| Ερωτηση για PC 5 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Ερωτηση για PC 5 Παρ 29 Μάης 2009, 22:59 | |
| Σκεφτομαι στο αμεσο μελλον να βαλω μια ολοσωμη εξατμηση και για να δουλεψει καλυτερα σκεφτηκα να βαλω και το pc 5.Ξερει καποιος τι extra λειτουργιες εχει.Θελω και ignition module και shifter,ειναι μεσα ή λαθος μου ειπανε? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Σαβ 30 Μάης 2009, 00:47 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Σκεφτομαι στο αμεσο μελλον να βαλω μια ολοσωμη εξατμηση και για να δουλεψει καλυτερα σκεφτηκα να βαλω και το pc 5.Ξερει καποιος τι extra λειτουργιες εχει.Θελω και ignition module και shifter,ειναι μεσα ή λαθος μου ειπανε?
Βαλε το ΒΑΖΖΑΖ και δε θα το μετανιωσεις :vwrv: δινει εντολη και στα 8 μπεκ κατι που δε κανει κανενα pc ασε που εχει και τραξιον κοντρολ | |
|
| |
rising Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Σάμος Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Σαβ 30 Μάης 2009, 02:08 | |
| χμμμ bazzaz... μπορείς να πεις περίπου τι κάνει; πως το κάνει; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Σαβ 30 Μάης 2009, 16:41 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Σαβ 30 Μάης 2009, 21:50 | |
| | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Δευ 01 Ιουν 2009, 12:08 | |
| 355E Αρνητικό πως δεν ελέγχει και τα 8 μπέκ αλλά φυσιολογικά πρόβλημα δε θα παίζει στη χαρτογράφηση, εκτός και αν μπείς πιο μέσα στο μοτέρ... οπότε εκεί υπάρχει ξεχωριστό module απο την dynojet για τα υπόλοιπα 4 μπέκ. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Δευ 01 Ιουν 2009, 16:15 | |
| Το Bazzaz σε πλήρη μορφή έχει quickshifter,traction control και έλεγχο καυσίμου(και με αυτορύθμιση).Το PCV δεν έχει traction control και δεν θεωρώ ότι υπερέχει σε κάτι σε σχέση με το Bazzaz.Βέβαια το Bazzaz δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αλλά το εισάγεις ο ίδιος.Εγώ πάντως το συνιστώ ανεπιφύλακτα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Δευ 01 Ιουν 2009, 16:19 | |
| Το ΒΑΖΖΑΖ που παει και στα 8 μπεκ εχει 400 δολαρια δηλ περιπου 285 ευρω χωρις τα μεταφορικα :vwrv: Το μονο προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει ακομα για το Κ9 | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Δευ 01 Ιουν 2009, 22:02 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Σκεφτομαι στο αμεσο μελλον να βαλω μια ολοσωμη εξατμηση και για να δουλεψει καλυτερα σκεφτηκα να βαλω και το pc 5.Ξερει καποιος τι extra λειτουργιες εχει.Θελω και ignition module και shifter,ειναι μεσα ή λαθος μου ειπανε?
Alex κοίτα εδώ... Αντιγράφω από ένα πόστ του reinmeister στο moto.gr NEW Power Commander V Basic Features List
* Reduced size from PCIIIusb (less than half of the size of PCIII) USB powered from computer (9 volt adapter is no longer needed for programming) 2 position map switching function built in (map switch not included) Gear/Speed input (allows for map adjustment based on gear and speed) Analog input (allows user to install any 0-5 volt sensor and build an adjustment table based on its input such as boost or temperature) With gear position input connected the PCV is capable of allowing each cylinder to be mapped individually and for each gear (for example: on a 4 cylinder bike with a six speed transmission there could be up to 24 separate fuel tables). Unit has a -100/+250% fuel change range (up from -100/+100%). This allows more adjustment range for 8 injector sportbikes 10 throttle position columns (up from 9 on PCIIIusb) Enhanced “accel pump” utility (increased adjustment and sensitivity ranges) *Δεν νομίζω να τα έχουν ενσωματωμένα,δλδ θα πρέπει να πληρώσεις έχτρα το quickshift και το Ignition Module. Δεν ξέρω τι σκοπεύεις να κάνεις,εγώ θα πήγαινα κατ'ευθείαν για EM-PRO! Επίσης το PC-V μπαίνει πλεόν και σε κάποια προηγούμενα μοντέλα,όπως --> 08 Suzuki GSXR 600/750 06-07 Suzuki GSXR 600/750 04-05 Suzuki GSXR 600/750 07-08 Suzuki GSXR 1000 2008 Suzuki Hayabusa 2008 Suzuki B King http://fuelmotousa.com/pcvretrofit.htm | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Τρι 02 Ιουν 2009, 10:12 | |
| Έχοντας δεί και τα δύο, μπορώ να πώ πως το μέν pc v είναι πιο... σοφιστικέ, το bazzaz πιο απλό. Και τα δύο δουλεύουν αλλά, θεωρώ σημαντικό πλεονέκτημα του δεύτερου πως στην αρχική τιμή ελέγχει και τα 8 μπέκ. Απο την άλλη βέβαια με μια απλή εξάτμιση-φίλτρο δεν είναι απαραίτητος ο έλεγχος και των 8 μπέκ.
Tέλος, εννοείτε πως το μόνο πράγμα που κάνουν τα βασικά πακέτα pcv και Bazzaz είναι έλεγχος καυσίμων % του γκαζιού σε σχέση με ταχύτητα... το pcv έχει και μερικά κόλπα ακόμα... Ούτε ανάφλεξη, ούτε quickshifter, αυτά κοστίζουν έξτρα.
Αν θές τη γνώμη μου, και εφόσον θές να πάς σε εκτεταμένες αλλαγές στο μηχανάκι θα συμφωνίσω με τον τρέ... πάρε μια τιμή για το empro με την κοντή καλωδίωση . Δε θα είναι λίγα αλλά θα ξεμπερδέψεις μια και έξω. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Τρι 02 Ιουν 2009, 11:27 | |
| Ειμαι αναμεσα στο pc v το bazzaz και το rapidbike για το οποιο εχω ακουσει απο τοπικους μηχανικους με δυναμομετρα,οτι ειναι πολυ καλο και θα με καλυψει. Ο em pro καταργει καποιες λειτουργιες οπως φωτα,βεντιλατερ και δεν θυμαμαι τι αλλο,πραγμα που σημαινει οτι ειναι μονο για χρηση πιστας.Οχι οτι δεν μ αρεσει αυτη η χρηση αλλα κυκλοφορω και εξω και το βλεπω λιγο ακραιο.Εγω αυτο που θελω ειναι μια ολοσωμη 4-2 (τιτανιο αν ειναι δυνατον)ενα φιλτρο ενα καλο χαρτη,αναφλεξη,shifter και το autotune αν παρω το το PC V. Το πιο σημαντικο ειναι να βρω καποιον να τα βαλει σε μια σειρα και να τα κανει να δουλεψουν σωστα.Στα μερη μου δεν εμπιστευομαι καποιον να το κανει (ιδιως για bazzaz)και η Αθηνα ειναι μακρυα. :( Προς παρων μαζευω φραγκα γιατι το 3χιλιαρο δεν βλεπω να το γλυτωνω..και βλεπουμε.. Παντως ευχαριστω πολυ τους dimSTriple,jimk7,t.r.e,drIoannis και καποιους που ξεχναω απο αλλα θεματα που μας ξεστραβωνουν σε καποια τεχνικα θεματα που για καποιους ειναι δυσκολο να τα κατανοησουν :thanks!!: | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Τρι 02 Ιουν 2009, 11:34 | |
| Επισης θελω να πω οτι τετοια θεματα πρεπει να τα κραταμε καθαρα,ετσι ωστε καποιος που δεν γνωριζει τιποτα και θελει να κανει μια τετοιας εκτασης βελτιωση να μπορει να κατανοησει το τι κανει το καθενα απο αυτα τα εξαρτηματα και τι θα τον καλυψει συμφωνα με τις αναγκες που εχει και οχι συμφωνα με το τι εβαλε ο γειτονας,παντα με τη βοηθεια των πιο ψαγμενων εδω μεσα. :egrg: | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Τρι 02 Ιουν 2009, 11:58 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Επισης θελω να πω οτι τετοια θεματα πρεπει να τα κραταμε καθαρα,ετσι ωστε καποιος που δεν γνωριζει τιποτα και θελει να κανει μια τετοιας εκτασης βελτιωση να μπορει να κατανοησει το τι κανει το καθενα απο αυτα τα εξαρτηματα και τι θα τον καλυψει συμφωνα με τις αναγκες που εχει και οχι συμφωνα με το τι εβαλε ο γειτονας,παντα με τη βοηθεια των πιο ψαγμενων εδω μεσα. :egrg:
