Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
καλα αμα το παμε ετσι διμογεροντα ....γιια οσους εχουν ξενεροση στο γνοστο μερος καιδεν θα πανε στο κενουργιο επισεις θα ειμαι ναργιλα οπιος θελει ερχετε :P τορα σοβαρα δεν βγενω καθολου κατι κολισα και εχο σινεχια 39-40 πιρετο ....ισος εχω και το αφρικανικο κουνουπι(μην με κανετε βαν για ρατσιστικο σχολιο πλζζζζζζζ) :P οποτε παιδες μεχρει την επομεν βδομαδα ν εχουμε βρει ενα κενουργιο μερος για να παμε ολοι οχι η μιση εδω και οι αλλοι μιση εκει σεξ
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
Τελικα που θα πατε ρε μαΝγκες?? ο κκ που ειναι κ δεν μιλαει?
Δουλευει λο γικα ο kk.
Η μπυραρια ειναι αυτη για οσους θελουν να ερθουν. Και οπως σωστα ειπε ο tsantakias την επομενη να κανονισουμε να βρουμε ενα μερος στανταρ για ολους να μην χωριζομαστε, δεν λεει :!:
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
Και να το βιντεακι απο διαγωνισμο στη μπυραρια :!: Ο Γιαννης βγαινοντας δευτερος στο διαγωνισμο του hot dog βαζει το κεφαλι κατω και παιρνει την πρωτια στο δευτερο διαγωνισμο :!:
Το πρωτο βιντεακι το εχει ο Gixxerakias οποτε αναμενετε απο αυτον
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
καλα αμα το παμε ετσι διμογεροντα ....γιια οσους εχουν ξενεροση στο γνοστο μερος καιδεν θα πανε στο κενουργιο επισεις θα ειμαι ναργιλα οπιος θελει ερχετε :P τορα σοβαρα δεν βγενω καθολου κατι κολισα και εχο σινεχια 39-40 πιρετο ....ισος εχω και το αφρικανικο κουνουπι(μην με κανετε βαν για ρατσιστικο σχολιο πλζζζζζζζ) :P οποτε παιδες μεχρει την επομεν βδομαδα ν εχουμε βρει ενα κενουργιο μερος για να παμε ολοι οχι η μιση εδω και οι αλλοι μιση εκει σεξ
στεφανε δεν εχω προβλημα να παω οπουδιποτε για ΚΑΦΕ
το προβλημα μου ειναι οτι εγω θελω να ποιο καφε κ οχι μπυρες γιατι δεν τις πινω :!:
ακομα κ ο τιτλος ειναι καφες τεταρτη βραδυ αλλο που το εχουμε κανει μπυροτσιπουρο οτι νανε
τελος παντων εγω την επομενη τεταρτη θα κατεβω για ενα καφε κ μετα φευγω αν βρειτε καποιο μαγαζι ευχαριστος να ερθω
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Και να το βιντεακι απο διαγωνισμο στη μπυραρια :!: Ο Γιαννης βγαινοντας δευτερος στο διαγωνισμο του hot dog βαζει το κεφαλι κατω και παιρνει την πρωτια στο δευτερο διαγωνισμο :!:
Το πρωτο βιντεακι το εχει ο Gixxerakias οποτε αναμενετε απο αυτον
χαχαχαχαχα ε μα το Μπ@υστη όλο μου την έλεγε!Ας μην είχα φάει εκείνα τα ορέκτικα και θα τον ΄κανα σκόνη ΚΑΙ στα hot dog!
Το άλλο το βοντεάκι το έχει ήδη ανεβάσει ο Θωμάς απλ΄από το γραφείο δεν μπορώ να δω-ανεβάσω τίποτα,οπότε αναμένετε. :P
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Γιαννη πηρες το αιμα σου πισω στο 2ο!!!!! χαχαχαχαχαχαχα... Πλακα ειχε παντως και η παρεα ηταν σουπερ!!!! Την επομενη υποσχομαι να καθησω σαν ανθρωπος....
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010