| ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI | |
|
+6louk6 Kydo kentaurosk8 No Fear brwmogazos totoulis 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 10:39 | |
| Παιδες καλημερα.......... εχω ενα yamaha Ζ125 ή μαλλον ειχα(χαχαχαχαχα)το εχω αγορασει το 2000 απο εναν φιλο που θα εφευγε για το εξωτερικο,εχει φαει αρκετη ταλαιπωρια δεν λεω φτιαξιματα και γενικα στην ηλικια που το αποκτησα εχω πολλες κ@υλες......μετα που μεγαλωσα εγεινε παλι μαμα η παπια και μπηκε στο γκαραζ και εβγαινε πολυ σπανια καμια βολτα καθαρα για να δουλεψει λιγο το μοτερ. εχθες αποφασισα να το παω σ'ενα φιλο να το κρατισει λιγο στο συνεργειο να το κανει ενα γερο μαζεμα γιατι μετα απο τοσα χρονια αποφασισα να το ασφαλισω και να το κυκλοφορω κανονικα αλλα μαλλον υπολογιζα χωρις τον ξενοδοχο. ανεβαινα την αλιμου σχετικα γρηγορα και περνοντας απο κατι λακουβοσαμαρακια ξαφνικα το ζ εγεινε τσοπερακι!!!!!!!!!!!!!! οπως καταλαβαινετε κοπηκε ο σκελετος λιγο πιο πισω απο το λαιμο και το μιχανακι ξαφνικα χαμιλωσε σαν να ειναι dragster.........ευτυχως για την ιστορια κρατιωταν ισα ισα και δεν εφαγα τα μουτρα μου....... | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 10:58 | |
| | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 10:59 | |
| | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:02 | |
| | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:11 | |
| Αφου δεν χτυπησες παλι καλα... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:14 | |
| Ευτυχως σταθηκες τυχερος!Να υποθεσω πως ειχε φαει πολυ σουζα το Ζ? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:20 | |
| Του πετάς 2 καλές ραφές με την αργκόν, βάζεις και 2 λάμες απο μέσα και δεν ξανακόβει ποτέ (τουλάχιστον σε εκείνο το σημείο) !!! Αφού δεν γίνατε σώβρακο μαζί με τον πάπιο πάλι καλά..... | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:29 | |
| - totoulis έγραψε:
- Παιδες καλημερα..........
εχω ενα yamaha Ζ125 ή μαλλον ειχα(χαχαχαχαχα)το εχω αγορασει το 2000 απο εναν φιλο που θα εφευγε για το εξωτερικο,εχει φαει αρκετη ταλαιπωρια δεν λεω φτιαξιματα και γενικα στην ηλικια που το αποκτησα εχω πολλες κ@υλες......μετα που μεγαλωσα εγεινε παλι μαμα η παπια και μπηκε στο γκαραζ και εβγαινε πολυ σπανια καμια βολτα καθαρα για να δουλεψει λιγο το μοτερ. εχθες αποφασισα να το παω σ'ενα φιλο να το κρατισει λιγο στο συνεργειο να το κανει ενα γερο μαζεμα γιατι μετα απο τοσα χρονια αποφασισα να το ασφαλισω και να το κυκλοφορω κανονικα αλλα μαλλον υπολογιζα χωρις τον ξενοδοχο. ανεβαινα την αλιμου σχετικα γρηγορα και περνοντας απο κατι λακουβοσαμαρακια ξαφνικα το ζ εγεινε τσοπερακι!!!!!!!!!!!!!! οπως καταλαβαινετε κοπηκε ο σκελετος λιγο πιο πισω απο το λαιμο και το μιχανακι ξαφνικα χαμιλωσε σαν να ειναι dragster.........ευτυχως για την ιστορια κρατιωταν ισα ισα και δεν εφαγα τα μουτρα μου....... Γι αυτό και η Yamaha η ίδια έχει βγάλει τον Ενισχυμένο πλέον σκελετό της για το Z!!!!!! Τιμή:160-200Ε καινούριος!!!! | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:29 | |
| ναι και εγω αυτο λεω και κανω και το σταυρο μου!!!!! ευτυχως ισα ισα κρατησε για να μην γινει το κακο. σουζες ιδιαιτερες δεν εχει φαει αλλα απο πειραγματα και κοντρες εχει καλο ιστορικο. ρε νικο θα ειναι ενταξη αμα το κολλησω η στην πρωτη ευκαιρια θα ξανακοπει? | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:38 | |
| Ας μιλήσουν πρώτα κι άλλα παιδιά πιο "έμπειρα" σε κολλήσεις πλαισίων αλλά εγώ πιστεύω 100% οτι θα είναι πιο γερό και απο το εργοστάσιο ειδικά αν το ενισχύσεις απο μέσα. Άσε που το πλαίσιο είναι σιδερένιο και η κόλληση είναι πιο εύκολη και πιο αξιόπιστη. | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:48 | |
| τωρα μιλησα με τον παπουτσα στη κυψελη και γελαγε......ειχα πολλα χρονια ν'ακουσω για αυτο το μηχανακι μου λεει.........πρεπει να το παω απο εκει να το δει και να μου πει.μου ειπε και για ενισχυσεις και απ οτι εμαθα εχει φτιαξει πολλα Ζ σε συνεργασια με τη yamaha | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 11:59 | |
| καινουργιος στη yamapa εχει 380€ κοινως τον ειπιαμε!!!!! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 12:21 | |
| Δώσε αργκόν και ενισχυση λεμεεεεε!!!! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 15:54 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Του πετάς 2 καλές ραφές με την αργκόν, βάζεις και 2 λάμες απο μέσα και δεν ξανακόβει ποτέ (τουλάχιστον σε εκείνο το σημείο) !!!
