Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
ναι μωρε και φοβουντε οι παλιοι που εχουν φαει τα χρονια τους μεσα στις πιστες μην τους παρει τις πρωτιες ο νεος...
λες και μετα απο 10 μερες ειναι σιγουρο οτι θα εχει τον ιδιο καιρο, την ιδια θερμοκρασια κτλ και θα εχει στησει την μηχανη τελεια και θα τους πατησει ολους ...και παει στο δια@λο να μην μπεις με το αγωνιστικο σουμηχανακι αλλα γιατι να μην σου επιτρεπουν να μπεις με το πολιτικο σου μηχανακι??? βολτα θελεις να κανεις ρε φιλε στην τελικη και δεν πας στον δημοσιο δρομο για να μπορεσεις να ξεχαρμανιασεις λιγο .....
απο ηλιθιους κανονισμους αλλο τιποτα ... αυτα μας μαραναν αντι να κοιταζουμε τα χαλια του ελληνικου πρωταθληματος ...
Φιλε Miou κ babis k8 νομιζω οτι τα κρινεται κομματι επιφανειακα τα πραγματα.. Ειδικα εσυ babis k8 που δηλωνεις αγωνιζομενος θα'πρεπε να ξερεις οτι αυτος ο κανονισμος ειναι απ'τους πιο δικαιους κ σωστους και φτιαχτηκε για να προστατευει τον ερασιτεχνη κ low-budget χομπιστα αγωνιζομενο απ'τον προνομιουχο-φραγκατο.
Γιατι αν εγω που εχω τα λεφτα-υποστηριξη-δεν δουλευω κ τα λοιπα παω κ κατασκηνωσω μια βδομαδα πριν τον αγωνα στην πιστα με μια ντανα λαστιχα κ λιωσω στην προπονηση τοτε οπως καταλαβαινεις θα εχω σαφεστατο πλεονεκτημα απεναντι σου που εχεις καθημερινη εργασια-υποχρεωσεις κ κανεις με το ζορι 1 trackday το μηνα προσπαθωντας να χρηματοδοτησεις τον αγωνα σου..Ειναι παρομοιοας φιλοσοφιας κανονισμος με τα 2 ζευγαρια λαστιχα ανα αγωνα κ ισχυει στα περισσοτερα εθνικα αλλα κ διεθνη πρωταθληματα.
Το ελληνικο πρωταθλημα πασχει σε πολλα σημεια (κ δεν θα μπορουσε να'ναι κι'αλλιως..εδω καταρεουν τα παντα) κ καλο ειναι να το στηριζουμε οσο μπορουμε με την συμμετοχη μας κ να μην ειμαστε τοσο αυστηροι κ αδικοι μαζι του βαζοντας τον εγωισμο κ τα μικροσυμφεροντα μας πανω απ'τους κανονες του οπως μας βολευει...
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
φιλε βασιλη απο τα λιγα που ξερω η θερ/σια του αερα και του οδοστρωματος παιζει ρολο στην επιλογη ελαστικων που παιζουν ρολο στην ρυθμιση των αναρτησεων... αμα πας σημερα και κανεις ρυθμισεις δεν ειναι και πολυ σιγουρο οτι μετα απο 1 εβδομαδα θα εχεις τον ιδιο καιρο (ειδικα αυτην την εποχη του χρονου και ειδικα με τους 34 βαθμους που εχουμε αυτες τις ημερες και ειναι τελειως ακυρες θερ/σιες για την εποχη) ... διορθωσε με εαν κανω λαθος
επισης δεν θεωρω προετοιμασια για τον αγωνα να μπω στην πιστα με αλλη μηχανη απο αυτη που θα τρεχω στους αγωνες . δεν μπορω να δοκιμασω ρυθμισεις και στισιμο σε ενα διαφορετικο μηχανακι με διαφορετικη συμπεριφορα... και στην τελικη ρε φιλε με ενοχλει που θα μαζευτουμε μερικοι φιλοι να κανουμε τον χαβαλε μας στα μεγαρα και αυτος ο κανονισμος δεν επιτρεπει στον φιλο μας να ερθει να μας δειξει μερικα πραγματακια .... βεβαια κανονισμος ειναι πρεπει να τον σεβαστουμε , και ποτε δεν ειπε κανενας μας το αντιθετο... αλλα το οτι εγω τον βλεπω ακυρο τον συγκεκριμενο δεν ειναι λογος να λες οτι τα βλεπω ολα ακυρα....ουτε δεχομαι πως γιαυτο τον λογο εχει ερθει η χωρα σε αυτα τα χαλια και σε αυτην την καταντια ....οσο για το ποδοσφαιρο δεν με απασχολει εδω και καιρο γιατι εχω πηξει αρκετα με τα χαλια του κρατους , οπως οι περισοτεροι μας φανταζομαι...
