| Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά | |
|
+20Aristosk8 Miou T.R.E Black Eagle kentaurosk8 nikosRR AggelosK8 mistiriodis_tsantakias gixxermak Sotoner lakisman46 gabri k8 600 kk teo46 Painterz GIXXERAKIAS nasos-v sxlogo kouzinas nktr 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 16 Νοε 2012, 13:27 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 16 Νοε 2012, 15:26 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 16 Νοε 2012, 15:30 | |
| φυγετε τορα που μπορειτε ελεος δλδ η καθιστε και πολεμιστε με οπλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκοτονετε οτι κινιτε απο ξενο και απο πολιτικο πουλο σε ολους νομιμους και παρανομους φευγουμε εμεις απο την πατριδαμας για να ερχοντε αυτοι και οι καθε αυτοι παρανομοι πακιστανοι και νομιμοι πολιτικοι πουλο σε ολους ρε ΑΡΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΝΙΠΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 16 Νοε 2012, 15:45 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- φυγετε τορα που μπορειτε ελεος δλδ η καθιστε και πολεμιστε με οπλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκοτονετε οτι κινιτε απο ξενο και απο πολιτικο πουλο σε ολους νομιμους και παρανομους
φευγουμε εμεις απο την πατριδαμας για να ερχοντε αυτοι και οι καθε αυτοι παρανομοι πακιστανοι και νομιμοι πολιτικοι πουλο σε ολους ρε ΑΡΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΝΙΠΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ εννοεις "πουλο" σε νομιμους μεταναστες?? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Κυρ 23 Δεκ 2012, 18:44 | |
| "Αγαπητή κυβέρνηση, όσο πιο βαθειά στη τσέπη μπαίνεις..... Τοοοοσο πιο κοντα στ' α@χίδια μας φτάνεις." | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Κυρ 23 Δεκ 2012, 20:32 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Δευ 24 Δεκ 2012, 15:07 | |
| - kouzinas έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- φυγετε τορα που μπορειτε ελεος δλδ η καθιστε και πολεμιστε με οπλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκοτονετε οτι κινιτε απο ξενο και απο πολιτικο πουλο σε ολους νομιμους και παρανομους
φευγουμε εμεις απο την πατριδαμας για να ερχοντε αυτοι και οι καθε αυτοι παρανομοι πακιστανοι και νομιμοι πολιτικοι πουλο σε ολους ρε ΑΡΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΝΙΠΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ εννοεις "πουλο" σε νομιμους μεταναστες?? re kouzina eleos des ti grafo nomimous politoukous kai paranomous metanastes | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Δευ 24 Δεκ 2012, 15:45 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- kouzinas έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
φευγουμε εμεις απο την πατριδαμας για να ερχοντε αυτοι και οι καθε αυτοι παρανομοι πακιστανοι και νομιμοι πολιτικοι πουλο σε ολους ρε ΑΡΕ ΜΠΑΖΟΥΚΑ ΚΑΙ ΣΝΙΠΕΡ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ εννοεις "πουλο" σε νομιμους μεταναστες?? re kouzina eleos des ti grafo nomimous politoukous kai paranomous metanastes ρε στεφανε ελεος δλδ σου εχω ξαναπει να μην γραφεις ετσι ...... σου εχει ανεβασει και ο χρηστος αλλα και εγω το λινκ που θα γραφεις greklish και θα το μετατρεπει αυτοματα ελληνικα .... δεν γινετε να τα γραφεις ολα στα @@ μια ζωη .....ουτε γινετε να το λεμε στα νεα μελη και εσυ το παλιο να μην το κανεις ... http://services.innoetics.com/greeklish/παρτο ΑΛΛΗ 1 φορα και φροντισε να γραφεις ελληνικα ... τα επομενα greklish που θα δω θα στα σβηνω ... ουτε καν να τα διορθωσω ..... φιλακια σεξουλιαρη .... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Τρι 25 Δεκ 2012, 15:26 | |
| άντε ρε κουρέψου ...αφού στο είπα ότι το έχασα το site τώρα που το έδωσες θα το φτιάχνω εντάξει καυλιάρη μου?
| |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Τρι 25 Δεκ 2012, 15:50 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 18 Ιαν 2013, 09:28 | |
| διαβάστε ένα ενδιαφέρον κείμενο...
ΔΕ Γ Α Μ Ι Ε Σ Α Ι ΡΕ ΚΡΑΤΟΣ!
Δηλαδή πόσο έξυπνοι είναι οι μηχανισμοί σου, ρε Κράτος, που θέλουν να με βάλουν να πλακωθώ με τους φαρμακοποιούς επειδή μου ζητάνε να πληρώσω τα φάρμακά μου; Πλήρωσα ποτέ ασφαλιστικές εισφορές στο φαρμακοποιό; Τίποτα δε μου χρωστάει εκείνος. Εσύ μου τα χρωστάς, Κράτος απατεώνα.
