| Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! | |
|
+10magfaria Schumi totoulis Vortex kentaurosk8 mistiriodis_tsantakias giannisK6 Miou κολτρέϊν arte83mhs 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Τετ 18 Ιουλ 2012, 18:42 | |
| Με το καλό η αγορά. Αυτός που τα έβγαλε, γιατί τα έβγαλε; Δεν του άρεσε αισθητικά; | |
|
| |
arte83mhs Jr.gixxer
Όνομα: : Αρτέμης Τόπος : Σπατα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 36 Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2012
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 10:00 | |
| - Schumi έγραψε:
- Με το καλό η αγορά. Αυτός που τα έβγαλε, γιατί τα έβγαλε;
Δεν του άρεσε αισθητικά; Ναι δεν του αρεσαν και κρατησε μονο το r !!! Παντος ολα τα πλαστικα του ειναι σε τελεια κατασταση !!! | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 13:58 | |
| Ε κοίτα, αν δεν του άρεσαν και αφαίρεσε μερικά, οκ. Αλλά εάν έπεσε ή γρατζουνίστηκαν κάπως και τα άλλαξε γι αυτό είναι σε τέλεια κατάσταση. Νομίζω πρέπει να είσαι και λίγο καχύποπτος σε τέτοια μηχανάκια και με τέτοιες αγοραπωλησίες. Από την άλλη βέβαια μακάρι να είναι ολοκάθαρο και απλά να μην του άρεσαν όπως είπες. Με το καλό η αγορά και πάλι φίλε! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 16:17 | |
| αυτο το κολλημα που εχετε με τα "καθαρα" και να μην εχει πεσει ποτε το μηχανακι ρε παιδια δεν εχω μπορεσει να το καταλαβω ... δεν το λεω για εσενα οδυσεα αλλα και για πολλους φιλους μου... τι θα εχει παθει δλδ αν εχει πεσει και εχει γρατζουνιστει το αυτοκολλητο και το εχει βγαλει ? ή αν εχει αλλαξει τα πλαστικα γιατι εσπασαν απο την πτωση και στα καινουργια δεν εβαλε τα αυτοκολλητα ( που στην τελικη κοστιζουν και παρακριβα) δεν λεω να εχει σκασει σε κανα τοιχο με 200 χλμ και να εγινε φυσαρμονικα και να επισκευαστικε ... και στην τελικη ενα μηχανακι μπορεις να το δεις και απο αλλα πραγματα αν ειναι καλο εκτος απο τα αυτοκολλητα του ... σορρυ για το σπαμ αλλα δεν αντεξα..... | |
|
| |
arte83mhs Jr.gixxer
Όνομα: : Αρτέμης Τόπος : Σπατα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 36 Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2012
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 18:11 | |
| Το πηρααααααα !!! Δεν υπαρχει η μηχανη πουθενα ,βεβαια καθομαι σαν αγγουρι πανω ,μεγαλη διφορα με το z . Μου αρεσει που ειναι παναλαφρο και σε καθε κινηση του γκαζιου αρπαζει αμεσα !!! Τωρα τη αλλο να σας πω εσεις τα ζειτε πολυ καιρο και χρονια !!!!
| |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 18:48 | |
| - arte83mhs έγραψε:
- Το πηρααααααα !!!
Δεν υπαρχει η μηχανη πουθενα ,βεβαια καθομαι σαν αγγουρι πανω ,μεγαλη διφορα με το z . Μου αρεσει που ειναι παναλαφρο και σε καθε κινηση του γκαζιου αρπαζει αμεσα !!! Τωρα τη αλλο να σας πω εσεις τα ζειτε πολυ καιρο και χρονια !!!!
