Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 38 Αγωνιζόμενος : gsxr k7 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2012
Θέμα: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 18:03
λοιπον παιδια και τωρα που τραβηξα την προσοχη σας...θελω να μου δωσετε τα φωτα σας περι ασφαλειας...εχω τ διπλωμα το α1 κ ειμ 20..κ οδηγαω το νιντζακι το 250...τωρα που θα παρω 600 θα μπορω να βγαλω ασφαλεια?εστω και στα χαρτια..ν παω να δωσω τ διπλωμα μου ρ παιδι μου και ν βγαλω γ την 600 π θα ναι στο ονομα μου
ΥΓ μην μου πειτε ..κανε υπομονη 1 χρονο κλπ κλπ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ !!!
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 18:10
στα χαρτια αν εχεις δικο σου αφαλιστη νομιζω γινεται αλλα αν γινει τοτε εχει
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 18:12
δηλωσε εναν αλλο οδηγο μεγαλυτερο σου.
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 18:12
ασφαλεια βγαζεις αλλα μονο για τα μπλοκο !
αν γινει τιποτε ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ !!!
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 18:14
μπορεις να βγαλεις την ασφαλεια στο ονομα καπιου δικου σου που εχει διπλωμα, μπαμπας-φιλος-ξαδερφος. στο δικο σου, αφου δεν εχεις διπλωμα δεν γινεται.
DK Jr.gixxer
Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 38 Αγωνιζόμενος : gsxr k7 Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2012
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 18:15
κοιταξτε η μανα μου ειναι ασφαλιστρια αλλα αμα τις πω να και μπορει να μην με καλυπτει και να θα ειμαι λιγο παρανομος...ουτε απο απεναντι δεν θα το βλεπω το Κ ..μεγαλυτερο μου δεν εχω να βαλω! ναι για τα μπλοκα πιο πολυ με ενδιαφερει
DK Jr.gixxer
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 18:16
δν γινεται ομως να βαλω διπλωμα αλλου...ασχετα π δν εχω..οταν η μηχανη ειναι στο ονομα μου
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 18:54
Μερικοι ασφαλιστες βγαζουν κ στο ονομα σου ασφαλεια και ας μην εχεις διπλωμα,απλα νομιζω αφηνουν τον φακελο σε εκκρεμοτητα (οτι λειπει κατι).
Ενας γνωστος μου ηταν για 1μιση χρονο με ενα σκουτερακι 300αρι στο ονομα του (και αδεια κ ασφαλεια), και μετα εβγαλε διπλωμα (δεν ειχε ουτε το α1).
Μπορει να ακουστω κακος , αλλα γνωμη μου , μην το ρισκαρεις. Περα απο στουκα κτλ,μπορει απλα καποιος να σου ριξει την μηχανη ενω ειναι παρκαρισμενη και να πει να σου κανει δηλωση.Αν του αρχισεις να φερεις γνωστο,κ καλα οτι οδηγουσε αυτος , η να την κανετε αλλη φορα, μπορει να γινει λουις!!! Οπως κ μην εχεις στο μυαλο σου...θα ειμαι προσεκτικος, δεν θα τρεχω κτλ.Εσυ μπορει να εισαι....ο απο πισω-πλαι σου?
Πιο χυμα εκδοση........ειναι μαλακια να κατσει (1 στο τοσο) μια στραβη που να μην φταις, και να πρεπει να τα πληρωσεις ολα απο την τσεπη σου.
βγαλε μια ασφαλεια για τα ματια του κοσμου....και των μπατσων....για να μπορεις να κυκλοφορεις τουλαχιστον. αλλα αμα ''χτυπα ξυλο'' στουκαρεις .....τοτε θα εχει ΣΕΞ!
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 19:45
χαχαχα εγω νομιζα οτι μπικε κανς φιλος μου για καλοσειρθα με το που ειδα ΣΕΞ .... η απαντισι μου στο θεμα σου λυπαμε αλλα θα ειτανε ΟΧΙ ....
Makaronia Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2012
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 21:13
Δεν θελω να φανω ο μαλακας της υποθεσης,αλλα θα σου παρουσιασω το χειροτερο σεναριο....σκεψου τι θα συμβει αν χτυπησεις πεζο...χωρις να φταις κιολας.. παιζει να καταληξεις να τον πληρωνεις για ολη σου την ζωη κυριολεκτικα...ΔΕΝ αξιζει φιλε μου,καλυτερα κανε υπομονη.....μια χαρα ειναι και το νιντζακι σου προς το παρον.Κοιτα δω --->
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 21:22
k8 600 kk έγραψε:
ασφαλεια βγαζεις αλλα μονο για τα μπλοκο !
αν γινει τιποτε ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ !!!
(Αν δε,χτυπα ξυλο,χτυπησεις πεζο...τοτε...ΣΕΞ)
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 21:36
DK έγραψε:
δν γινεται ομως να βαλω διπλωμα αλλου...ασχετα π δν εχω..οταν η μηχανη ειναι στο ονομα μου
ποιος το λεει αυτο; εγω 4 χρονια τωρα, βαζω οδηγο τον ξαδερφο μου.
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
Θέμα: Απ: ΣΕΞ!! Δευ 18 Ιουν 2012, 23:39
εσυ δεν εχεις υπομονη και δεν σε νοιαζει αρκει να το καβαλησεις!Τους υπολοιπους αν τρακαρεις τους σκεφτεσαι!(χωρις διπλωμα)Εισαι παρανομος απο ολες τις αποψεις!αστο καλυτερα και περιμενε 1 χρονο!
ΣΕΞ!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης