| αποστατες για aftermarket δαγκανες | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: αποστατες για aftermarket δαγκανες Παρ 27 Ιουλ 2012, 23:59 | |
| στο κ8 1000 αμα αλλαξεις δαγκανες (brembo ,accossato κτλ) θελει αποστατες απο τορνο κ αλλες μακρυτερες βιδες? αν ναι, κ γνωριζει καποιος θα θελα να ξερω τις ακριβεις διαστασεις τους,για αποστατες κ βιδες ευχαριστω | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: αποστατες για aftermarket δαγκανες Σαβ 28 Ιουλ 2012, 09:41 | |
| νομιζω οτι με τις brembo δαγκανες σου δινει και αποστατες μαζι ... εγω που εβαλα απο χοντα επρεπε να φτιαξω αποστατες ... αν θυμαμαι καλα με τους μαμα δισκους ηθελα 13μμ αποστατες και οταν βαζω την ζαντα με τους ebc εχω φτιαξει αλλους με 15μμ ή 16 .
κοστος για το αλουμινιο = 5ε ( 7075 το κραμα - 400 gr το βαρος του - 20 cm ) και 40ε για τον τορνο ...( τους 2ρους που εφτιαξα δεν τους πληρωσα)
με τις βιδες δεν θυμαμαι τι εκανα ....νομιζω οτι εχω αφησει πανω τις μαμα βιδες .... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: αποστατες για aftermarket δαγκανες Σαβ 28 Ιουλ 2012, 10:22 | |
| - Miou έγραψε:
- νομιζω οτι με τις brembo δαγκανες σου δινει και αποστατες μαζι ...
εγω που εβαλα απο χοντα επρεπε να φτιαξω αποστατες ... αν θυμαμαι καλα με τους μαμα δισκους ηθελα 13μμ αποστατες και οταν βαζω την ζαντα με τους ebc εχω φτιαξει αλλους με 15μμ ή 16 .
κοστος για το αλουμινιο = 5ε ( 7075 το κραμα - 400 gr το βαρος του - 20 cm ) και 40ε για τον τορνο ...( τους 2ρους που εφτιαξα δεν τους πληρωσα)
με τις βιδες δεν θυμαμαι τι εκανα ....νομιζω οτι εχω αφησει πανω τις μαμα βιδες .... Αλεξ κάποιο λάθος πρέπει να έχεις κάνει,αφού οι EBC δίσκοι δεν έχουν μεγαλύτερη διάμετρο τότε γιατί έφτιαξες μεγαλύτερους αποστάτες; Αν ήταν 320 θα έπρεπε να φτιάξεις 5mm αποστάτες. Σε κάποια απ'τις 2 ρόδες σου οι αποστάτες είναι λάθος. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: αποστατες για aftermarket δαγκανες Σαβ 28 Ιουλ 2012, 11:17 | |
| δεν ξερω πως να στο εξηγησω ρε νικο ... οι ebc ειναι μεν 310 αλλα μετρανε το κατω μερος απο το κυμματισμο. το "κυμματακι" της μαργαριτας ειναι αυτα τα περιπου 3 μμ ....
τελος παντων το θεμα ειναι οτι με τους μαμα δισκους ολα ηταν μια χαρα οταν εβαζα τους ebc πανω χτυπαγαν στο λαμακι που ειναι μεσα στις δαγκανες ... το ακουγες να κανει τακα τακα οταν φρεναρες και ανεβαζε θερμοκρασια και διαστελονταν... μιλησα και με τον νασο και μου ειπε οτι το ιδιο ειχε αντιμετωπισει και αυτος ( μπορει να τα ειχα πει με τον τεο ...).... ετσι αρχισα να βαζω μια ροδελα-αποστατη των 2μμ σε καθε αποστατη που ειχα φτιαξει και δεν ειχα πια τετοιο προβλημα... και για να μην εχω να βαζω τις ροδελες που ηταν και ψιλογυφτια στο ματι εφτιαξα νεους αποστατες 3 μμ μεγαλυτερους | |
|
| |
maronsrad Jr.gixxer
Όνομα: : ΜΙΚΕ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 28 Αγωνιζόμενος : properisi..........isws kai tou xronou
an exw $$ kai den kserw ti na ta kanw Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: αποστατες για aftermarket δαγκανες Σαβ 28 Ιουλ 2012, 18:52 | |
| βαλε απο CBR 1000 μπαινουν κουτι | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: αποστατες για aftermarket δαγκανες Σαβ 28 Ιουλ 2012, 21:06 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: αποστατες για aftermarket δαγκανες Σαβ 28 Ιουλ 2012, 21:21 | |
| Νάσο με μαμά δαγκάνες και ebc δίσκους είχατε θέμα με τον Τεο? Γιατί στο δικό μου δεν έβαλα καμιά ροδέλα και δεν έχω θέμα με το να "βρίσκει" κάτι. Μένει απάτητη η μαργαρίτα λίγο στο εξωτερικό της μέρος αλλά δεν πατάει κάπου που δεν πρέπει στο εσωτερικό μέρος της δισκόπλακας. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: αποστατες για aftermarket δαγκανες Σαβ 28 Ιουλ 2012, 22:43 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Νάσο με μαμά δαγκάνες και ebc δίσκους είχατε θέμα με τον Τεο? Γιατί στο δικό μου δεν έβαλα καμιά ροδέλα και δεν έχω θέμα με το να "βρίσκει" κάτι. Μένει απάτητη η μαργαρίτα λίγο στο εξωτερικό της μέρος αλλά δεν πατάει κάπου που δεν πρέπει στο εσωτερικό μέρος της δισκόπλακας.
στου τεο οχι , στο δικο μου ακουμπησε στην δεξια πλευρα το λαμακι-ελασμα που εχουν. το εβγαλα και οκ | |
|
| |
| αποστατες για aftermarket δαγκανες | |
|