| γκαντεμια | |
|
+8Vortex kouzinas valkyrion 84 Miou kontos 750 brwmogazos lakisman46 louk6 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 18:46 | |
| θα ηθελα σημερα να σας πω τι επαθα... δουλευω σε εργοστασιο βαρδια και ημουν ξενυχτι σημερα.. 11 το βραδυ με 7 το πρωι.. μολις σχολαω και οδηγαω πρως το σπιτι να κοιμηθω... λιγο πριν φτασω, ΤΣΑΦ!! κατι πατησα.. σταματαω στην ακρη και στο πισω λαστιχο εχω πατησει ξυλοβιδα 15 εκατοστων η οποια καρφωθηκε με το κεφαλι!! το αποτελεσμα να φυγει κομματι απο το λαστιχο και να περιμενω εξω απο το λαστιχαδικο μιαμιση ωρα μεχρι να ανοιξει, (αυπνος) να μου βαλει ενα τεραστιο μπαλωμα (το μεγαλυτερο που υπαρχει) και πλεον εχω μια τεραστια τρυπα και εχει και δυο σπασμενα συρματα μεσα στην τρυπα... το λαστιχο δυστυχως δεν εχει φαει τα ψωμια του και η συγκεκριμενη ζημια δε νομιζω οτι ειναι να την εμπιστευεσαι.. ο λαστιχας μου ειπε.. η θα κρατησει μεχρι να λυωσεις το λαστιχο ολλο, η αυριο το πρωι θα ειναι πιτα παλι.. οποτε πρεπει να μαζεψω λεφτα μου χτυπισε και λιγο το πισω φτερακι το κωλοκαρφο. | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 19:11 | |
| Οντως μεγαλη γκαντεμια ρε π@υστη μου!! Δεν πειραζει ομως ρε Γιανναρα αφου ειναι σχετικα μικρο το κακο,... εμεις να μαστε καλα! | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 19:43 | |
| τετοιες γκαντεμιες μακαρι να ηταν οι χειροτερες που αντιμετωπιζουμε φιλε! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 19:55 | |
| πανε παιξε λοττο.....παλι καλα που ητανε μονο αυτο!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 19:57 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- τετοιες γκαντεμιες μακαρι να ηταν οι χειροτερες που αντιμετωπιζουμε φιλε!
παλι καλα να λες ..... | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 21:58 | |
| ακουστε αλλη μια γκαντεμια. σημερα μετα την δουλεια πηγα τραπεζα να καταθεσω καποια χρηματα.ενω περιμενω με τον αδερφο μου στην ουρα καμια 5-6ατομα ειχε ερχεται και η δικια μας σειρα.τελειωνουμε παω να βγω και βλεπω απο το μερος που ηταν παρκαρισμενο το 125αρι μου να την κανει με ελαφρα πηδηματακια μια τυπισσα.αμεσως κοιταω να δω αν ειναι ολα καλα και τι να δω.βλεπω τον ενα καθρεφτη κομμενο σαν πιτα στα δυο και θραυσματα απο πλαστικα κατω και η μηχανη σηκωμενη.η τυπισσα μπαινει μεσα στον αμαξι μιας και ηταν συνοδηγος και παει να την κανει.ευτυχως ο Θεος αγαπαει τον κλεφτη αγαπαει και τον νοικοκυρη.κοκκινο φαναρι και την προλαβαινω να μην φυγει.την εξηγω οτι αυτο που εκανε δεν ειναι σωστο και οτι επρεπε να μην φυγει αλλα να αφησει ενα τηλ αλλα μου απανταει αφοπλιστικα οτι δεν καταλαβε οτι ειχε απο πισω μηχανη και δεν την ειδε.τεσπα με τα πολλα και τα λιγα την λεω να μου κανει δηλωση και μου λεει να μου αφησει την ταυτοτητας και να φυγει και θα τα βρουμε αλλη στιγμη.της λεω θελω δηλωση και τελικα ευτυχως δεχτηκε ηρθε τροχαια και εγιναν οπως ολα επρεπε.τωρα ειμαι περιεργος να δω τι κουστουμι θα μου βγει.ευελπιστω η αντιπροσωπεια να τα βρει με την ασφαλιστικη και να μην χρειαστει να βγαλω λεφτα απο την τσεπη μου.οπως επισης ειμαι περιεργος να δω ο πραγματογνωμονας τι θα μου κοστολογισει και αν θα δεχτει να γινουν ολα αλλαγη η θα μου πει εδω βαφουμε εκει στοκαρουμε παραπερα κανουμε αυτο και παει λεγοντας .η ζημια ειναι κομμενος καθρεφτης, ψιλογδαρσιματα στη μια πλευρα φερινγκ μαζι με σκισμενο αυτοκολλητο,το αλλο φερινγκ εχει μια γρατζουνια απο το χτυπημα του προφυλακτηρας της,σπασμενα φλας μπρος πισω αριστερα,γραρσιματα στην μουρη της μηχανης καθως επισης εχουν φυγει εσωτερικα τα πλαστικα απο την θεση τους.και ολα αυτα γιατι αφησα την μηχανη απο τις λιγες φορες αναμεσα σε δυο παρακαρισμενα αυτοκινητα για 10 λεπτα.το παθημα μαθημα. | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 22:22 | |
| - valkyrion 84 έγραψε:
- ακουστε αλλη μια γκαντεμια.
