| Καλώς σας βρήκα!! | |
|
+17k8 600 kk Miou ripper JIMK7 Antonios_gsxr topetwrx lakisman46 κολτρέϊν Sotoner kostaskr6 Black Eagle paul22 Aristosk8 nasos-v tsasbi ghost Georgio 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 20:50 | |
| Καλά παιδιά τι να πω εδώ μέσα με κάνατε να νιώσω άνετα και οικία. Σε ένα άλλο φόρουμ ο πρώτος και μοναδικός που μου απάντησε χωρίς καλωσορίσματα ούτε καν ένα γεια, μας την είπε κιόλας έλεος μερικοί είναι σκέτα μοσχάρια δηλαδή ούτε μια στοιχειώδη ευγένεια τίποτε. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 21:14 | |
| - Georgio έγραψε:
- Suzuki GSXR 1300 Hayabusa GSXR 1300r '08 - € 6.500
1.300 cc Ίπποι: 200 bhp Χρονολογία 5 / 2008
κεφαλη εκεντροφορους.ζυγιασμα ελαφρομα στροφαλο μπιελες.εξατμησης.πιστονια ειναι αρηστο .καλοφτιαγμενο και πολυ γρηγορο.πωλητε λογω μετακομησης εξωτερηκο
αλλά είναι από Χανιά:( αλλιώς θα του έλεγα αν το συζητάει για 6000€ μάλλον θα περιμένω λίγο γιατί όσο δεν υπάρχει ζήτηση και χρήμα στην αγορά οι τιμές θα πέφτουν είμαι παθών και ξέρω κάθε μέρα τα κατεβάζουν Το μηχανακι αυτο το εχει φιλος και του το εχω φτιαξει εγω το οτι ειναι οπλο δεν το συζητω Αυτο πρεπει να λες εδω ειναι με ολα τα καλουδια του [img] [/img] | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 21:21 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 21:32 | |
| στο μην κολλας με την ελειψη των modes στο παλιο μοντελο .... απο την στιγμη που οπως λες εχεις βαλει πια μυαλο τοτε δεν θα σου χρειαστει ... το καλυτερο τραξιον να εχεις δεν θα σε σωσει αν κανεις αν ομως πρεσεχεις πως ανοιγεις το γκαζι και το σεβεσαι δεν θα εχεις κανενα προβλημα ουτε σε βροχη .... με το comander δεν μπορεις να κανεις κατι αντιστοιχο .ειναι για αλλη δουλεια .... | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 21:32 | |
| Γεια σου φίλε JIMK7 ναι αυτό είναι!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 21:36 | |
| - Miou έγραψε:
- στο
μην κολλας με την ελειψη των modes στο παλιο μοντελο .... απο την στιγμη που οπως λες εχεις βαλει πια μυαλο τοτε δεν θα σου χρειαστει ... το καλυτερο τραξιον να εχεις δεν θα σε σωσει αν κανεις αν ομως πρεσεχεις πως ανοιγεις το γκαζι και το σεβεσαι δεν θα εχεις κανενα προβλημα ουτε σε βροχη ....
με το comander δεν μπορεις να κανεις κατι αντιστοιχο .ειναι για αλλη δουλεια .... ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου. διάβασα αυτό και κατάλαβα πως κάνει την ίδια δουλειά αλλά αντί για τρεις επιλογές έχεις δυο λάθος κατάλαβα ? Ενσωματωμένη λειτουργία για δύο χάρτες (στην συσκευασία, δεν περιλαμβάνετε ο διακόπτης εναλλαγής) το X-WiFi Wideband UEGO and EGT Wireless Gauge Controller προγραματιζει των εγκεφαλο τις μηχανης? τα παρακάτω γίνονται με αυτό? αφαιρεση κοφτη χιλιομετρων...(10.800 rpm οπως ολες οι υπολοιπες σχεσεις)... ξεκλειδωμα αναφλεξης (τα μπουσα εχουν μειωμενο αβανς απο το εργοστασιο στις τρεις πρωτες σχεσεις) πληρης χαρτογραφηση,δηλαδη αναφλεξη και καυσιμο... αυξηση οριου στροφων μεχρι και 12.550... δυνατοτητα shift light πληρως προγραμματιζομενο... δυνατοτητα shifter επισης πληρους παραμετροποιησης( fuel η ignition cut) δυνατοτητα χρησης με διακοπτη δυο διαφορετικων χαρτων( για οσα παιδια αρεσκονται σε "ζουμια" ... δυνατοτητα στιγμιαιου εμπλουτισμου του μιγματος ποσοστιαια (κατι σαν τρομπα επιταχυνσης) δυνατοτητα ελεγχου ορθης λειτουργιας ολων των αισθητηρων (map,iat κλπ)... δυνατοτητα αλλαγης του οριου στροφων αρχικης παροχης ρευματος...(απο 312 σε 250 για μοτερακια με συμπιεση η κυβικα που ψιλοβαριουνται να παρουν μπρος)... και καμποσα αλλα... καλη φαση λεμε...μου χει λυσει τα χερια μια και κανω οτι εκανα σε αγραφους...χωρις το 1.500αρικο του κοστους τους... ακομη και commander με ignition να παρει κανεις θελει 700 και δεν κανει ουτε τα μισα... κάπου σε κάποιο φόρουμ τα διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Georgio στις Κυρ 16 Σεπ 2012, 22:03, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 21:46 | |
