boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ονομασια του φορουμ.. Πεμ 31 Μάης 2012, 14:28 | |
| αποτελεσμα μεχρι στιγμης ειναι ξεκαθαρο! | |
|
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ονομασια του φορουμ.. Πεμ 31 Μάης 2012, 15:04 | |
| Δεχωμαι οτι το γραικος δεν ειναι υποτιμητικο αλλα τοτε οσοι ειναι απο θεσσαλονικη να ονομαζωνται Μακεδονες και οχι Γραικοι ενω Ελληνες μας καλυπτει ολους ιστορικα.....! | |
|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ονομασια του φορουμ.. Πεμ 31 Μάης 2012, 16:40 | |
| σαν πολυ δεν ξεφυγαμε..? ολοκληρη ιστορια για μια λεξη.. | |
|
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ονομασια του φορουμ.. Πεμ 31 Μάης 2012, 20:50 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- σαν πολυ δεν ξεφυγαμε..? ολοκληρη ιστορια για μια λεξη..
Παρα πολλα ++ | |
|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ονομασια του φορουμ.. Πεμ 31 Μάης 2012, 21:37 | |
| | |
|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ονομασια του φορουμ.. Πεμ 31 Μάης 2012, 21:45 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- πραγματικα ΕΛΕΟΣ ....
Στεφανε εκτος απο τα μηχανακια, αυτο το φορουμ, καλως η' κακως, ειναι χωρος που μπορουμε να συζηταμε και αλλα θεματα, εκτος μηχανων. Δεν εχει σημασια για μενα το τι θεμα συζητειται, αλλα αν υπαρχουν ατομα που θελουν να συζητησουν ενα συγκεκριμενο θεμα και κυριως να συζητουν πολιτισμενα. ''ΕΛΕΟΣ'' θα μπορουσε να πει καποιος και για ενα δικο σου θεμα, και πιστευω οτι αυτος ο προσδιορισμος δεν θα σου αρεσε. Εμενα, επι του συγκεκριμενου θεματος, με καλυπτει το Ελληνας απο το Γρεκος, ανεξαρτητως αν το Γρεκος εχει ιστορικη βαση. Και εν τελει, οποιος δεν θελει η' δεν καλυπτεται απο ενα θεμα συζητησης δεν ειναι καθολου δυσκολο.......... να μην το διαβαζει και να μην συμετεχει σε αυτο. Απο την αλλη θα μου πεις.... πρεπει να γινει δημοψηφισμα για αυτο?Και εγω δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο πια ωστε να γινει και δημοψηφισμα αλλα δεν με χαλαει κιολας..... θα πο οτι εχω ξαναπει σταυρο ...οπιος εχει την μυγα μιγιαζετε ....εγω δεν ασχολιθικα καν στο τι λετε με με της λεξεις ουτε καλα καλα διαβασα γιατι μου ειναι αδιαφορο ....οπος πολοι μπουρουνε να κανουνε με τα ποστ μου .... εγο λεο ΕΛΕΟΣ απο το πουθενα να διμιουργιτε θεμα ... εμενα μαρεσει το gixxer.gr σαν ονομα ....απο εκει και περα δεν με ενδιαφερει τπτ αλλο ....και για να σου πω την αληθια πρωτη φορα μετα απο 2 + χρονια που ειμαι στο φορουμ που παρατιρισα οτι γραφει greekgsxr forum πανω δεξια ...αμα δεν το λεγατε δεν θα το ειχα δει ...και μου ειναι πραγματικα αδιαφορο ........ οποτε ξαναλεο ΕΛΕΟΣ γιατι κατι τοσο ασυμαντο να ασχολουμαστε τοσες σελιδες και να ανιγουμε και πολλ αλαχτετο στην τελικι να ισιχασουμε ..... | |
|