σημερα μετα την δουλεια πηγα τραπεζα να καταθεσω καποια χρηματα.ενω περιμενω με τον αδερφο μου στην ουρα καμια 5-6ατομα ειχε ερχεται και η δικια μας σειρα.τελειωνουμε παω να βγω και βλεπω απο το μερος που ηταν παρκαρισμενο το 125αρι μου να την κανει με ελαφρα πηδηματακια μια τυπισσα.αμεσως κοιταω να δω αν ειναι ολα καλα και τι να δω.βλεπω τον ενα καθρεφτη κομμενο σαν πιτα στα δυο και θραυσματα απο πλαστικα κατω και η μηχανη σηκωμενη.η τυπισσα μπαινει μεσα στον αμαξι μιας και ηταν συνοδηγος και παει να την κανει.ευτυχως ο Θεος αγαπαει τον κλεφτη αγαπαει και τον νοικοκυρη.κοκκινο φαναρι και την προλαβαινω να μην φυγει.την εξηγω οτι αυτο που εκανε δεν ειναι σωστο και οτι επρεπε να μην φυγει αλλα να αφησει ενα τηλ αλλα μου απανταει αφοπλιστικα οτι δεν καταλαβε οτι ειχε απο πισω μηχανη και δεν την ειδε.τεσπα με τα πολλα και τα λιγα την λεω να μου κανει δηλωση και μου λεει να μου αφησει την ταυτοτητας και να φυγει και θα τα βρουμε αλλη στιγμη.της λεω θελω δηλωση και τελικα ευτυχως δεχτηκε ηρθε τροχαια και εγιναν οπως ολα επρεπε.τωρα ειμαι περιεργος να δω τι κουστουμι θα μου βγει.ευελπιστω η αντιπροσωπεια να τα βρει με την ασφαλιστικη και να μην χρειαστει να βγαλω λεφτα απο την τσεπη μου.οπως επισης ειμαι περιεργος να δω ο πραγματογνωμονας τι θα μου κοστολογισει και αν θα δεχτει να γινουν ολα αλλαγη η θα μου πει εδω βαφουμε εκει στοκαρουμε παραπερα κανουμε αυτο και παει λεγοντας .η ζημια ειναι κομμενος καθρεφτης, ψιλογδαρσιματα στη μια πλευρα φερινγκ μαζι με σκισμενο αυτοκολλητο,το αλλο φερινγκ εχει μια γρατζουνια απο το χτυπημα του προφυλακτηρας της,σπασμενα φλας μπρος πισω αριστερα,γραρσιματα στην μουρη της μηχανης καθως επισης εχουν φυγει εσωτερικα τα πλαστικα απο την θεση τους.και ολα αυτα γιατι αφησα την μηχανη απο τις λιγες φορες αναμεσα σε δυο παρακαρισμενα αυτοκινητα για 10 λεπτα.το παθημα μαθημα. Τι ζωα ρπμ,κανουν ζημιες και την κοπανανε... Απο δικη μου εμπειρια πριν 3 χρονια μαλλον θα πρεπει να βαλεις το χερι στην τσεπη και θα αποζημιωθεις απο την δικη σου ασφαλιστικη σχετικα γρηγορα...Το στοκαρισμα-τριψιμο-βαψιμο χλωμο μου ακουγεται,λογικα θα στα αλλαξουν τα πλαστικα.(παιζει ρολο και η σχεση πραγματογνωμονα-μηχανικου).ααααα και αν ειναι παλιο το μηχανακι θα σου κοψουν κατι (15-20%)λογω παλαιοτητας,εμενα μου χρεωσε κατι εξτρα ο μηχανικος που δεν το εκανε ποτε και πατσισε ετσι το ποσο.Με καθε επιφυλαξη ολα αυτα που σου γραφω,πανε 3 χρονια απο τοτε και μπορει κατι να εχει αλλαξει.Καλα ξεμπερδεματα και παλι καλα που την τσακωσες την "κυρια". | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 23:05 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 23:08 | |
