| Να μαι και γωωωωωω | |
|
+29amorfotos gsxr power k8 kentaurosk8 kostaskk gsxrakias bolek76 gabri gat0s JIMK7 TheoDo R boutser sxlogo Aristosk8 κολτρέϊν ghost mx5 louk6 magfaria demk6 kostaskr6 Antonios_gsxr nasos-v Black Eagle varypiniths Miou ENDURASX mistiriodis_tsantakias paul22 Bastard 33 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Δευ 18 Ιουν 2012, 22:26 | |
| | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Δευ 18 Ιουν 2012, 22:40 | |
| | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Δευ 18 Ιουν 2012, 23:16 | |
| | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| |
| |
Bastard Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 93 Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2012
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 01:25 | |
| Παιδιά να είστε καλά!!! σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα!
Λογικά την άλλη Παρασκευή, αν όλα πάνε καλά γιατί είναι μεγάλο το project, θα είναι έτοιμο!
Εγώ θα φάω το πρώτο πολιτισμικό ΣΟΚ μάλλον αυτή την Πέμπτη που θα έχει μονταριστεί το μηχανάκι με τα πλαστικά και θα φανεί το νεο βάψιμο. Να αναφέρω ότι το βάψιμο απο μόνο του είναι project ολόκληρο. Έχει πέσει πολύ σκέψη και λεπτομέρεια και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι ένα απο τα πιο όμορφα Busa στον πλανήτη!
Επίσης να αναφέρω και την πρόβλεψη για την πρώτη μου αντίδραση μόλις δω το μηχανάκι έτοιμο...: Γύρισμα ανάποδα σαν κατσαρίδα και μικρές κινήσεις - σπασμούς σε χέρια και πόδια που θα είναι τεντομένα ανάσκελα!! | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 01:33 | |
| τάκη στο !!! ανυπομονώ να το δώ κι εγώ που το έχω δεί live!!! | |
|
| |
Bastard Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 93 Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2012
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 01:43 | |
| - gsxrakias έγραψε:
- τάκη στο !!!
ανυπομονώ να το δώ κι εγώ που το έχω δεί live!!! Καλός σε βρήκα!! ...ανυπομονώ να το δω κι εγώ που το έχω!! Θα έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά! Δεν θα το γνωρίσεις! έχω τρελαθεί!!! Δεν ξέρεις πως το περιμένω! τώρα θα βγει πραγματικά έτοιμο για Πόλεμο!! | |
|
| |
kostaskk Jr.gixxer
Τόπος : λευκαδα Αριθμός μηνυμάτων : 22 Hμερομηνία εγγραφής : 14/03/2012
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 03:15 | |
| welcome!!! ρε συ, λεω να παρω τετειο φτιαγμενο. τραβανε καθολου στις ανηφορες? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 09:39 | |
| Τάκη καλωσήρθες στο ! Γνωριζόμαστε απο τα παλιά απο το Golden στο Γαλάτσι. Απο ότι βλέπω συνεχίζεις μια χαρά !!!! | |
|
| |
Bastard Normal gixxer
| |
| |
Bastard Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 13:11 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Τάκη καλωσήρθες στο ! Γνωριζόμαστε απο τα παλιά απο το Golden στο Γαλάτσι. Απο ότι βλέπω συνεχίζεις μια χαρά !!!!
