| Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) | |
|
+5Sotoner Antonios_gsxr alaska mitsos spyros_k6 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spyros_k6 Normal gixxer
Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2012
| Θέμα: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 03:14 | |
| Καλησπερα αδερφια μολις γυρισα απο μια κοντινη βολτουλα (λαρισα-βολο) η οποια μου βγηκε ξυνη!!! γυρνωντας λιγο εξω απο το βολο ενας μικρος σκυλακος καταφερε να μου σπασει το δεξι φαιρινγκ..( να σημειωσω οτι τη μηχανη δεν την εχω ουτε ενα μηνα).. πρ ολο που πηγα να τον αποφυγω αντι να φυγει προς την αντιθετη πλευρα ηρθε κατα πανω μου.. Μηπως ξερει κανεις αν πωλειται ξεχωριστα το φαιρινγκ γνησιο μαζι με τα αυτοκολλητα?? Και αν και μια τιμη στο περιπου. δεν θελω βαψιματα και επισης δεν αντεχω να τη βλεπω με σπασμενο φαιρινγκ... ευχαριστω προκαταβολικα! Αν ξερει καποιος κατι!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την spyros_k6 στις Κυρ 12 Αυγ 2012, 21:04, 1 φορά | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 03:49 | |
| πωλειται ξεχωριστα αλλα χωρις αυτοκολιτα(τα παραγγελνεις και τα βαζεις εσυ) | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 04:10 | |
| Τα αυτοκολλητα κανουν κανα 150ρι...... να ξερεις... και καμια 200 το φαιρινγκ.... | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 12:52 | |
| - spyros_k6 έγραψε:
- Καλησπερα αδερφια μολις γυρισα απο μια κοντινη βολτουλα (λαρισα-βολο) η οποια μου βγηκε ξυνη!!! γυρνωντας λιγο εξω απο το βολο ενας μικρος σκυλακος καταφερε να μου σπασει το δεξι φαιρινγκ..( να σημειωσω οτι τη μηχανη δεν την εχω ουτε ενα μηνα).. πρ ολο που πηγα να τον αποφυγω αντι να φυγει προς την αντιθετη πλευρα ηρθε κατα πανω μου.. Μηπως ξερει κανεις αν πωλειται ξεχωριστα το φαιρινγκ γνησιο μαζι με τα αυτοκολλητα?? Και αν και μια τιμη στο περιπου. δεν θελω βαψιματα και επισης δεν αντεχω να τη βλεπω με σπασμενο φαιρινγκ... ευχαριστω προκαταβολικα! Αν ξερει καποιος κατι!
Σπύρο κρίμα φίλε για το σπασμένο φέρινγκ... Ήσουν τυχερός που δεν έπεσες πάντως.. Πριν από 7 μέρες περίπου, 200 μέτρα από το σημείο αναχώρησης μας, ένας φίλος πάτησε ένα σκύλο με την μπροστά την ρόδα και έπεσε μπροστά μου.. Ζήτημα να είχε 50 χιλιόμετρα εκείνη την στιγμή το μηχανάκι του.. Ρίξε μια ματιά στο car για το φέρινγκ. Έχουν και μερικά μαγαζιά των Αθηνών κομμάτια, οπότε πιστεύω πως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις αυτό που ψάχνεις.. | |
|
| |
spyros_k6 Normal gixxer
Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Hμερομηνία εγγραφής : 16/07/2012
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 16:25 | |
| ευτυχως μονο το χτυπησα με το φαιρινγκ και το ποδι δεν τον πατησα!Και ημουν και δικαβαλος με την κοπελα μου.. αν βγαινει μονο 350 ευρω γνησιο αξιζει! | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 19:47 | |
| - spyros_k6 έγραψε:
- ευτυχως μονο το χτυπησα με το φαιρινγκ και το ποδι δεν τον πατησα!Και ημουν και δικαβαλος με την κοπελα μου.. αν βγαινει μονο 350 ευρω γνησιο αξιζει!
με 100 ευρώ παραπάνω πέρνεις ολόκληρο κοστούμι..επίσης το φέρινγκ αν έχεις τα κομμάτια που έσπασαν επισκευάζεται...νομίζω ότ ικαι να μην τα έχεις πάλι επισκευάζεται... εγώ πάντως επειδή βαρέθηκα να τα επισκευάζω πήρα κινέζικα με 450 ευρώ.εντάξει δέν είναι τέλεια ποιότητα και εφαρμογή αλλά με λίγο δουλίτσα γίνονται καταπληκτικά.Εγώ πάντως έμεινα υπέρευχαριστημένος.. νομίζω 350 για ένα πλαστικό είναι πολλά.. | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 22:12 | |
| το φερινγκ ειναι σε 2 κοματια το ματ που ειναι με την καρινα μαζι και αυτο με τα αυτοκολητα που ερχεται κομπλε..εσυ πιο θελεις?
| |
|
| |
spyros_k6 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 22:23 | |
| Και τα δυο τα θελω Κωστα γιατι το ματ εσπασε και το αλλο ραγισε και εχει γρατσουνιες..εχεις κατι υπ οψην σου??? | |
|
| |
spyros_k6 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 22:28 | |
| - Sotoner έγραψε:
- spyros_k6 έγραψε:
- ευτυχως μονο το χτυπησα με το φαιρινγκ και το ποδι δεν τον πατησα!Και ημουν και δικαβαλος με την κοπελα μου.. αν βγαινει μονο 350 ευρω γνησιο αξιζει!