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
ναι μωρε και φοβουντε οι παλιοι που εχουν φαει τα χρονια τους μεσα στις πιστες μην τους παρει τις πρωτιες ο νεος...
λες και μετα απο 10 μερες ειναι σιγουρο οτι θα εχει τον ιδιο καιρο, την ιδια θερμοκρασια κτλ και θα εχει στησει την μηχανη τελεια και θα τους πατησει ολους ...και παει στο δια@λο να μην μπεις με το αγωνιστικο σουμηχανακι αλλα γιατι να μην σου επιτρεπουν να μπεις με το πολιτικο σου μηχανακι??? βολτα θελεις να κανεις ρε φιλε στην τελικη και δεν πας στον δημοσιο δρομο για να μπορεσεις να ξεχαρμανιασεις λιγο .....
απο ηλιθιους κανονισμους αλλο τιποτα ... αυτα μας μαραναν αντι να κοιταζουμε τα χαλια του ελληνικου πρωταθληματος ...
Φιλε Miou κ babis k8 νομιζω οτι τα κρινεται κομματι επιφανειακα τα πραγματα.. Ειδικα εσυ babis k8 που δηλωνεις αγωνιζομενος θα'πρεπε να ξερεις οτι αυτος ο κανονισμος ειναι απ'τους πιο δικαιους κ σωστους και φτιαχτηκε για να προστατευει τον ερασιτεχνη κ low-budget χομπιστα αγωνιζομενο απ'τον προνομιουχο-φραγκατο.
Γιατι αν εγω που εχω τα λεφτα-υποστηριξη-δεν δουλευω κ τα λοιπα παω κ κατασκηνωσω μια βδομαδα πριν τον αγωνα στην πιστα με μια ντανα λαστιχα κ λιωσω στην προπονηση τοτε οπως καταλαβαινεις θα εχω σαφεστατο πλεονεκτημα απεναντι σου που εχεις καθημερινη εργασια-υποχρεωσεις κ κανεις με το ζορι 1 trackday το μηνα προσπαθωντας να χρηματοδοτησεις τον αγωνα σου..Ειναι παρομοιοας φιλοσοφιας κανονισμος με τα 2 ζευγαρια λαστιχα ανα αγωνα κ ισχυει στα περισσοτερα εθνικα αλλα κ διεθνη πρωταθληματα.
Το ελληνικο πρωταθλημα πασχει σε πολλα σημεια (κ δεν θα μπορουσε να'ναι κι'αλλιως..εδω καταρεουν τα παντα) κ καλο ειναι να το στηριζουμε οσο μπορουμε με την συμμετοχη μας κ να μην ειμαστε τοσο αυστηροι κ αδικοι μαζι του βαζοντας τον εγωισμο κ τα μικροσυμφεροντα μας πανω απ'τους κανονες του οπως μας βολευει...
γιατι εαν εχεις τα φραγκα οπως λες δεν μπορεις να πας να κανεις την ιδια κατασκηνωση - προπονηση και 2 εβδομαδες πιο πριν??? λολ
και για ποιοα 2 ζευγαρια λαστιχα μιλας ??? γιαυτο που περισυ αλοτε τσεκαραν και μαρκαραν και αλλοτε οχι???αναλογα εαν και ποιος το θυμοταν???
