SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απορία για Άγιο μπευ ! Δευ 27 Αυγ 2012, 01:36 | |
| Καλησπέρα παλικάρια έχω ένα θέμα με το ιμπευ έχω πατήσει να πάρω ένα αντικείμενο αλλα δε το θελω... Πως πατάω ακύρωση; Με λέει συνέχεια pay και pay έψαξα για κάποιο κουμπί αλλα δεν.... | |
|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Απορία για Άγιο μπευ ! Δευ 27 Αυγ 2012, 08:05 | |
| Λές στον πωλητή ότι δεν το θές τελικά για κάποιον λόγο και την κάνει αυτός την διαδικασία ενημερώνοντας το ε βαυ.Πρίν λίγες μέρες μου έτυχε και μένα. | |
|
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Απορία για Άγιο μπευ ! Δευ 27 Αυγ 2012, 09:56 | |
| Ναι έτσι είναι όπως λέει ο Sotoner. Δεν υπάρχει τρόπος ακύρωσης όσο περίεργο και αν ακούγεται. Από την άλλη μπορείς απλά να μην πληρώσεις αλλά θα σε πρίζει συνεχώς. | |
|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Απορία για Άγιο μπευ ! Δευ 27 Αυγ 2012, 10:00 | |
| Και εκτός του πρηξίματος θα σε κάνω και negative feedback.. | |
|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Απορία για Άγιο μπευ ! Δευ 27 Αυγ 2012, 10:11 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Καλησπέρα παλικάρια έχω ένα θέμα με το ιμπευ έχω πατήσει να πάρω ένα αντικείμενο αλλα δε το θελω... Πως πατάω ακύρωση; Με λέει συνέχεια pay και pay έψαξα για κάποιο κουμπί αλλα δεν....
Ζήτα απ'τον πωλητή να κάνει το λεγόμενο " mutual cancel" ,έτσι ούτε αυτός θα πληρώσει την προμήθεια στο ebay ούτε και εσύ θα αγοράσεις το αντικείμενο... Πες του το εσύ γιατί μπορεί και να μην το ξέρει... | |
|