Καλοριζικο!!! θα το συνηθισεις...το ιδιο και το κορμι σου...και εγω οταν εψαχνα για Ζ1000 '10 και καβαλησα το Λ0 1000 του νο φιαρ ξενερωσα καια ρχισα να λεω οτι με ποναει η μεση μου (οντως με ποναγε) και οτι σουπερσπορ δενθα παρω ποτε. Δεν βρηκα Ζ και πηρα την μπουσα που ζαχαρωνα για χρονια...σταματησαν μετα απο μερικες βολτες οι γκρινιες ομως...και προσφατα που καβαλησα το Λ0 1000 παλι σε στροφοδιαδρομη ειπα θα δωσω το μπουσα μελλοντικα για σουπερσπορ αφου ειναι πολυ πιο ευκολοστριφτα συγκριτικα με το μπουσα. Ολα θεμα συνηθειας λοιπον και μην μασας! Παντα ορθιος και με προσοχη | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 20:57 | |
| - Miou έγραψε:
- αυτο το κολλημα που εχετε με τα "καθαρα" και να μην εχει πεσει ποτε το μηχανακι ρε παιδια δεν εχω μπορεσει να το καταλαβω ...
δεν το λεω για εσενα οδυσεα αλλα και για πολλους φιλους μου...
τι θα εχει παθει δλδ αν εχει πεσει και εχει γρατζουνιστει το αυτοκολλητο και το εχει βγαλει ? ή αν εχει αλλαξει τα πλαστικα γιατι εσπασαν απο την πτωση και στα καινουργια δεν εβαλε τα αυτοκολλητα ( που στην τελικη κοστιζουν και παρακριβα)
δεν λεω να εχει σκασει σε κανα τοιχο με 200 χλμ και να εγινε φυσαρμονικα και να επισκευαστικε ...
και στην τελικη ενα μηχανακι μπορεις να το δεις και απο αλλα πραγματα αν ειναι καλο εκτος απο τα αυτοκολλητα του ...
σορρυ για το σπαμ αλλα δεν αντεξα..... Μα δεν το λέω για το αν θα γρατζουνιστεί ή αν έχει πέσει με λίγα ή με πολλά. Κλάιν μάιν αν έχει πέσει λίγο ή έχει συρθεί για λίγα μέτρα και έχει γρατζουνιές. Δεν με χαλάει αυτό. Με χαλάει να προσπαθεί κάποιος να μου πουλήσει μηχανάκι και να λέει ξες: αγρατζούνιστο, δεν έχει πέσει ποτέ κτλ και να έχει σημάδια ότι έχει γίνει το αντίθετο. Στην τελική το συμπέρασμα που έχω βγάλει από αυτό εδώ το φόρουμ, είναι ότι το θέμα με τα πλαίσια δεν είναι της Suzuki όπως όλοι λένε και έχει βγει η βρώμα. Αλλά όταν κάποιος πέσει και γίνει το οτιδήποτε και καταπονηθεί το πλαίσιο λίγο παραπάνω σε κάτι, από το συγκεκριμένο πέσιμο, μπορεί μετά να μου μείνει στα χέρια. Καταλαβαίνεις πως το λέω; | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Πεμ 19 Ιουλ 2012, 21:33 | |
| Καλοριζικο αγορινα!! Αγρατζουνιστο και καλοταξιδο! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| |
| |
Schumi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Παρ 20 Ιουλ 2012, 02:36 | |
| - Miou έγραψε:
- Schumi έγραψε:
Μα δεν το λέω ............. Καταλαβαίνεις πως το λέω;
απολυτα ... Αφού καταΛΛαβαίνεις είμαστε ΟΚ! Πάμε για ένα φραπόγαλο! :P | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Παρ 20 Ιουλ 2012, 05:10 | |
| Καλορίζικο το k σου φίλε!
Να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς και όπως εσύ γουστάρεις!
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! | |
|
| |
noname2142 Jr.gixxer
Όνομα: : Κοσμας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 26/05/2012
| |
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| |
| |
arte83mhs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:15 | |
| Nα ειστε καλα ολοι, σας ευχαριστω πολυ, αντε τωρα να βρεθουμε να βολταρουμε ολοι παρεα !!!!! | |
|
| |
| Ανταλαγη z 750 με gsxr k8 600!!!! | |
|