καλοδεχούμενη η πρότασή του.
Εγω εχω παρατηρησει οτι οι aftermarket τριζουν.scratch
Οσο για την μαρκα ειναι θεμα γουστου.Εμενα μου αρεσουν οι MRA.
drakos j.
Normal gixxer
Normal gixxer
drakos j.

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 140
Αγωνιζόμενος : προσπαθώ στο playstation
Hμερομηνία εγγραφής : 22/09/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προτασεις για ζελατινες   προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 EmptyΔευ 21 Δεκ 2015, 23:17

σκεφτομαι στο μελλον καποια στιγμη να βαλω μια ζελατινα στο μηχανακι..
εχει ακουσει-δει καποιος για αυτη την συγκεκριμενη?http://www.mpf-windshields.com/el/2012-05-31-18-20-32/suzuki/ws0392-detail(συγνωμη που βαζω το μαγαζι μην θεωρηθει διαφημιση..μου την προτεινε ενας φιλος που εχει βαλει σε v-strom απο αυτο το μαγαζι και ειναι πολυ ικανοποιημενος)στην φοτο φαινεται ωραια και σαν τιμη καλη...
καμια αλλη προταση αν εχεται παιδια η αν εχετε δοκιμασει ευχαριστως να μου προτεινετε?
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προτασεις για ζελατινες   προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 22 Δεκ 2015, 00:16

Πάρε άφοβα ο Γρίβας φτιάχνει ποιοτικές ζελατίνες, τις έχω δει από κοντά. Το υλικό δεν κιτρινίζει εύκολα με τον χρόνο.
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προτασεις για ζελατινες   προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 22 Δεκ 2015, 09:28

εχω μερικες για πουλημα
οταν παρεις την αποφαση να αγορασεις ζελατινα μιλαμε
αν τις εχω ακομα
drakos j.
Normal gixxer
Normal gixxer
drakos j.

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 140
Αγωνιζόμενος : προσπαθώ στο playstation
Hμερομηνία εγγραφής : 22/09/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προτασεις για ζελατινες   προτασεις για ζελατινες - Σελίδα 2 EmptyΤρι 22 Δεκ 2015, 22:09

οκ miou σε ευχαριστω!οτι ειναι θα μιλησουμε..καποια στιγμη θα γινει στο μελον,προς το παρον εχει σειρα ο tre για προγραμμα και μετα θα κοιταξω για ζελατινα...

προτασεις για ζελατινες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Ζελατινες Ermax
» Προτασεις για λουκετα, αλυσιδες, πεταλα της προκοπης κτλ
» ΑΛΥΣΙΔΟΓΡΑΝΑΖΑ ΓΙΑ Κ7-Κ8 1000 (Προτάσεις ,ζήτηση)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com