| το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) | |
|
+52Kydo kouzinas kostaskr6 demk6 2wheels AggelosK8 brwmogazos teo46 spyroszx 888hayabusa cpantelo err filippos gkourv Aristosk8 nktr platonas panikas No Fear fatsas k5 nasos-v babis k8 Makaronia aorillious maikstain potis Sotoner T.R.E gabri Leroy Painterz JIMK7 gsxrakias Vortex rsv4aprc ripseventh christ-r GIXXERAKIAS mx5 BillyGsxR mbkostas jord136 fotis_rizla swtos andRewR tzortzinos k8 600 kk Oikopedofagos mistiriodis_tsantakias magfaria ripper Miou 56 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 13:05 | |
| - Painterz έγραψε:
- Να ρωτησω κατι μηπως εχει κανεις καμια ιδεα.... προχθες που εφαγα την τουμπιτσα στην Κ1 μου εσπασε η βαση απο τα πισω μανηταρια στο ψαλιδι... Εχει κανεις καμια ιδεα?????????
μιλας για το λαμακι που βιδωνουν τα bobbins στο ψαλιδι ? | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 13:06 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- Painterz έγραψε:
- Να ρωτησω κατι μηπως εχει κανεις καμια ιδεα.... προχθες που εφαγα την τουμπιτσα στην Κ1 μου εσπασε η βαση απο τα πισω μανηταρια στο ψαλιδι... Εχει κανεις καμια ιδεα?????????
μιλας για το λαμακι που βιδωνουν τα bobbins στο ψαλιδι ? yeap ακριβως!!! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 13:17 | |
| - Painterz έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- Painterz έγραψε:
μιλας για το λαμακι που βιδωνουν τα bobbins στο ψαλιδι ? yeap ακριβως!!! στειλε Πμ στο μιου ή παρτον τηλ να σου πει που ειναι ο Κυρ-Κωστας , το ιδιο ειχε παθει και του εκανε μια πατεντα απο ενα αλλο που πηρε το λαμακι και του το κολλησε και ολα κομπλε ! | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 13:20 | |
| ok thanks κωστη θα μιλησω με τον αλεξ!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 16:38 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 16:42 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 16:49 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 16:50 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 17:05 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 17:06 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 17:25 | |
| | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 161 Αγωνιζόμενος : Non Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 17:27 | |
| Πολύ ωραίες οι φωτο Mίου! Έχεις Ταλέντο! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 17:36 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 17:44 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 18:06 | |
| Ο Αντρεας εγραψε στο facebook το εξης σχολιο επισυναπτοντας το βιντεακι του painterz......
"ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ GIXXER CLUB ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ TRACKDAY . ΕΙΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΙΛΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ..... ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !!!!!!!"
| |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 19:45 | |
| - Painterz έγραψε:
- Jester έγραψε:
- Ο Γιωργος πρεπει να πηγαινε με ταχυτα φωτος. Προχθες εγινε το td στο 2026 εφτασε.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ολα τα λεφτα !!!!! σπυρακο αγορι μου στο ιδιο ετος εγραψες κι εσυ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Οχι για να δεις ποσο μπροστα ειμαστε τα GIXXER!!!!!:P εγω ειμαι ακομα noobης! :( που θα παει θα μαθω κ εγω ομως! ποτε ειπαμε ειναι το επομενο;;;;; | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 161 Αγωνιζόμενος : Non Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 19:59 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 20:49 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 21:15 | |