Πόσο έξυπνο είσαι, ρε Κράτος, που βάζεις τους μηχανισμούς σου να με πείσουν ότι «Κράτος είμαστε όλοι»; Εγώ είμαι πολίτης. Εσύ έχεις υποχρέωση να με υπηρετείς. Εγώ σε πληρώνω χρόνια ολόκληρα. Κι εσύ με κλέβεις χρόνια ολόκληρα. Αν είναι να μπει κάποιος φυλακή επειδή χρωστάει στον άλλον, είσαι εσύ κι όχι εγώ. Δεν είσαι ανώνυμο κράτος. Έχεις το πρόσωπο του κάθε κόμματος που υποσχέθηκε να με υπηρετεί και το ονοματεπώνυμο του κάθε πρωθυπουργού.
Πόσο γαλαζοαίματο είσαι, ρε Κράτος καθώς όλοι όσοι μπερδεύονται με τα της διαχείρισής σου αποτελούν μια τεράστια οικογενειακή συγκέντρωση; Ο Γιάννος Παπαντωνίου βάφτισε την κόρη του Στουρνάρα. Η σύζυγος του Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη, ύψους άνω των 2 εκατ. δολαρίων και τώρα «ελέγχεται». Από ποιους ελέγχεται; Από υπηρεσίες των οποίων o Στουρνάρας είναι πολιτικός προϊστάμενος. Θες να με τρελάνεις ρε Κράτος, και να πειστώ ότι μέσα σ’ ένα τεράστιο σόι πολιτικο-επιχειρηματιών ελέγχεστε μεταξύ σας;
Για πόσο μάγκας περνιέσαι ρε Κράτος που αρνήθηκες να χρησιμοποιήσεις την έστω πειραγμένη λίστα Λαγκάρντ με το επιχείρημα ότι δεν προερχόταν από νόμιμη πηγή; Εδώ ρε Κράτος γελοίο έχεις δημιουργήσει τετραψήφιο αριθμό για να ρουφιανευόμαστε ανώνυμα οι πολίτες μεταξύ μας έστω και για «περίεργα πολυτελή βίο», κι όταν πέσει ανώνυμη ρουφιανιά, πας και κάνεις έλεγχο. Αυτό είναι νόμιμο δηλαδή, αλλά η λίστα Λαγκάρντ που ήξερες ποιος σου την έδωσε, δεν είναι;
Πόσο απίστευτος καραγκιόζης είσαι ρε Κράτος που θες να με πείσεις ότι κυνηγάς τη φοροδιαφυγή, την ώρα που για ακόμη μια φορά τη νομιμοποιείς παρέχοντας μια ντουζίνα φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές; Αυτό δεν είναι νόμιμη φοροδιαφυγή δηλαδή; Αλλά επειδή συνήθισες κάθε μέρα να δίνεις στη δημοσιότητα ονόματα συλληφθέντων για χρέη εκατομμυρίων στο Δημόσιο και θες να σου λέμε «μπράβο» και «ζήτω», για πες μας πόσα μάζεψες απ’ όλους αυτούς; Για εκατοντάδες εκατομμύρια έκανες συλλήψεις. Γιατί δε μας λες πόσα πήρες; Μήπως επειδή δεν πήρες τίποτα; Μήπως επειδή τους ήθελες μόνο για πυροτέχνημα; Μήπως επειδή η νομοθεσία σου που διευκολύνει τη φοροδιαφυγή, σ’ έκανε να πάρεις μόνο τ’ αρχίδια σου;
Πόσο κωλοκράτος είσαι ρε Κράτος που ενώ ομολογείς ότι δε μπορείς ή το πιθανότερο δε θες να ελέγξεις τα τέσσερα όλα κι όλα διυλιστήρια που υπάρχουν στην Ελλάδα, έρχεσαι και φορτώνεις σ’ εμένα την ποινή για λαθρεμπόριο καυσίμων; Δεν πήρα φέτος πετρέλαιο. Κυκλοφορώ στο σπίτι με 5 μπλούζες, 2 παλτά και 3 σώβρακα από μέσα εξ αιτίας των ελέγχων που δε θες να κάνεις και ζητάς να σε σεβαστώ;
Πόσο ξεφτιλισμένο είσαι ρε Κράτος την ώρα που κάνεις τα πάντα για να ενισχύσεις τη φοροδιαφυγή σε κάθε κοινωνικό στρώμα; Εμένα, Κράτος τρισάθλιο, αν έρθει η ιδιοκτήτρια και μου προτείνει να δηλώνω ότι πληρώνω μικρότερο ενοίκιο επειδή της έχεις αυξήσει το φόρο αλλά τον μείωσες σε όσους νοικιάζουν ολόκληρα κτίρια και παίρνουν ενοίκια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, γιατί να της το αρνηθώ; Ούτως ή άλλως Κράτος σάπιο, μου αφαίρεσες το δικαίωμα να δικαιολογώ το ενοίκιό μου στη φορολογική δήλωση, ενώ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού θα μου κόψει 30 ευρώ που τα έχω ανάγκη. Αυτό γουστάρεις ανώμαλο Κράτος, να με κάνεις για 30 ευρώ τον μήνα συμμέτοχο στη φοροδιαφυγή κι ύστερα να βάζεις τον κάθε σκατοκουβά σου να δηλώνει ότι όλοι μαζί τα φάγαμε.
