| Βάση στήριξης εξάτμισης...... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Σαβ 25 Αυγ 2012, 04:04 | |
| Παιδια βρηκα μια καλη προσφορα στο ebay για μια εξάτμιση scorpio για την καλη μου και την τσιμπησα.Το μόνο κακό ειναι πως ο τύπος που την πουλούσε ειχε αφαιρέσει το αυτοκόλλητο (βρήκα απο ebay και το αγόρασα και αυτό) και δεν είχε και το λαμάκι που στην ουσία στηρίζει την εξάτμιση στην μηχανή.Αυτο δεν ειναι δύσκολο να φτιαχτεί απλά όποιος εχει την ίδια εξάτμιση αν μπορέσει να κάνει έναν κόπο να μετρήσει τις διαστάσεις που έχει το λαμάκι αυτό και να μου τις πεί για να μπορέσω να το φτιάξω μέχρι να έρθει η εξάτμιση ώστε να μπεί αμέσως πάνω. Παρακάτω έχω και μια φωτογραφία με το τι ακριβώς χρειάζομαι.Οι διαστάσεις A,B,C είναι αυτές που με ενδιαφέρουν περισσότερο.Την D αν βαρίεστε την υπολογίζω και με το ματι στο περίπου.Thanks. | |
|
| |
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Τρι 28 Αυγ 2012, 10:00 | |
| | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Δευ 03 Σεπ 2012, 18:47 | |
| Τωρα το ειδα το ποστ σου αδερφε. Θα σου πω εγω τι θελεις. Απλως επειδη οι γωνιες που κανει το λαμακι δεν ειναι ακριβως ορθες, ουτε ειναι ολο μια ειθεια , εχεις καμια φωτογραφια του να βλεπεις καθαρα το σχημα? Αν εχεις ανεβασε την κιολας και θα σου πω εγω τις αποστασεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Δευ 03 Σεπ 2012, 23:35 | |
| Σε ευχαριστω για την βοηθεια.Στο πρωτο post εχω βαλει μια εικονα απο το λαμακι αυτο.Αν πατησεις πανω απο την εικονα εκει που λεει click to see full size θα δεις που εχω κυκλωσει το λαμακι αυτο και εχω σημειωσει και τις διαστασεις που θελω επανω.Λογικα μεσα στην εβδομαδα θα παραλαβω και την εξατμιση μιας και ειδα οτι απο εχθες εχει φτασει Ελλαδα. | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Τρι 04 Σεπ 2012, 21:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Τρι 04 Σεπ 2012, 23:23 | |
| ΟΚ.Περιμενω.Σε ευχαριστω. | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Τετ 05 Σεπ 2012, 23:53 | |
| Λοιπον παλικαρε : Α= 10 cm ,B = 11cm , C = 3,5cm Η γωνια D ειναι περιπου 100-110 μοιρες. Το Α εχει δυο τρυπες. Η πρωτη με κεντρο 1,5 cm απο την ακρη του και η δευτερη με κεντρο 6 cm απο το κεντρο της πρωτης. Αλλη μια τρυπα εχει το C με κεντρο 1,5cm απο την ακρη του.
Τελος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Πεμ 06 Σεπ 2012, 01:32 | |
| Αγορίνα σε ευχαριστω πολυ.Αυριο θα παραλαβω και την εξατμιση και θα μπορεσω να φτιαξω το λαμακι το πρωι στην δουλεια ετσι ωστε το απογευμα να γινει η τοποθετηση.Και παλι σε ευχαριστω. | |
|
| |
Bozos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Πεμ 06 Σεπ 2012, 21:02 | |
| Τιποτα. Μολις ξεμπερδεψεις πες μας πως πηγε. Απο θορυβο παντως θα γελανε και τα μουστακια σου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Κυρ 09 Σεπ 2012, 03:47 | |
| Σημερα εκατσα και εβαλα την εξατμιση.Το λαμακι που ειχα φτιαξει ηθελε λιγο χτυπημα για να ανοιξω λιγο την γωνια αλλα ολα εγιναν καλα και μεσα σε μιση ωριτσα μονο.Το αποτελεσμα καλυτερο απ οτι περιμενα.
Το μονο που με ανησυχει ειναι οτι η εξατμιση δεν εχει σιγαστηρα.Φιλε bozos αν μπορεσεις καποια στιγμη βγαλε μια γωτο τον σιγαστηρα να δω πως ειναι. Ειμαι σε δίλημμα.Να παω να αγορασω εναν σιγαστηρα θα τον χρησιμοποιησω ποτε η τσαμπα θα δωσω τα λεφτα?Ξερει κανενας που μπορω να βρω σιγαστηρες για εξατμιση?Εψαξα λιγο στο μαναστηρακι σημερα αλλα δεν βρηκα κατι. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βάση στήριξης εξάτμισης...... Κυρ 09 Σεπ 2012, 11:51 | |
| ισως αν πας απο τον παπαγιαννη να εχει σιγαστηρες.... αλλοιως παρε τηλ στον βασαλο . αυτος εφερνε στην ελλαδα αυτες τις εξατμισεις.... | |
|
| |
| Βάση στήριξης εξάτμισης...... | |
|