| περαστικα μαςλοιπων και μη χειροτερα.. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 23:08 | |
| - Jester έγραψε:
- Θελετε να αρχισω κ εγω;;
ξεκινα!! | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Πεμ 26 Ιουλ 2012, 23:15 | |
| Καλα... ειναι μην αρχισω εγω για γκαντεμιες... ξερεις εσυ λουκ.... κατσικοποδαρος.... | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 00:02 | |
| ασε εχω τα πρωτεια...με το αμαξι βεββαια, οχι με μοτο... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 00:03 | |
| εσυ κωστα εισαι σε αλλο κεφαλαιο γκαντεμιας... | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 00:34 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- ασε εχω τα πρωτεια...με το αμαξι βεββαια, οχι με μοτο...
Με τιποτα... ακου μια μικρη περιληψη για να καταλαβεις... Αγοραζω το Κ4. (το 2008) Σε 6 μερες περνω το μοτερ στα χερια. Σκαω 1,500 χιλιαρικο για καινουργειο μοτερ ελαφρως μεταχειρο... Με το που το βγαζω μου ψυριζουν την ακραποβιτς απο λαιμους.... το φτιαχνω.. το βγαζω και με στουκαρει ενας ανασφαλιστος και με κανει σμπαραλια. αγοραζω κουστουμια, ολωσομες εξατμισεις, σερβις κλπ.... παταω και μια βαφη μαυρη.... Χωριζω με την δικια μου και βρισκω το μηχανακι χαρακωμενο απο πανω μεχρι κατω.... ειχε γραψει γραμμα στο τεποζιτο... πηγαινω τα πλαστικα σε εναν γνωστο μπογιατζη που υποτιθεται ξερει... μου τα κανει τοσο ΣΚΑΤΑ που δεν περιγραφεται... τα βαζω πανω προσωρινα (φυσικα δεν παιρνει φραγκο) και εχει καει η αντλια βενζινης... σε δυο μερες σκανε οι τσιμπουχες γιατι το μηχανακι καθοταν σε κρυο.... τα αλλαζω ολα, (και την ολοσωμη που εχει γινει μουνι απο ενα καπακι που εφαγα πριν το σοου της πρωην) βαφω ολα τα πλαστικα ξανα (ευχαριστω τον λουκ6) και το μηχανακι επιτελους ειναι τζιτζι μεσα εξω.... μια βδομαδα μετα μου ριχνουν το μηχανακι στο παρκινγκ και σπαει μασκα και ουρα. ενα μηνα μετα βλεπω χαρακωμενη την εξατμιση... λεω δεν μαμιεται αστο ετσι... και ομως ειχε και αλλο... βρισκω χαρακιες στο τεποζιτο παλι... και προχτες μου σπανε δυο μπουλονια απο τους λαιμους που κουμπωνουν στην εξαγωγη και δυο ελλατηρια... οσα θυμαμαι εγραψα ειχε και αλλα... | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 00:48 | |
| - alaska έγραψε:
- brwmogazos έγραψε:
- ασε εχω τα πρωτεια...με το αμαξι βεββαια, οχι με μοτο...