| παιδιά κανένα μανίσιο δεν βγάζει 180 άλογα ? γιατί σε όλα τα gsxr 1000cc κ7-8-9 όλοι γράφουν τόσα | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 22:00 | |
| τέλος πάντων μη σας ζαλίζω κάτσε να πάρω μια την μηχανή και σιγά σιγά θα μπω κι εγώ ξανά στο παιχνίδι | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 22:17 | |
| - Georgio έγραψε:
- παιδιά κανένα μανίσιο δεν βγάζει 180 άλογα ? γιατί σε όλα τα gsxr 1000cc κ7-8-9 όλοι γράφουν τόσα
Τόσα δηλώνει η suzuki στον στρόφαλο, όπως και για τα hayabusa gen ii, νομίζω πως δηλώνει 197, αλλά στον τροχό βγάζουν γύρω στα 170+ Στο car, αλλά και γενικά σε αγγελίες, πιστεύω πως είναι καλό να γράφουμε, ότι γράφει και το manual από το μηχανάκι που πουλάμε, άρα καλά κάνουν και γράφουν 180 άλογα κτλ. Καθαρά προσωπική γνώμη αυτή. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 22:24 | |
| - Georgio έγραψε:
- παιδιά κανένα μανίσιο δεν βγάζει 180 άλογα ? γιατί σε όλα τα gsxr 1000cc κ7-8-9 όλοι γράφουν τόσα
γιατι αυτη ειναι η ονομαστικη ισχυς του κατασκευαστη (στροφαλος) η υποδυναμη στο τροχο ειναι αλλο καπελο | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 22:32 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Georgio έγραψε:
Τόσα δηλώνει η suzuki στον στρόφαλο, όπως και για τα hayabusa gen ii, νομίζω πως δηλώνει 197, αλλά στον τροχό βγάζουν γύρω στα 170+
Στο car, αλλά και γενικά σε αγγελίες, πιστεύω πως είναι καλό να γράφουμε, ότι γράφει και το manual από το μηχανάκι που πουλάμε, άρα καλά κάνουν και γράφουν 180 άλογα κτλ.
Καθαρά προσωπική γνώμη αυτή. οκ φίλε με κάλυψες ευχαριστώ. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Κυρ 16 Σεπ 2012, 22:33 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- Georgio έγραψε:
γιατι αυτη ειναι η ονομαστικη ισχυς του κατασκευαστη (στροφαλος) η υποδυναμη στο τροχο ειναι αλλο καπελο οκ | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Δευ 17 Σεπ 2012, 09:12 | |
| Καλημέρα παιδιά, κανένα καλό και ψαγμένο συνεργείο στη Θεσσαλονίκη? | |
|
| |
nikosRR Jr.gixxer
Όνομα: : Nikos Τόπος : Sparta Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 18 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2011
| |
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Δευ 17 Σεπ 2012, 09:57 | |
| Kαλώς ήρθες φίλε στο φόρουμ και καλά ποσταρίσματα να έχεις! Εγώ θα σου πρότεινα αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σου, να κοιτάξεις για 08 μοντέλο και μετά....εχει αρκετές διαφορές απο το gen 1 και κατά την ταπεινή μου γνώμη, αξίζει τα παραπάνω χρήματα που ζητάει και δεν θα το μετανιώσεις! Καλή αγορά να έχεις ότι κι αν αποφασίσεις!!!!! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Δευ 17 Σεπ 2012, 12:51 | |
| | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Δευ 17 Σεπ 2012, 12:52 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Δευ 17 Σεπ 2012, 13:50 | |
| | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα!! Δευ 17 Σεπ 2012, 15:41 | |
| παιδιά η πρώτη μηχανή που είδα με ξενέρωσε τελικά. ούτε τις εξατμίσεις είχε που έλεγε και το μπροστινό σύστημα έχει λυθεί τώρα γιατί και πως δεν ξέρω δεν ήξερε ούτε αυτός που το πήρε δεύτερο χέρι "4000" πέρσι και σε 5000 χιλιόμετρα θέλει και το μεγάλο σέρβις θα πάρω και στην αντιπροσωπία να ρωτήσω με αριθμό πλαισίου τι μοντέλο είναι πραγματικά γιατί μου λένε πως μετά το 04 βγαίνουνε με μαύρο σασί και αυτό έχει άσπρο ακομη και η μαμά εξάτμιση είναι από το πιο παλιό ίδωμεν. Προφητικός ο φίλος Black Eagle που είπε πως μπορεί βλέποντας τα μηχανάκια από κοντά να ξενερώσω. και έλεγε Η μηχανή είναι σε άριστη κατάσταση. Δεκτος καθε έλεγχος. Δεν έχει πέσει ποτέ δεν έχει χτυπήσει ποτέ. Μόλις μίλησα είναι όντως του 2006 αλλά δεν αντιπροσωπεύει αυτά που γράφει το παλικάρι δυστυχώς. | |
|
| |
| Καλώς σας βρήκα!! | |
|