| Γεια σας από Κοζάνη! | |
|
+18gabri lakisman46 demk6 2wheels Painterz ghost gat0s louk6 kostaskr6 JIMK7 κολτρέϊν fotis_rizla kouzinas Antonios_gsxr panikas magfaria Miou topetwrx 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 10:21 | |
| Γεια σας παιδιά! Είμαι ο Απόστολος από Κοζάνη και από τις 16 Ιουνίου 2012 είμαι ο ευτυχής κάτοχος μιας μτχ HAYABUSA του 2003. Είναι από τα πράγματα που έλεγα ότι θέλω να κάνω πριν πεθάνω και εύχομαι σε όλους μας να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τις κρυφές μας επιθυμίες-πάθη! Το πρώτο μου πάθος ήταν το αυτοκίνητο και δόξα το Θεό κατάφερα πριν 11 χρόνια να αποκτήσω την αυτοκινητιστική μου επιθυμία με την οποία θα πορευτώ ισόβια χάρη στο αθάνατο Ελληνικό κράτος μας! Η HAYBUSA μου είναι σε εργοστασιακή κατάσταση σχεδόν, με 36300 χιλ. πραγματικά και άριστη. Εργοστασιακές εξατμίσεις (έτσι την ήθελα), ζελατίνα πιο ψηλή, συναγερμό, σωληνάκια αεροπορικού τύπου, μανιτάρια, tre το οποίο μετά από 2000 χιλ εξοικείωσης το έβαλα χθες, μπαγακαζιέρα ανάλογα των περιστάσεων και tag bag. Ξεκίνησα 17 χρονών με ένα παπάκι YAMAHA T50, μετά στα 27 μου πήρα ένα μτχ HONDA AX250, το οποίο δόθηκε σε 8 μήνες για μια HONDA TRANSALP 400. Μετά από 8 χρόνια ευτυχούς συμβίωσης και μόνο ταξιδιών την έδωσα γιατί δεν την χρησιμοποιούσα συχνά λόγο οικογένειας και πήρα ένα καθαρό YAMAHA WRF250 για να ζήσω και αυτή την εμπειρία, ώσπου μετά από 5 χρόνια ήρθε η ώρα της υπέρτατης νομίζω εμπειρίας της HAYΑBUSA με την οποία θα συνεχίσω όσο αντέξει! Ναι είμαι 42 και μυαλό ακόμη δεν έχω βάλει όπως λένε μερικοί! Προσπαθώ να εξοικειωθώ και να μάθω να την οδηγώ όπως της αρμόζει σε στριφτερούς και μη δρόμους, αλλά..... Τα υπόλοιπα στη συνέχεια! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 11:22 | |
| στο καλες βολτες με τη χοντρουλα ...... 42 ετων μια χαρα μυαλομενος μου φανηκες εμενα.... μαλλον οι "μερικοι" που λες δεν εχουν μυαλο.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 11:52 | |
| | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 12:20 | |
| Πολυ ομορφη παρουσιαση κ του εαυτου σου κ της μηχανης σου Ευχομαι να καταφερεις να συμβιωνεις αρκετο καιρο ακομα με το μοτορι σου Κ εμεις δυσκολα την βγαζουμε αλλα αντεχουμε | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 12:23 | |
| Καλώς ήρθες στην gixxerοπαρέα φίλε Αποστόλη!
Και εμένα μια χαρά μυαλομένος μου φάνηκες και στην ηλικία των 40, όπως και να το κάνουμε, δεν βράζει το αίμα τόσο, όσο στα 20, ούτε και είναι τα μυαλά πάνω από το κεφάλι, όπως σε μικρότερες ηλικίες, σαν την δικιά μου πχ.
Τι ζελατίνα φοράς στο hayabusa σου; Μάρκα και είδος εννοώ (double bubble;) | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 13:05 | |
| | |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 13:06 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 14:11 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 14:56 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Καλώς ήρθες στην gixxerοπαρέα φίλε Αποστόλη!
Και εμένα μια χαρά μυαλομένος μου φάνηκες και στην ηλικία των 40, όπως και να το κάνουμε, δεν βράζει το αίμα τόσο, όσο στα 20, ούτε και είναι τα μυαλά πάνω από το κεφάλι, όπως σε μικρότερες ηλικίες, σαν την δικιά μου πχ.
Τι ζελατίνα φοράς στο hayabusa σου; Μάρκα και είδος εννοώ (double bubble;) Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Αντώνη ναι double bubble φορά και σκέφτομαι και κάτι ψηλότερο χωρίς να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, μια που με ενοχλούν πολύ τα σκοτωμένα μυγαράκια στο κράνος και συγχρόνως να καλύπτεται καλύτερα και η γυναίκα πίσω τις σπάνιες φορές που ανεβαίνει σε ταξίδια. Έχω και 1.85 ύψος.... Προς το παρόν δεν έχω βάλει ΤΙΠΟΤΕ στην μηχανή. Είναι όπως την πήρα και ούτε έχω σκοπό να βάλω κάτι. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 15:20 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- Καλώς ήρθες στην gixxerοπαρέα φίλε Αποστόλη!
