| TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ | |
|
+16AggelosK8 busa respect stavroulis kouzinas gsxrakias No Fear tsasbi mistiriodis_tsantakias nasos-v pipisk4 Miou magfaria Painterz cpantelo gabri sofo65 20 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sofo65 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 78 Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2010
| Θέμα: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Πεμ 30 Αυγ 2012, 10:43 | |
| Η ΤΕΑΜ65 διοργανώνει ΟΛΟΗΜΕΡΟ TRACK DAY & ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Σεπτεμβριου στην πίστα των Μεγάρων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
- 08:00: ΕΝΑΡΞΗ - 08:00 - 09:00: ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ 4 GROUPS (Αργό - Μεσαίο – Γρήγορο-Αγωνιζομενοι )- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - 09:00 - 13:30: ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΑΝΑ GROUP ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ - 13:30 - 14:00: ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ (ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ) - 13:30 - ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΑΝΑ GROUP ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΑΡΟΧΕΣ:
- ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ. - ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ (Κατόπιν συννενόησης) - ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 10€.
- ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ & ΧΥΜΟΣ.
- ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ TRACK DAY ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΠΛΟΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΑΜ65. - ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΡΙΤΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΥΠΑΡΞΗ 2 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ, ΟΧΗΜΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Γενική Είσοδος 55€
ΤΗΛ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ: 6930 490783 & 6948 300366 | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 11:19 | |
| | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 11:22 | |
| Εαν δεν κανει πολυ ζεστη θα παω κανονικα μιας και η μηχανη μου ειναι επιτελους ετοιμη και θελω παρα μα παρα πολυ να την δοκιμασω.... | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 11:37 | |
| ρε σεις θα βαλω τα κλαματα που δεν μπορω μπω.....Εχω αφηνιασει!!!! Αν σκασει παρεακι ισως κατεβω να σας καμαρωσω!!! | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 11:46 | |
| Μια χαρά θα είναι Κώστα.... 28 βαθμούς δίνει, οπότε θα τα πούμε εκεί λογικά... Γιώργο κανόνισε το και έλα! | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| |
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 11:59 | |
| λετε?? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 12:05 | |
| καλα να περασετε οσοι πατε..... | |
|
| |
pipisk4 Normal gixxer
Όνομα: : spuros Τόπος : oropos Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 94 Hμερομηνία εγγραφής : 16/02/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 12:38 | |
| τι εγεινε περασε η κριση κ δεν το πιρα χαμπαρι??αν δεν μας φτιαξει την τιμη ουτε καν...τι εγεινε επιδει δροσισε κ θα εχει κοσμο δεν εχει προσφορες??κοροΪδα!!!!!!!!!καντε κατι καλιτερο δεν βγενει | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 12:52 | |
| - pipisk4 έγραψε:
- τι εγεινε περασε η κριση κ δεν το πιρα χαμπαρι??αν δεν μας φτιαξει την τιμη ουτε καν...τι εγεινε επιδει δροσισε κ θα εχει κοσμο δεν εχει προσφορες??κοροΪδα!!!!!!!!!καντε κατι καλιτερο δεν βγενει
εχει ενα δικιο ο σπυρος......Πρεπει να βοηθανε ποιο πολυ οι διοργανοτες για να συμμετεχοθμε κι εμεις!!!! Αλλιως ΜΑΥΡΟ δαγκωτο!!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 17:34 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 17:47 | |
| παιδια δεν θελω να κανω τον δικηγορο του σοφουλη αλλα μην ξεχνατε οτι μας κανει μια "εκπτωση" της ταξης των 5ε ( πιστευω οτι ισχυει ακομα και δεν ξεχαστικε) . επισης αυτην την φορα κερναει και νερακι και χυμο. και το σημαντικοτερο : το κοστος για να νοικιασεις την πιστα κυριακη ειναι τεραστιο . βαλε μεσα σε αυτο και την αμοιβη των κριτων και τα λοιπα εξοδα( χαρτια , αυτοκολλητα κτλ) βαλτε και οτι αν εχει 150 ατομα( για να βγει χαμηλα το κοστος εισοδου στην πιστα) ολοι θα γκρινιαζουν ( με το δικιο τους) ...
