| TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ | |
|
+9Makaronia teo46 magfaria Miou cpantelo aorillious nasos-v ripseventh sofo65 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sofo65 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 78 Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2010
| Θέμα: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 10 Ιουν 2012, 14:45 | |
| Η ΤΕΑΜ65 διοργανώνει TRACK DAY την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 Ιουνίου στην πίστα των Μεγάρων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
- 11:30: ΕΝΑΡΞΗ - 11:30-12:00: ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ 3 GROUPS (Αρχάριοι-Ενδιάμεσοι-Γρήγοροι) - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - 12:00 - ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΑΝΑ GROUP ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ
ΠΑΡΟΧΕΣ:
- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ.
- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ (Κατόπιν συννενόησης)
- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ με κοστος μόνο 5ευρώ..
- ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ TRACK DAY ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΛΟΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΑΜ65.
- ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΡΙΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΥΠΑΡΞΗ 2 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ, ΟΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ
- Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ GROUP ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΚΩΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 45ευρώ
ΤΗΛ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ: 6930 490783 & 6948 300366 | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τετ 13 Ιουν 2012, 09:40 | |
| | |
|
| |
aorillious Jr.gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Ναυπλιο Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Hμερομηνία εγγραφής : 07/09/2011
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 17 Ιουν 2012, 02:00 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 00:12 | |
| ....μια χαρα και σημερα λοιπον ωραια μερα σε λογικα πλαισια και ο κοσμος..αν και στο κιτρινο γκρουπ απ οτι ειδα ειχε αρκετο κοσμο...για μενα στο τελος της ημερας χαλασε λιγο η φαση,ειχα μια πτωση στην Κ1 απο μου..τελος παντων..ευτηχως δεν πειρα και στον λαιμο μου τον μπροστινο,εγω μια χαρα,το μηχανακι λιγα πραγματα,αλλα θελω επειγωντος καποια πραγματακια ωστε να το μαζεψω για τις 27 ιουνη στο Τ.D του φορουμ. | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 00:31 | |
| Πολυ τουμπα σημερα!και πολυ γκρινια πως γλυστραγε. Προσωπικα δεν ειδα κατι τετοιο αλλα ειχε φοβηθει το ματι μου και αργησα παρα πολυ να βρω ρυθμο!
Η ζεστη πιστευω επαιξε το ρολο της... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 08:21 | |
| - ripseventh έγραψε:
- ....μια χαρα και σημερα λοιπον ωραια μερα σε λογικα πλαισια και ο κοσμος..αν και στο κιτρινο γκρουπ απ οτι ειδα ειχε αρκετο κοσμο...για μενα στο τελος της ημερας χαλασε λιγο η φαση,ειχα μια πτωση στην Κ1 απο μου..τελος παντων..ευτηχως δεν πειρα και στον λαιμο μου τον μπροστινο,εγω μια χαρα,το μηχανακι λιγα πραγματα,αλλα θελω επειγωντος καποια πραγματακια ωστε να το μαζεψω για τις 27 ιουνη στο Τ.D του φορουμ.
οχι ρε παιδι... κριμα!! ευτυχως εισαι καλα. γραψε τι πραγματα θελεις μηπως μπορεσουμε να βοηθισουμε | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 09:23 | |
| - ripseventh έγραψε:
- ....μια χαρα και σημερα λοιπον ωραια μερα σε λογικα πλαισια και ο κοσμος..αν και στο κιτρινο γκρουπ απ οτι ειδα ειχε αρκετο κοσμο...για μενα στο τελος της ημερας χαλασε λιγο η φαση,ειχα μια πτωση στην Κ1 απο μου..τελος παντων..ευτηχως δεν πειρα και στον λαιμο μου τον μπροστινο,εγω μια χαρα,το μηχανακι λιγα πραγματα,αλλα θελω επειγωντος καποια πραγματακια ωστε να το μαζεψω για τις 27 ιουνη στο Τ.D του φορουμ.
κριμα ρε φιλε .... πιστευω να μην ειναι μεγαλη η ζημια ..... για πες τι χρειαζεσε..... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 10:50 | |
| κριμα Λουκα τεσπα το θεμα ειναι οτι δεν επαθες κατι εσυ και το οπλο θα το μαζεψεις σιγα σιγα !! αντε με το καλο να εισαι ετοιμος να τα πουμε απο κοντα τις 27!!! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 17:28 | |
| Λοιπον για αρχη θελω καινουρια μανηταρια μιας και το δεξι μας αφησε χρονους αυτα που ειχα πανω αν και πολυ κοντα καναν πολυ καλα την δουλεια τους(yoshi) θα βαλω κ μανηταρια τροχων, εκει δεν ειχα ουτε μια γρατζουνια ουτε στο ψαλιδι ουτε στους τροχους αλλα επιβαλονται....επισης θελω κ ενα πατητηρι στον δεξι μασπιε δεν εσπασε αλλα εμεινε το μισο. arrow ομως δεν βρισκω ανταλ/τικα μασπιε με μια γρηγορη ματια. Θα βαλω προς το παρων ενα της pp tuning αλλα πρεπει να βαλω το σωστο καποια στιγμη..αυτα προς το παρων..μεγαλυτερη γνωμη θελω για τα μανηταρια πλαισιου ποια κανουν καλυτερη δουλεια ωστε να στηριζουν καλα τον κινητηρα και μανηταρια τροχων ακουω συμβουλες. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 19:18 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 19:51 | |
| κριμα ρε λουκα αλλα δεν μασας εσυ!!