Με τιποτα... ακου μια μικρη περιληψη για να καταλαβεις... Αγοραζω το Κ4. (το 2008) Σε 6 μερες περνω το μοτερ στα χερια. Σκαω 1,500 χιλιαρικο για καινουργειο μοτερ ελαφρως μεταχειρο... Με το που το βγαζω μου ψυριζουν την ακραποβιτς απο λαιμους.... το φτιαχνω.. το βγαζω και με στουκαρει ενας ανασφαλιστος και με κανει σμπαραλια. αγοραζω κουστουμια, ολωσομες εξατμισεις, σερβις κλπ.... παταω και μια βαφη μαυρη.... Χωριζω με την δικια μου και βρισκω το μηχανακι χαρακωμενο απο πανω μεχρι κατω.... ειχε γραψει γραμμα στο τεποζιτο... πηγαινω τα πλαστικα σε εναν γνωστο μπογιατζη που υποτιθεται ξερει... μου τα κανει τοσο ΣΚΑΤΑ που δεν περιγραφεται... τα βαζω πανω προσωρινα (φυσικα δεν παιρνει φραγκο) και εχει καει η αντλια βενζινης... σε δυο μερες σκανε οι τσιμπουχες γιατι το μηχανακι καθοταν σε κρυο.... τα αλλαζω ολα, (και την ολοσωμη που εχει γινει μουνι απο ενα καπακι που εφαγα πριν το σοου της πρωην) βαφω ολα τα πλαστικα ξανα (ευχαριστω τον λουκ6) και το μηχανακι επιτελους ειναι τζιτζι μεσα εξω.... μια βδομαδα μετα μου ριχνουν το μηχανακι στο παρκινγκ και σπαει μασκα και ουρα. ενα μηνα μετα βλεπω χαρακωμενη την εξατμιση... λεω δεν μαμιεται αστο ετσι... και ομως ειχε και αλλο... βρισκω χαρακιες στο τεποζιτο παλι... και προχτες μου σπανε δυο μπουλονια απο τους λαιμους που κουμπωνουν στην εξαγωγη και δυο ελλατηρια... οσα θυμαμαι εγραψα ειχε και αλλα... Κανε κανένα ευχέλαιο κανένα αγιασμό κτλ κτλ γιατί δεν σε βλέπω καλά... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 00:49 | |
| Δεν το πουλας μπας και ησυχασεις?Παρε ενα αλλο και μην πεις κουβεντα πως ειναι δικο σου!Δεν παιζει,εχει φαει καταρα η μοτοσυκλετα! | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 00:51 | |
| | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 02:07 | |
| Οντως ειχες περισσοτερες υλικες ζημιες αχαχαχα. Πακετο! και εμενα παρα πολλα στραβα σε καθε τι που αγοραζα σχεδον και αναβαθμιζα...απο το 08 που πηρα στα χερια μου το αμαξι μεχρι και προσφατα. Γκαντεμιες απεριοριστες...μεχρι και 3 μηνες παρατημενο στο γκαραζ το αμαξι ακινητο για να ερθει νεο 6φτερο δισκοπλατο απο Αμερικη (μλκιζονταν) γιατι το παλι αμερικανικο ενυσχιμενο που ειχα βαλει αλλης εταιριας σκορπισε...και αλλα πολλα και διαφορα...
Μερικους δεν μας παει και ιδιαιτερα μερικους απο εμας που ειμαστε ψειρες... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 03:46 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 19:31 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 22:12 | |
| κωστα με αυτα που εγραψες και εγω στεναχωρηθηκα...εχεις υπομονη!!!!! | |
|
| |
alaska Normal gixxer
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Παρ 27 Ιουλ 2012, 23:54 | |
| Ξερεις τι ελεγα παντα στον εαυτο μου? για καποιο λογο εσπασε το μοτερ. ισως αν δεν εσπαγε να πηγαινα κανα ταξιδι και να σκοτονομουνα. Το ιδιο και με την εξατμιση. Το ιδιο και με τα πλαστικα... αλλα μετα την 6η φορα αρχιζω να αμφιβαλλω.... παντως βολευει λιγο να το φερνεις ετσι στον εαυτο σου :P | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Σαβ 28 Ιουλ 2012, 14:41 | |
| ξεχνιεσαι και παρηγοριεσαι!!!!! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Σαβ 28 Ιουλ 2012, 16:29 | |
| - louk6 έγραψε:
- rosso2
φορα και εσυ καμια γομα για να μπορουμε να σε καλιψουμε να μην πληρονεις αλλα λευτα :P | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: γκαντεμια Σαβ 28 Ιουλ 2012, 16:31 | |
| | |
|
| |
| γκαντεμια | |
|