οχι οτι αν ειχε 40ε κοστος δεν θα μου αρεσε και εμενα περισοτερο ,αλλα μαλλον δεν "βγαινει" | |
|
| |
gabri Normal gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 19:20 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Παρ 07 Σεπ 2012, 21:17 | |
| - Miou έγραψε:
- παιδια δεν θελω να κανω τον δικηγορο του σοφουλη αλλα μην ξεχνατε οτι μας κανει μια "εκπτωση" της ταξης των 5ε ( πιστευω οτι ισχυει ακομα και δεν ξεχαστικε) . επισης αυτην την φορα κερναει και νερακι και χυμο.
και το σημαντικοτερο : το κοστος για να νοικιασεις την πιστα κυριακη ειναι τεραστιο . βαλε μεσα σε αυτο και την αμοιβη των κριτων και τα λοιπα εξοδα( χαρτια , αυτοκολλητα κτλ) βαλτε και οτι αν εχει 150 ατομα( για να βγει χαμηλα το κοστος εισοδου στην πιστα) ολοι θα γκρινιαζουν ( με το δικιο τους) ...
οχι οτι αν ειχε 40ε κοστος δεν θα μου αρεσε και εμενα περισοτερο ,αλλα μαλλον δεν "βγαινει" οπος τα λεει ο αλεξ και εγω δεν κανο κανενους τον δικιγορο ....αλλα απο την μια γκρινιαζουμε με τα πολλα ατομα στην πιστα απο την αλλη μας ξινιζει η τιμη ....ασε που δεν ειναι τα 10 ευρο που θα γλιτοσεις ρε μαν δλδ αμα πλιροσεις χορις τα λαστιχα 90 ευρο αντι για 100 πια η διαφορα? αν τα εχεις τα σκας αμα δεν τα εχεις δεν πατας ....εχω να μπω ενα χρονο και ειμαι ατομο που βρισκο και τσαμπα εος πολυ φτινα ελαστικα(μεταχιρες) γιατι δεν ειναι τα 10 ευρο αλλα το σινολικο 100αρικο που πεζει + αμα εχουμε και καμια πτωσει ....αμα εχεις τοσο μεγαλο προβλιμα για 10 ευρο δεν θα επρεπε ουτε να σκευτεσε να μπεις σεξουαλικα παντα | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 09 Σεπ 2012, 16:58 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- Miou έγραψε:
- παιδια δεν θελω να κανω τον δικηγορο του σοφουλη αλλα μην ξεχνατε οτι μας κανει μια "εκπτωση" της ταξης των 5ε ( πιστευω οτι ισχυει ακομα και δεν ξεχαστικε) . επισης αυτην την φορα κερναει και νερακι και χυμο.
και το σημαντικοτερο : το κοστος για να νοικιασεις την πιστα κυριακη ειναι τεραστιο . βαλε μεσα σε αυτο και την αμοιβη των κριτων και τα λοιπα εξοδα( χαρτια , αυτοκολλητα κτλ) βαλτε και οτι αν εχει 150 ατομα( για να βγει χαμηλα το κοστος εισοδου στην πιστα) ολοι θα γκρινιαζουν ( με το δικιο τους) ...
οχι οτι αν ειχε 40ε κοστος δεν θα μου αρεσε και εμενα περισοτερο ,αλλα μαλλον δεν "βγαινει" οπος τα λεει ο αλεξ και εγω δεν κανο κανενους τον δικιγορο ....αλλα απο την μια γκρινιαζουμε με τα πολλα ατομα στην πιστα απο την αλλη μας ξινιζει η τιμη ....ασε που δεν ειναι τα 10 ευρο που θα γλιτοσεις ρε μαν δλδ αμα πλιροσεις χορις τα λαστιχα 90 ευρο αντι για 100 πια η διαφορα? αν τα εχεις τα σκας αμα δεν τα εχεις δεν πατας ....εχω να μπω ενα χρονο και ειμαι ατομο που βρισκο και τσαμπα εος πολυ φτινα ελαστικα(μεταχιρες) γιατι δεν ειναι τα 10 ευρο αλλα το σινολικο 100αρικο που πεζει + αμα εχουμε και καμια πτωσει ....αμα εχεις τοσο μεγαλο προβλιμα για 10 ευρο δεν θα επρεπε ουτε να σκευτεσε να μπεις σεξουαλικα παντα συνφωνω με τον στεφανο | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 09 Σεπ 2012, 20:41 | |
| ρε πηγε κανενας σας σημερα????