με το καλο να το ξαναφτιαξεις και να τα πουμε στις 27! | |
|
| |
Makaronia Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 21:28 | |
| | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Δευ 18 Ιουν 2012, 22:46 | |
| | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 00:06 | |
| Γαβριλο ηρθα αργα και σε ειδα οταν ειχες φορτωσει και εφευγες.... οτι λεγαμε για τους βροντους και βλεπω πληγωμενο και το δικο σου και λεω οχι και αυτος ρε γμτ! σημασια εχει οπως ειπες οτι εισαι καλα τα υπολοιπα δυστυχως ειναι μεσα στο προγραμμα και ειδικα μια μερα που η ασφαλτος βραζει.
πλακα πλακα πιστευω σχεδον ολοι φαγαμε το βροντο μας φετος! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 10:04 | |
| γαβριλο κριμα ρε ανθρωπε .....αλλα ειναι μεσα στο προγραμμα πιστευω οταν θελεις να πας γρηγορα .... για κοιτα μπας και μπορει να κολληθει η βαση των οργανων... τα πλαστικα επαθαν μεγαλη ζημια ή μιλαμε μονο για γρατζουνιες? cpantelo ευτυχος δεν φαγαμε ολοι τουμπα φετος ..... μερικα παιδια την γλυτωσαν ... παλι καλα .... ripseventh ρε φιλε πιστευω οτι δεν αξιζει να αγορασεις καινουργιο μαρσπιε γιατι συνηθως πανε σετακι και εχουν κοντα στα 100ε ...εγω τοεχω ακομα κομμενο και πιστεψε με δεν εχω κανενα προβλημα ... μια χαρα κραταει το ποδαρακι μου ... ψαξε μπας και βρεις στο εβαυ τπτ ανταλακτικους για διαφορους μαρσπιεδες ... | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 11:36 | |
| Αλέξανδρε σ'ευχαριστώ....όπως τα λές, όλα στο πρόγραμμα είναι.... Τα πολυεστερικά δεν έπαθαν τρελή ζημιά...γρατζουνιές,σπασιματάκια και κάτι ψιλά, μίλησα ήδη με τον Θοδωρή και θα τα περιποιηθεί αναλόγως, η βάση απο e-bay είναι γύρω στα 60-70 ευρώ, το θέμα είναι με την acrapovic που τρύπησε τι γίνεται.... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 11:49 | |
| βαζεις ενα τελικο απο raceguns και δεν σε απασχολει ξανα το θεμα εξατμισης.... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 11:58 | |
| - gabri έγραψε:
- Αλέξανδρε σ'ευχαριστώ....όπως τα λές, όλα στο πρόγραμμα είναι....
Τα πολυεστερικά δεν έπαθαν τρελή ζημιά...γρατζουνιές,σπασιματάκια και κάτι ψιλά, μίλησα ήδη με τον Θοδωρή και θα τα περιποιηθεί αναλόγως, η βάση απο e-bay είναι γύρω στα 60-70 ευρώ, το θέμα είναι με την acrapovic που τρύπησε τι γίνεται.... παιζει αν πας σε ενα εξατμισα να την ξεπρυτσινωσει και να σου αλλαξει το carbon-τιτανιο και να εισαι οκ ! ή καντο μονος σου | |
|
| |
gabri Normal gixxer
| |
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 13:21 | |
| λοιπον μιας και το ειχα ψαξει εγω πριν λιγο καιρο .... μονο το περιβλημα υπαρχει σαν ανταλακτικο αλλα δεν αξιζει τον κοπο ... εχει 170ε ( τουλαχιστον το τιτανιο που ρωτησα) ... εαν αγορασεις και τσερκια πανε μαζι με τα πριτσινια και 1 αυτοκολλητο και στο συνολο σου βγαινει 250ε ( αν θυμαμαι σωστα) υπαρχει η λυση να πας την εξατμιση σου στο παπαγιαννη και να σου βαλει το δικο του ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ και να την μετατρεψεις σε παπαγιανοβιτς χωρις κανενα προβλημα.... υπαρχει και ο race guns εκτος απο τον παπαγιαννη ... ειναι στον απεναντι δρομο... παντως να ξερεις οτι με λιγο ψαξιμο θα βρεις σε μεταχειρο τελικο με 150-250ε | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 17:23 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 17:38 | |
| ναι ρε αγορι μου το καταλαβα αυτο που λες .... απλα εσυ το ονομαζεις πατητηρι και εγω το ονομαζω μαρσπιε .. αντε αν θελεις να το πω ποδοστηριο....πατηθρα κτλ κτλ.... το ιδιο λεμε τελος παντων.... ασε αυτο απο το pp ... ετσι και αλλοιως το μηχανακι δεν το εχεις για καφετερια και γκομενες ... δεν πειραζει εαν εχει διαφορα στο πατητηρι .... και σου λεω και το γιατι ... γιατι στα βαλτερ εχουν 100ε μονο τα 2 πατητηρια ... στο εβαυ βρηκα ανταλακτικα πατητηρια με 40ε ... τελικα αφησα πανω το φαγωμενο δικο μου γιατι δεν εχει κανενα προβλημα .... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ Τρι 19 Ιουν 2012, 18:09 | |
| ...ωραιαααα θα με βοηθησεις να βρω για τα arrow πατητηρι,πατηθρα,μασπιε, | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| |
| |
| TEAM65 TRACK DAY - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΓΑΡΑ | |
|