| Ας γραψω και εγω,εστω και καθυστερημενα για προχθες. Πολυ καλη και φιλικη ατμοσφαιρα,οπου κοιτουσες εβλεπες χαμογελα παντου. Δεν γνωριζομασταν αρκετοι μεταξυ μας,αλλα μια ματια και ενα χαμογελο εκανε το κλιμα πολυ φιλικο. Οσον αφορα τον εαυτο μου,περασα την καλυτερη στιγμη πανω σε μοτοσυκλετα στην ζωη μου.Μπορεσα σταδιακα να πιεσω την μοτοσυκλετα μου σε ενα ασφαλες περιβαλλον,πραγμα που εως τωρα μου εβγαινε μεχρι ενα σημειο στον δρομο. Ημουν,οπως ειχα πει πριν το track day ο αργοτερος του forum,αλλα αυτο δεν με χαλασε καθολου,ειλικρινα. Στο πρωτο μου 20λεπτο τα λαστιχα εδειξαν πως απο πλαγιασμα ημουν στα ιδια επιπεδα με τον δρομο.Στην συνεχεια μεγαλωσαν οι κλισεις,βγηκε πιο εξω το σωμα,εμπιστευτηκα περισσοτερο την μοτοσυκλετα μου και αρχισα να το απολαμβανω! Μιας και ημουν πολυ αργος και εκλεινα τους πισω μου,προτιμησα να διατηρησω κλειστες γραμμες και μετα τις στροφες να ανοιγω την γραμμη μου,με σταθερο γκαζι στις ευθειες για να διευκολυνω τις προσπερασεις. Υπο αλλες συνθηκες θα διαλεγα διαφορετικες γραμμες και θα πιεζα παραπανω την μοτοσυκλετα και τον εαυτο μου.Κανενα προβλημα ομως,μεχρι εκει πηγα καλα πιστευω,την επομενη φορα θα παω ακομα καλυτερα. Παιδια συγνωμη που σας εσπασα τα νευρα,εκανα οτι καλυτερο μπορουσα για να μην το κανω! Να ευχαριστησω τον Miou-Alex πουμε συμβουλευσε,σεταρε την μοτοσυκλετα μου,εδειξε ενδιαφερον και με βοηθησε οσο πιο πολυ μπορουσε!Ακουραστος μεσα και εξω απο την πιστα να τρεχει για ολους και για ολα.Μεσα στην πιστα δεν χορταινα να τον βλεπω! Με περασε μετα την ευθεια της εκκινησης τερμα και σκεφτηκα πως θα στριψει τωρα στην Κ1? Να ευχαριστησω τον kk-Κωστα που εκανε 2-3 γυρους μαζι μου να μου δειξει καποια πραγματα,εδειξε και εκεινος ενδιαφερον και με βοηθησε εξισσου!Μετα τους γυρους,με συμβουλευσε και αρχισα να ξεκλειδωνω! Να ευχαριστησω την παρεα και πιστευω φιλια που δημιουργησαμε με τους Painterz-Γιωργος,Jester-Σπυρος,Panikas-Πανος(?) ηταν πολυ καλη και τα παλικαρια με συμβουλευσαν και μου εδωσαν δυναμη! Επισης τα ειπαμε καλα και με τον Makaronia-Μανος(?),ειχαμε και μια στιγμη απο δικο μου λαθος αλλα ολα καλα και θα τα ξαναπουμε συντομα! Χαρηκα που ειδα φιλικες κοντρες μεσα στην πιστα,αυτες ηταν απο τις καλυτερες στιγμες της ημερας πιστευω. Να ευχαριστησω τον Karditsara-Δημητρη που με καλωσορισε λιγο μετα αφοτου εφτασα και οι πλακες με τις μπυρες ειχαν πολυ γελιο! Τα παλικαρια απο την Λειβαδια,ανταλλαξαμε λιγες κουβεντες αλλα ηταν αρκετες για να καταλαβω ποσο καλα παλικαρια ηταν! Πολλες πανεμορφες μοτοσυκλετες,καλυτερα να μην τις αναφερω και ξεχασω καποια. Παντως αυτη που με τραβηξε περισσοτερο ηταν το RSV4R APRC του Κωστα!Αφου οταν ειμασταν στο ιδιο 20 λεπτο,κοιτουσα πισω μου αν ερχεται καμια φορα και περιμενα ποτε θα με περασει για να το χαζεψω-ακουσω! Να πω πως,πριν παρω το gixxer πηγαινα για ευρωπαικο,σκεφτομουν για 1098S,RSV4R,S 1000RR.Tελικα για αλλη μια φορα,επικρατησε η λογικη και το σκεπτικο πως το gixxer εχει τους χαρτες και ετσι θα μπορεσω να το μαθω σταδιακα και να το κρατησω περισσοτερο. Χαρηκα που τα ειπαμε Κωστα,απο οτι καταλαβα παλευεις και εσυ με τα σιδερα οπως και εγω,μπραβο φιλε μου!