ασε οτι ο μπαμπης ειναι αυτος ο ερασιτεχνης χομπιστας και low budget αναβατης που λες... ειναι στην καλαματα και 3 -4 φορες τον χρονο μπαινει στην πιστα....αυτον μωρε φοβοσαστε να μην σας φαει τις θεσεις???αφου διπλα απο την πιστα μενετε και την ξερετε σαν την τσεπη σας τοσα χρονια εκει μεσα.....
αλλα αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση δεν ειναι οτι γραφτηκες σημερα στο φορουμ για να μου γραψεις αυτα που γραφεις αλλα το γεγονος οτι ειδες τον εγωισμο μου και τα μικροσυμφεροντα μου που εκρυβα πισω απο αυτα που γραφω....
να εισαι καλα με εκανες και γελασα .....
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Φιλε miou,λιγο επιθετικο κ ειρωνα σε κοβω..γιατι ετσι,εχει να κανει με τον αριθμο των ποστ? Το οτι σ'εκανα κ γελασες ειναι βεβαια καλο αλλα επειδη δε νομιζω οτι επιασες το point να ξαναπω οτι αυτος ο κανονας ειναι διεθνης κ εγινε ακριβως για παιδια σαν τον babisk8,χομπιστες low-budjet αγωνιζομενους δηλαδη,ασχετα αν τυχαια στην προκειμενη θιγεται γιατι δεν μπορει να κανει td με τους φιλους του. Οσο για τις 2 εβδομαδες πριν συγκριτικα με το τελαευταιο 10ημερο,σαφως δεν ειναι το ιδιο αν δεν το καταλαβαινεις παω πασο.. Για τα μαρκαρισματα που αναφερεις κανεις λαθος,οσο ειμουν στον χωρο τηρουνταν ευλαβικα,τωρα αν καποιος πονηριδης καταφερε να κλεψει,τι να πεις... Τωρα για τις ρυθμισεις-στησιματα-ελαστικα κλπ δινεται η παρασκευη πριν τον αγωνα. Επισης να σου πω οτι δεν ειμαι ανταγωνιστης του babisk8 ουτε εχω καμμια σχεση με την κατηγορια open-αλιμονο να εμπαινα να γραψω 2 κουβεντες για τους κανονισμους επειδη φοβομουν μη χασω μια θεση στην open!!!
Miou Full gixxer
μαλλον πλακα κανεις τωρα ετσι ??? τουλαχιστον ετσι θα το δω εγω για να μην εχουμε αλλα μετα.... ακους εκει που κολλαει το θεμα με τον αριθμο των ποστ?? αν και θα επρεπε να εισαι λιγο πιο συγκρατιμενος οταν μπαινεις σε ενα φορουμ εδω και μερικες ωρες και κατευθειαν πας να την πεις σε καποιο παλιοτερο μελος για την αποψη-γνωμη που εχει ....
2 εβδομαδες =15 μερες?? και εχει τοσο τρομερη διαφορα με τις 10 μερες??? και γιατι δεν εχει τοσο τρομερη διαφορα το 10ημερο πριν τον αγωνα με το σκ του αγωνα???
τελος παντων καταλαβες θελω να πιστευω πως το θεμα μου δεν ειναι ολο το αθλιο - βρωμικο ελληνικο πρωταθλημα αλλα το οτι δεν μπορω να εχω μαζι μου τον φιλο μου να μου δειξει μερικα πραγματα...το εγραψα ξακαθαρα εξαλλου και πιο πριν.....και οπως ξαναεγραψα πριν ποιο ειναι το προβλημα αμα μπεις με αλλη μηχανη απο αυτην που τρεχεις στον αγωνα???