μαλλον παντελο και γκαβρι πηγατε .... πεστε ρε ρεμαλια τιποτα ... πως ηταν?? απο καιρο παντως σουπερ.... | |
|
| |
gabri Normal gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 09 Σεπ 2012, 22:20 | |
| Mιά χαρά ήταν και στο σημερινό track day, περάσαμε πολύ καλά και το ευχαριστηθήκαμε πολύ, είχε κόσμο χωρίς να γινόταν πανικός, ο καιρός ήταν όντως σούπερ, αυτή τη φορά είχε νερά και χυμούς δωρεάν, είχε 3-4 πτώσεις και σε μια απο αυτές στην έξοδο της πλατείας η μηχανή σκόρπισε και γέμισε η πίστα λάδια, με αποτέλεσμα να έχουμε μια μικρή διακοπή μέχρι να την καθαρίσουν και να ρίξουν άμμο.... Με τον Κώστα βρεθήκαμε προς το τέλος και τα είπαμε γιατί ήμασταν σε διαφορετικά γκρούπ, και προς το μεσημεράκι έγινε η φιλική αναμέτρηση για μη αγωνιζόμενους, όπου και πήρα την πρώτη θέση με έπαθλο μια δωρεάν συμμετοχή σε επόμενο track day του κ. Σοφούλη τον οποίο και ευχαριστώ πολύ!!!!!! Αυτά απο εμένα, φωτό και βιντεάκι απο αύριο παιδιά που θα είμαστε και πιο ξεκούραστοι..... Αντε και στο δικό μας τώρα!!!!!!!! | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 09 Σεπ 2012, 22:24 | |
| | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 09 Σεπ 2012, 22:27 | |
| Μπραβο Γαβριλο,κουπα σου εδωσαν? Παντα τετοια φιλε μου! | |
|
| |
gabri Normal gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 09 Σεπ 2012, 22:39 | |
| Σας ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά......Γιάννη όχι δεν μου έδωσαν κούπα, αλλά νομίζω αυτό που μου έδωσαν είναι καλύτερο έτσι δεν είναι?????? | |
|
| |
gsxrakias Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 258 Αγωνιζόμενος : ΟΠΟΥ ΤΥΧΕΙ!!! Hμερομηνία εγγραφής : 21/02/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Κυρ 09 Σεπ 2012, 22:45 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| |
| |
cpantelo Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Δευ 10 Σεπ 2012, 00:59 | |
| Ωραια ητανε σημερα με λιγη ζεστη το μεσημερι αλλα το απογευμα ηταν καλυτερα και με σημαντικα λιγοτερο κοσμο...ειχε 4 με 5 τουμπες αλλα οχι σαν αυτη στη πλατεια που γεμισε λαδια . Το παιδι ακουσα πως ειναι καλα οποτε αυτο μετραει! Βεβαια την καθαρισανε καλα μετα απο 40 λεπτα , ολο απο πανω περναγα χωρις να κανει κιχ.
Μπραβο στον γαβριλο κεδρισε και το trackday του!
Αντε και στο δικο μας καλυτερα!!! | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Δευ 10 Σεπ 2012, 09:43 | |
| παιδες !!! αντε βαλτε καμια φοτο | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ Δευ 10 Σεπ 2012, 10:54 | |
| γαβριλο..... ποιος σε πιανει δλδ εσενα τωρα πια .... αντε στο "δικο μας"θα σε βαλουμε μπροστα και θα σε παρουμε απο πισω και εσενα... | |
|
| |
| TEAM65 TRACK DAY-ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΓΑΡΑ | |
|