Όπα, βρήκαμε γείτονα!! Μένεις Γαλάτσι? Ναι εγώ το ψιλοπαλεύω ακόμα. Εσύ δεν έρχεσαι? | |
|
| |
Bastard Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 13:15 | |
| - boutser έγραψε:
- στο
πολυ κ@υλ@ το μοτερι σου να το χαιρεσαι και παντα ορθιος! και αν δεις τον κινο μας φιλο τον Μαικ Βάσιλα πες του χαιρετισματα!!! Να είσαι καλά φιλαράκι μου! Ποιόν λες? Τον Μιχάλη τον γυμναστή? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 13:19 | |
| Ναι ρε αν με θυμάσαι με φώναζε ο Γιάννης ο γίγαντας (ο οδηγος ξέρεις ποιανού) ανατομία χαχαχα. Είχα ένα 636 πράσινο ΄06 τότε - αν με δεις σίγουρα θα θυμηθείς αν και έχω χάσει 6-7 κιλά. Τάκη έχω να μπώ 4 χρόνια λόγω δουλειών.... τώρα με την κρίση αν βρώ χρόνο θα ξαναέρθω για τουμπανιάσματα και ανατομίες χαχαχα!
@boutser είστε μαζί με τον Μιχάλη τον καρατούμπανο??? Κτηνωδία κανονική ο άτιμος!!! | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τρι 19 Ιουν 2012, 16:36 | |
| Takh | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τετ 20 Ιουν 2012, 00:07 | |
| - Bastard έγραψε:
Επίσης να αναφέρω και την πρόβλεψη για την πρώτη μου αντίδραση μόλις δω το μηχανάκι έτοιμο...: Γύρισμα ανάποδα σαν κατσαρίδα και μικρές κινήσεις - σπασμούς σε χέρια και πόδια που θα είναι τεντομένα ανάσκελα!! και απο εμενα. Λιγο πολυ, και εγω εχω δει απο το διαδικτιο το επιπεδο της δουλειας στην μοτοσυκλετα, αλλα τωρα βλεπω και το επιπεδο του χιουμορ σου. Και δεν θα πρωτοτυπησω, αναμενω και εγω τα νεα, ή και τα παλια για το προτζεκτ. (που δεν ξερω και λεπτομερειες) Καλο κουραγιο, καλη συνεχεια, και καλη υπομονη πανω απο ολα. Α και περνα και κανεναν απο δαυτους, που τσακωνονται: -"το κ5-κ6 ειναι τα ποιο γρηγορα" -"τα κ7-κ8 ειναι τα ποιο γρηγορα" -"τα ........ ειναι τα ποιο γρηγορα" κτλ κτλ Για να τους λυθει η απορια, ποιο ειναι το ποιο γρηγορο. Πλακα κανω, τα κ3-κ4 ειναι τα ποιο γρηγορα | |
|
| |
Bastard Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τετ 20 Ιουν 2012, 01:06 | |
| - amorfotos έγραψε:
- Bastard έγραψε:
Επίσης να αναφέρω και την πρόβλεψη για την πρώτη μου αντίδραση μόλις δω το μηχανάκι έτοιμο...: Γύρισμα ανάποδα σαν κατσαρίδα και μικρές κινήσεις - σπασμούς σε χέρια και πόδια που θα είναι τεντομένα ανάσκελα!! και απο εμενα. Λιγο πολυ, και εγω εχω δει απο το διαδικτιο το επιπεδο της δουλειας στην μοτοσυκλετα, αλλα τωρα βλεπω και το επιπεδο του χιουμορ σου. Και δεν θα πρωτοτυπησω, αναμενω και εγω τα νεα, ή και τα παλια για το προτζεκτ. (που δεν ξερω και λεπτομερειες) Καλο κουραγιο, καλη συνεχεια, και καλη υπομονη πανω απο ολα. Α και περνα και κανεναν απο δαυτους, που τσακωνονται: -"το κ5-κ6 ειναι τα ποιο γρηγορα" -"τα κ7-κ8 ειναι τα ποιο γρηγορα" -"τα ........ ειναι τα ποιο γρηγορα" κτλ κτλ Για να τους λυθει η απορια, ποιο ειναι το ποιο γρηγορο. Πλακα κανω, τα κ3-κ4 ειναι τα ποιο γρηγορα ....και να φανταστείς ότι αυτό δεν είναι χιούμορ... θα είναι πραγματικά η αντίδρασή μου!! Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αδερφέ! Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Μου δίνει δύναμη να συνεχίζω και να πηγαίνω όλο και πιο μπροστά! Χαίρομαι απίστευτα όταν βλέπω τέτοια αντίδραση για κάτι που αγαπάω τόσο πολύ και έχω κάνει τόσο πολύ κόπο και θυσία για να το αποκτίσω. όσο για την μάχη με τα κ5-6-7-8 κλπ... λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω όλους αλλά το πιο γρήγορο είναι το δικό μου.... το παπάκι!!! Είναι 100κάτι κυβικά, είναι πράσινο, και το φωνάζω διακτίνηση! Μην πετύχω κανένα ταπεινό κ λοιπόν μπροστά μου!!! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τετ 20 Ιουν 2012, 08:45 | |
| | |
|
| |
Bastard Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τετ 20 Ιουν 2012, 13:12 | |
| | |
|
| |
Bastard Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τετ 20 Ιουν 2012, 21:30 | |
| Σήμερα έβγαλα και τις πρώτες φωτό, αλλά δεν μπορώ ακόμα να τις μοιραστώ μαζί σας. Ακόμα δεν μπορώ να δημοσιεύσω εξωτερικό link... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Τετ 20 Ιουν 2012, 23:18 | |
| στο Το μπούσα σου τα σπάει..πανέμορφο!!! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| |
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| |
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Πεμ 21 Ιουν 2012, 17:24 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Ναι ρε αν με θυμάσαι με φώναζε ο Γιάννης ο γίγαντας (ο οδηγος ξέρεις ποιανού) ανατομία χαχαχα. Είχα ένα 636 πράσινο ΄06 τότε - αν με δεις σίγουρα θα θυμηθείς αν και έχω χάσει 6-7 κιλά. Τάκη έχω να μπώ 4 χρόνια λόγω δουλειών.... τώρα με την κρίση αν βρώ χρόνο θα ξαναέρθω για τουμπανιάσματα και ανατομίες χαχαχα!
@boutser είστε μαζί με τον Μιχάλη τον καρατούμπανο??? Κτηνωδία κανονική ο άτιμος!!! ναι αυτον λεω ειμαστε ιδια βαρδια στην ΕΜΑΚ και φιλαρακια! Ακακο γιγαντα τον αποκαλουμε η ΧΑΛΚ!!!! | |
|
| |
Bastard Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Πεμ 21 Ιουν 2012, 21:52 | |
| - boutser έγραψε:
- kentaurosk8 έγραψε:
- Ναι ρε αν με θυμάσαι με φώναζε ο Γιάννης ο γίγαντας (ο οδηγος ξέρεις ποιανού) ανατομία χαχαχα. Είχα ένα 636 πράσινο ΄06 τότε - αν με δεις σίγουρα θα θυμηθείς αν και έχω χάσει 6-7 κιλά. Τάκη έχω να μπώ 4 χρόνια λόγω δουλειών.... τώρα με την κρίση αν βρώ χρόνο θα ξαναέρθω για τουμπανιάσματα και ανατομίες χαχαχα!
@boutser είστε μαζί με τον Μιχάλη τον καρατούμπανο??? Κτηνωδία κανονική ο άτιμος!!! ναι αυτον λεω ειμαστε ιδια βαρδια στην ΕΜΑΚ και φιλαρακια! Ακακο γιγαντα τον αποκαλουμε η ΧΑΛΚ!!!! Εγώ τον φώναζα τοσοδούλη στο γυμναστήριο! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Να μαι και γωωωωωω Πεμ 21 Ιουν 2012, 22:52 | |
| [img] [/img] ο τερμα δεξια ειναι ο τοσοδουλης για να καταλαβετε περι τινος προκειται παιδια! εγω ειμαι ο μεσαιος 3ος απ οπου και να μετρησεις για αυτους που δεν με ξερουν! | |
|
| |
| Να μαι και γωωωωωω | |
|