| Φίλτρο αέρα! | |
|
+4paul22 x4m3n0s platonas gsxr k9 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gsxr k9 Jr.gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΕΛΕΥΣΙΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 26 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2012
| Θέμα: Φίλτρο αέρα! Κυρ 12 Αυγ 2012, 23:59 | |
| Καλησπέρα σε όλο το forum... Έχω ένα κ9 600 και θα ήθελα να ρωτήσω τους συμforumίτες ποιο φίλτρο αέρα έιναι καλό κατα τη γνώμη σας... Έχω ακούσει καλά λόγια για το BMC και για το K&N... Αξίζει να γίνει η αλλαγή αυτή; δίνει κάτι παραπάνω; Το μηχανάκι φοράει raceteck απο μέση και πίσω... (χωρίς τον καταλύτη εννοείτε). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Τρι 14 Αυγ 2012, 17:01 | |
| Πιο ανοιχτο φιλτρο=μεγαλυτερη ροη αερα αλλα και πιο πολυ σαβουρα (περνα μεσα).
Και τα 2 καλα ειναι, απλα εχω ακουσει οτι το bmc στην ιδια εκδοση (απλη και οχι race) ειναι ελαχιστα πιο ελευθερο.
Για εμενα....μονο και μονο του οτι πλεον θα καθαριζεις αυτο, κ δεν θα αλλαζεις καθε φορα, ειναι αρκετο για να το βαλεις.
Συγκεκριμενα το kn το απλο δουλευει με το που μπει στο μηχανακι.....το race θελει να πειραξεις μειγματα. | |
|
| |
x4m3n0s Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 210 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2010
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Τετ 15 Αυγ 2012, 00:41 | |
| Επειδη τυχαινει να εχω το ιδιο μηχανακι με εσενα και να εχω αυτο το φιλτρο θα ελεγα οτι δνε ειναι κακο αλλα δεν ξερω αν ειναι και η καλυτερη επιλογη. Δινει καπως απο μεσαιες και πανω και εχει τον υπεροχο εκεινο ηχο οσο ανεβαζεις ενω θα συμφωνησω με τον τασο θελει απλα καθαρισμα αλλα και δουλευει χωρις τιποτα αλλο. Τωρα απο μηχανικο που μιλησα μου ειπε pipercross στο συγκεκριμενο μηχανακι το ειδε να δινει περισσοτερο αλλα απλα το ακουσα δεν το ειδα. Τωρα η επιλογη δικη σου. | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Τετ 15 Αυγ 2012, 12:06 | |
| εγώ πάντως στο k7 (600) σκέφτομαι να βάλω pipercross,δεν θέλει καμιά ρύθμιση ε?δε θα βάλω κανα race πάνω | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Τετ 15 Αυγ 2012, 15:46 | |
| pipercross οτι χειροτερο υπαρχει ποιοτικα και οχι μονο.... | |
|
| |
paul22 Normal gixxer
Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 335 Hμερομηνία εγγραφής : 18/08/2011
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Τετ 15 Αυγ 2012, 16:07 | |
| μπορείς να μας εξηγήσεις πιο εμπεριστατωμένα τα λεγόμενα σου? | |
|
| |
gsxr k9 Jr.gixxer
Όνομα: : ΤΑΣΟΣ Τόπος : ΕΛΕΥΣΙΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 26 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2012
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Παρ 17 Αυγ 2012, 09:13 | |
| ευχαριστω για τις απαντισεις σας αλλα τελικα δεν εχω αποφασισει ακομα! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Παρ 17 Αυγ 2012, 15:37 | |
| βρε παιδι μου ειναι απλο ... ολα ειναι σχεδον ιδια ... αν καταλαβεις την διαφορα στην λειτουργια της μηχανης χαραμιζεσε στον δρομο :P
παρε αυτο που θα βρεις πιο κοντα σου ή απο αυτον που συμπαθησες την μαπα του περισσοτερο....ή παρε απο αυτον που συνεργαζετε ο μηχανικος σου.... | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Παρ 26 Οκτ 2012, 09:48 | |
| Για να μην ανοιξω νεο θεμα παιδες.
Εφτασε το μεγαλο σερβις. Και τωρα θα βαλω after market φιλτρακι. BMC εχω καταληξει.
Απλα θα ηθελα να μαθω εαν εχετε να προτεινετε να το αγορασω καπου απο εδω (Ελλαδα) σε λογικη τιμη να μην το αγοραζω απ εξω. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Παρ 26 Οκτ 2012, 11:51 | |
| - frozen έγραψε:
- pipercross οτι χειροτερο υπαρχει ποιοτικα και οχι μονο....
Γιατι οτι χειροτερο ποιοτικα? Ειναι αφρου και οχι γαζας σαν τα υπολοιπα και αποφευγεις το λαδωμα του ωστε να τραβανε οι πεταλουδες λαδιλες και να κολλαει η βρωμα. Στα περισσοτερα τουρμπατα βαζουμε pipercross κωνους διχως το παραμικρο προβλημα. Το μονο που παρατηρειται στου αφρου ειναι οτι απο τις μεγαλες θερμοκρασιες του μηχανοστασιου με τον καιρο ταλαιπωρουνται. Στην μηχανη που το φιλτροκουτι λειτουργει σαν μονωση απο το μοτερ αμφιβαλλω οτι θα παρουσιαζεται το ιδιο θεμα.... | |
|
| |
gsxr k9 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Φίλτρο αέρα! Παρ 16 Νοε 2012, 21:31 | |
| παιδια εβαλα kn και το μηχανακι ανασανε τωρα τα υπολιπα θα διξουν στη πορια(βρομεσ,αντοχες,κτλ) | |
|
| |
| Φίλτρο αέρα! | |
|