Κράτος, δεν τα πηγαίναμε ποτέ καλά εμείς οι δύο. Χαίρομαι που βλέπω όλο και περισσότερους να μην τα πηγαίνουν καλά μαζί σου. Νιώθω ωραία που βλέπω χτεσινούς νοικοκυραίους να σε σιχαίνονται και να σε βρίζουν. Κράτος, κάθε μέρα που ξυπνάω μου ζητάς λεφτά. Δε σε νοιάζει πού θα τα βρω, αλλά μου ζητάς λεφτά για να καλύψεις τις τρύπες που αφήνουν οι πολιτικοί και οι κολλητοί τους επιχειρηματίες. Μου κόβεις κάθε φοροαπαλλαγή, αλλά διατηρείς όλες τις φοροαπαλλαγές στους βουλευτές. Κοροϊδεύεις ότι δε θα κόψεις τις φοροαπαλλαγές για τα παιδιά – λες και κάνεις χάρη – αλλά τα παίρνεις από το τέλος επιτηδεύματος και τα χαράτσια.
Κράτος ασυγκράτητης μαλακίας, μόνο δύο επιλογές μου αφήνεις. Ή να σαλτάρω ή να σε στείλω να γαμηθείς. Σε πληροφορώ μετά λύπης σου ότι δεν έχω κανένα σκοπό να σαλτάρω. Οπότε, άντε και γαμήσου. | |
|
| |
vd Normal gixxer
Όνομα: : BΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Τόπος : ΧΑΛΚΙΔΑ Ηλικία : 63 Αριθμός μηνυμάτων : 269 Αγωνιζόμενος : ΚΑΠΟΤΕ Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2010
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 18 Ιαν 2013, 09:29 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 18 Ιαν 2013, 10:56 | |
| | |
|
| |
georgeIII Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΠΑΤΡΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 233 Αγωνιζόμενος : Μακαρι να ημουν... Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2009
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 18 Ιαν 2013, 15:00 | |
| και αλλα "πόσο" που μπορουμε να γραψουμε για ενα κρατος που προπληρωνεται για υπηρεσιες που ποτε δεν προσφερει, που φοροδιαφευγει το ιδιο, που κλεβει τις ζωες μας, που σκοτωνει την Ελλαδα και τους Ελληνες!!! κανονικα επρεπε "ντου και ξυλο" σε ολους αυτους που ηταν και ειναι το κρατος απο το 74 και μετα. Σε αυτους και στα παιδια τους και στα εγγονια τους και στους γονεις τους και στους παππουδες τους και σε ολους του φιλους ,συγγενεις και γνωστους τους. Συννενοχοι ολοι!!! | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 18 Ιαν 2013, 16:08 | |
|
Το πρόβλημα είναι κοινωνικό,η κοινωνιά έχει πάρει το δρόμο της κατρακύλας κανένας δεν μιλάει για αξίες.μας έχουν κουρελιάσει και αυτή η βλάβη είναι σκοπούμενη. Εάν καταφέρουμε ποτέ στα χρονικά σαν Άνθρωποι να ενωθούμε και απ το εγώ ,να περάσουμε στο εμείς τότε θα βρούμε το πρόβλημα άρα και τη λύση.
Το ξαναλέω η βλάβη είναι σκοπούμενη μάγκες με αυτά που καταναλώνουμε καθημερινά,διαβάζουμε,ακούμε,βλέπουμε μας έχουν ρίξει στη αποβλάκωση και δεν μπορούμε να σκεφτούμε ανθρώπινα αλλά σκεφτόμαστε μόνο για τη πάρτη μας.
| |
|
| |
nktr Hero gixxer
| |
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 18 Ιαν 2013, 18:22 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Παρ 18 Ιαν 2013, 19:58 | |
| @νκτρ πολυ σωστος φιλε.... @georgeIII αυτο το ντου και ξυλο που λες πολλοι το εχουμε πει αλλα λιγοι το εχουμε κανει πραξη .... οι περισοτεροι βολευοντε στον καναπε τους οταν γινοντε οι πορειες και τις βρησκουν μια καλη ευκαιρια να πανε για καφε ή βρησκουν ενα σκασμο προσχηματα για να μην πανε... ασε οτι υπαρχουν ακομα αρκετα ζωα που περνουν 200ε παραπανω απο τους αλλους και ετσι δεν το σκεφτονται να ακολουθησουν τυφλα τις εντολες που τους δινουν και ετσι πνιγουν ολο τον κοσμο με τα δηλητηριωδη χημικα τους με απωτερο σκοπο να καταστηλουν αυτο που λες ... αυτοι ρε πανε και βαρανε ακομα και τους συναδελφους τους οταν κανουν πορειες | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Τετ 23 Ιαν 2013, 17:34 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά Τετ 23 Ιαν 2013, 17:37 | |
| | |
|
| |
| Λαμόγια καλοβολεμένοι πολιτικοί απαντήστε στη νέα γενιά/φόρος εισοδήματος & φουσκωμένα εκκαθαριστικά | |
|