με 100 ευρώ παραπάνω πέρνεις ολόκληρο κοστούμι..επίσης το φέρινγκ αν έχεις τα κομμάτια που έσπασαν επισκευάζεται...νομίζω ότ ικαι να μην τα έχεις πάλι επισκευάζεται...
εγώ πάντως επειδή βαρέθηκα να τα επισκευάζω πήρα κινέζικα με 450 ευρώ.εντάξει δέν είναι τέλεια ποιότητα και εφαρμογή αλλά με λίγο δουλίτσα γίνονται καταπληκτικά.Εγώ πάντως έμεινα υπέρευχαριστημένος..
νομίζω 350 για ένα πλαστικό είναι πολλά.. Σωτηρη δεν τα συμπαθω τα κινεζικα ρωτησα για επισκευη και μου ειπε θα το κανει σαν εργοστασιακο..αν δεν βγει οπως ισχυριζεται μετα θα παρω καινουργιο γνησιο γιατι ολη η μηχανη ειναι στην πεννα αβαφτη δεν θελω για ενα πλαστικο να βαλω πολυεστερικο κινεζικο κοστουμι!! ΠΑντως ευχαριστω πολυ για την γνωμη σου και το ενδιαφερον!! | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 07 Αυγ 2012, 22:49 | |
| Οκ τρελέ μου.νο πρόμπλεμ!!και γώ 2 φορές που μου έσπασαν και τα έφτιαξα τα γνήσια μου τα έκανε όντως εργοστασιακά!!!! | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τετ 08 Αυγ 2012, 00:04 | |
| - spyros_k6 έγραψε:
- Και τα δυο τα θελω Κωστα γιατι το ματ εσπασε και το αλλο ραγισε και εχει γρατσουνιες..εχεις κατι υπ οψην σου???
οχι απλα να υπολογιζεις γυρω στο 450 ευρο καρινα και κανενα 200 ευρο το βαμενο.. | |
|
| |
spyros_k6 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τετ 08 Αυγ 2012, 14:01 | |
| - Κωσταςηρακλειο έγραψε:
- spyros_k6 έγραψε:
- Και τα δυο τα θελω Κωστα γιατι το ματ εσπασε και το αλλο ραγισε και εχει γρατσουνιες..εχεις κατι υπ οψην σου???
οχι απλα να υπολογιζεις γυρω στο 450 ευρο καρινα και κανενα 200 ευρο το βαμενο..
καπου τοσο μου ειπαν και στη suzuki..μαλλον θα το επισκευασω | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τετ 08 Αυγ 2012, 22:08 | |
| Το χρωμα στην επισκευη δυσκολα θα σου ερθει να ξερεις παντως. Εδω και εργοστασιακο να ειναι θα εχει μια ελαχιστη διαφορα λογω χρονολογιας.
| |
|
| |
spyros_k6 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Σαβ 11 Αυγ 2012, 20:50 | |
| Παιδια ετσι εγινε το φαιρινγκ απο το χτυπημα By spyros_k6 at 2012-08-11 και αυτο ειναι το αποτελεσμα!!Κολληθηκε απο μεσα,στοκαριστηκε, βαφτηκε και μου κοστισε μονο 50 ευρω και ειναι σαν να μην εσπασε ποτε! | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 14 Αυγ 2012, 15:12 | |
| Πολυ καλο το αποτελεσμα,μπραβο!!! Γραψε αν θες και που το εφτιαξες. | |
|
| |
spyros_k6 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 14 Αυγ 2012, 20:22 | |
| Το εφτιαξα σ ενα φιλο φανοποιο λιγο εξω απ τη λαρισα που ασχολειται μονο με δικα του ατομα ειναι λιγο στη ζουλα.αλλα πολυ ξυγημενος και καλος στη δουλεια του! | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 14 Αυγ 2012, 20:49 | |
| μια χαρά...δεν είναι καιρός να πετάμε 700€...δε μπορώ να δώ στη φωτό αν φοράς την ενίσχυση πλαισίου...αν όχι πήγαινε στην αντιπροσωπεία ,ανταλλακτικά κι εργασία είναι δωρεάν... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Τρι 14 Αυγ 2012, 21:09 | |
| | |
|
| |
spyros_k6 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Πεμ 16 Αυγ 2012, 05:04 | |
| - Gixxerm@n έγραψε:
- μια χαρά...δεν είναι καιρός να πετάμε 700€...δε μπορώ να δώ στη φωτό αν φοράς την ενίσχυση πλαισίου...αν όχι πήγαινε στην αντιπροσωπεία ,ανταλλακτικά κι εργασία είναι δωρεάν...
η ενισχυση πλαισιου ειναι ενα κομματι καπου εκει πανω απ την κεφαλη που ενωνει τα 2 μπρατσα του πλαισιου..??και εκει βιδωνουν και οι βιδες του φαιρινγκ??αν ειναι αυτο ναι το φοραω αν οχι να το ψαξω! | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) Πεμ 16 Αυγ 2012, 08:53 | |
| ναι αυτό είναι...οπότε είσαι οκ | |
|
| |
| Σπασμενο φαιρινγκ απο σκυλο!(επισκευαστηκε) | |
|