Αφού δεν γίνατε σώβρακο μαζί με τον πάπιο πάλι καλά..... συμφωνω απολυτα!!!! το εχουμε κανει πολλες φορες.... να λαμακια μπενουν απο την απεξω μερια και δεν ενοχλουν καθολου τα πλαστικα στο κουμπωμα. επισης κανουνε και ρωγμες κατω απο το μπροστα σημειο της σελας | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 15:55 | |
| - totoulis έγραψε:
- ναι και εγω αυτο λεω και κανω και το σταυρο μου!!!!!
ευτυχως ισα ισα κρατησε για να μην γινει το κακο. σουζες ιδιαιτερες δεν εχει φαει αλλα απο πειραγματα και κοντρες εχει καλο ιστορικο. ρε νικο θα ειναι ενταξη αμα το κολλησω η στην πρωτη ευκαιρια θα ξανακοπει? Αυτο ειναι κατι που δεν ξερεις αν δεν περασεις stress analysis το πλαισιο :p Αν το κολλησεις εκει, και ενισχυσεις με 2 λαμες απο πανω δεν ξερεις αν θα σου κοπει μετα το τελος των λαμων ενισχυσης... Ποτε δεν μπορεις να ξερεις...Τα πλαισια δεν ειναι ακαμπτα...πρεπει να παιρνουν και καποιες ελαστικοτητες. Επειδη κανεις δεν ξερει -μπορει να κανει R&D σε πλαισια παρα μονο οι εταιριες κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει... | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:06 | |
| ρε παιδια να ρωτησω μηπως και ξερει καποιος??? βρηκα σκελετο καινουργιο απο lifan ξερετε που ειναι το ιδιο τουλαχιστον εξωτερικα με το Ζ.....220€ μαζι με ψαλιδι αναρτηση ντεποζιτο και κατι αλλα παπαρακια......τι λετε αξιζει θα γινει δουλεια?υποψιν ο γνησιος εχει 380€ σκετος. δειτε τον... http://www.car.gr/parts/photos/2425684/ | |
|
| |
wtfrmlk Normal gixxer
Όνομα: : Ντίνος Τόπος : τελικα Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 18:12 | |
| ολα κοβουν αναλογα με την σφοδροτητα της προσκρουσης της πτωσης | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Παρ 20 Ιουλ 2012, 22:33 | |
| φιλε παλι καλα που δεν εγινες 1 με το παπι....
τωρα για το lifan που βρηκες δεν εχω ιδεα αν ειναι ιδιος ο σκελετος ...νομιζω η λιφαν εχει αντιγραψει τα μοτερ της χοντα ειναι δυσκολο να βρεις κανενα παλιο χαρβαλο z125 και να κανεις τραμπα τα πραγματα σου ? | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Σαβ 21 Ιουλ 2012, 11:37 | |
| αλεξ καλημερα!!!!!!! βρηκα ρε φιλε διαφορους σκελετους και σε διαφορες τιμες......δεν εχω δει κανεναν απο κοντα αλλα δεν εχω αποφασισει και τι θα κανω.η lifan εχει βγαλει ενα που ειναι αντιγραφη με το Ζ απλα δεν ξερω αν ειναι ιδιος ο σκελετος και φυσικα αν αντεχει με το μοτερ του Ζ....αυτο ειναι το μαιμου http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2662476/ | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Σαβ 21 Ιουλ 2012, 12:04 | |
| τελικα για lifan το ξεχναμε....δεν εχει καμια σχεση,αλλες βασεις μοτερ,αλλες βασεις για την αναρτηση και γενικα καμια σχεση.......οποτε παμε για κυψελη στον παπουτσα και πιστευω πως θα γινει και καλυτερος απο καινουργιος!!!!!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Σαβ 21 Ιουλ 2012, 12:41 | |
| τον δημητρη ( παπουτσα) τον ξερω χρονια απο την λεσχη των κλασικων ... εχει φτιαξει και δικα μου μηχανακια αλλα και του κυκλου μου ... προς τιμη του μου εχει πει και ξεκαθαρα οτι δεν αξιζει τον κοπο να φτιαξω ενα αλλο στο παρελθον ενω θα μπορουσε να εχει παρει τα λεφτακια του ....
να ξερεις παντως οτι δεν θα το φτιαξει με λιγα λεφτα....αλλα στην δουλεια του ειναι απο τους λιγους στην ελλαδα ... συνεργαζετε με τον κυρ κωστα για τις κολλησεις πραγμα που σημενει οτι θα κανεις κανα 2 πηγενε ελα απο το μαγαζι του ενα στο μαγαζι του αλλου ... | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Κυρ 22 Ιουλ 2012, 20:56 | |
| το κοψιμο του σκελετου το ειχαν ανεκαθεν ολα τα z ειναι ενα απο τα κουσουρια που ειχαν. απορω που στο εκανε τωρα. παντως κολλησε το αφοβα πολλοι γνωστοι μου το ειχαν και εχουν κανει και ειναι μια χαρα | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI Δευ 23 Ιουλ 2012, 13:13 | |
| γιαννη αν μιλησεις με κανα απο τους γνωστους σου που κολλησαν το σκελετο μαθε λεπτομεριες ρε φιλε ποσο περιπου κοστισε και που πηγαν και αν ειναι ακομα οκ....... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| |
| |
| ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΜΟΝΟ ΤΑ SUZUKI | |
|