και τωρα που το ξανασκεφτομαι λες εμενα ειρωνικο και επιθετικο απο την στιγμη που μολις γραφτικες στο φορουμ αυτο το 2σου ποστ ηταν να μου πει οτι κρυβω συμφεροντα και σκοπιμοτητες???? εσυ δλδ τι εισαι αν οχι τουλαχιστον εριστικος???μην το συνεχισουμε σε παρακαλω.....
ena granazi espase re Ntaki ......den espase moter kai ayto apo to poli zoriiiiiiii...... prepei na krataei epano stin aspri grammi
ενα γραναζι εσπασε ... δενε σπασε μοτερ και αυτο απο το ζορι ...
πρεπει να κραταει πανω στην ασπρη γραμμη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Πεμ 27 Σεπ 2012, 11:44, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ GREEKLISH ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ)
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Iσως να εχεις δικιο...
Απ'την αλλη πως σου ακουγεται οτι...
1.Η μηχανη μου "στηθηκε" 10 μερες πριν τον αγωνα της Τριπολης
Πως το βλεπεις...στηριζω τους αγωνες :?: :?: :?: (τρεχοντας με τα..."ψεματα" να σου προσθεσω :!: Καινουρια λαστηχα στον αγωνα-ζευγαρι καινουριο μονο στις Σερρες εβαλα στους αλλους ετρεχα με μεταχειρισμενο μπροστινο )
Θα μπορουσα να σου πω κ αλλα πολλα απλα δεν υπαρχει λογος... Το θεμα δεν ειμαι εγω αλλα οι αγωνες :!: Κ με αυτα που εχω δει απο τον πρωτο κιολας αγωνα καταλαβαινω για πιο λογο παρα πολλοι που εχουν ξεκινησει να τρεχουν απομακρυνονται μετα απο λιγο καιρο Το mugello που ειχαν παει παρα πολλοι αναβατες πριν τις Σερρες-κ καλα εκαναν αφου το σηκωνε η τσεπη τους-δεν ηταν προπονηση :?: :?: :?: 'Η χρειαζοταν να πανε Σερρες για να ειναι σε φορμα...γιατι εμενα ιδιο μου ακουγεται αν οχι καλυτερο να κανω προπονηση σε πιστα παγκοσμιου πριν τις Σερρες Και για να επιστρεψουμε στο θεμα,στην ΟΠΕΝ-που επι της ουσιας τα παντα ειναι ελευθερα γιατι δεν ειναι πρωταθλημα αλλα κατηγορια για χομπιστες-μου φαινεται τρελη η απαγορευση για προπονηση 2 βδομαδες πριν τον αγωνα οταν η κατηγορια αυτη ΔΕΝ ειναι πρωταθληματικη αλλα κατηγορια εμπειριων...
Αυτα,φιλικα παντα
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
AN καταφερει να ερθει το παιδι θα ερθει για βολτα μονο. δεν του επτρεπετε να μπει μεσα....
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
κανονισμοι του πανελληνιου πρωταθληματος ..... μετα το td μας το επομενο σκ εχει αγωνα στα μεγαρα και δεν επιτρεπετε να μπει στην πιστα 10 μερες πριν τον αγωνα
παει συνεφο .....
Τωρα εκανα τον ''κοπο'' να διαβασω το ποστ... Αξιος συγχαρητηρίων ο Μπαμπης! ....και με το σωστο μηχανακι εεε! οσο για τον κανονισμο....wtf?
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
AN καταφερει να ερθει το παιδι θα ερθει για βολτα μονο. δεν του επτρεπετε να μπει μεσα....
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
κανονισμοι του πανελληνιου πρωταθληματος ..... μετα το td μας το επομενο σκ εχει αγωνα στα μεγαρα και δεν επιτρεπετε να μπει στην πιστα 10 μερες πριν τον αγωνα
παει συνεφο .....
Τωρα εκανα τον ''κοπο'' να διαβασω το ποστ... Αξιος συγχαρητηρίων ο Μπαμπης! ....και με το σωστο μηχανακι εεε! οσο για τον κανονισμο....wtf?
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008