| Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) | |
|
+6spyroszx No Fear DrIoannis boutser panikas κολτρέϊν 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 01:06 | |
| | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 01:38 | |
| Ποτε τα πρωτοτυπα δεν βγαινουν με την ιδια μορφη Παντως κ μερικα στοιχεια απο αυτα να εχει θα ειναι πανακριβη Τιτανιο, ανθρακονημα, ηλεκτρονικα ο κουκος αηδονι | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 01:48 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 08:49 | |
| Δεν βγάζουν κανένα V4 της προκοπής μιας και ξέρουν να σχεδιάζουν και να αφήσουν τα MP3 player για άλλους... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 10:18 | |
| | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 10:26 | |
| -ελα ρε πως εισαι,στο μηχανακι εισαι? -ΝΑΙ ΝΑΙ ,ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ -βρηκα κατι καινουριες προσφορες ονειρο -ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ -τωρα σου τις στελνω να τις κατεβασεις και πες μου. -ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ,ΚΥΝΗΓΙΕΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ANDROID ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ -ελα μωρα μαλακα βαλε safe mode και δες τες μια στιγμη.................................................
καπως ετσι τι φανταζομαι...ΣΠΥΡΟΣ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 11:05 | |
| | |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 13:13 | |
| | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 16:24 | |
| - spyroszx έγραψε:
- -ελα ρε πως εισαι,στο μηχανακι εισαι?
-ΝΑΙ ΝΑΙ ,ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ -βρηκα κατι καινουριες προσφορες ονειρο -ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ -τωρα σου τις στελνω να τις κατεβασεις και πες μου. -ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ,ΚΥΝΗΓΙΕΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ANDROID ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ -ελα μωρα μαλακα βαλε safe mode και δες τες μια στιγμη.................................................
καπως ετσι τι φανταζομαι...ΣΠΥΡΟΣ Χαχαχαχαχα πολύ καλό! Να πηγαίνεις στον κόφτη και να κόψει η μηχανή πετάγοντας το θεϊκό microsoft update: would you like to restart now or later? | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 17:36 | |
| - stoui έγραψε:
- spyroszx έγραψε:
-ΝΑΙ ΝΑΙ ,ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ -βρηκα κατι καινουριες προσφορες ονειρο -ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ -τωρα σου τις στελνω να τις κατεβασεις και πες μου. -ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ,ΚΥΝΗΓΙΕΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ANDROID ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ -ελα μωρα μαλακα βαλε safe mode και δες τες μια στιγμη.................................................
καπως ετσι τι φανταζομαι...ΣΠΥΡΟΣ Χαχαχαχαχα πολύ καλό! Να πηγαίνεις στον κόφτη και να κόψει η μηχανή πετάγοντας το θεϊκό microsoft update: would you like to restart now or later? ετσι ετσι.ασε το αλλο μετα στα φορουμ θα παιζουν ερωτησεις του στυλ..."εκανα αναβαθμηση κολησα εναν ιο και μεταξυ 5500 με 7000 μου βγαζει στην οθονη τομ και τζερυ,μετα καθαριζει ,τι να κανω" | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τρι 21 Αυγ 2012, 19:51 | |
| | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τετ 22 Αυγ 2012, 01:41 | |
| - spyroszx έγραψε:
- stoui έγραψε:
- spyroszx έγραψε:
καπως ετσι τι φανταζομαι...ΣΠΥΡΟΣ Χαχαχαχαχα πολύ καλό! Να πηγαίνεις στον κόφτη και να κόψει η μηχανή πετάγοντας το θεϊκό microsoft update: would you like to restart now or later? ετσι ετσι.ασε το αλλο μετα στα φορουμ θα παιζουν ερωτησεις του στυλ..."εκανα αναβαθμηση κολησα εναν ιο και μεταξυ 5500 με 7000 μου βγαζει στην οθονη τομ και τζερυ,μετα καθαριζει ,τι να κανω" χαχαχα κσι ένα ακόμα - δεν πάει βήμα το μηχανάκι τι να κάνω? - κλείσε τα torents! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) Τετ 22 Αυγ 2012, 18:50 | |
| κανε ενα φορματ για να εισαι σιγουρος.. :P | |
|
| |
| Η Honda οραματίζεται τη μοτοσυκλέτα του μέλλοντος (2015) | |
|