Τι ζελατίνα φοράς στο hayabusa σου; Μάρκα και είδος εννοώ (double bubble;) Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Αντώνη ναι double bubble φορά και σκέφτομαι και κάτι ψηλότερο χωρίς να είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, μια που με ενοχλούν πολύ τα σκοτωμένα μυγαράκια στο κράνος και συγχρόνως να καλύπτεται καλύτερα και η γυναίκα πίσω τις σπάνιες φορές που ανεβαίνει σε ταξίδια. Έχω και 1.85 ύψος.... Προς το παρόν δεν έχω βάλει ΤΙΠΟΤΕ στην μηχανή. Είναι όπως την πήρα και ούτε έχω σκοπό να βάλω κάτι. Κατά την γνώμη μου, δες την powerbronze double bubble και την zero gravity corsa! Η πρώτη είναι η ψηλότερη double bubble της αγοράς για το hayabusa και η δεύτερη είναι σαφώς ψηλότερη, αλλά πολύ πιθανόν να σου χαλάει την αισθητική, μιας που είναι αρκετά ψηλή ζελατίνα.. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 15:33 | |
| στην παρεα μας | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 16:48 | |
| καλως ηρθες φιλε και καλοταξιδο.. την μερα που παντρευτηκα εσυ πηρες το busa!!! θα εχουμε μαζι επετειο!!!!! | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 21:58 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 21 Αυγ 2012, 23:27 | |
| καλως ηρθες στο συναδελφε | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τετ 22 Αυγ 2012, 07:59 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
Κατά την γνώμη μου, δες την powerbronze double bubble και την zero gravity corsa!
Η πρώτη είναι η ψηλότερη double bubble της αγοράς για το hayabusa και η δεύτερη είναι σαφώς ψηλότερη, αλλά πολύ πιθανόν να σου χαλάει την αισθητική, μιας που είναι αρκετά ψηλή ζελατίνα.. Αντώνη θα τις κοιτάξω και ευχαριστώ για την πολύτιμη πληροφορία!! - louk6 έγραψε:
- καλως ηρθες φιλε και καλοταξιδο.. την μερα που παντρευτηκα εσυ πηρες το busa!!! θα εχουμε μαζι επετειο!!!!!
Ευχαριστώ!! Ωραία σύμπτωση!! Να είστε ευτυχισμένοι!! Πλέον μάλλον θα πρέπει να πάω στα αντίστοιχα θέματα για να θέσω τους προβληματισμούς-απορίες μου! | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τετ 22 Αυγ 2012, 11:59 | |
| και καλές διαδρομές!!! | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 161 Αγωνιζόμενος : Non Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τετ 22 Αυγ 2012, 16:02 | |
| Καλωσήρθες και καλοτάξιδο το μωρό σου! | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τετ 22 Αυγ 2012, 16:08 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Πεμ 23 Αυγ 2012, 09:10 | |
| Να είστε καλά παιδιά! Ξέχασα να πω ότι δεν ξέρω ποιος χάρηκε περισσότερο από την αγορά της HAYABUSA! Εγώ ή ο σε λίγο 3χρονος γιος μου!! Από την φωτογραφία μάλλον θα καταλάβετε!! [img][/img] | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Παρ 24 Αυγ 2012, 14:43 | |
| | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Παρ 24 Αυγ 2012, 19:33 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Δευ 27 Αυγ 2012, 07:41 | |
| - gabri έγραψε:
- Καλώς ήρθες Απόστολε στη παρέα, καλοτάξιδο το εργαλείο, και καλά χιλιόμετρα να έχεις μαζί του!!!! Ειδικά στα ταξίδια θα το ευχαριστηθείς πολύ!!!!
Σε ευχαριστώ Γαβρίλε για το καλωσόρισμα μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά!! Είμαι ερωτευμένος με τη μηχανή μου, τι ερωτευμένος δηλαδή, αυτή με έχει ξελογιάσει και δυστυχώς ή ευτυχώς από την ώρα που την πήρα έχω χαθεί στον κόσμο μου και έχω ξεχάσει πως υπάρχει και αυτή η παλιοκρίση. Μετά τα παιδιά μου πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα βρω χρόνο να την πάρω και να φύγω για εντατικά μαθήματα! Ίσως λίγο άσχετο, αλλά δήλωσα στο CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL στις 30 Σεπτέμβρη στις Σέρρες για το LEVEL 1 και ζω για αυτό το Σ/Κ! Θα είναι κανείς από εδώ; Κοίτα και σύμπτωση να έχουμε ίδια υπογραφή!! Αυτά δεν γίνονται!! | |
|
| |
77 Jr.gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : thessalonikh Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 16 Αγωνιζόμενος : ΚαγκουραΣ Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2012
| Θέμα: Απ: Γεια σας από Κοζάνη! Τρι 28 Αυγ 2012, 22:10 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
| Γεια σας από Κοζάνη! | |
|