(Δεν ξερω αν εισαι γραμμενος στο bodybuilders.gr) Eπισης,αν και δεν γνωριστηκαμε,ευχαριστηθηκα να βλεπω τα αδερφια να πηγαινουν παρεα μεσα στην πιστα!!! Ελπιζω και ευχομαι να μας δωθει την επομενη φορα η ευκαιρια να γνωριστουμε ολοι μεταξυ μας,αυτη η φορα ηταν ''αναγνωριστικη''. Πιστευω πως πρεπει να γινει θεσμος,υπαρχει παρα πολυ μεγαλο ενδιαφερον απο οσους συμμετειχαν αλλα και απο οσους δεν μπορεσαν δυστυχως και πιστευω πως αν ειναι εφικτο,καλο ειναι να το κανουμε πραγματικοτητα,οπως προχθες,μια μεγαλη καλη παρεα,να περναει ομορφα! Τωρα οσον αφορα την κουραση προσωπικα,πιο πολυ κουραστηκα απο την ζεστη οταν ερχομουν στην πιστα,παρα μεσα.Το μονο που παρατηρησα στον γυρισμο,ηταν ο κουρασμενος μου δεξιος καρπος(πρεπει να εσφιγγα πολυ) και τον σβερκο μου που κουραστηκε.Ολα τα υπολοιπα ηταν καλα,το γυμναστηριο εκανε την δουλεια του. Σαν πολλα να ειπα ομως και ο σκοπος μου δεν ηταν να κουρασω,αλλα να πω τα πραγματα ακριβως οπως τα ειδα. Τελικο συμπερασμα?Περιμενω απο την ωρα που εφυγα απο τα Μεγαρα,την στιγμη που θα βρεθουμε ξανα ολοι παρεα!Συχνα μου ερχονται εικονες στο μυαλο απο αυτη την διοργανωση.Εως τοτε θα κανω πραξη στον δρομο με προσοχη,οτι εμαθα στην πιστα και ελπιζω και ευχομαι την επομενη φορα να τα παω ακομα καλυτερα. | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 21:23 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 22:03 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 22:17 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 23:35 | |
| Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που βρεθηκαμε στο ΟΛΟΔΙΚΟΜΑΣ EVENT on the racetrack .GR, στην πιστα των μεγαρων,φανταστικη ατμοσφαιρα.γελια,αστεια,τρελος χαβαλες, πολλες μια πολυ καλη παρεα απο γνησια παιδια,που λατρευουν τον χωρο,τους 2τροχους!Nα ευχαριστησω κ εγω με την σειρα μου τον ΜΕΓΑ μιου για την απιστευτη οργανωση,βοηθεια που προσφερε τον Αντρεα ψυχογιο για την παρουσια του στο δικο μας track day,εδωσε αλλον αερα και βοηθεια σε ολους μας , επισης και σε ολα τα παιδια που ετρεξαν για να πραγματοποιηθει αυτη η φανταστικη μερα,σιγουρα τα αδερφακια εβαλαν το χερακι τους και καποιοι ακομη που δεν γνωριζω βοηθησαν στην προσπαθεια αυτη,στην οποια να ανεφερθω οτι προσωπικα εγω γνωρισα ολα τα παιδια τα ειπαμε καλυτερα αλαξαμε γνωμες,συμβουλες,τρελη εμπειρια λεμε Ηταν μια αξεχαστη μερα για το φορουμ μας μια προτοτυπια για τον χωρο, Αξιζουν Συγχαρητηρια,σε ολους για μεσα και εξω απο την πιστα Η επομενη φορα που θα υπαρξει σιγουρα, το πιστευω,θα ειναι ακομη καλυτερα ...ΑΝΤΕ GIxxerades ορειστε ημερομηνια απο τωρα | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Παρ 29 Ιουν 2012, 23:52 | |
| Λουκα το Κ5 σου μου αρεσε απο πριν αλλα μου αρεσε ακομα περισσοτερο απο κοντα! Πολυ ομορφο φιλε μου! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) Σαβ 30 Ιουν 2012, 00:07 | |
| Ευχαριστω φιλε μου,να σαι καλα,δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο υπαρχουν πολυ πιο ομορφα στην παρεα μας,δουλεια δικη μου και των φιλων μου ειναι το χρωμα,αν κ απο δεξια δεν ειχε αυτοκολητα λογω μιας πτωσης που ειχα στην κ1 στο προηγουμενο τρακ ντει και ισα ισα που προλαβα να το μαζεψω κ να το βαψω για την τεταρτη,ολα καλα,λοιπον..αντε να μαζευομαστε για την επομενη day!!! | |
|
| |
| το Gixxer.gr ΔΕΝ παει για Track Day Δευτερα 18-6 ... ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 27 -6 (με μπυρες!!!) | |
|