Nά’σαι καλά Άλεξ για τα καλά σου λόγια Να προσθέσω μόνο πως με τον empro μπορείς να δουλέψεις με τη μαμά καλωδίωση μου ναι μεν καταργεί βεντιλατέρ, στόπ και φλάς αλλά διατηρεί κανονικά τα φώτα. Η μαμά καλωδίωση με τον empro χρησιμοποιείτε στα endurance μηχανάκια για να μη σπαταλάς χρόνο για φτιάχτή καλωδίωση όπως έχει χρειαστεί να κάνουμε σε δύο R1 07 που έχουμε στο μαγαζί αυτή τη στιγμή με yec εγκέφαλο και καλωδίωση. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα αυτόνομο κύκλωμα για βεντιλατέρ και στόπ και είσαι έτοιμος | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| |
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Τρι 02 Ιουν 2009, 12:45 | |
| gsxr είχα και έχω Ό,τι χρειαστείς μη διστάσεις Ελπίζω μέχρι τότε να έχω να σου κάνω και μια καλή πρόταση και για εξάτμιση απο την TiForce. Ήδη απ’όσο μίλησα χθές είναι σε φάση δοκιμών οπότε σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα και τις πρώτες φώτο απο τα συστήματα που ετοιμάζουν οι Ιάπωνες | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Τρι 02 Ιουν 2009, 14:05 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- και το autotune αν παρω το το PC V.
Αν ήμουνα στην θέση σου (πολύ θα το'θελα λέει ),το autotune θα το σκεφτόμουνα... Θα το χρησιμοποιούσα αν μπορούσε να ρυθμίσει τον A/F ratio για κάθε 10% του γκαζιού ας πούμε. Δλδ δεν θέλω στο 10-20% ( χωρίς ιδιαίτερο φορτίο δλδ )του γκαζιού να δουλεύει το μηχανάκι στο 13:1,αλλά ας πούμε στο 14,7...Απ'οσο ξέρω δεν το κάνει κανένα autotune αυτό... Επίσης με το EM-PRO και λίγη πατέντα έχεις τα πάντα με την μαμά πλεξούδα καθώς και shifter απ'τον διακόπτη του stand+ το Υoshi shift rod...( στα προηγούμενα μοντέλα τουλάχιστον)... | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Τρι 02 Ιουν 2009, 21:24 | |
| | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ερωτηση για PC 5 Τρι 02 Ιουν 2009, 21:31 | |
| - T.R.E έγραψε:
- alex-k7 έγραψε:
- και το autotune αν παρω το το PC V.
Αν ήμουνα στην θέση σου (πολύ θα το'θελα λέει ),το autotune θα το σκεφτόμουνα... Θα το χρησιμοποιούσα αν μπορούσε να ρυθμίσει τον A/F ratio για κάθε 10% του γκαζιού ας πούμε. Δλδ δεν θέλω στο 10-20% ( χωρίς ιδιαίτερο φορτίο δλδ )του γκαζιού να δουλεύει το μηχανάκι στο 13:1,αλλά ας πούμε στο 14,7...Απ'οσο ξέρω δεν το κάνει κανένα autotune αυτό...
Επίσης με το EM-PRO και λίγη πατέντα έχεις τα πάντα με την μαμά πλεξούδα καθώς και shifter απ'τον διακόπτη του stand+ το Υoshi shift rod...( στα προηγούμενα μοντέλα τουλάχιστον)... Θα ξεφυγει πολυ το μπατζετ και τιτανιο και em pro,πολυ παει..Εσυ δεν ακουσες τιποτα για κριση? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| |
| |
| Ερωτηση για PC 5 | |
|